Arvostelu koskien yritystä FITAGE

Saanut 1/5 tähteä

Fatage Loopband vult belofte op foto niet in

Ik heb een loopband van Fitage gekocht. Omdat ik op de foto en de beschrijving zag dat ik deze met bluetooth kon koppelen aan mijn beeldscherm en mijn mobieltje. Toen ik de loopband binnen kreeg, begon de ellende al bij het aanzetten na de montage volgens de handleiding. De loopband liep totaal vast en sloeg om. Ik ben een hele dag bezig geweest om de loopband goed af te stellen volgens de aanwijzingen verderop in de handleiding onder de rubriek "problemen oplossen". Volgens de handleiding kon ik uit 3 app's kiezen om een verbinding te maken met de loopband. Kinomap,Zwift en Fitshow. Na 4 emailconversaties met een irritante chatbot die steeds wilde dat ik een foto, een filmpje of een screenshot van mijn probleem wilde maken bleek er maar één app te werken. Fitshow. De andere app's zijn gewoon niet te koppelen met de loopband van Fitage. Het prachtige beeld van een dame die op haar tv kijkt terwijl ze traint op de loopband is dus gewoon oplichting. Fitage is telefonisch onbereikbaar en de chatbot blijft me om foto's vragen.

2. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä FITAGE

Hoi, Bedankt voor je uitgebreide review. Het spijt ons dat je problemen hebt ervaren met de Fitage loopband. We begrijpen dat dit frustrerend is, vooral als de app-verbindingen niet naar wens werken. We willen je graag duidelijk maken dat wij niet werken met een chatbot, maar dat het vragen om foto’s of video’s onze standaardprocedure is voor defectmeldingen. Dit doen we omdat we een online bedrijf zijn en het ons helpt om het probleem sneller en efficiënter op te lossen.

We werken continu aan verbeteringen en zouden het fijn vinden om dit verder met je te onderzoeken. Hopelijk sta je hier nog voor open :).