Apotek Hjärtat Arvostelua 788

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,3

Saanut 1/5 tähteä

Det är över 5 veckor sedan jag mejlat kundtjänst men inte fått svar. Jag försöker gå ur kundklubben men det har visat sig vara omöjligt. Chattroboten påstår att det ska gå att göra på Mina sidor men... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Otroligt otrevlig personla . Spydiga, ohjälpsamma ingen förståelse att många återkommande patienter redan är sköra och mår dåligt tex av psykiskt ohälsa mm. Sätter aldrig min fot där igen. Ps. Finn... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Apteekki
  2. Apteekki- ja kemikaalikauppa
  3. Verkkoapteekki

Yrityksen kirjoittama

Köp dina receptbelagda läkemedel på nätet och handla receptfria läkemedel online! Välkommen till apoteket med hjärta!

1,3

1 tähti

On vastannut 63 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kundtjänst har inte svarat på över 5 veckor

Det är över 5 veckor sedan jag mejlat kundtjänst men inte fått svar.
Jag försöker gå ur kundklubben men det har visat sig vara omöjligt. Chattroboten påstår att det ska gå att göra på Mina sidor men där finns ingen sådan funktion och Chattroboten förstår inte följdfrågan på var i Mina sidor jag kan hitta det.

7. toukokuuta 2026

Hej,​

Vi beklagar verkligen de långa kötiderna på telefon och de längre svarstiderna på mejl och chatt. Vi förstår att det kan vara frustrerande när man inte får hjälp direkt, och det är aldrig vår avsikt att skapa onödig väntan.​

Vi försöker besvara varje ärende så snabbt vi kan och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår tillgänglighet. Vi uppskattar att du tar dig tid att kontakta oss.​

Returnerade en vara den 27/3

Returnerade en vara den 27/3 och trots samtal med kundtjänst och via deras mejl har jag ännu inte fått bekräftelse på returen. Jag har lämnat postens id-nummer på returen som de bad om men ändå inget svar på att de mottagit returen.
Känns som att jag måste betala skulden hos Klarna eftersom det inte klaras upp. VARNING! För mig är det sluthandlat på deras sida!

6. toukokuuta 2026

Hej,​

Vi beklagar verkligen de långa återkopplingen.

Önskar dig en fin dag! Med vänliga hälsningar, Apotek Hjärtat”

Dåligt Kundservice

Jag är mycket besviken på min upplevelse hos Apotek Hjärtat. Jag beställde solroskärnor och när paketet kom fram var förpackningen skadad/öppen. Jag kontaktad kundservice men ingen svar. Mycket dåligt kundservice och frustrerande upplevelse.

3. toukokuuta 2026

Hej,​

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi uppskattar all feedback, eftersom det hjälper oss att bli ännu bättre på det vi gör.​

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder god service och tillgänglig rådgivning, och dina synpunkter är viktiga för oss i vårt arbete med att förbättra oss.​

Tack igen för att du hörde av dig, och vi hoppas få fortsätta ge dig en bra upplevelse vid din nästa kontakt med oss.

Världelöst

Världelöst, en vanlig kväll på Ica. 10pers står och väntar men bara en apotekare som jobbar. Hoppas ägaren får en fet bonus pga insparade lönetimmar 🙈

4. toukokuuta 2026

Vi är verkligen ledsna över att ditt besök på Apotek Hjärtat inte blev bra.​

Vi uppskattar om du vill kontakta vår Kundservice och berätta mer om ditt besök, så att vi kan följa upp detta med berörd personal och se till att det inte händer igen. Din feedback är viktig och hjälper oss att bli bättre.​

Saanut 1/5 tähteä

Köpte en deodorant online som började…

Köpte en deodorant online som började läcka nästan direkt. Har försökt kontakta kundservice flera gånger utan att få något svar. Riktigt dåligt både vad gäller produkt och service.

1. toukokuuta 2026

Saanut 3/5 tähteä

“Köp i butik 21 april på Apotek Hjärtat…

“Köp i butik 21 april på Apotek Hjärtat Limhamn. ICA-bonus 150 kr registrerades som använd men drogs inte av – jag betalade fullt pris. Ingen onlineorder finns trots att detta först angivits som förklaring till bonusköp. Ärendet har krävt upprepade kontakter med både butik och kundtjänst, samt ICA, utan att det lösts hittills. Samtal har avbrutits och återkoppling har uteblivit.” Får det verkligen gå till så här? Riktigt dåligt kundtjänst och kommer aldrig mer att handla på Apoteket hjärtat.

Nu har kundtjänst svarat och jag har fått hjälp och tackar för detta. Har ändrat mitt omdöme.

21. huhtikuuta 2026

Hej,​

Vi beklagar verkligen för den tråkiga upplevelsen och långa hanteringstiden.
Tack att du delar med dig av din feedback och skönt att det löste sig tillslut.

Otroligt otrevlig personla

Ps. Finns dock EN apotekare med lite mörkare hudton som är faktiskt medmänsklig. Att döma folk efter vilka läkemedel dom är ordinerade är sjuk oproffsigt.

28. huhtikuuta 2026

Ljuger om leveransdatum

Vid beställning med hemleverans står det ordagrant exakt vilken dag leveransen ska komma. Det står inte mellan dag x och y. Det står inte "preliminär" leveransdag. Det står hemleverans ett specifikt datum.

Vid beställnig står det alltså "Leveras dag datum". I mitt fall "Levereras tisdag 28 april".

Att då skicka iväg ordern tisdag 28 april klockan 12:00 och sedan beräknad leverans torsdag 30 april funkar inte.

När jag ringer kundtjänst blir jag bemött av det skulle vara underförstått att det alltid är preliminärt leveransdatum och att det är mitt eget fel att jag förväntar mig att de håller vad de lovar.

Om det är preliminärt leveransdatum - var tydliga med det vid beställning istället för att ljuga för att det ska se bättre ut.

29. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Apotek Hjärtat

Vi beklagar att din leverans tog längre tid än förväntat. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider och förstår att snabb leverans är viktigt. Dina synpunkter hjälper oss i vårt förbättringsarbete. ​

Om du vill får du gärna kontakta vår kundservice via mejl kundservice@apotekhjartat.se med ditt ordernummer, så kan vi se över vad som hänt i just ditt fall och hjälpa dig vidare.​

Saanut 1/5 tähteä

Fick en leveransnotis om att Apotek…

Fick en leveransnotis om att Apotek Hjärtat strukit en produkt från min order och att jag måste beställa den igen om jag vill ha den när den är tillbaka i lager. Men då måste jag ju betala frakt igen och eftersom erbjudandet var köp två få 25% rabatt så kommer inte rabatten heller gälla. Så dåliga. Håll koll på era lagersaldon istället och sälj inget ni inte har i lager.

26. huhtikuuta 2026

Hej,​

Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar denna typ av feedback vidare.

Besökte apoteket hjärtat på…Kronoparken Umeå

Besökte apoteket hjärtat på Kronoparken, Umeå. Där påstår man att Novomix insulin har utgått ur sortimentet. Mycket oseriöst och felaktigt svar.

25. huhtikuuta 2026

Saanut 1/5 tähteä

Varning köp aldrig från Hjärtat.

Varning köp aldrig från Hjärtat.

Beställde en vara i hemsidan för att hämta ut på vald apotek, dagen efter var varan på plats. Väl på plats vägrade de lämna ut mitt paket pga att systemet på något sätt trots att jag loggade in via min BankID ändrat mitt personnummer. Som hör o häpna, visade sig vara min systers personnummer(???) (hon är dock kund hos Ica)
Så ja jag fick inte hämta ut mitt paket trots att namn, telefonnummer och adress stämde överens samt mitt referensnummer. Obs. Inget receptbelagd och ordern var betalad.

Mailar kundtjänst men har inte fått svar på EN VECKA, jag kontaktar via chatten där jag möts av bottar och till slut en Tommy som skuldbelägger och hjälper mig inte överhuvudtaget och till slut kastar ut mig från chatten. Jag startar en ny chatt och kommer fram till den mänskliga chatten, ja då blir man totalt ignorerad istället :)
Helt seriöst är inte det kundtjänst chatten är till för, för att hjälpa kunder att lösa problem?!

Nä hur fick jag ut mitt paket då?
Jo jag skickade dit en vän med sms/referens samt hennes egna leg och hör o häpna.
HON FICK UT MITT PAKET.
MEN JAG SJÄLV KUNDE INTE.

Helt sanslös! Hjärtat har än inte svarat mig angående om detta ärende och det är PINSAMT.
Aldrig någonsin ska jag beställa från Apoteket hjärtat, ICA igen.

17. huhtikuuta 2026

Hej,​

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att bemötandet från vår Kundservice inte motsvarade dina förväntningar. Så ska det självklart inte vara, och vi tar till oss den här typen av feedback.​

Vi vill gärna förstå mer om vad som hänt och följa upp ärendet. Om du har möjlighet får du gärna återkoppla till oss via mejl kundservice@apotekhjartat.se med mer information, så att vi kan se över situationen och säkerställa att du får det bemötande du har rätt att förvänta dig.​

Saanut 1/5 tähteä

Kundtjänsten svarar inte på email

Kundtjänsten svarar inte på email. Nu har jag väntat 8 dagar på en enkel fråga. Inte acceptabelt Dessutom lång leveranstid och tillval hemleverans har de tagit bort där jag bor. Nu är det sluthandlat på detta apotek.

23. huhtikuuta 2026

Hej,​

Vi beklagar verkligen de längre svarstiderna på mejl. Vi förstår att det kan vara frustrerande när man inte får hjälp direkt, och det är aldrig vår avsikt att skapa onödig väntan.​

No delivery

I ordered my pills online, 17 days ago. They charged me a week later than my order time. They just sent me an email that the delivery will be 1-2 days delayed. Since then, there is no more information. I sent an email to their customer service a week ago, and no answer too. So, they charged me without sending the product and not informing me for their reason. How is this possible? Not respectful, not ethical. I do not plan to order from them at all!

3. huhtikuuta 2026

Hi,​

Thank you for taking the time to share your experience with us. We appreciate all feedback as it helps us to become even better at what we do.​

We always strive to provide our customers with good service and accessible advice, and your feedback is important to us as we work to improve.​

Thank you again for getting in touch, and we hope to continue to provide you with a great experience the next time you contact us.

Oseriöst

Oseriöst. Kvinnan bakom disken ville se mitt leg då jag är medlem. Hon läser upp mitt personnummer högt vilket är förbjudet då det stod kunder bakom mig. Du som är föreståndare på apotek hjärtat lidingö centrum måste lära dina anställda lagen om GDPR. Säger bara fy f..n vad dåligt

16. huhtikuuta 2026

Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme.​
Vi beklagar verkligen händelsen på Apotek Hjärtat i Lidingö Centrum.

Oseriöst apotek!!!!

Oseriöst apotek!!!!
De motiverar senior med 5% rabatt bara för att få mer antal köpare, fast med mycket dåligt service.

Svar fr företaget liknar chatbott svar p g a att de har inte läst alla negativa omdöme under många år . Det är typisk oseriösa företags svar!!!

16. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Apotek Hjärtat

Hej och tack för din synpunkt!

Vi beklagar att du upplever vår service som bristfällig – det är inte den upplevelse vi vill ge.

Vår seniorrabatt är ett erbjudande vi har för att ge extra värde till våra kunder, men vi tar till oss din feedback kring servicen och arbetar löpande med att förbättra den.

Ha en fin helg!

Saanut 5/5 tähteä

Bra apotek

Jättebra allting!

14. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Apotek Hjärtat

Hej och tack för ditt fina omdöme!

Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med oss.

Saanut 1/5 tähteä

Apotek hjärtat i kärrtorp skäms !

Apotek hjärtat i kärrtorp , det är inte ens usel service men direkt kränkande att först neka en handikappad att ta med sin servicehund in på apotektet och där efter uppföra sig nedlåtande mot samma person. Kom ihåg att ni är där för att hjälpa och servicera alla människor!

13. huhtikuuta 2026

Hej,​

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att ditt besök hos oss inte blev bra. Det du beskriver motsvarar inte våra riktlinjer för kundbemötande, och vi tar händelsen på allvar genom att föra detta vidare internt för att säkerställa att våra rutiner följs och att alla kunder får ett bra bemötande.​

Tack för att du uppmärksammar oss på detta.​

Helt fruktansvärd kundtjänst

Helt fruktansvärd kundtjänst - den går inte att få tag på öht och svarar inte på mail heller. Ska jag vänta flera månader till på min order som ni aldrig skickar? Katastrof, skärpning.

13. huhtikuuta 2026

Hej,​

Vi beklagar verkligen de långa kötiderna på telefon och de längre svarstiderna på mel.. Vi förstår att det kan vara frustrerande när man inte får hjälp direkt, och det är aldrig vår avsikt att skapa onödig väntan.​

Önskar dig en fin dag!

UNDVIK!!

UNDVIK!!! Detta apotek kräver personnummer för att man ska få beställa solkräm. Jag försökte kontakta kundtjänst och meddela att jag återkalla mitt medgivande att behandla mina personuppgifter, men de vägrade.

10. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Apotek Hjärtat

Tack för din feedback. Vi beklagar att du upplevt situationen som frustrerande.

För att kunna hantera beställningar på ett säkert sätt och uppfylla lagkrav behöver vi i vissa fall samla in personuppgifter, såsom personnummer.

Vi vill förtydliga att vi behandlar personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning (GDPR). Om du önskar återkalla ditt samtycke eller få dina uppgifter raderade är du alltid välkommen att kontakta oss igen så hjälper vi dig vidare enligt de rättigheter du har som kund.

Vi tar din synpunkt på största allvar och ser över hur vi kan bli tydligare i vår kommunikation kring detta.

Ha en fin helg!

Saanut 1/5 tähteä

Beställde produkter och det fattades 3…

Beställde produkter och det fattades 3 varor! Reklamerade övrig produkt då den smakade kemiskt- otjänlig!
Har gått snart 2 v utan ett enda svar trots flera försök att maila och skicka via deras kontaktformulär. Varför denna nonchalans? Ska man anmäla företaget till ARN eller Konsumentverket för att något ska hända??

31. maaliskuuta 2026

Hej,​

Vill börja med att beklaga att det saknades varor, det vill vi såklart undersöka närmre och hjälpa dig. Beklagar även de långa svarstiderna på mejl. Vi förstår att det kan vara frustrerande när man inte får hjälp direkt, och det är aldrig vår avsikt att skapa onödig väntan.​

Vi försöker besvara varje ärende så snabbt vi kan och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår tillgänglighet. Vi uppskattar att du tar dig tid att kontakta oss. och kommer besvara dig så snart vi kan.

Med vänliga hälsningar, Apotek Hjärtat 💚

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin