Yritys on vastannut
Detta är en indikator som använder sig av statistik, bland annat slutpriset, för att visa på ett ungefär. Men det kan ju bli lite missvisande, vilket Boolio informerar om. Vill du få en exakt värderin... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ärligt talat är detta en helt onödig "tjänst". Prisindikationer som visas genom Booli är i många fall helt felaktiga. Två "likadana" hus som ligger på exakt samma gata, precis bredvid varandra får hel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Booli är en bostadssajt och en mäklarguide där du hittar Sveriges största samlade utbud av bostäder till salu, slutpriser och värderar din bostad. Vi är en del av SBAB:s trygga och enkla tjänster för bolån och boendeekonomi.
Drottninggatan 89, 113 60, Stockholm, Ruotsi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Vastaus yritykseltä Booli
De har inte bra koll i marknaden efter man renoverar klart ! Mycket dåligt värdering!

Vastaus yritykseltä Booli
Inget fel på Booli, utom att ni värderar alldeles för lågt

Vastaus yritykseltä Booli
Bra med konkurrens till Hemnet men den helt osannolikt dåliga värderingsfunktionen kunde man ju skippat alternativt utvecklat den ordentligt. Kämpigt för säljare som vill försöka sälja sina grovt undervärderade bostäder på deras sajt då de automatiskt klistrar in den orimliga värderingen på annonsen. Tanken var säkert god men vägen till helvetet är som bekant kantad av just sådana.

Vastaus yritykseltä Booli
Totalt oseriösa, deras värdering av mitt hus ligger 1,7 miljoner mindre en rejäla värdet !vilka skojare.

Vastaus yritykseltä Booli
Booli tar inte hänsyn till om värderingen gäller en ägarlägenhet eller en bostadsrätt. Det är stor skillnad på månadsavgifterna (och andra aspekter) för en ägarlägenhet och en bostadsrätt.

Vastaus yritykseltä Booli
Sökfilter fungerar ju inte. Samma problem de har som hemnet.se.

Vastaus yritykseltä Booli
Vilket skämt er sida är, den kraschar hela tiden, och skulle man till äventyrs få den att funka så är sökfunktionen usel, man kan ex. bara söka på hela Uppsala, inte områdesvis som på andra motsvarande hemsidor.

Vastaus yritykseltä Booli
Riktigt läskigt. Ett hus med stora renoveringsbehov värderas till precis samma som vårat som är fullrenoverat. På samma gata. Samma ålder. Samma storlek. Stora, kapitaltunga renoveringar får ingen betydelse och visad information blir helt missvisande. Vi riskerar att förlora hela vår insats för att underhålla husets status då köpare kör hårt med Boolis värdering som argumentation för ett lågt pris.
Det går tyvärr inte att ge noll stjärnor, men detta betyg är noll stjärnor.

Vastaus yritykseltä Booli
Värdelös sajt som inte visar vilka priser som största delen av utbudet har. Hur ska man då kunna visa intresse?

Vastaus yritykseltä Booli
Senaste uppdateringen av värderingsverktyget måste vara en av de sämre sakerna man gjort hos Booli. Värdet på vår bostadsrätt skönk plötsligt med nästan 500K från 3 miljoner ner till 2.5 miljoner. Kikar man på redan sålda lägenheter i samma förening så skulle man hamna på 2.9 miljoner för vår om jag tar det lägsta kvadratmeterpriset på 26000 kr/kvm som en av lägenheterna såldes för. Marknadsvärdet på vår lägenhet enligt banken ligger på 3.2 miljoner. Litar inte riktigt på Boolis kalkyl längre när det kommer till värdering.

Vastaus yritykseltä Booli
Helt orelevant verktyg, verkar enbart titta på försäljningar i området. Ingenting om skick, renoveringar etc. Totalt värdelös.

Vastaus yritykseltä Booli
Tack Booli för en värdig konkurrent till Hemnet, alla har inte möjlighet att marknadsföra sitt hus via Hemnet längre då det kostar kring 10-20 tusen för att marknadsföra sig där i ett helt år. När vi sålde lägenhet för ca 10 år sedan kostade Hemnet kring en tusenlapp men har nu tyvärr ökat i kostnader med ca tusen till två tusen procent på ca tio år! Tråkigt när huspriserna gått ner de senaste tre åren och löner och bränsle också är sjukt dyrt...
Verkligen ingen rolig kostnad då besiktning och mäklare lätt sticker iväg till hundra tusen kronor. Så tusen tack Booli!

Vastaus yritykseltä Booli
Tycker Booli är betydligt bättre än Hemnet. Söker bara lgh här, då de även har med på gång och liknande. Även värderingarna är bra så man inte betalar för mycket. Sedan är ju skicket avgörande, men känns väldigt ärligt. Hittar även årsredovisningar från Brf man är intresserad av. Så enkelt

Vastaus yritykseltä Booli
Skickar värde på ett hus som jag inte äger.
Jag bor i Ersmark men booli visar ett hus i Skellefteå med samma gatuadress. Inte mycket värt med en App som inte kan sära på adresser

Vastaus yritykseltä Booli
Jag är verkligen besviken på deras algoritm för värdering. Den värdering som presenterades var helt felaktig och låg långt under vad liknande fastigheter i området har sålts för. Det känns som att algoritmen inte tar hänsyn till viktiga faktorer som kan påverka värdet, såsom fastighetens skick, renoveringar som har gjorts, eller områdets stigande popularitet. Jag förväntade mig en mer exakt och pålitlig bedömning, men tyvärr levererade Booli.se inte. Det är viktigt att förstå att denna värdering kan vara mycket missvisande, och jag rekommenderar starkt att komplettera med en professionell värdering om man överväger att sälja/ köpa en bostad.

Vastaus yritykseltä Booli
Finns potensial att bli det bästa bostadsplattformen. Hoppas att dem konkurerar ut hemmet.