Vreselijk slechte ervaring met deze winkel. Bestelling zou binnen 5 a 10 dagen geleverd worden. Dit bleek niet het geval te zijn zonder enige communicatie. Heb per mail verschillende malen contact... Näytä lisää
Op 9 december 2 sets kledinghangers besteld, met levertijd 10-15 dagen. In de 2 maand vanaf dat moment heb ik op mails redenen gehad als vertraging door drukke periode, drukte bij leverancier en pe... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
De leukste webwoonwinkel van Nederland. Met betaalbare lounge- en designmeubels en originele klassiekers. Altijd de laagste prijs en gratis bezorgd!
Drachmeweg 18, 2153PA, Nieuw-Vennep, Hollanti
- +31 (0)20 - 261 96 69
- info@designwonen.com
- designwonen.com
Wij wachten al bijna een jaar op 2…
Wij wachten al bijna een jaar op 2 stoelen die we al betaald hebben.Communicatie blijft uit, ze reageren niet op mails. Ze nemen geen enkele verantwoordelijkheid en verschuilen zich achter leveranciers. Waardeloze winkel! Nooit iets bestellen!
Helaas naar zeker 5 maanden nog steeds…
Helaas naar zeker 5 maanden nog steeds de tafel niet geleverd.
Zeeer slechte communicatie
Zeeer slechte communicatie! Telefoonnummer buiten gebruik! Geen levering! Beloftes doen enz!! Zelfs aanmaningen binnen voor iets dat nooit geleverd is! Deze moet vh internet af! Bestel hier nooit mensen! Ben hier al maanden zoet mee.. Alleen maar ellende!!!!!
Super negative experience
Super negative experience, have been waiting for my product for longer than a month. They say they can’t find my order or tell me where it is and when it will finally arrive because their system is down already since one week. What serious company has their system down a whole week???? I smell a rat! Trying to get my money back now, but guess what, that’s also not possible because the system is down! Thieves!
BESTEL HIER NIET!
In mei 2021 een tafel besteld. Nu zijn we inmiddels in september en nog geen tafel gezien. Door klantenservice worden valse beloftes gegevens en je moet zelf overal achteraan. Eindstand de vraag of je wil blijven wachten of annuleren en vervolgens kunnen ze je geen inschatting geven hoe lang je dan nog moet wachten. Ik bestel hier nooit meer.
Zeer slechte communicatie en service
Zeer slechte service, klantonvriendelijk.
Wij hebben in febr 2021 twee stoelen besteld en betaald,nadat ik eerst geïnformeerd had of deze stoelen snel leverbaar waren. De stoelen waren op voorraad, werd ons toegezegd. Na enkele weken gebeld. Stoelen bleken bij transporteur te staan. We konden ze ieder moment verwachten. Weer weken gewacht. Geen stoelen. In mei ( hoeveel geduld kan je hebben) weer gebeld. Stoelen bleken helemaal niet meer leverbaar te zijn!! Er werd ons toegezegd dat ze in week 28 weer geleverd konden worden. Ik bel op maandag in deze week. Stoelen zijn leverbaar, maar ik moet zelf bedrijf maar even bellen wanneer. Ik sta erop dat design wonen voor mij belt. Zij zullen dit doen en mij terugbellen. Hoor niets. Bel dinsdag weer. Er wordt me gezegd dat ik stoelen pas week 31 kan verwachten. Ik ben intussen zeer geïrriteerd na alle fouten die er gemaakt zijn vanaf februari(!) en zeg dat ik vind dat Design wonen nu verdomme zijn best maar eens moet gaan doen om de stoelen deze week bij ons te krijgen. Ik ontvang hierna de volgende mail, vol met taalfouten:
Zoals telefonisch besproken te hebben zullen wij contact opnemen met de leverancier,
Echter kunnen wij de levering van de leverancier ( kick Collection ) niet versneller hopende u dit wilt gaan begrijpen.
De stoelen zijn deze week weer leverbaar maar omdat het momenteel erg druk is bij de leverancier, wat logies is ……..
Wij kunnen begrijpen dat u dit erg vervelend vind en dat vinden wij ook maar wij hopen dit op een nette manier met u op te lossen. Daar is schelden niet voor nodig wat u deed aan de telefoon. Wij zijn namelijk mensen een geen honden, waar mensen werken worden fouten gemaakt en dat kan altijd op een nette manier opgelost worden.
Indien u nog vragen heeft helpen wij u graag verder.
Joyce van Designwonen.com
Hierna stuurt deze dame een tweede mail, waaruit ik begrijp dat zij mijn krachtterm ‘ verdomme’ als schelden opvat(?)wederom vol taalfouten en klantonvriendelijke tekst. Misschien moet dit bedrijf zijn omgang met klanten eens herzien en een cursus service verlenen en schriftelijke en mondelinge communicatie aan zijn medewerkers gaan aanbieden?!
Wij zijn verbaasd, dat we na al ons geduld, zo geschoffeerd worden.
Iets besteld maar na 7 maanden nog…
Iets besteld maar na 7 maanden nog steeds niets geleverd. Steeds krijg je bericht dat het nog niet op voorraad is. Slechte zaak
Wat een ontiegelijk K bedrijf
Wat een ontiegelijk K bedrijf. Levertijd 1-7 werkdagen. Na 14 dagen nog niks gehoord en gemaild. Na 5 dagen eens reactie dat het niet meer leverbaar is. Fijn dat je dat na bijna 3 weken te horen krijgt nadat je er zelf achteraan bent gegaan.
Ontzettend slecht bedrijf.
Ontzettend slecht bedrijf.
20 april een bestelling gedaan. Op de site stond een levertijd van 10 werkdagen.
5 mei contact opgenomen per mail over waar de bestelling blijft. Ik kreeg een reactie dat deze bij hun in het magazijn was en de week erop uitgeleverd zou worden.
31 mei: nog steeds niets ontvangen. Ik heb nu een mail gestuurd dat ik de bestelling wil annuleren en geld retour wil. Benieuwd of dit überhaupt gaat gebeuren, zo niet dan ga ik er rechtsbijstand op zetten.
BESTEL NOOIT BIJ DIT BEDRIJF! JE KOOPT LUCHT!
Echt een kutservice!
Echt een kutservice!! Ik zou na 10-14 werkdagen mijn meubels ontvangen. Drie maanden verder en nog steeds aan het wachten. Ik moet overal zelf achteraan bellen en krijg dan alsnog geen duidelijke antwoorden. Er worden mij beloftes gedaan over dat ik word teruggebeld, wat niet gebeurd. Daarna in mails zeggen dat ik wel ben gebeld. Willen ze dus ook nog beweren dat ik uit m’n nek klets ofzo?!
Uiteindelijk de eigenaar aan de lijn gekregen die met een schijt verhaal komt over dat ze in het magazijn een onderdeel kwijt zijn en vervolgens zijn personeel in het magazijn de grond intrapt. Want ja dat zijn Polen en die begrijpen het allemaal niet zo goed. Dus je gaat zo met je klanten én personeel om? Je fouten toegeven ho maar.
Uiteindelijk kan ik ook geen compensatie verwachten, want dat laat de marge niet toe. Een set glazen kan ik krijgen. Ja dat is precies waar ik op zat te wachten.
Wat een onprofessioneel bedrijf. Ik ga hier NOOIT meer iets bestellen en ik raad het ook niemand anders aan.
enkel goed in terugbetalingen
2 maanden geleden heb ik 2 lampen besteld op designwonen.com. Hierbij stond vermeld dat deze leverbaar zijn in week 13. Dat was 2 weken later. In week 13 heb ik niets ontvangen. Ook geen communicatie dat de levering later zou komen. Na een vraag van mij bleek dat deze bij hun leverancier beschikbaar zouden zijn in week 13 en dus later bij hen zouden aankomen. Als klant interesseert de stock van een leverancier van een winkel waar ik iets koop mij geen fluit. Na enkele weken stond er plots op hun website dat het product leverbaar zou zijn in week 18. Waarschijnlijk dus bij hun leverancier. Na weer een e-mail bleek uit hun steeds arrogante communicatie dat ze het eigenlijk zelf ook niet allemaal weten. Ondertussen vond ik dit pure oplichting en dat heb ik hen laten weten. Als reactie kreeg ik weer het arrogante antwoord dat 'oplichters het aankoopbedrag niet terug zouden storten indien ik niet meer zou willen wachten'. Daarom heb ik mijn geld teruggevraagd. En inderdaad: ik heb mijn geld teruggekregen na 2 dagen. Toch geen oplichters. Het enige waar ze dus goed in blijken te zijn, is het aankoopbedrag terugstorten naar ontevreden klanten. Nooit werd er door hen zelf initiatief genomen om mij in te lichten.
Om eerlijk te zijn had ik vanaf mijn eerste e-mail het gevoel dat ik iets gekocht had bij een bedrijf dat absoluut niet klantvriendelijk is en de personen die er werken het idee hebben dat we als klant blij mogen zijn dat we iets van hen mogen kopen...
Kortom: niet professioneel en onbetrouwbaar!
Na mijn annulatie heb ik de producten besteld bij een andere webshop en die waren er al na 1 dag.
Geen aanrader en wachten, wachten, wachten...
Op 10-03-2021 heb ik een bestelling geplaatst met een levertijd van 5 werkdagen.
Op 22-03-2021, 8 werkdagen later, heb ik nog geen product ontvangen maar krijg ik twee e-mails met daarin de vermelding dat de winkel ‘heeft gezien dat ik de bestelling heb ontvangen’, en met de vraag een beoordeling te schrijven op Google, maar let op: alleen als ik tevreden ben.
Op 23-03-2021 ontvang ik de bestelling. Hier zal ik verder niet over uitweiden maar de conclusie is dat de kleur nogal afwijkt van de foto’s en niet voldoet aan de verwachten. Dat kan gebeuren en ik begrijp dat dat natuurlijk het risico is van online een meubel bestellen. Ik besluit hem retour te doen.
Op 23-05-2021 raadpleeg ik het retourbeleid op de website waarin staat dat je een e-mail kunt sturen naar info at designwonen.nl. Geen reactie, dus op 25-05 en 26-05 wederom een e-mail. Geen reactie, dus op 29-03-2021 stuur ik een e-mail naar service at designwonen.nl. Tevens staat er ook op de webpagina over het retourbeleid het e-mailadres klantenservice at designwonen.nl vermeld. Dan krijg ik een antwoord met de vermelding dat het retourlabel is aangevraagd. Vier dagen later ontvang ik eindelijk het retourlabel, ook weer na navraag te hebben gedaan of het er al is. Het is niet duidelijk waarvoor je bij welk e-mailadres terecht kunt, of welke mailadressen worden uitgelezen.
Op 01-04-2021 mijn pakket afgegeven bij DHL. Het is nu 25-04-2021 en DHL kan mij geen informatie meer geven over mijn zending, en DesignWonen geeft aan mijn bestelling nog niet retour te hebben gehad. Zodoende kan ik waarschijnlijk nog lang afwachten tot alles afgehandeld is en DesignWonen mij het bedrag restitueert.
Al met al dus een vermoeiend en zeer traag proces, met weinig informatievoorziening en je moet overal achteraan zitten. Ik heb er geen vertrouwen meer in, maar hopelijk kan dit snel afgehandeld worden. Dan zal ik mijn review aanvullen.
Goede service bij dit bedrijf
Goede service bij dit bedrijf! Onlangs een mooie kast gekocht. Tijdens het in elkaar zetten is er door onze schuld iets kapot gegaan. Zij hebben dit super opgelost!! Erg klantvriendelijk!!
Zeer slechte ervaring!
Op 23 januari heb ik 2 barkrukken besteld en betaald bij dit bedrijf. Volgens de website waren de krukken op voorraad en zouden deze binnen 5 dagen geleverd worden.
Inmiddels is het ruim 2 maanden later en is er nogsteeds niets geleverd. Ik heb inmiddels zo'n 5 keer telefonisch gesproken met een medewerker, die keer op keer geen duidelijke informatie kan geven. De zending zou bij de transporteur liggen. Aan mijn verzoek om een leverdatum op te geven, wordt nooit gehoor gegeven. De belofte om mij terug te bellen wordt structureel niet nagekomen.
Ik raad iedereen af met dit bedrijf in zee te gaan.
Update: inmiddels heb ik de bestelling telefonisch geannuleerd ivm mijn ontevredenheid over de gang van zaken. Hiervan kreeg ik binnen een dag bevestiging per mail en binnen 2 dagen heb ik het geld terug ontvangen op mijn rekening. De afhandeling van de annulering is dus wel keurig verlopen.
Geen zaken doen met designwonen
Geen zaken doen met designwonen
Te laat geleverd, veel te laat!
Slechte klantenservice
Van de 4 barkrukken worden er 2 geleverd......
Wat een slecht bedrijf
Bestelling niet geleverd
In januari 2021 bij deze webwinkel een aantal producten besteld, met een levertijd van 10 tot 14 dagen. In februari had ik nog niks ontvangen, waarna ik een email heb gestuurd. Geen reactie, nogmaals gemaild en uiteindelijk pas na een week een reactie gekregen. De verwachte nieuwe leverdatum werd week 9, de week van 1 Maart. Vervolgens uiteraard niks ontvangen, waarna ik op 9 maart wederom een mail heb gestuurd mbt het uitblijven van de levering. De reactie was dat de producten nu verwacht werden in week 14... Omdat ik weinig vertrouwen had in het feit dat de levering nu wel succesvol zou zijn heb ik de bestelling geannuleerd, het geld is wel direct teruggestort maar je moet wel proactief zijn om überhaupt info te krijgen over de bestelling. Wat ik stuitend vindt is dat dezelfde producten nog steeds op de site staan met een levertijd van 10-14 dagen. Op zijn minst misleidend.
Waardeloze winkel!
Waardeloze winkel, nooit gaan bestellen!
Begin Januari een zuil met Kamerplant besteld twv €140!!
Had ik dat maar NOOIT gedaan bij Designwonen.
Na 1 maand pas de zuil ontvangen, de plant is er nog steeds niet en zal ook wel niet meer komen! Ze reageren ook niet op mails, wat een waardeloze winkel!
Bedriegers!
Klacht prima opgelost.
De levertijd was 4 weken later dan aangegeven, helaas was de dressoir beschadigd. Dit heb ik gemeld en zij hebben 2 goede optie's gegeven. Het is goed opgelost zo!
Jammer gng geen positieve ervaring.
Jammer gng geen positieve ervaring.
Salontafel gekocht die beschikbaar was, toen ik na een week nog niets had toegekregen, mail verzonden en dan te horen gekregen dat die pas week 21 ging toekomen. (in week 6).
Geen vermelding van een persoon of telefoon nr in de mail zelf, maar bon gewoon retourmail en gevr om bestelling te annuleren. Enkele dagen later stond het geld wel terug op mn rekening. (Had best schrik na onderstaande reacties)
Onbetrouwbaar!
Meubel besteld, volgens website binnen 10 dagen te leveren, daarna bleek levering pas over 21 weken. Bestelling gecanceld, maar via creditcard geld terug moeten halen. Maar nog steeds staat op de website 10 dagen ...

Vastaus yritykseltä Designwonen.com
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.