Byggmax Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,6

Selger varer til blodpriser, men skal ha en ikke fungerende ai kundeservice som ikke klarer å svare på noe og har hakk i plata. Hva med å betale lønn til noen mennesker som kan hjelpe til?. Dette er... Näytä lisää

Bestilte og betalte for ved. Oppfattet at alt var i orden med bakgrunn i sms som ble sendt ut. Når vare skulle hentes 10 dager senere, var det først 20minuttermed diskusjon med AI som fikk hakk i... Näytä lisää

Hei, jeg har vel aldri blitt kastet ut fra en byggvarehus før. Maken til oppførsel til ansatte skal man lete lenge etter. Fikk beskjed om å forlate området med en gang og at jeg var gal, etter at jeg... Näytä lisää

Jeg vsr på 4 butikker for å kjøpe gavekort hvor en butikk var stengt i åpningstid. Fikk tilslutt gavekort men når jeg skulle bruke dette så nekter de å ta imot. Sendte mail til byggmax for to uker... Näytä lisää

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

16 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

STYR UNNA

Varen jeg bestilte var skadet ved leveranse. Har sendt inn rapportering på mail flere ganger men ingen svar. All kontakt med bedriften skjer elektronisk ikke mulig å få noen i tale.

4. toukokuuta 2024

Elendig Service

Elendig Service
Eldre mennesker skal handle
Gidde ikke reise seg for å hjelpe
Skriker " Der borte"
Da det ikke ligger "der borte"
Får de til svar "nei ,da vet ikke jeg"
Det går faktisk ikke ann :-(

14. toukokuuta 2024

Byggmax skuffer igjen

Byggmax klarer nok en gang ikke å levere varene til avtalt tid. Kundeservice lyver om leveringstidspunkt og man får ikke sporing på varene slik som alle andre nettbutikker klarer å få til. I tillegg er det ikke mulig å ringe dem, da man blir sendt inn i loop av tastevalg som tilslutt ikke lar deg snakke med noen.

10. toukokuuta 2024

Sendte ikke en del vi bestilte

Sendte ikke en del vi bestilte, svarer ikke på e-post og chat-tjenesten fungerer ikke. Man kan ikke ringe til kundeservice lenger heller. Gått to uker og de svarer ikke, selv etter to klager på at de ikke svarer. Håpløst.

18. huhtikuuta 2024

Lange leveringstid, elendig kundeservice, inkompetence

Blandt ting der er gået galt ved mit køb kan nævnes:
- Lovet leveringstid: 2-5 dage men var mere end 2 uger
- Fra jeg fik min ordrebekræftelse hørte jeg intet fra Byggmax. De trak dog penge fra min konto. Ingen reaktion da jeg efterlyste min levering ved at svare på min ordrebekræftelse.
- Da jeg ringede til kundeservice gik den vredladne 'service'medarbejder med til at efterlyse min ordre og nogle dage efter fik jeg besked om at den snart ville blive sendt.
- I stedet for at sende pakken til min hjemadresse, som firmaet skrive de vil og som prisen på 49 kr. også peger på, sendte de til en pakkebox som jeg skal køre 20 minutter i bil (hver vej) for at hente

13. huhtikuuta 2024

Hold dere langt unna Byggmax…

Hold dere langt unna Byggmax nettbutikk.
Selv om det står at produktet på lager sender de en melding om at det er forsinkelse i leveringen. Iflg. nett er også varen pakket og klar for forsendelse, men etter dette får jeg oppdatering.
Kundeservice er fraværende, og svaret på mail virker som en automatisk svartjeneste;
På grunn av den nåværende situasjonen kan vi ha lavere bemanning, derfor kan vi også ha lengre saksbehandlingstid. Vi gjør virkelig så godt vi kan. Våre åpningstider er hverdager 08-16.

17. huhtikuuta 2024

Forsinket

Det står i Byggmax sin nettbutik at de har produktet på lager. Men etter bestilling sendes det umiddelbart en melding om at det er forsinkelse i leveringen. Etter dette hørte jeg ingenting. Kundeservice er utilgjengelig på email, telefon og chat fungerer ikke. Etter 2,5 uke får jeg denne mailen:
På grunn av den nåværende situasjonen kan vi ha lavere bemanning, derfor kan vi også ha lengre saksbehandlingstid. Vi beklager om det tok lang tid å få saken din besvart.

Trekk din egen konklusjon ;-)

17. huhtikuuta 2024

Ikke start et prosjekt med materialer fra Byggmax hvis du trenger å supplere!

Jeg holder på å bygge badstu og kjøpte materialer for benkene fra Byggmax i fjor vår, fikk det levert og var fornøyd. Det ble litt lite materialer til benkene og ville supplere litt i år og bestilte og betalte.

Suppleringen var på ca 1000kr, svaret fra Byggmax var følgende:
«Ved bestilling av varemerket Kärnsund er minimum bestillingsverdi NOK 3000»
…. pengene ble returnert og bestillingen ble annulert.

Det blir lenge til, kanskje aldri, at jeg starter et prosjekt med materialer fra Byggmax

10. huhtikuuta 2024

Cheap prices - Long respons time and little to no technical knowledge on the employees on support centre.

I sent them a mail and asked for help choosing correct materials for a project.

Got a reply that they do not provide support for this.

I tried putting together a shopping list to my best of abilities and hit the "order" button. Shopping basket wouldn't update with my materials, and also no delivery options was available. I contacted support again stating I had an issue ordering from their homepage and gave them screen shots of the issue.

Waited a day and sent them a reminder to my mail.

Waited another 5 days and sent them a new reminder about my mail.

Got a reply that they do not provide support for this type of issue.

So, yea. They are cheap. But for a reason I guess. I ended up buying from a couple of competitors and got it for almost same price, but at the same time someone put together the shopping list for me, made some reccomendations along the way and guided me through the process.

19. maaliskuuta 2024

Bestilte snøfreser

Bestilte snøfreser. Den kom aldrig. Efter ca 1 månad lyckades jag avbeställa ordern, efter att hotat med forbrukerrådet.

3. tammikuuta 2024

Vær obs når du bestiller på nett

**Vær obs når du bestiller på nett. Varene kan stå som "På lager", men plutselig bli kansellert, da de egentlig er tomme.**

Bestilte en rekke varer på nett med levering, for å slippe å hente. Alt stod som "På lager" med grønt lys. Plutselig dukket det opp en e-post hvor pengene for flere av varene var refundert, og ikke lenger en del av bestillingen.

Kontaktet en håpløs og frekk kundeservice (må kontaktes på e-post, de tar ikke imot kundehenvendelser på telefon..), som nektet å hjelpe eller kompensere for at jeg må hente varer likevel. Prøver nå å avbestille, men svar fra kundeservice lar vente på seg.

24. lokakuuta 2023

Fullstendig ubrukelig

Fullstendig ubrukelig. Får ikke varene og det er umulig å få ut info. Det eneste de klarer er å ta imot betaling. Etter det hører du ikke noe. Styr unna, lukter svindel lang vei.

18. lokakuuta 2023

Bestilte en dobbel boddør på nett

Bestilte en dobbel boddør på nett. Brukevennlig bestillingsside og betaling med faktura etter at varen var mottatt. Varen ble levert feilfri i henhold til anslått leveringstid. Korrekt faktura kom på e-post få dager etter leveransen. Eneste minus må være Postnord, som brukte tre ganger så lang tid på leveransen fra Langhus til Trondheim, som fra Borås i Sverige til Langhus.

29. syyskuuta 2023

Styr unna, kjøp andre steder!!!

Vi kjøpte en bod på nett for 8000,- som ikke går an å sette sammen på en fornuftig måte, og da vi ba om å få sende den i retur gikk det flere måneder før vi fikk noe fornuftig svar. Det går ikke an å få tak i folk, alt skjer gjennom epost og ingen svarer. Vi sendte melding om retur i juni og nå i oktober har vi enda ikke fått tilbake pengene selv om varen ble hentet for to uker siden.

13. lokakuuta 2023

De har fjernet all kundeservice

Om det hadde vært mulig å gitt minus stjerner her, så hadde de fått det pga den totalt manglende kundeservicen. Det er nå utelukkende mulig å kontakte kundeservice digitalt. De sier de er tilgjengelig på chat og epost, men de er ikke tilgjengelig på noen av dem. De informerer også om at du får svar på epost innen 24 timer, men en uke senere så er det fremdeles ingen å snakke med. Om det er kundene de lever av, så glemmer de at det er andre byggvarehandler som faktisk er interessert i å snakke med kundene sine..

6. lokakuuta 2023