Sämsta bank. Alla kontoret er stängda och låsta med undantag för Fredrikstads och Oslo som är sämsta behandling jag har mött. Har haft problem med DNB sedan januari, har ringt och startat konversa... Näytä lisää
Helt umulig og elendig fra 2025 er de tvunget til aa utfore SEPA betalinger. Allikevel virker det umulig og faa dette alternativet opp ved betaling utland . Isteden dukker europabetaling opp. Vaerst m... Näytä lisää
Ikke ofte jeg trenger kundeservice, men nå vet jeg hvertfall at DNB ikke prioriterer tjenesten heller. De har en ordning hvor de ringer tilbake de som står i kø. De gav meg 1 ring, jeg svarte (mo... Näytä lisää
Jeg er tysk statsborger og har arvet flere millioner NOK som jeg ønsket å plassere i Norge. Derfor besøkte jeg DNB Karl Johans Gate den 31. mars. Dessverre var den blonde damen i resepsjonen sv... Näytä lisää
Otroligt dålig kundservice och direkt…
Otroligt dålig kundservice och direkt oförskämd kommunikation. Dont go there
UNDVIK!!!!
UNDVIK!!!!
Företaget saknar transparens i sina leasingavtal, där det varken framgår på vilka grunder avgiften kan höjas eller hur räntan beräknas. Detta skapar osäkerhet för kunderna och gör det svårt att förutse de faktiska kostnaderna. En seriös aktör bör vara tydligare med sina villkor för att undvika missförstånd och dolda avgifter.
Min leasingavgift höjdes med ca 20% utan att någon som helst beräkningsmodell redovisades - ”pga höjda omkostnader”.
Skamligt!
Extremely satisfied with DNB
We are extremely satisfied with DNB. All matters are handled quickly and reliably. We compare this bank with another national bank with a reddish logo. This was absolutely unacceptable. In DNB we have found a reliable and fair partner that we can highly recommend. In order to remain comparable, however, we have to add that we are looked after by the Private Banking team. I cannot assess any differences to the normal team.
Makt sjuk bank som ønsker bare å ta fra…
Makt sjuk bank som ønsker bare å ta fra andre. No prøve dei til med å fjerne kundeutbytte.styr unna DNB(korrupt)
Har ventet 8 dager på nytt kort og…
Har ventet 8 dager på nytt kort og fremdeles ikke kommet, det er vel på tide å bytte bank. Når folk er avhengig av å kjøpe inn mat m.m så når jeg tar kontakt med dnb så skylder de på posten. Jeg gremmes
Kundeservice er elendig og enkelte blir…
Kundeservice er elendig og enkelte blir irritert når de ikke skjønner problemet.
Mer korrupt bank finner du ikke..
Mer korrupt bank finner du ikke... har vært kunde her ett par år høy rente , sperret kort og avslutter kundeforhold før tiden er ute. Dette har medført at reise til jobb ,lege og handling har blitt umulig.
Kundeservice med forskjellige svar på samme ting.
Politisk aktør av en bank
Politisk aktør av en bank, kjent for dårlige lånebetingelser og høye gebyrer. Har vært kunde hele mitt voksne liv og er stort sett fornøyd med de ulike produktene samt kundeservicen - men samtidig liker jeg dårlig den årlige PRIDE-flaggingen og konseptet hvor DNB effektivt klarer å kvitte seg med konkurrenter gjennom oppkjøp slik som SBanken. For den allmenne kunden, så er verken rentenivået dårlig eller betingelsene noe spesielt fra eller til sett opp mot hva du finner i det norske markedet.
Null service
Null service da jeg var på hovedkontoret i Karl Johans gate. Detter bare regninger inn på kontoen. Står aldri hvorfor jeg får regninger fra pay ex. Som jeg aldri har brukt. Spurte om hvorfor. De kunne ikke svare i det hele tatt. Fyttirakker hvor dårlig service det er. Bytter bank i januar. Det er en ca dato. Mener det var i juni måned i år.
Norges verste bank
Har nesten ingenting til overs for DNB. En møkka bank rett og slett som hadde nerver til å ta over Sbanken, en bank som faktisk Nordmenn flest var godt fornøyd med. Faktisk har Sbanken skåret best på kundetilfredshet målingene i alle år, så da MÅTTE jo selvfølgelig DNB komme å ødelegge som alltid har scåret VERST på disse målingene...
Vel, det kommer sannelig aldri til å forandre seg heller, og det ser jo man bare tydelig her. Forsøkte faktisk å få jobb i denne møkka banken en del år tilbake, bare til å finne ut at de har en helt absurd polisi som tilsier at du MÅ ha absolutt ALLE arbeidsattester fra begynnelsen hvis du skal ha en sjanse for å få jobb...
Jaha, jeg har hatt arbeidsgivere som av uante grunner har enten nektet eller bare ikke giddet å gi meg en attest, samt arbeidssteder som ikke en gang eksisterer lenger. Men det skal jo så klart gå ut over meg eller hva? Det faktum at jeg ikke har en attest fra over 20 år tilbake fra en Rimi butikk er jo høyst relevant for DNB nå, ikke sant?
Dette er bare ETT eksempel av de mange absurditeter DNB opererer med. I dag forsøkte jeg eksempelvis å avslutte min ASK, bare til å finne ut at jeg er NØDT til å abonnere og betale for Adobe Acrobat Pro for å ha mulighet til å redigere og sende inn et skjema... Det er bare helt utrolig. HVORFOR kan man ikke bare laste ned et word dokument, redigere der helt gratis og så lagre det i en PDF-fil dersom de absolutt må ha det i det formatet?
Og omtrent den ENESTE grunnen til at jeg bruker DNB, er nettopp pga. fond og aksjehandling. Jeg tør nesten ikke tenke på hva annet ellers innviklet møkk og surr de har med deres andre tjenester, men jeg har holdt meg unna 95% av dem så langt og det kommer jeg nok til å fortsette med.
Igjen, dette er historisk sett den verste banken Norge har og det er bare en stor skam at de tok over omtrent den ENESTE banken som Nordmenn flest var fornøyd med (Sbanken). Nå hater Nordmenn flest DNB bare ENDA MER!
Så smart var det, DNB! Nordmenn løper fortsatt ikke til dere, men FRA dere. Akkurat som REMA 1000, slo den "fantastiske" strategien deres rett tilbake! Tror vel også at Nordmenn er stokk dumme i hodet. Så værs så god, DNB - her er nok en velfortjent 1-stjerne (skulle gjerne gitt -100 dersom jeg kunne) og mange flere vil komme.
Ha en fin dag videre :)
JÆVLE BANK
JÆVLE BANK. DÅRLIG SERVICE, VET IKKE HVOR PENGENE MINE GIKK TIL ENDA OG DET HAR GÅTT 2 DAGER
Forferdelig opplevelse med DNB – Styr unna
Jeg kan ikke uttrykke nok hvor skuffet jeg er over DNB. Denne banken prioriterer konsekvent sine egne profitter over kundens behov og rettferdighet. Gebyrer er skyhøye, kundeservicen er treg og lite hjelpsom, og hele opplevelsen er preget av byråkrati og gammeldagse løsninger.
DNBs nylige forsøk på å avskaffe kundeutbytte i hele banksektoren er dråpen som fikk begeret til å renne over. I stedet for å fremme konkurranse og belønne lojale kunder, jobber de aktivt for å skade vanlige folks interesser. Dette viser tydelig hvor deres prioriteringer ligger: hos seg selv, ikke hos kundene.
Hver eneste interaksjon med DNB er frustrerende. Enten det er snakk om å løse et enkelt problem eller bruke deres kronglete app, kan du forvente motstand hele veien. Hvis du verdsetter transparens, rettferdighet og moderne banktjenester, hold deg langt unna DNB. Det finnes mange bedre alternativer der ute som faktisk bryr seg om kundene sine. 1/5 stjerne
Usel kundservice!
Har precis som tidigare en otroligt dålig erfarenhet, framför allt en usel kundservice. Vägrar svara på frågor och lämna en specificerad uppställning över slutfaktura vid uppsägning av leasingavtalet. Säger dessutom felaktigt att avtalet är med bilhandlaren och de är enbart ett finansieringsbolag, trots att avtalet klart specificerar DNB som vår motpart. Varnar alla att ha med dem att göra!
Har bare gode opplevelser med DNB
Har bare gode opplevelser med DNB som jeg har vært kunde i siden før Den Norske Creditbank og Bergen Bank fusjonerte i 1990. Har bare hatt gode opplevelser med kundeservice og de har alltid hjulpet meg på en god måte når det har vært behov for det. Synes nettbanken og mobilbanken fungerer fint, og har ikke hatt problemer med noen av de.
STYR UNNA DNB
Oärligt företag
Försökte få support av detta företag när jag blivit lurad av bilhandlare inför ett leasing avtal. Bilhandlaren till och med erkände att de gjort fel men ändå så tar ni deras parti vilket inneburit extra kostnader på cirka 30 tusen för mig. Till råga på allt detta så fakturerar ni "onormalt" slitage på bilen jag leasat. Ingen förklaring alls och jag har varit extremt noga med den där bilen. Ni tycker inte det räckte med dom där 30 tusen ni fått av en individ som är i ekonomisk kris redan? Utan det ska sugas ur 1000 kronor till i erat gigantiska bolag? Jag är extremt besviken med allt som har med er att göra!
Jeg har lige mistet min mand som har en…
Jeg har lige mistet min mand som har en livsforsikring for Dnb.jeg har nu i 2 måneder sendt alt hvad de har bedt om, men de vil ikke fortælle hvor lang tid der går før der sker noget og de vil ikke fortælle hvor meget det drejer sig om. Sorgen gør at der ikke er så meget overskud til at prøve at kontakte dem igen. Den sidste rådgiver var kort for hovedet og sagde at hun ikke forstod mit danske så om jeg ville tale engelsk. Hun var ikke specielt forstående for min situation .
Jeg har haft talt med virkelig søde rådgivere derinde, men de sidste 2 gange når jeg har spurgt ind til hvor meget det drejede sig om og hvornår det ville blive afsluttet har de været hårde i deres tone.
Min mand fortalte sidste år hvor meget der ville blive udbetalt fra Norge hvis der nogensinde skete ham noget, og alle instanser i Danmark har ikke haft noget problem med at fortælle hvor meget eller lidt jeg var berettiget til...
veldig dårlig bank og kundesenter
veldig dårlig bank og kundesenter, bryr ikke om deg...