Saanut 1/5 tähteä

Ben terminaal. Kan niet meer lopen. Heb zittend ziekenvervoer aangevraagd. Een heleboel gezeik over behandellocaties. Na 3 brieven een klacht ingediend. De brief die ik kreeg verzocht me om allerlei i... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Slechte service en creatieve boekhouding. Je ziet een schuld overzicht daar richt je een aflosplan op en vervolgens vinden ze onder in een lade toevallig weer iets om je extra te laten betalen waardoo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Response was immediate and polite from both customer support agents. Since the chats stay as archive the second agent read through the chat history and answered the question.

Saanut 5/5 tähteä

Altijd goed geholpen door CZ! Keer op keer werd ik erg vriendelijk en fijn geholpen De medewerkers proberen het zo goed en duidelijk mogelijk over te brengen. Zowel telefonisch als via de chat. O... Näytä lisää

1. Sairausvakuutusyhtiö
  2. Vakuutustoimisto
  3. Vakuutusmyyjä
  4. Vakuutusyhtiö

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Ruime keuze aan zorgverzekeringen, scherpe premie, hulp bij het regelen van zorg en eenvoudig online declareren. Bekijk alle voordelen van CZ en stap over.

• Ringbaan West 236, 5038 KE, Tilburg, Hollanti

1 tähti

On vastannut 51 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 1/5 tähteä

CZ neemt mijn fraudemelding niet serieus.

Ik heb melding gedaan bij CZ vanwege vermoedelijk frauduleuze declaraties door een zorgverlener.
Onwaarschijnlijk hoge bedragen (honderden euro´s) voor één uur per week voor een thuishulp.
Omdat het hier om gemeenschapsgeld gaat en wij dat gezamelijk met onze zorgpremie moeten opbrengen verwachtte ik van CZ een serieuze reactie, maar helaas.
CZ opent het "onderzoek" en vraagt aan de betreffende zorgverlener of ze gefraudeerd hebben. De zorgverlener ontkent de fraude en verklaart dat alle declaraties kloppen.
CZ neemt genoegen met deze verklaring van zorgverlener en sluit het "onderzoek"
CZ leunt weer achterover en laat mij weten pas in actie te komen na meerdere fraudemeldingen over deze hulpverlener.
Er is mij inhoudelijk geen enkele vraag gesteld.
Met dit soort "onderzoeken" ga je onmogelijk fraude op het spoor komen.
Onbegrijpelijk dat een fraudemelding niet serieus wordt genomen.

12. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Blijf ver weg van deze zorgverzekering is mijn advies.

Twee weken geleden geopereerd. Er is een Trapeziectomie gedaan aan mijn rechterhand. Hierdoor kreeg ik gips en mag daarom geen auto besturen. Had nog een aantal bezoeken gepland staan in meerdere ziekenhuizen.

Gebeld met een medewerker van CZ en uitgelegd dat ik een aanvraag wil doen voor een taxivervoer. Ook uitgelegd, dat schrijven met links niet gaat en graag deze aanvraag digitaal wil ontvangen om deze dan per e-mail terug te sturen. Geen enkel probleem mijnheer, was zijn antwoord.

Twee dagen later valt er een brief van CZ op de mat. Een papieren aanvraagformulier. Of ik deze even wilde invullen. ...zucht.

Heb een foto van de formulieren gemaakt en deze naar een zoon gestuurd. Telefonisch heb ik hem uitgelegd welke antwoorden er ingevuld moesten worden. Maar hoe ik ook zocht naar een emailadres van cz, deze was gewoon niet te vinden. Via via kunnen regelen, dat de papieren versie in een envelop kwam en in de bus van PostNL terecht kwam.

Vanochtend kreeg ik een bericht van CZ. Mijn aanvraag is afgewezen!! Er was geen verklaring meegestuurd van de specialist. Nadat ik de cz man telefonisch haarfijn had uitgelegd welke operatie ik had gehad en dat mijn arm in het gips zat etc. Heb er echt geen woorden voor, hoe een verzekering bewust mensen het zo moeilijk mogelijk maakt, wanneer het om een vergoeding gaat. WALGELIJK!!

Heb hierna contact opgenomen met de afdeling plastische chirurgie van de Isala kliniek. Gevraagd of de arts een verklarende brief wil maken, waarin duidelijk wordt, dat ik ziekenvervoer nodig ben. Dit was niet gebruikelijk, werd mij duidelijk. Wel kon ik de online brief uit "mijn Isala" omgeving halen en deze aan CZ sturen. Hierin staat alle informatie, die een zorgverzekering nodig is bij een dergelijke aanvraag.

Maar voor CZ is dit nog altijd niet voldoende, want opnieuw krijg ik een afwijzing. Nu heb ik de huisarts gevraagd om de nodige info te sturen, zodat ik dit aan CZ kan overleggen. Maar ook hier krijg ik als antwoord, dat dit niet gebruikelijk is. Heb toch een brief gestuurd naar de huisarts, met hierin de vraag mij te helpen.

Ook heb ik nu Rechtsbijstand gevraagd. Ik vraag af of een zorgverzekering zover mag gaan en aan mij info vragen die nauwelijks te verkrijgen is.

Nadat de huisarts alle nodige informatie heeft ingevuld en ook de aanvraag heeft ondertekend, opnieuw een afwijzing gekregen. Nu omdat ik geen chemotherapie krijg, nierdialyse heb, of een andere ziekte heb, die ik liever niet krijg. Ze hebben nu een hardheidsclausule gevonden waar in staat, dat ik geen recht op een vergoeding heb voor ziekenvervoer. Heb inmiddels al € 278,- uitgegeven aan ziekenvervoer. Maar in de laatste brief wordt nu ook duidelijk verteld, dat ik geen declaraties mag indienen. Wat een K.. verzekering!

Waarom is mij niet in het eerste telefoongesprek al duidelijk gemaakt, dat wat ik ook doe, er nooit een vergoeding wordt gegeven voor ziekenvervoer wanneer je niet een vreselijke ziekte hebt. Heb nog meerdere afspraken staan voor behandeling en behandeling, maar ondanks een rijverbod met gips en/of spalk, zal ik nu toch mijn auto gaan nemen.

Gelukkig is het bijna december. De hoogste tijd om naar een andere zorgverzekering te gaan.

Voor aspirant klanten van CZ Zorgverzekering, nog een boodschap. 'Een gewaarschuwd mens telt voor twee toch' ?

12. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Wij worden van kastje naar de muur…

Wij worden van kastje naar de muur gestuurd door cz. Indienen van een factuur van infomedics begrijpen of willen ze niet begrijpen. Vandaag na poging zoveel en wederom onbegrip van klantenservice medewerker Dianna alles uitbesteed aan rechtsbijstand verzekering.

4. marraskuuta 2025

1 ster is nog te weinig

1 ster is nog te weinig. Ze weigerden pertinent de immunotherapie te vergoeden met allerlei drogredenen. Terwijl we door een Nederlands Ziekenhuis naar UZA doorverwezen werden. Mede daardoor is de tumor kunnen uitzaaien en is mijn man overleden. Ze gaan over lijken!

31. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Dit is volgens mij wel DE slechtste…

Dit is volgens mij wel DE slechtste verzekering van nederland! Zonder duidelijke uitleg word een vergoeding aanvraag geweigerd, vraag je wat hun redenering is krijg je als antwoord; er valt niet over te discussiëren. Ondanks meerdere brieven van de arts dat het nodig is! Ohja, als je kind onder de 18 langer dan een half uur bij de tandarts zit, krijg je een dikke rekening.

20. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik ben echt 4 dagen aan het bellen…

Ik ben echt 4 dagen aan het bellen totdat iemand eindelijk opnam. Ik heb elke maand 3 rekeningen van hun wat nergens op slaat. Ik ga lekker overstappen naar een andere zorgverzekering einde van het jaar. Ga hier niet heen want het zijn echt oplichters. Ik heb mijn automatische maandelijkse afschrijving veranderd van einde naar de maand naar begin van de maand. Ik heb al heel weinig inkomsten, willen ze d’r ff 3 keer in de maand 183 euro. Ja oplichters dus. Dus mensen, ga naar een goede zorgverzekering. Niet cz. Niemand helpt je aan de lijn en als ze opnemen zijn ze chagerijnig en weten ze geen oplossingen.

21. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Advice: Do not take out insurance with this company

My advice: absolutely do not take out health insurance with this company. They are not transparent, have no real expertise, make promises they do not keep, and regularly withdraw large amounts from my account for costs that are not part of the deductible. Their only apparent goal is to extract as much money from you as possible.

8. lokakuuta 2025

Verdacht auf Abzocke

Angeblicher Einkauf bei Business Fleet s.r.o. am 18.09.25 über die Mobilfunknummer in Höhe von 15,00 EUR, ohne dass ich etwas bestellt habe. Keine Ahnung, was das sein soll. Auf meine E-Mail mit Aufforderung zur Rückerstattung wurde bisher nicht reagiert.

25. syyskuuta 2025

Hele fijne ervaring

Hele fijne ervaring. Een duidelijke uitleg en top dat het via de app kon i.p.v. alleen telefonisch! De persoon dacht met me mee

3. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

CZ moedigt verspilling aan!

Ik gebruik al jaren chronisch voorgeschreven Pantoprazol. Nadat mijn vader overleden was, heb ik een grote hoeveelheid pillen van hem overgenomen. Nu ze na een jaar op zijn heb ik ze opnieuw bij de apotheek gehaald. Ik moest betalen omdat het de eerste uitgifte weer is. Erover gebeld maar de klantenservice wilt mij niet te tegemoet komen. Je moet dus pillen weggooien en blijven bestellen. Dan krijg je het vergoed, maar ik word dus gestraft omdat ik tegen verspilling ben. Ongelofelijk dat het zo werkt en CZ zelfs na mijn uitleg bij hun standpunt blijft en het zelfs niet uit coulance wilt vergoeden!

30. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik ben ontzettend teleurgesteld in CZ

Ik ben ontzettend teleurgesteld in CZ. Op papier lijkt het alsof er ruimhartig vergoed wordt, maar zodra je écht iets nodig hebt, doen ze er werkelijk alles aan om het níet te vergoeden. Je krijgt te maken met eindeloos bureaucratisch gedoe, onduidelijke voorwaarden en afwijzingen die nergens op slaan. Het voelt alsof je constant moet vechten voor iets waar je gewoon recht op hebt.

CZ wekt de indruk betrouwbaar en klantvriendelijk te zijn, maar mijn ervaring is het tegenovergestelde: wantrouwen, tegenwerking en teleurstelling. Als je denkt dat je goed verzekerd bent, kom je er pas achter dat je met lege handen staat op het moment dat het er echt toe doet. Ik zou CZ absoluut niet vertrouwen en iedereen afraden om hier een verzekering af te sluiten.

29. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

De debiteuren administratie van het CZ…

De debiteuren administratie van het CZ moet hun werk eens beter doen.
Als het even niet lukt om te betalen en je uiteindelijk alles betaald hebt blijven ze je bestoken met rekeningen waar niks van klopt. Ik moest betalen anders zouden ze een deurwaarder sturen terwijl ik de maand ervoor 928 euro betaald heb.
Wat denken hun dat ik een geldboom ofzo. Als het zo door gaat maak ik er een rechtszaak van want dit kan echt niet!!

16. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Als je meerzorg nodig hebt voor iemand…

Als je meerzorg nodig hebt voor iemand met nog enkele jaren levensverwachting dan gaan ze niet akkoord en moet je bij rechter. Daar krijg je te horen dat je gelijk krijgt en meergeld krijgt toegewezen, maar cz kan dit proces jaren vertragen waardoor ze niks hoeven te betalen. Aan de leiding bij CZ, hoop dat je trots op je zelf bent, jullie gaan letterlijk over lijken!

Gelukkig is Kassa er nu bij betrokken en worden jullie aangepakt. Er is een grote groep met slachtoffers inmiddels en wij geven niet op.

14. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Halverwege het jaar zomaar de…

Halverwege het jaar zomaar de afschrijfdatum aanpassen, waardoor mensen ineens dubbel premie moeten betalen? Dat kan toch niet de bedoeling zijn. Niet iedereen heeft een groot inkomen. Het bestuur zou zich diep moeten schamen

30. toukokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin