Fredrik & Louisa Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,7

Bestilte pakke. Fra posten kommer det at pakken er levert. Jeg var på jobb, og da jeg kom hjem 2 timer senere, var ikke pakken der. Ringer posten som har utlevering for denne bedriften, og får beskjed... Näytä lisää

Jeg bestilte noen produkter til neglene på nett og oppdaget at det ene produktet ikke lå i pakken, kontaktet då kundeservice og fikk svar ganske fort, dei beklaget så mye og skal sende det manglende p... Näytä lisää

Kommer inn i butikken på byporten og titter rundt. Ser meg selv i speilet og bestemmer for å fikse på sminken min når to ansatte stirrer frekt og hvisker til hverandre. Hu ene kom bort og var så uhøfl... Näytä lisää

Parfymeri med stort utvalg av parfyme, makeup og hudpleie fra kjente og eksklusive merkevarer. Over 50 butikker i Norge + Nettbutikk. Velkommen til Fredrik & Louisa

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 82 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

26 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Parfymekjøp

Kjøpte nylig to parfymer, som kom superraskt og enda flottere med hjemlevering for en som ikke har så mye mulighet til og å handle i butikk. Det brede utvalget av merkevarer gjør at jeg vil handle oftere hos F&L.

28. huhtikuuta 2023

Hei,

Så hyggelig å høre ☺️ Vi setter stor pris på at du har tatt deg tiden til å gi oss en tilbakemelding og ønsker deg velkommen tilbake til oss!

Fikk bestillingen fort

Fikk bestillingen fort, og betalingen var enkel.

Hei Stine,

Stort utvalg

Stort utvalg. Og raske. Rinelige priser.

Hei Bryan,

Mvh Fredrik & Louisa

Holder leverings datoen som blir lovet…

Holder leverings datoen som blir lovet , og bestillingen stemmer alltid .

26. huhtikuuta 2023

Hei Sture,

Så hyggelig å høre at du synes det! :-)
Takk for at du har tatt deg tiden til å gi oss en tilbakemelding, dette setter vi stor pris på. Vi ønsker deg velkommen tilbake til oss! :-)

....

Rask levering og bra opplevelse

27. huhtikuuta 2023

Fredrik & Louisa

Enkel handel og kjapp levering

Hei Rita,

Fredrik & Louisa

Super rask levering, med ubeskrivelig god kundeservice !

Super rask levering! Utrolig fint med underskrevet kort i pakken, hvor det ble vist hvor mye dere setter pris på kundene deres, på lik linje som vi setter pris på dere♥️ Jeg pleier ikke å bestille ting fra nettet, men jeg kommer alltid til å bestille fra dere! Tusen takk for en veldig fin opplevelse♥️

27. huhtikuuta 2023

Hei Marlin,

Så hyggelig å høre! :-)
Tusen takk for at du har tatt deg tiden til å gi oss en så fin tilbakemelding, dette setter vi stor pris på og deg som kunde! Vi ønsker deg velkommen tilbake til oss! :-)

Fredrik & Louisa

Gode produkter og rask leveranse!

19. toukokuuta 2023

Hei Henriette,

Snabb leverans

Snabb leverans, och bra utbud på exklusiva parfymer. Garanterat inte sista gången jag handlar här

20. huhtikuuta 2023

Hei Daniel,

Fredrik & Louisa

Pakkene kommer alltid trygt og…

Pakkene kommer alltid trygt og effektivt hjem.

25. toukokuuta 2023

Hei Dausher,

Fredrik & Louisa

Fantastisk service og super rask…

Fantastisk service og super rask forsendelse. Tusen hjertelig takk. Kommer å handler igjen hos dere 😁

Hei,
Så hyggelig å høre😄 Vi vil takke deg for at du velger å handle hos og for en så fin tilbakemelding!
Du er alltid hjertelig velkommen tilbake hos oss😊

God service 😊

24. toukokuuta 2023

Hei,
Tusentakk for en så fin tilbakemelding!😄
Vi jobber alltid med å gi den aller beste servicen til våre kunder så det er veldig kjekt å høre at du er fornøyd med servicen hos oss😊

Fredrik & Louisa -

Hver gang jeg bestiller så for jeg…

Hver gang jeg bestiller så for jeg alltid pakken veldig fort

Hei,
Så kjekt å høre at du er fornøyd med leveransen på dine bestillinger😀
Vi setter stor pris på at du handler hos oss😄
Fredrik & Louisa

Trygg handling og rask levering av vare.

I det siste tider har jeg kjøpt Lancome produkt ansikt krem et par ganger på nett både for meg og min mor. Jeg føler meg trygg hver gang jeg trykker på Knap Kjøpe og gå til Kassa på hjemmesiden til Fredrikoglousisa.no. Der har det vært tilbud på ulike varer også. Veldig fra nettside og rask levering. Har ikke hatt noe problem med mottakelse av bestilte varer.

20. huhtikuuta 2023

Hei,
Så kjekt å høre at du har vært fornøyd med handelen av Lancome produkter hos oss😊
Tusentakk for en så fin tilbakemelding og vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss😊
Fredrik & Louisa

Gode tilbud og kjapp levering

31. maaliskuuta 2023

Hei,
Tusentakk for så fin tilbakemelding😀
Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss😀

Min anmeldelse🫶🏼

Super opplevelse og tar ikke lang tid før det kommer

2. toukokuuta 2023

Hei,
Så kjekt å høre at du har en god opplevelse med handel hos oss😀
Hjertelig velkommen tilbake hos oss😀
Fredrik & Louisa

Jeg hadde veldig bra opplevelsen i…

Jeg hadde veldig bra opplevelsen i denne butikken. Jeg kjøpte Tom Ford parfyme og det var flott tilbud, butikkarbeider var hjelpsom. Det er stor valg av varer i denne butikken. Jeg er veldig fornøyd!:)

23. toukokuuta 2023

Hei,
Tusentakk for en fantastisk fin tilbakemelding😀
Vi setter stor pris på at du skriver tilbakemelding og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss😀

Utrolig god opplevelse

Jeg bestilte fra Fredrik & Louisa for ett par uker siden. Jeg hadde kjøpt Selftan fra nettsiden deres. Pakken kom i en utrolig fin og god pakning. Leveringen var utrolig rask, og jeg opplevde nettsiden som enkel og behagelig å kjøpe fra. Gir min varmeste anbefaling!

Hei Emma,

Så hyggelig å høre ☺️ Vi setter stor pris på at du har tatt deg tiden til å gi oss en tilbakemelding ☺️ Vi ønsker deg velkommen tilbake til oss!

God kundeservice

God kundeservice, dyktige ansatte og godt utvalg av produkter. Butikkene ser også veldig bra ut😍

13. toukokuuta 2023

Hei Mia,

God kundeservice

Fredrik&Louisa har fantastisk kundeservice på nett- men kanskje også enda bedre i fysisk butikk. Alltid fornøyd når jeg handler der.

16. toukokuuta 2023

Hei Iselin,