Alweer mijn derde auto die ik koop bij de vestiging in Oss. Iedere keer weer een superservice. Nu bij de laatste aankoop, was er vanaf fabriek het een en ander niet op orde. De dealer heeft dit allem... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij werden superfijn geholpen omdat wij onze vorige Dacia ook hier hadden gekocht en het tijd werd voor een nieuwe, maar er werd niks opgedrongen of gepushed omdat we eerst nog het een en ander moeste... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bij aankoop stond er een verkeerde code voor de radio op de factuur . Bij accu problemen onderweg deed de radio niet meer . Dit hebben ze uitgezocht . Ondanks de verkeerde code toch een aangepaste no... Näytä lisää
Hoewel het probleem niet direct verholpen kon worden, ben ik toch zeer tevreden. Er werd gelijk een vervolg afspraak gemaakt, nadat er precies en eerlijk werd uitgelegd wat er aan de hand is. Omdat de... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Eindhoven, Den Bosch, Oss, Tilburg, Valkenswaard, Veghel, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Vriendelijk en vakkundig personeel. Duidelijke uitleg op mijn vragen na servicebeurt en goede koffie.

Vastaus yritykseltä Dacia-dealer Hedin Automotive
normaal geef ik 5 sterren, we komen hier al bijna 12 jaar. Nu is er een nieuwe receptioniste en die moet nog het een en ander geleerd worden.

Vastaus yritykseltä Dacia-dealer Hedin Automotive
Snelle afspraak maken, koffie bij het wachten. Goede service.

Geweldige Service
Alle afspraken tot volle tevredenheid nagekomen.
Ondanks dat garantie tijd net was afgelopen is de
reparatie onder garantie uitgevoerd
waarvoor mijn dank

Vastaus yritykseltä Dacia-dealer Hedin Automotive
Goed en snel geholpen alleen erg duur lampje vervangen voor €40, is eigenlijk niet normaal

Vastaus yritykseltä Dacia-dealer Hedin Automotive
Had het idee om over een paar jaar een hybride te pakken maar dat ga ik niet meer doe.Ik zou een kleine beurt nodig hebben omdat vorig jaar een grote heb gehad en dan zeggen ze meteen bij van hou hier rekening mee dat gaat er aankomen.Nu dacht ik voor 392 euro klaar te zijn zoals ze dat ook gezegd hadden en tot mijn verbazing moesten er ineen nuwwe blokken en remschijven op dus nu bijna 800 euro kwijt.Ik hen nog niet 1 keer het idee gehad dat die niet goed waren want het werkte gewoon perfect en heb zeker niks gemerkt met het remmen.Ik al meerdere merken auto's gereden en al mijn auto nieuw gekocht en daar merkte je meteen met het remmen dat het niet goed was als ze begonnen te slijten.Dus heel jammer allemaal.

Vastaus yritykseltä Dacia-dealer Hedin Automotive
Goede afspraak gemaakt, juiste tijdstip en plaats.
Uitstekende service verleend

Afspraak voor APK 20-12-24
Bevestigd per mail 14 oktober jl.
Na1,5 uur wachten.
Bericht dat er geen bijzonderheden waren vanuit de “wintercheck”…?!
27-12-24 terug voor , alsnog, APK.

Vastaus yritykseltä Dacia-dealer Hedin Automotive
goed gecommuniceerd, maar er werd mijn geen leenauto aangeboden, ik had daar m.i. wel recht op aangezien ik bij Dacia zon verzekering heb voor pech, in Nederland heb je dan recht op 3 dagen vervangend vervoer. auto 3 dagen moeten missen! wel goed voor het milieu, maar niet voor de oppasdag in Breda!

Vastaus yritykseltä Dacia-dealer Hedin Automotive
Na bijna 8 maanden werkt mijn radio weer zoals hij bedoelt is!

Duidelijke communicatie, prima geholpen
Reparatie binnen garantie redelijk snel opgelost ondanks de drukte daar.

Vastaus yritykseltä Dacia-dealer Hedin Automotive
Afspraken nagekomen en had de auto snel weer terug na APK en check up

Vastaus yritykseltä Dacia-dealer Hedin Automotive
Fantastisch geholpen. Nieuwe Dacia Duster gekocht. Bedankt Rob Grens /Helmond, voor de goede verkoop van onze nieuwe auto!!!

Vastaus yritykseltä Dacia-dealer Hedin Automotive
meteen behulpzaam bij melden van probleem,
goed geholpen

Vastaus yritykseltä Dacia-dealer Hedin Automotive
Fijne en goede service voor herhaling vatbaar!
Goede prijsafspraken komen hun belofte na!