Verzending duurt absoluut te lang in vergelijking met andere online winkels. Terwijl het als "op voorraad" gelabeld staat. Soms is de koerier traag, maar de verzending "vanuit" Jeanscentre is absoluu... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Keurig geholpen. Geen tijdsdruk, niet opdringerig wel kennis van zaken. Van een bepaald model hadden ze niet de juiste lengte. Toch een broek gepast die voor mijn middel wel goed was qua maat. De gege... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bij Jeans Center Apeldoorn kennen ze de klanten. Ze denken graag met je mee en helpen je waar nodig. Speciale shout out voor de dames. Super lief dat er tijdens de passessies zelfs koffie wordt aangeb... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wat een topwinkel! Voor mij echt een van de fijnste winkels van Helmond. Het team is supervriendelijk, denkt altijd met je mee en geeft eerlijk advies—ook als iets niet bij je past. Dat maakt het wi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeans Centre is 45 jaar geleden opgericht, opereert voornamelijk in het denim fashion middensegment en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de winkelstraten van heel Nederland. De ca. 100 fysieke winkels van het bedrijf en de snelgroeiende online webshop richten zich op een casual, trendvolgende maar ook loyale consument met focus op denim, aangevuld met een tijdloos, relevant en betaalbaar seizoen-modeaanbod voor dames, heren en kinderen.
Van hennaertweg 8, 2952 CA, Alblasserdam, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Snelle levering, flinke korting en goede service

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
On the day I bought my jeans, I was told it would be possible to shorten the length, but they couldn’t do it at the time because their sewing machine was missing a part. They asked me to come back the following month, which I did today. This time, however, they said they had received the missing part, but the staff still needed to learn how to do the fitting/sewing, and suggested I come back again at another time. They couldn’t give any specific timeframe for when they would be able to do it, apparently because they don’t have time to practice.
Then they asked how many centimeters the trousers needed to be shortened. When I said 1 cm, they told me they wouldn’t do it unless it was at least 4 cm. I found the whole situation very strange. They also said it is clearly stated on their website which Jeans Centre shops are able to do alterations, but I haven’t been able to find this information anywhere.
Long story short, it’s disappointing that they don’t deliver on their promises, and depending on which staff member you speak to, you can get a completely different story. This happened in Wageningen!

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
Geweldig .. ook makkelijk dat je gelijk kan aangeven wat je postuur is .. en dat bij het passen thuis het ook gewoon past .. ik ben super blij

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
Een heldere website, met goed kleding. Het bezorgen ging goed en vlot.

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
heb vaker hier besteld, altijd naar tevredenheid.
producten voldoen ook aan mijn wensen..

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
Goede kwaliteit , snelle levering. Als de maat niet goed is geen probleem dan kun je het retourneren zelfs in de fysieke winkel.

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
Ik bestel al jaren jeans bij Jeans Centre, maar ik heb nu 3 keer de ervaring gehad dat de lengte maat niet klopt. Er is een grote afwijking met soortgelijke jeans. Ik stuur dan een foto naar de klanten service voor een nieuwe broek, en die krijg ik dan wanneer ik de "korte"weer retour stuur. Ik kan mij alleen maar voorstellen dat iemand anders dan wederom die "korte "krijgt.
Ook vind ik de frequentie van 3 keer erg veel, als uitleg krijg ik het antwoord dat het mensen werk is, maar waar bestaan lengte maten dan voor ?
Ik ben klaar met jeans betellen daar, mede door de verkeerde maten, en het begrek aan empathie bij de klantensercie hierover

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
Ervaring met Jeans Centre en de qualiteit met kleding is perfect!

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
Leuke jeans en leuke kortingen 😊
Genoeg keuze om te slagen voor je lievelings jeans

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
Zowel in de vestigingen als online top! Mooi assortiment, grote keuze in spijkerbroeken en herkenbare stijl die door mijn vrouw zeer wordt gewaardeerd. Kwaliteit is super!

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
Leuke kleding voor mijn man, super goed geslaagd

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
Fijne winkel om te bezoeken , prima personeel , en een zeer goede service.
Ik kom er graag als ik kleding nodig mocht hebben, je wordt prima geholpen 👍👍👍

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
Supersnelle levering, kon dezelfde dag al ophalen in de winkel, daar ook gepast maar was te groot, gelukkig hadden ze de goede maat nog in de winkel, meteen geruild, blij met mijn nieuwe broek

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
Goed en fijn geholpen in de winkel; maat was niet beschikbaar in gewenst model/kleur. Gratis thuis bezorgd.

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
Er word altijd de juiste kleding geleverd, je word goed op de hoogte gehouden waar je pakket zich bevind.
Klantenservice is ook prima

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
High quality! And good physical client service. Definitely going to buy more jeans here

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
3 spijkerbroeken besteld en betaald en maar 2 spijkerbroeken geleverd. Op de pakbon en factuur staan duidelijk 3 broeken.
Na contact te hebben opgenomen is de 3e broek alsnog geleverd.

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.