Fredrik & Louisa Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Bestilte pakke. Fra posten kommer det at pakken er levert. Jeg var på jobb, og da jeg kom hjem 2 timer senere, var ikke pakken der. Ringer posten som har utlevering for denne bedriften, og får beskjed... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

I det siste tider har jeg kjøpt Lancome produkt ansikt krem et par ganger på nett både for meg og min mor. Jeg føler meg trygg hver gang jeg trykker på Knap Kjøpe og gå til Kassa på hjemmesiden til Fr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg bestilte noen produkter til neglene på nett og oppdaget at det ene produktet ikke lå i pakken, kontaktet då kundeservice og fikk svar ganske fort, dei beklaget så mye og skal sende det manglende p... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Kommer inn i butikken på byporten og titter rundt. Ser meg selv i speilet og bestemmer for å fikse på sminken min når to ansatte stirrer frekt og hvisker til hverandre. Hu ene kom bort og var så uhøfl... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

Yrityksen kirjoittama

Parfymeri med stort utvalg av parfyme, makeup og hudpleie fra kjente og eksklusive merkevarer. Over 50 butikker i Norge + Nettbutikk. Velkommen til Fredrik & Louisa

Välttävä

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 82 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

26 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Rask og effektiv bestilling

Rask og effektiv bestilling. Supert å kunne betale med vipps.
Levert på døren.
Produktet var som forventet

8. toukokuuta 2023

Hei Wenche,

Så hyggelig å høre ☺️ Vi setter stor pris på at du har tatt deg tiden til å gi oss en tilbakemelding ☺️ Vi ønsker deg velkommen tilbake til oss!

Perfym

God kvalitet av produkt , best kundeservice, sende pakke i kort tid.

25. huhtikuuta 2023

Saanut 5/5 tähteä

Rask levering og gode priser 👍

Saanut 5/5 tähteä

jeg får pakken veldig raskt så er…

jeg får pakken veldig raskt så er veldig fornøyd med dere og bestille parfyme og kremer

2. toukokuuta 2023

Godt utvalg

Godt utvalg, fine tilbud og rask levering.

Forutsigbar og god oppfølging

Forutsigbar og god oppfølging. Rask leveranse

Saanut 5/5 tähteä

Har vert fornøyd og er fornøyd har ikke…

Har vert fornøyd og er fornøyd har ikke ordet

24. huhtikuuta 2023

Fornøyd!

Godt utvalg, ofte tilbud og veldig rask levering! Handler ofte hos Fredrik & Louisa :-)

Saanut 5/5 tähteä

Utrolig flott service og rask levering

Utrolig flott service og rask levering. Bestilte en mandag og hadde varene allerede onsdag samme uken.

24. huhtikuuta 2023

Saanut 5/5 tähteä

Rask levering og valgmuligheter på…

Rask levering og valgmuligheter på leveringsalternativer.

19. toukokuuta 2023

Saanut 5/5 tähteä

Fikk god hjelp av en hyggelig dame

Anbefales

Rask levering og alltid gode produkter

Rask levering!

Rask levering! Ikke noe å utsette på F&L

3. toukokuuta 2023

Hei Birgitte,

Så godt å høre at ordren din kom raskt frem til deg ☺️ Vi setter stor pris på at du har tatt deg tiden til å gi oss en tilbakemelding og ønsker deg velkommen tilbake til oss!

Saanut 4/5 tähteä

Presis levering og fine produkter

Presis levering og fine produkter alltid. Kanskje på tide å gi hjemmesiden en liten facelift ? Ellers strålende fornøyd :)

23. toukokuuta 2023

Hei Fanny,

Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på ☺️

Et trygt valg

Varene leveres raskt og rett i postkassa. Det er lett å finne fram i nettbutikken, og det er gode tilbud.

Hei Hanne,

Så godt å høre ☺️ Vi setter stor pris på at du har tatt deg tiden til å gi oss en tilbakemelding og ønsker deg velkommen tilbake til oss!

God service

God service, veldig bra utvalg av varer.

23. huhtikuuta 2023

Hei Jirina,

Så hyggelig å høre ☺️ Vi setter stor pris på at du har tatt deg tiden til å gi oss en tilbakemelding og ønsker deg velkommen tilbake til oss!

Saanut 5/5 tähteä

Godt utvalg av produkter og superrask…

Godt utvalg av produkter og superrask levering! Veldig fornøyd.

10. toukokuuta 2023

Hei Sara,

Rask levering

Rask levering! Liker at de pakker inn varene godt. Skulle ønske de fikk på plass en bonusordning for nettkjøp snart.

Hei,

Så utrolig hyggelig å høre ☺️ Vi setter stor pris på at du har tatt deg tiden til å gi oss en tilbakemelding og ønsker deg velkommen tilbake til oss! ☺️ Det er noe vi jobber med og håper kommer på plass om ikke så alt for lang tid ☺️

Bra produkter

12. toukokuuta 2023

Hei Frida,

Mvh Fredrik & Louisa

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin