Skulle vilja sätta både en etta och en femma. Ettan kommer av att det var krångligt att överbevisa på fabrikationsfel. Åxå leveranstiden. Men sämst var att ett paket skickades till fel del av landet.... Näytä lisää

Snabba svar då man till slut lyckades göra en felanmälan, krångligt att skapa ett ärende och få iväg detta, så fort man lyckats få ihop faktan så blev man utkastad och fick logga in ett par ggr men... Näytä lisää
Vi installerade våran pool i juni månad, 2025 men köpte den hösten 2024 . Efter ca sex veckor blev det hål precis i skarven på poolen. Mailade då er om problemet, fick snabba svar👍 Tog bara c... Näytä lisää
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Skuffende over produkt / service og tidsbruken uten bruk
Dere ber om en forklaring på hvorfor vi er misfornøyde. Her er den:
Vi har opplevd betydelige problemer både med produktet og med håndteringen av reklamasjonen. Etter at feilen oppstod, oppsøkte vi butikken der varen ble kjøpt, Jula. Der møtte vi dessverre mangelfull service og lite vilje til å ta ansvar. Først etter flere dager med gjentatte henvendelser ble reklamasjonen sendt videre til dere.
Nå har vi vært uten produktet i nærmere to måneder. Det er uakseptabelt.
I henhold til forbrukerkjøpsloven § 30 skal retting eller omlevering skje innen rimelig tid og uten vesentlig ulempe for forbruker. En behandlingstid på rundt to måneder, uten tilfredsstillende oppfølging eller midlertidig løsning, kan vanskelig anses som «rimelig tid».
I tillegg reagerer vi på at vi blir bedt om å vurdere vår tilfredshet før saken i det hele tatt er løst. Det fremstår lite profesjonelt og lite respektfullt overfor oss som kunder. God kundebehandling handler om å løse problemet først! ikke om å måle tilfredshet mens kunden fortsatt står uten produkt.
Vi forventer nå en konkret og snarlig løsning: enten reparasjon eller omlevering uten ytterligere forsinkelser.
Min anbefaling er å holde dere unna..
Spar dere for dette produktet!

Vastaus yritykseltä Bestway - Customer Service Sweden
Väntat på en ny filterpump sedan i…
Väntat på en ny filterpump sedan i somras. Bestway och bygghemma ligger inte på plus hos mig direkt.

Vastaus yritykseltä Bestway - Customer Service Sweden
De var serviceminded och snabba samt…
De var serviceminded och snabba samt hittade en bra lösning när problem uppstod.
Snabbt svar och tydliga instruktioner
Snabbt svar och tydliga instruktioner. Kontakt med samma person varje gång.
Snabb hantering
Det var klara besked på vad som skulle skickas in, bra och tydliga förklaringar och framförallt snabb hantering.
Tack än en gång
Bra med snabba svar
Bra med snabba svar
Bedrövligt att inte få chatta med samma person att hålla i ärendet
Tycker även när det va så mycket fel på varan att ni skulle ha skickat med överdraget på locket

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Hade problem med ”linjer o huven men…
Hade problem med ”linjer o huven” men fick trevligt bemötande och man löste problemet (har dock inte fått grejerna ännu) men jag vet att det är under transport
Snabbt svar och tydligt vad som gällde…
Snabbt svar och tydligt vad som gällde för garanti hanteringen.
Reklamationen hanterades snabbt och…
Reklamationen hanterades snabbt och enkelt
Bra kommunikation
Supersmidiga att ha att göra med
Bra service och bemötande.
Bestway löser saker
Bestway löser saker ! Om man får problem med saker som man har köpt så är min rekommendation att vända sig direkt till bestways supportar, återförsäljaren har ingen kännedom eller vilja att hjälpa en har jag upptäckt. Bestway tar tag i saken och man får hjälp snabbt.
Service vänligt och snabbt svar på mejl…
Service vänligt och snabbt svar på mejl när vi hade fel på en duk till poolen
Service på toppnivå!!!!
Mycket bra hantering av vårt reklamationsärende där servicen har varit på toppnivå.
Det tog bara en vecka tills vi hade fått våran ersättnings produkt.
Tack!!!!!