Otroligt dyrt och dessutom förvirrande prissättning. När jag valde paket stog det ett pris och sedan i bekräftelse mejlet så var det helt plötsligt nästan 2000kr dyrare... Sen borde det vara ol... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Utnyttjande av sin marknadsdominerande ställning genom oskäliga och regressiva avgifter. Kostnaden, som ofta motsvarar över 2% av försäljningspriset för billigare bostäder, slår oproportionerligt hå... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hemnet samarbetar med Klarna och fakturan på annonsen går automatiskt till Klarna. Det måste finnas möjlighet att betala på ett annat sätt. Enligt Hemnet ska jag betala annonsen när jag har sålt lägen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Högst irriterande när det står pris saknas Sedan uppmanas man göra en kostnadskalkyl. Hur ska det gå till när det inte finns underlag för kalkylen? Naturligtvis vet jag att utgångspriset inte är det s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
På Hemnet hittar du bostäder som lägenheter, villor, radhus, tomter och fritidshus till salu genom svenska fastighetsmäklare.
Sveavägen 9, 111 57, Stockholm, Ruotsi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Infromation om Hemnet:
Hemnet är Sveriges största internetbaserad marknadsplats för bostäder. Hemnet har i snitt 60 miljoner besök i månaden och runt 2400 mäklarkontor anslutna. Därför måste en bostads säljare annonsera sin bostad på HEMNET.
MEN HEMNET ÄR EN VÄRDELÖS FÖRETAG SOM UTNYTTJAR DERAS OFÖRTJÄNTA POPULARITET OCH RÅNAR FOLKS PLÅNBÖCKER.
HÄR ÄR VARFÖR:
Deras annons-avgift är normal-dyra men värdelös tjänst. Om du köper annons hos de är det samma sak som att slösa 4000kr på lotteri. Du syns knappt på marknaden och du måste konstant betala 800kr för att synas på marknaden i typ 5 dagar. Med andra ord betalar du först 4000kr till annonsen för att vara längst ner i marknads listan och sedan måste du betala 800kr varje gång du vill ha en chans att synas på marknaden i max tre dagar. Dålig tjänst men vad kan vi göra åt det?
Big tech som äger stockholmsbörsen gillar detta bolag-vad dom tillför för mervärde till kunder- enkelt svar-inget-men ägare av mobilmaster blir nöjda då data trafiken ökar deras inkomster.
Helt fruktansvärt hur det kan vara tillåtet med dessa priser pga. att de i princip har monopol på marknaden är helt vansinnigt! Man får egentligen inget för pengarna. Ett jäkla rån! Hoppas ni kan ta till er hur värdelösa ni är
katastrof företag som alla bör veta om !!!
Första gången fick ja betala 2400kr
Efter en månad byte jag bara mäklare med ett nytt annons ( sammam mäklarfirman )
Då var jag så säkert att fakturan skulle hämna på 1600kr Max 1800kr men efter två veckor kom fakturan på 3500kr och tills idag kan dem inte förklara varför det har blivet så mk , dem byter ut handläggare hela tiden eftersom ingen av dem kan förklara vrf dem tar så mk !!!. Jag fick reda på det idag att mäklaren får en del av annons pengarna …
Obs !!! därför måste du alltid påpeka kosnaden från hemnet för din mäklare annars lägger mäklaren sin saftiga del oxå så fort han/hon vet att du inte hänger med på svängarna.
Blev faktiskt inte förvånad av det som hände !!!
Mäklare (Notar) + hemnet+(samarbete) = blåsväder :)
Hemnets prismodell är inte framtidssäker. När en tillräcklig kritisk massa vill annat kommer de rösta med fötterna. Det finns absolut ett stort psykologiskt utrymme för en uppstickare. Varför ingår inte priset i mäklararvodet, vilket är det naturliga. Varför ska hälften av priset gå direkt till mäklaren? Det stora problemet som jag ser det är att prismodellen skapar ett utrymme och möjlighet för mäklaren att skjuta delar av ansvaret på kunden för misslyckanden: du köpte ju inte det dyraste alternativet! Detta är inte hållbart i det långa loppet. Känns som en väldigt opportunistisk prismodell - vi kör så länge skutan kan gå!
Hemnet will ask the seller directly for money to post ad on its webpage but will not give access for example to delete the ad. I would expect more service from Hemnet for the money I paid you (4790). We sold our house after private visning but there is no way I could delete the ad. My broker decided to even arrange for new visning to divert potential buyers to the other house (unprepared). Now we objected I am yet to receive support from my broker to remove the ad. Only broker could remove but Hemnet has no problem to ask money shamelessly from seller.
Otroligt dåligt företag, ta orimliga priser och dessutom fult med reklam på deras hemsidan
Anlonserat hos lössen ska aldrig mer använda dessa svin tar betalt varje gång man annonserar även om de rör sig om samma objekt o en enda månadsskillnad
Hej Hemnet.se
Jag har blivit syndad av deras sambo Fastighetsbyran Klippan.
Vad säger du om att ta hand om det här fallet och skicka tillbaka mina betalda reklampengar så att vi avslutar det här fallet utan att skada dem och mig.
Jag skulle starkt uppmuntra dem att förstå min sidoranson där jag inte gör något för pengarna som betalas, ställ in denna sidoranson för dig själv om du blir tagen för dina pengar.
Jag vill varna för Hemnet!
Vårt hus låg ute till försäljning för 2 år sedan.
Vi drog tillbaka försäljningsuppdraget efter 3 månader.
Nu har vi byggt om och renoverat hela huset för över 500 000:-.
Huset ska nu ut till försäljning igen.
Den gamla uppgiften med pris och en upplysning om att det inte längre är till salu är synligt vid en Google sökning.
Hemnet vägrar att ta bort uppgiften!
Vi kommer aldrig mer att låta annonsera via Hemnet!
Anders Brandt
Dubbel faktura på samma objekt.
Trots du annonserar din lägenhet och har betalat. Bytar ni mäklare får ni en ny faktura
Otroligt när det är samma om objekt.
SKÄMS
Det borde vara enkelt att filtrera fram lägenheter som har balkong! Det borde också vara obligatoriskt att skriva vilket våningsplan en lägenhet ligger på, samt i vilket väderstreck balkongen ligger.
Känslan av att inte uppleva sig vara kund, utan att istället ha köpt nån sorts poletter som bara kan stoppas in i ett "måste"- eller ett "ska vara så"-sammanhang, hänger kvar efter försäljning... medan förståelsen för varför mäklarföretagen inte står för tjänsten kompletteras.
Hemnet har dålig kundservice.
Trots buggar i deras app vill de ha betalt för anonnsen och vägrar svara på reklamation. Istället stoppar de huvudet i sanden och pressar på betalning genom Klarna.
Usch !