Saanut 1/5 tähteä

Ben terminaal. Kan niet meer lopen. Heb zittend ziekenvervoer aangevraagd. Een heleboel gezeik over behandellocaties. Na 3 brieven een klacht ingediend. De brief die ik kreeg verzocht me om allerlei i... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Slechte service en creatieve boekhouding. Je ziet een schuld overzicht daar richt je een aflosplan op en vervolgens vinden ze onder in een lade toevallig weer iets om je extra te laten betalen waardoo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Response was immediate and polite from both customer support agents. Since the chats stay as archive the second agent read through the chat history and answered the question.

Saanut 5/5 tähteä

Altijd goed geholpen door CZ! Keer op keer werd ik erg vriendelijk en fijn geholpen De medewerkers proberen het zo goed en duidelijk mogelijk over te brengen. Zowel telefonisch als via de chat. O... Näytä lisää

1. Sairausvakuutusyhtiö
  2. Vakuutustoimisto
  3. Vakuutusmyyjä
  4. Vakuutusyhtiö

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Ruime keuze aan zorgverzekeringen, scherpe premie, hulp bij het regelen van zorg en eenvoudig online declareren. Bekijk alle voordelen van CZ en stap over.

• Ringbaan West 236, 5038 KE, Tilburg, Hollanti

1 tähti

On vastannut 51 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

slecht/stroperig/traag

als je premie betalen met, zijn ze er als de kippen bij!! maar als je een declaratie indient is het alsof de raderen stil blijven staan bij deze organisatie!!! ik denk er sterk over om komend jaar een andere zorgverzekeraar te nemen! ook de communicatie/contact is waardeloos!! kortom; geen aanrader!

9. syyskuuta 2025

Slecht.

Wat een gemis aan klantgerichtheid en empathie!
Al veel gezeur over ziekenvervoer gehad. Nu blijkt dat declaraties niet vergoed zijn omdat het huisnummer van het ziekenhuis niet vermeld was! Wèl de naam van het ziekenhuis en de postcode maar niet het nummer.
Geen telefoontje of mailtje, maar máánden niet vergoeden om zo’n kulreden!

4. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Wij hebben intens slechte ervaringen…

Wij hebben intens slechte ervaringen gehad met cz. Zijn daarom per 1-1-2025 met ons vijven overgestapt.
Had te maken met de co-med problematiek.
CZ mist elke vorm van lerend vermogen.
Weet niet adequaat te communiceren. Blijft halsstarrig ontkennen en handelen.
Goed dat ze onder verscherpt toezicht staan.
Ik pleit voor één nationaal ziekenfonds.

10. syyskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Slecht bereikbaar en geen reactie online.

Telefonisch gewoon niet bereikbaar. Via de app is het lastig, omdat je om de zoveel tijd automatisch wordt uitgelogd. Contact gezocht met het Zorgteam via een onlineformulier, ook hier geen reactie op gekregen.

29. elokuuta 2025

wel of geen vergoeding

op de site staat dat we recht hebben op vergoeding maar cz vind zelf van niet .. vervolgens wordt de rekening via de leverancier verstuurd en dan kan het wel... puur machtsvertoon. kansloze organisatie kan niet wachten tot we kunnen overstappen

9. kesäkuuta 2025

Waardeloze service

Waardeloze service. Ik lig in t ziekenhuis voor mijn Borstkanker behandeling. Waardoor ik 2 weken later al mijn rekeningen netjes heb betaald. Alleen CZ had geen begrip en heeft Flanderijn deurwaarder ingeschakeld. Ik kan niet wachten om eind van het jaar weg te gaan bij CZ.
Mensen a.u.b. niet verzekeren bij CZ

9. elokuuta 2025

Geen ster waard

zoals eerder vermeld is door anderen is 1 ster te weinig voor CZ. Ik ben door hun zwaar benadeeld, ik mocht de hoogte van de eigen risico van hun niet aanpassen omdat er een rekening openstond.
Dit mag gewoon niet, maar hebben ze wel gedaan bij mij. Zojuist dan ook een bericht gehad dat zelfs de incassokosten niet verwijderd kon worden. Ga niet met deze zorgverzekering in zee! je gaat er spijt van hebben.

6. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Cz heeft wel een heel zelfverzekerde…

Cz heeft wel een heel zelfverzekerde creatieve boekhouding, betaal je met h7n link dan boeken ze het lekker af op een premie waarvan de betalingstermijn nog niet verstreken is. Daardoor is er geen overzicht. De service is belabberd, het is teveel moeite om een betalingsoverzicht te maken xodat je kunt zien waar betaalde Bedragen op worden afgeschreven.
En bel je 3x, krijg je 3x een ander antwoord. Transparant zijn zit niet in hun vocabulaire.
Kortom, niks waard.

29. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Zorgverlener CZ is een uitstekende organisatie.

We hebben onze belevingen en ervaringen met zorgverleners CZ van zowel de in & out in de periode van ruim 25 jaar in alle opzichten en gevallen uitstekend ervaren en dit was ook onze redenen en motivatie dat wij bij de nieuwe jaargangen niet de behoefte hebben om in welke vorm dan ook naar een vak collega’s zorgverlener over te gaan.
Nb: de medewerkers van zorgverzekeraars CZ zijn klantgericht vriendelijk, deskundig en behulpzaam met het beantwoorden op de gestelde vragen.
De slechte eigenschappen van de menselijkheid zijn in het algemeen; Je zie /hoort zelden of nooit waar je tevreden over bent en het is spijtig genoeg dat dit de realiteit van de tegenovergestelde is geworden.
Ter verduidelijking is de kwestie hierbij benoemd en beschreven.
Nb. Ter aanvulling op de opmerkingen dat CZ telefonisch onbreekbaar, is meerendeel een verbastering van de werkelijkheid.

13. heinäkuuta 2025

Advies blijf weg van CZ…

Zeer slecht onvriendelijk lang wachten ruim 3/4 kwartier en daaaaaan ?
Dan wordt het erg
Ik moet een zware operatie onder gaan waar ik medische onderdelen nodig heb
Tuurlijk moet het kopen is heel normaal bij CZ vooral omdat ze het niet kennen en kunnen
Dan de fysio deze moet aangewezen door hun anders wordt het niet vergoed begrjjplijk(deels)
Maar als je arts iets anders adviseert en dat het anders moet dan moet je daar ook naar luisteren toch 🤪
Wat geven ze mijn als advies zet het op de rekening van het ziekenhuis dan wordt alles vergoed (maar niet apart) uhuhuhu hoe bedoel je 😳🙈🙈
Nu moet ik naar een fysio die niet de apparatuur en behandel methoden kan
Waardoor ik langer onderweg ben van genezing en de gevolgen van dien
Maar hè gezondheid is niet belangrijk
Alleen maar Cashen

Dus mensen ben gewaarschuwd ga volgende jaar echt naar een andere verzekering maar niet meer naar CZ of kom a.u.b. er niet bij
Een doffe ellende daar 🙈🙈🙈🙊🙊🙊🙊

28. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

CZ klantenservice neemt niet op

belde CZ voor een begroting van de tandtechnieker hoeveel ik daar vergoed van zou krijgen, 2x gebeld eerst een menu doorgelopen dan wachten 2 x geprobeerd niemand die op neemt gewacht 25 min hoor alleen maar een muziekje spelen, schandalig

28. heinäkuuta 2025

te slecht voor woorden

Alles wijzen ze af mijn man was terminaal en kon niet zitten of liggen huisarts adviseerde een ligtaxi hadden ze geen contract mee daarna naar de hospice waar hij overleden is, niets vergoed kosten 1800 euro net als 2024 alles zelf betaald ze hebben allen een contract met Connexion de goedkoopste en slechtste klantenservice onbereikbaar hun advies klaag uw huisarts aan

26. huhtikuuta 2025

Geldwolven

Onbehulpzaam en laten je aan je lot over maar innen wel geld waar ze kunnen

25. heinäkuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Chat is onvindbaar.

Chat is onvindbaar.
Morgen opnieuw proberen maar erg vervelend als het om afschrijvingen gaat die niet kloppen
Voor de rest tevreden over cz. Maar contact is moeizaam te krijgen

23. heinäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin