Sämsta bank. Alla kontoret er stängda och låsta med undantag för Fredrikstads och Oslo som är sämsta behandling jag har mött. Har haft problem med DNB sedan januari, har ringt och startat konversa... Näytä lisää
Helt umulig og elendig fra 2025 er de tvunget til aa utfore SEPA betalinger. Allikevel virker det umulig og faa dette alternativet opp ved betaling utland . Isteden dukker europabetaling opp. Vaerst m... Näytä lisää
Ikke ofte jeg trenger kundeservice, men nå vet jeg hvertfall at DNB ikke prioriterer tjenesten heller. De har en ordning hvor de ringer tilbake de som står i kø. De gav meg 1 ring, jeg svarte (mo... Näytä lisää
Jeg er tysk statsborger og har arvet flere millioner NOK som jeg ønsket å plassere i Norge. Derfor besøkte jeg DNB Karl Johans Gate den 31. mars. Dessverre var den blonde damen i resepsjonen sv... Näytä lisää
Hade ett bilån av dnb finnas och varit…
Hade ett bilån av dnb finnas och varit nöjd med dom. Alltid varit trevliga och hjälpsamma om jag behövt kontakta dom.
Skapar egna lagar
Ej välkommen hos DNB pga att enligt dem köpt och sålt för många bilar! Väldigt intresserad av bilar och de används för privatbruk och därav bytar jag ofta. Betalar alla avgifter och räntor vid nya billån och gör rätt för mig. Detta är enligt mig ingen grund att avsluta mig som kund. Fruktansvärd kundtjänst som inte tar vara på sina kunder och bemöter dem väldigt dåligt. Tacken för alla år och pengar man lagt via dem.
Anbefales ikke
Verste selskapet i Norge
Verste selskapet i Norge, uansett kategori. Elendig service og gjør ting vanskelig for kunder
Arroganse og Motarbeidere
"Rådgivere", selv på senior nivå, kan like gjerne bli erstattet med hjernedøde indere eller AI i denne banken. De tar ikke hensyn til hva kundene sine har for preferanser og man blir kun behandlet som at man er ett "problem" eller "i veien" når man spør om ting.
Når man spørr om "fordelsprogram" som SAGA, fordi man faktiskt har høy inntekt så er det nesten som at man er "frekk" som spørr om det.
Når man legger frem lang utredning om hva man trenger, hvorfor man trenger det og (hva jeg mener er) veldig utførlig dokumentasjon på situasjon, med komplexa Excel-ark for å vise til egen økonomi og budsjett - så er det nesten som at de enten blir fornærmede fordi man gjør jobben deres bedre enn de selv - og svarer kun som roboter, men frekkhet skrudd opp på 90%.
Blir å bytte bank nå...
Advance to PAY MINE, They are #more #reliable
Horrible service ! They are highly deceptive , Please think twice before use .
Rart at DNB har kunder
Rart at DNB har kunder
Bedriften fikk flere slike meldinger:
Hei ****
Vi minner om at dere må oppdatere kundeinformasjonen hos oss. Dersom vi ikke mottar oppdatert informasjon må vi dessverre blokkere banktjenestene deres.
Slik oppdaterer dere kundeinformasjonen (NB! Bruk PC):
1. Gå inn på dnb.no og trykk på "Logg inn" oppe i høyre hjørne
2. Logg inn privat med fødselsnummer (11 siffer) og BankID
3. Gå inn på fanen "Innstillinger" og velg "Oppdater bedriftsinformasjon"
Tingen er bare at bedriften ikke har noen konto i DNB og det finnes heller ikke noe informasjon å oppdatere når man logger seg på nettbanken (som forøvrig har en brukervennlighet og skriftstørrelse som minner om noe fra nettbankens spede barndom). Å komme i kontakt med DNB er heller ikke lett ettersom tekstmeldingene og e-postene kommer fra ikke-svar adresser. Telefonkontakt kan ikke heller oppnås, men mindre man har tålmodighet (og ikke mist ledig tid) til å vente i evigheter.
Sitter igjen med inntrykket av en arrogant bank med utdaterte løsninger og manglende kontroll.
Avoid at all cost DnB
Really get an adrineline rush trying to get in contact with this bank. First, a terrible bot that knows absolutely nothing and also gives out wrong info. Then I asked for a personal advisor who (after long waiting) answered that they only answer for Sbank, not DnB (even I was logged into DnB). Finally, I called a tlf number for advise (a lot of stupid questions first) and after waiting 15 minutes they hung up. It was 15:00hrs and they all go home. DnB has a monopoly i Norway so they can do whatever they want to do. This is not a bank.
Vi har forsøkt å søke om…
Vi har forsøkt å søke om finansieringsbevis for sikkert 3 måneder siden. Utrolig treg dame, tar aldri telefonen, og gir oss heller aldri svar, til tross for at hun lovet oss dette for 1 måned siden.
Avgift för e-faktura?
Som vilket finansbolag som helst. Förutom att de tycker en administrationsavgift är rättfärdigat på e-faktura och autogiro?
I dagens IT värld görs allt detta automatiskt. Så är helt galet de vill ha 60kr för detta. Synd bara du finns överallt. Galet dåligt!
Helt utrolig nivå på arroganse
Det er helt utrolig hvor arrogant denne banken er, både kunde 'rådgivere' og kundeservice.
Skal man snakke boliglån og muligheter, så blir arroangsen skrud opp til 150%, selv om man vet det er en drittunge på 20 som sitter på andre siden og skal gi deg 'finansielle råd' om hvordan en godt voksen menneske skal administrere sin egen budsjett. Det er høyt på tide å bytte bank med engang.
Betalat extra varje månad för våra två…
Betalat extra varje månad för våra två leasing billar på ena 1500kr på den andra 1000kr extra varje månad i tre år. Nu täknade vi på ny och fick högre faktura än som banken hade bestämt Ska avbryta snart allt med den banken och söka andra. Så trött på det här.
Står i butikken og må gå fra varene da…
Står i butikken og må gå fra varene da overføring ikke fungerer fra deres side er ganske pinlig !!! For så og stå i kø ute i kulden 30 min på å få svar og det uten resultat!!! Det blir en fin fredagskveld så tusen takk for det!!
AVOID them they have very high interest…
AVOID them they have very high interest rates on car load. so better not to go with them
DNBs kundeservice fortjener ikke…
DNBs kundeservice fortjener ikke navnet. Bare det å komme i kontakt med dem, er en skikkelig hinderløype. Jeg ble møtt av en chatbot som spydde ut helt unyttig og urelatert informasjon. Da jeg endelig kom frem til en kundebehandler, ble jeg brutt. Ved andre gangs forsøk kom jeg endelig frem til en som kunne hjelpe. Men den chatboten bør de kvitte seg med. Den er ikke til hjelp.
DNB tror de eier mine penger
Skulle overførte penger til FIRI AS, en norsk anerkjent KRYPTO megler. Får telefon fra DNB med diverse spørsmål med hensikt å beskytte meg mot svindel. Det var greit, jeg svarte, transaksjonen ble gjennomført. Så vil jeg overføre et nytt beløp til samme firma. Får melding i nettbanken og må svare på de samme spørsmålene skriftlig. Jeg ber DNB slutte med dette tullet, jeg vil ikke bruke tid på å besvare dette igjen. Det blir masse meldinger frem og tilbake. Det avslutter med at DNB avviser transaksjonen. Jeg føler dette som et overgrep. Det er mine penger, jeg kan bruke dem til det jeg vil. Tror DNB at jeg er en idiot som lar meg lure av svindlere. Begynte som kunde i Skandiabanken november 2000. Det ser ut til at DNB har ødelagt denne banken, tror jeg må finne meg en ny.
Dette skriver DNB;
24.nov.2025 21:50
Midlertidig stanset betaling
Hei. Viser til din betaling på NOK xxxx til Firi AS registrert i nettbanken. DNB opplever at flere kunder blir utsatt for investeringsbedrageri av personer som utgir seg for å være investeringsrådgivere. Vi har stanset denne betalingen for å unngå at du blir utsatt for et bedrageri. For å undersøke denne betalingen ber vi om at du besvarer følgende spørsmål: 1. Hvilken plattform er endelig mottaker av betalingen, og hvem er eier av investeringskontoen? 2. Hvordan kom du frem til at du ønsket å benytte denne investeringsplattformen fremfor andre kryptoplattformer? 3. Hvor har du tilegnet deg informasjon rundt investering i krypto? 4. Har du vært i kontakt med en investeringsrådgiver eller en annen ukjent person, som har rådet deg til å utføre betalingen? 5. Har du fått hjelp av noen til å kjøpe og selge kryptovaluta eller har du satt deg inn i denne teknologien helt på egenhånd? 6. Gjelder betalingen gebyrer, skatt eller lignende for å ta ut gevinst av tidligere investeringer?
Som nevnt er dette gjort for å beskytte deg som kunde og ment i beste hensikt. Vennlig hilsen Ulrik | Fagspesialist - bedrageri | DNB Bank ASA
Forferdelig kundeservice
Forferdelig kundeservice. Aldri bli kunde i denne banken! De er ikke villige til å hjelpe til med noe. Tør påstå at dette er den verste kundeservicen jeg har vært borti. Er både frekk og avbryter kunden.
DNB tillåter ikke at jeg stenger ner…
DNB tillåter ikke at jeg stenger ner mitt konto hos DNB så jeg er fast at betala årsgebyr vart år för noe jeg ikke trenger. Åpna ikke konto hos DNB då kan dere aldrig lemna!
Det finns en funksjon för at stenga ner konto men det er bara för syns skull den fungerar ikke.
Det er skikkelig dårlig når man trenger…
Det er skikkelig dårlig når man trenger hjelp og ikke får det. Man forventer jo at kundeservice skal være der for å løse problemer. Spesielt når det gjelder noe man virkelig trenger. Det er frustrerende å føle seg oversett eller ikke tatt på alvor. De presser kunder fra seg !!!!