Det er negativt at det var veldig vanskelig å komme i dialog med Bestway i fm. om at vi hadde et basseng Lady- Z-Spa, som vi ikke kunne bruke på grunn av feilen som oppsto. Det var ingen mail elle... Näytä lisää

De motsier seg selv ang garanti. Sier de har 24mnd garanti, men ikke noe hjelp etter 18mnd. Når man spør om hvorfor er det ikke mulig å få ett svar. Så her er ikke mye å hente. Og ikke minst en pu... Näytä lisää
Very proffessional, very quick to reply. Recieved new pump today. Problem with pump leaking, new one sent and filling up now. Hopefully no more leakage, again, thank you.
Det gikk raskt å få svar fra kundeservice etter at jeg meldte inn saken, og det ble løst raskt og smidig. Minuset var at jeg meldte først fra til forhandler, som tok kontakt. Det gikk da to uker, o... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 95 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
God service å rask tilbakemelding
God service på et produkt som gikk sund etter et år..... det eneste som gorde at vi ikke ga full skår er at det var litt vanskelig å finne ut hvor man skulle henvende seg for klagen, når det var greit. God service og raske avgjørelser.👍
Super service!
Bra service
Makan til service de har,rask behandling av saken,pumpa alt på vei👍😊😊😊😊
Kjempeservice!
Veldig enkelt og ukomplisert å ha med å…
Veldig enkelt og ukomplisert å ha med å gjøre. Ras2k avvikling av garantisak, venter på levering av ny del. Forsendelsen er allerede bekreftet.
Takk for god service.
Tok kontakt for over en uke siden
Tok kontakt for over en uke siden, fortsatt ikke fått noen tilbakemelding.

Vastaus yritykseltä Bestway - Customer Service Norway
Vi har vært i kontakt med kundeservice…
Vi har vært i kontakt med kundeservice flere ganger grunnet feil/ting sluttet og fungere. Vi har fått god og rask hjelp de gangene vi har vært i kontakt. Aldri noen problemer ☺️