Saanut 1/5 tähteä

Wij wachten al bijna een jaar op 2 stoelen die we al betaald hebben.Communicatie blijft uit, ze reageren niet op mails. Ze nemen geen enkele verantwoordelijkheid en verschuilen zich achter leverancier... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zeeer slechte communicatie! Telefoonnummer buiten gebruik! Geen levering! Beloftes doen enz!! Zelfs aanmaningen binnen voor iets dat nooit geleverd is! Deze moet vh internet af! Bestel hier nooit mens... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Vreselijk slechte ervaring met deze winkel. Bestelling zou binnen 5 a 10 dagen geleverd worden. Dit bleek niet het geval te zijn zonder enige communicatie. Heb per mail verschillende malen contact... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Op 9 december 2 sets kledinghangers besteld, met levertijd 10-15 dagen. In de 2 maand vanaf dat moment heb ik op mails redenen gehad als vertraging door drukke periode, drukte bij leverancier en pe... Näytä lisää

1. Huonekaluliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

De leukste webwoonwinkel van Nederland. Met betaalbare lounge- en designmeubels en originele klassiekers. Altijd de laagste prijs en gratis bezorgd!

1,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Waardeloos!

Ondanks de slechte recenties toch een order geplaatst. De geplande levertijd verstreek, zelfs dubbel. Ik heb wel 15x gebeld en gemaild totdat ik eindelijk contact kreeg met een van de medewerkers die me wederom niks kon vertellen. Besloten de order te annuleren en binnen twee werkdagen zou ik het bedrag retour zien op mijn bankrekening. Ook dit is maar deels gebeurd. Ik zit nu dus zonder meubels, maar ook zonder geld en voel me genoodzaakt verdere stappen te ondernemen. Mijn advies, bestel hier niet!

14. helmikuuta 2021

2 maanden wachten op kledinghangers

Op 9 december 2 sets kledinghangers besteld, met levertijd 10-15 dagen.
In de 2 maand vanaf dat moment heb ik op mails redenen gehad als vertraging door drukke periode, drukte bij leverancier en personeelstekort.
Op de vierde mail kreeg ik als reactie ineens een verzendbericht namens Trendybed.nl. Nooit van gehoord of besteld, maar Google leerde mij dat dit bedrijf, op hetzelfde adres gevestigd, evengoed presteert als Designwonen. Na exact 2 maand had ik de artikelen in huis.
Nooit weer Designwonen.

12. helmikuuta 2021

Zeer slechte communicatie

Ik wacht al bijna 3 weken op een bankje... levertijd zou 2 weken zijn! Betaald en al.. lees ik deze reacties hier. Had ik maar niks besteld, heb er geen goed gevoel bij. 2 mails gestuurd geen reactie.. telefonisch niet te bereiken?! Zeer vervelend dit allemaal...

12. helmikuuta 2021

Waardeloze (klanten)service!

Ik heb enige tijd geleden een tafellamp besteld. Redelijk snel geleverd, maar de lamp voldeed niet aan mijn verwachtingen. Een pakbon of retourformulier ontbrak echter in de verpakking. Achteraan gemaild. Geen reactie. Paar dagen later krijg ik een mail van klantenservice. Of ik ze wil beoordelen. Nou, zorg eerst maar eens voor een retourformulier. Weer gemaild. Vervolgens krijg ik geen retourformulier, maar wel een retourlabel met track&trace code die ik als retourformulier kan gebruiken. Vervolgens kan ik naar PostNL om een retourlabel te laten printen aan de hand van de naam Designwonen.com. Bijzonder, want ik had toch al een retourlabel? Alleen nog steeds geen retourformulier. Hoe dan ook, uiteindelijk lamp retour gestuurd. Vervolgens geen terugkoppeling over de verwerking ervan en dus wordt ook mijn betalingsopdracht bij Afterpay niet ingetrokken. Er maar weer achteraan gemaild. Geen reactie. Vervolgens ontvang ik van Afterpay de eerste herinnering... Nu maar bellen met Designwonen.com dan. De wachttijd is 4 minuten. Dit loopt af naar 1 minuut. Die laatste minuut duurt erg lang. Vervolgens loopt de wachttijd langzaam weer op naar maar liefst 8 minuten!! Net op het moment dat ik er de brui aan wil geven, krijg ik iemand aan de telefoon. Mijn retourzending is ontvangen en de betaling wordt ingetrokken. Nou, jeetje zeg. We zijn al met al ruim 3 weken verder maar het is nu geregeld.

10. helmikuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Wacht nog steeds op mijn salontafeltafel

Wacht nog steeds op mijn salontafel. Ik gebeld 1,5 week geleden. Kunnen ze eerst niets vinden. Maar goed, ik zou worden terug gebeld. Ja hoor, tafeltje wordt uiterlijk morgen verzonden. Kleine week later nog niets, weer gebeld, we bellen u terug. Niet dus. Vandaag gebeld, allerlei smoezen, het weer, druk, honderden klanten etcetera. Maar ze gaat even kijken, ja hoor wordt verwerkt ... wanneer dan? Ik ga even mailen naar het magazijn en dan bel ik u terug ........ niets. Waar is de vriendelijkheid en het begrip gebleven, ben toch klant. Teleurstellend

8. helmikuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

2 bloemhangers…ZEER SLECHTE ZAAK !

Al weken geleden 2 bloemhangers bestelt, na 3 keer bellen zouden ze deze week bij ons komen.
nou we wachten nog! telefonische niet bereikbaar, gezien de wachttijd alleen maar oploopt ipv afloopt. En totaal geen reactie van hun kant. Tevens reageren ze niet op e-mail. En dan uiteindelijk word de verbinding verbroken als je weer probeert te bellen.
De ergste zaak waar ik ooit iets heb besteld! doe het niet mensen.

2. helmikuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Op 21 november 2020 een salontafel…

Op 21 november 2020 een salontafel besteld. Nu zitten we inmiddels in februari en ik heb nog niks ontvangen. Wanneer wel? Klantenservice geeft elke week aan (want ik blijf bellen he), dat de tafel volgende week binnen komt. Sinds 2 weken zijn ze telefonisch niet meer bereikbaar, op beide telefoonnummers die ik online terugvindt. Op email reageren ze ook niet. Bij bestelling koos ik voor Afterpay, die me nu elke keer weer herinneringen sturen om te betalen. Daar moet ik dan ook weer zelf achteraan bellen. Het is overduidelijk dat de boel bij Designwonen niet onder controle is. Ik raad af om er te bestellen, want je bent je geld kwijt (als je direct betaalt) en je weet niet of je wat krijgt...

1. helmikuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Verspil je tijd hier niet

Na 6 weken wordt na 2 keer zelf achter een status te horen, het order geannuleerd en terugbetaald. De leverancier krijgt de schuld, maar zelf zijn de excuses ver te zoeken. Koop liever ergens wat duurder waar ze het woord Klantenservice kennen.

13. joulukuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Spiegeltje aan de wand . . .

Ik heb bij Designwonen een kapstok en een spiegel besteld. Daarna las ik de reviews. De schrik sloeg mij om het hart. Vervolgens heb ik gemaild met het bedrijf en kreeg te horen dat het product 17 aug. as. geleverd zou worden. Dat vond ik lang duren en heb daarover mijn teleurstelling geuit. Gisteren ontving ik bericht dat mijn bestelling vandaag bezorgd zou worden. Dat is ook gebeurd. De spiegel en de kapstok waren zorgvuldig verpakt.
Niets op aan te merken.
Ik kan niet anders zeggen dan dat Designwonen serieus met mijn bestelling is omgegaan. Ik lees ook wel dat dit niet altijd het geval is. Het bedrijf is niet altijd even consistent in het behandelen van de bestellingen. Dat is jammer, maar op grond van mijn ervaring kan en wil ik niet anders dan dit bedrijf aanbevelen. Met dank aan mevr. Kim Dhaene die zich verantwoordelijk heeft getoond voor een goede afhandeling.

12. elokuuta 2020

Zels Aliexpress bezorgd sneller dan Designwonen.com

Twee wandrekken besteld via Designwonen.com, simpel omdat het daar het goedkoopst was.
Levertijd zou max 10 werkdagen zijn. Net even gebeld om te kijken of alles op schema lag. Niet dus, de levertijd is vanaf nu nog 14 dagen extra. Je kan beter een paar tientjes meer uitgeven en het de volgende werkdag in huis hebben, dan het te bestellen bij Designwonen. Ze hebben gewoon niet alles op voorraad en de levertijden zijn niet realistisch.

Zels Aliexpress bezorgd sneller dan Designwonen.com

9. heinäkuuta 2020

Eettafel besteld bij designwonen.com

Eettafel besteld bij designwonen.com. Stond lever tijd van 2 weken. 06-05 besteld en 12-06 pas binnen gehad. En hoe binnen gehad.. doos was al erg beschadigd dus wist eigenlijk al hoe ver het was. Ingepakt alsof het er zo is ingegooid. De hele zijkant van het tafelblad beschadigd op meerdere plekken. Na telefonisch contact, foto’s moeten sturen via de e-mail na 3 x mailen geen passende oplossing. Ik mag de tafel zelf terug sturen. Hoe moet ik deze tafel in een gewone personenauto vervoeren? Ik bestel hier nooit meer iets!

16. kesäkuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

We hebben een mooie salontafel gekocht…

We hebben een mooie salontafel gekocht bij Design Wonen online. De levering duurde wat langer dan gedacht. Uiteindelijk heb ik gebeld, en ik werd uiterst vriendelijk en correct te woord gestaan door de eigenaar. Hij vond het erg vervelend allemaal. Nog geen 2 uur later werd de tafel bezorgd door een koeriersdienst.
Dit noemen wij : geweldige service.! Wij zouden er zo weer bestellen!

22. huhtikuuta 2020
Saanut 4/5 tähteä

Bijzonder behulpzaam contact

Fijn telefonisch contact met erg behulpzame man.
Op de website is het niet steeds helder op de producten voorradig zijn of niet. Ik bestelde Aquanova badkameraccessoires, die ondanks de opgegeven levertijd van 10 werkdagen, 7 werkdagen na bestelling via de track en trace link nog steeds op 'wachten op voorraad' bleven staan. Ik ging op zoek naar reviews over het bedrijf en kwam tot mijn spijt heel wat minder positieve tegen (voornamelijk voor de overname?). Hierop nam ik telefonisch contact op. Een bijzonder vriendelijke man begreep mijn bezorgdheid en het vormde geen probleem om de bestelling alsnog te annuleren. Het geld stond de volgende dag terug op mijn rekening en in een emailbericht gaf hij me bovendien mee waar ik het ene element dat maar niet voorradig kwam in hun winkel, toch nog zou kunnen bestellen. Top!

23. helmikuuta 2020

Uitstekende service

Helaas was mijn bestelling niet op mijn adres bezorgd. Volgens de bezorgdienst zou het zijn afgeleverd bij de buren hetgeen niet het geval bleek te zijn. Design Wonen heeft de bestelling opnieuw opgestuurd en deze keer werd het wel bezorgd. Uitstekende service!

1. helmikuuta 2020

Prima afhandeling beschadigde levering

Bedlampjes besteld, nette prijs en snel geleverd. Helaas was 1 kapje beschadigd in de doos aangekomen. Door designwonen werd mijn melding direct opgepakt en ze hebben bij de fabrikant een nieuw kapje voor mij geregeld. Nette service, helemaal tervreden!

10. joulukuuta 2019
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin