3,3

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Bedrijf komt zijn afspraken na

Bedrijf komt zijn afspraken na. Het inmeten en plaatsen van de nieuwe kozijnen zijn volgens planning uitgevoerd. Heb niet 1 keer ergens achteraan moeten bellen. Kozijnen zijn mooi en stevig en zijn netjes geplaatst binnen 1 dag. Er was een kleine discussie over de factuur, maar dit is naar tevredenheid opgelost.

19. tammikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Hepro is bij ons al reeds 4x geweest

Hepro is bij ons al reeds 4x geweest voor een klus de afgelopen 4 jaar aangezien wij onze twee onder een kap woning stap voor stap aan het verduurzamen zijn. Reeds uitgevoerde werkzaamheden

-complete renovatie van onze dakkapel alles in kunststof met Tripple glas

-vervangen 3 stuks slaapkamer en badkamer kozijnen voor kunststof met tripple glas

-vervangen kozijn aan de zijkant van ons huis voor kunststof van 4Mtr hoog met tripple glas en houtwerk vervangen voor keralit panelen

-vervangen van onze loopdeur naar de garage met kozijn voor kunststof met dubbel glas en houtwerk vervangen voor keralit panelen

Met name met onze dakkapel renovatie waren er een paar kleine hobbels richting de aanloop naar de uitvoering maar alles is keurig voor elkaar gekomen, en communicatie is goed verlopen. Uitvoering van alle 4 de klussen is ook prima verlopen en resultaat is zoals verwacht.

Voor ons heeft Hepro prima werk geleverd, ook toen de garage deur klemde een paar weken na de montage werd dit gewoon netjes opgelost. Paar kleine hobbels gehad vandaar 4 sterren

26. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben heel tevreden met Hepro.

Ik ben heel tevreden met Hepro.
Ik heb een dakkapel besteld bij een ander bedrijf maar wilde perse kozijnen van Hepro. Dit kon eerst niet maar later wel weer. Wat bleek nou, en dit zagen de Hepro monteurs en ik pas na plaatsing van het dakkapel. Dat ik kozijnen heb ontvangen met de verkeerde scharnieren. Ik had verdekt beslag besteld maar kreeg de kozijnen met scharnieren in het zicht.

Omdat ik overal in het huis verdekt beslag heb werd er ook totaal niet moeilijk gedaan. Ik kreeg gewoon nieuwe kozijnen. Het gaat toch om een dakkapel van 5,5 meter lengte dus kleine kozijnen zijn het niet.

Leuke monteurs gehad! Ook hebben ze nog even de voordeur afgesteld want die tochtte nogal..

Ook in hun magazijn kun je van alles kopen om zelf bijv. af te werken of te onderhouden.

24. kesäkuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

De kozijnen zullen wel goed zijn

De kozijnen zullen wel goed zijn, maar de montage ervan is een drama. Gedeeltelijk op nieuw geplaatst. Stelkozijnen zijn van tuinhout. Meet fouten worden niet toeggegeven en worden verdoezelt met kunstof profielen.

14. joulukuuta 2024

Slecht bedrijf geworden

Wat is dit een slecht bedrijf geworden. Wij zitten al een halfjaar te wachten op een koordje van een inpandige luxaflex die meteen bij het eerste gebruik afbrak. En na vier keer contact nog steeds niemand langs geweest. Datzelfde kozijn hebben we ook eindeloos op moeten wachten want dat bleek in spiegelbeeld besteld te zijn. Dan ben je zo een halfjaar verder voordat dat komt.
Het plaatsen gebeurd slordig en vaak gaan er dingen stuk enz. Als wij nog eens kozijnen nodig hebben dan hier nooit weer en ik zou het niemand aanraden hier nog iets te kopen.

16. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Telefonisch gevraagd of er iemand langs…

Telefonisch gevraagd of er iemand langs wil komen om een vrijblijvende offerte uit te brengen voor het vervangen van mijn huidige ramen en deuren van mijn woonboerderij door kunststof. Maar 9 maanden later.... nog steeds niemand gezien of gehoord.

2. syyskuuta 2024

Plaatsing kunststofkozijnen

4 jaar geleden kunststofkozijnen laten plaatsen. Koos dit bedrijf i.v.m. keurmerk/garantie op materiaal.
Lang verhaal kort: de plaatsing is niet zoals het hoort verlopen. Hierdoor ben ik niet tevreden met het resultaat en heb dat gemeld. Er werd niets met die informatie gedaan. Toen geen review ingediend. Nu dien ik wel een review in.

Tot overmaat van ramp had ik na twee jaar al jaar lekkage/vocht in de muur. Dat is vorig jaar verholpen. Helaas is er dit jaar weer lekkage. Nee, het is een drama en geen aanrader.

1. helmikuuta 2025

Erg ontevreden over Hepro

Wij hebben eerder kozijnen door een ander bedrijf laten zetten, daar waren we niet zo tevreden over. Dus voor de gehele zijkant alle ramen+horren door een erkend bedrijf laten doen: Hepro. Eerst hoor je weken tot maanden lang over het inplannen 'wij nemen contact met je op' je hoort niks. Dus wij om de paar weken bellen, ook omdat er geen enkel termijn word genoemd en je wil weten waar je aan toe bent. hier werd geagiteerd op gereageerd. Het zetten: leuke gast die kwam. Echter kwam hij 2 dagen op rij later dan kantoor aan ons doorgaf en beiden gaven ons een ander verhaal. Daar ga je dan op je vrijgevraagde dagen voor niks 0600 je bed uit. Vervolgens klopte materialen niet, verkeerde maten, niet alles aanwezig, zetten duurde langer dan afgesproken hierdoor. De man die de kozijnen zet is tevens metselaar die ons aangeboden is door Hepro. Echter komt een kantoor pipo langs om te kijken en als je hem dan aanspreekt op wat niet zo lekker gaat wordt er geantwoord met: 'dan had je maar zelf een metselaar moeten regelen. Wij doen dit normaal niet' Na een paar dagen krijgen we 1 raam niet dicht. Er valt een schroef uit en maar 1 van de vier hoeken valt dicht bij het dichtdoen. Gelukkig kwam de metselaar langs op verzoek en kwamen we er achter dat het raam al niet goed was bij zetten. Prutsmateriaal, er was het e.e.a. afgebroken en verbogen, waarschijnlijk al in de fabriek. Wel een aanbetaling vragen en veel geld voor de kozijnen, maar normaal en respectvol behandeld worden ho maar. Goede producten leveren? Nope. Erg teleurgesteld. Zo'n keurmerkje zegt dus bagger weinig.

15. huhtikuuta 2024

Geen garantie op tochten

Een paar maanden geleden heb ik nieuwe deur kozijnen en deuren laten monteren door Hepro . Nu tochten beide deuren en heb ik Hepro gevraagd om de deuren af te stellen. Hepro meld nu dat ik eerst op voorhand 128 Euro moet betalen omdat het NIET onder de garantie valt!! Natuurlijk heb ik mijn onvrede geuit. Wordt vervolgt en bij beter bericht zal ik deze review aanpassen / updaten

12. joulukuuta 2023

Service, deskundigheid en vriendelijk

Service, vriendelijk, deskundig.
Een bedrijf dat de klanten behandelt zoals zij zelf behandeld willen worden. Een achterdeur zonder problemen vervangen. Na een foutje van mijn aannemer is Hepro geweest om vanuit hun deskundigheid de oplossing te geven. Dank! Een aanrader voor iedereen.

Omdat ik zag dat Hepro hier maar 3 sterren had toch even deze review van Kiyoh ook hier geplaatst.
Ik durf iedereen Hepro aan te raden.

21. kesäkuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Bij Hepro nieuwe kozijnen plaatsen.

Bij Hepro 3 dubbel glas met kunstof kozijnen
Voor het hele huis besteld en laten plaatsen .
Alles ging goed tot dat ik hoorde dat ze het in 1 dag gingen doen alle ramen en deuren ik woon 4/5 hoog het was de koudste week van het jaar het ging zo snel dat ik dacht bij me dit gaat niet goed ! Was zo koud en eengrote bende in huis het ging om 13 stuks totaal . Overal te gelijk bezig je zou denken top maar toen het er in zat was het nog zo koud ? Die avond
Waaide het even hard buiten als binnen dat ging zo paar dagen door ik bellen met klanten service maar tot op vandaag geloof ik niet dat ze die hebben . Iemand te pakken en ja er komt iemand langs ( ja mevr het is zo koud dat het band niet kan uit zetten .
Daar moest ik het mee doen . Hij heeft hier en daar wat peurschuim gedaan maar dat is maar een lap middel . Ik heb zo’n spijt dat ik er gewoon pijn in m’n buik hebt . Ik heb ze nog een paar keer moeten bellen . Raam die niet meer werkte . Een dwars balk waar water in zat ? Ook nooit iemand gebeld met hoe is het nu ? Bent u te vrede ? Maar ik vertel het beknopt rede dat ik het schrijf is dat ik al 2 jaar hun fouten ben aan het op lossen en huis weer water dicht ben aan het maken . Vandaag is de druppel
Ik ben maar begonnen met plafon er uit aan het slopen waar het zo koud is . En ja hoor ik kan naar buiten kijken mn hele vuist past boven het raam ? Ik geloof niet in de vakkundigheid van dit bedrijf . Spijt spijt .
Ben bijna geneigd om te zeggen sloop het er maar weer uit .
Misschien doen ze goed werk voor eengezinswoning maar een flat nee !
Ik koop nooit meer wat bij ze .
Ps door de druk van het kozijn is het grootste raam gebarsten . In 1 ruit het is 3 dubbel ?
Ik weet het even niet meer .

5. tammikuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin