Alex fortjener til fulde sine 5 stjerner, for absolut veludført arbejde og hans venlige, imødekommende, dedikerede og servicemindede væsen. Det er den 4. bil i vores familie, der får udført polering,... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Kan varmt anbefales! Min sorte Audi Q4 blev poleret og lakeret. Jeg afleverede bilen kl. 09:00, og den var klar igen kl. 16:00. Super flot resultat, professionelt udført og jeg er totalt tilfreds. Man... Näytä lisää
Ellekær 5A, Herlev: Har lige fået keramisk coatet min 3 år gamle Audi Q4 - står nu lige så flot i lakken som da jeg købte bilen som ny. Fantastisk god service- fik låne bil uden betaling, kommer tilba... Näytä lisää
Helt i top oplevelse, fik en keramisk coating med 10 års garanti også i dørfalse og fælge på min VW T-Roc. Den står super skarp og flot og er helt glat i overfladen. Alex der udfører arbejdet som o... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
AutoProCare er et team med en fælles passion for biler. Vi går op i at levere de absolut bedste resultater inden for bilpleje. Resultaterne skaber vi uden at gå ned på kvalitet og på kompromis med servicen. Vi udfører bilpleje til alle slags biler og er specialister indenfor rengøring, polering og coating af biler.
Yhteystiedot
Hassellunden 4A, 2765, Smørum, Tanska
- Info@autoprocare.dk
- autoprocare.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Fremragende service
Fik vores nye bil coatet efter en god snak med René. Han tog sig tid til at fortælle om de forskellige muligheder og var virkelig god til at vejlede.
Bilen står kniv skarpt, smukt smukt arbejde!
Næste bil skal helt sikkert også en tur forbi René
Min Mercedes EQC400 har fået Gtechniq…
Min Mercedes EQC400 har fået Gtechniq Crystal Serum Ultra keramisk coating og coating af ruder/glastag/forlygter samt coating af skærm og pianolak på midterkonsol hos AutoProCare.
Bilen står nu knivskarp i lakken, med en smuk glans. Regnvand perler af, og støv/snavs sætter sig ikke på samme måde, så bilen er nu renere i meget længere tid efter vask, hvor den før kunne se beskidt ud næste dag efter en køretur.
Det her er muligvis min første anmeldelse på Trustpilot, men jeg er også svært begejstret :)
Rettelse. Min 6. anmeldelse, men min første 5stjerners :)
Super flot arbejde og kvalitet
Min tre år gamle BMW med mange ture i vasketunellen står nu flottere end fra ny efter en superprofessionel udført 2-trins polering og Gtechniq Crystal Serum Ultra keramisk coating samt coatning af ruder og glastag hos AutoProCare. - Stor tak til René og Ali
Nogen gange kunne man ønske sig at der kunne gives 6 stjerner
Efter et par snakke med René, endte jeg med at købe en Opti-Coat Pro+ coating til vores nye bil.
Der er mange forskellige coatings på markedet, så det er en særlig fornemmelse at tale med en, der på trods af, at der er tale om en salgssituation, allermest er optaget af at finde den rigtige løsning til kunden.
En ting er at man føler sig godt vejledt i købsprocessen, men det, der virkelig betyder noget er hvad der sker efter købet, og her har jeg mødt en aftercare, som er i en liga for sig.
Ved afhentning af bilen var der udover det aftalte også lige blevet coatet lidt plastic paneler, og det var tydeligt at René og Ali var meget fokuseret på at jeg skulle få det bedste ud af købet, der blev således tilbudt undervisning, råd og vejledning i den fremtidige pleje af lakken.
Da jeg senere hjemme får lavet en aftørringsfejl, så træder René straks til og retter op, og ikke nok med det, så ringer han dagen efter for følge op, fordi det er vigtigt at jeg er glad for resultatet. Det er en kundeservice som jeg ikke før har mødt. Den her butik er simpelthen fyldt med passion for håndværket og kunderne, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Bestilte en guldvask
Bestilte en guldvask, samt rens af sæder. Må sige at man får noget for pengene og mere til. Tak for en super service.
Meget meget veludført stykke håndværk!
Man skal lede længe før man finde en så super god service af denne kaliber! Kvalitet over kvantitet! Lige fra man kommer med sin bil til man køre der fra er der her tale om en professionalisme som andre i branchen kunne lære af. Man får noget pengene og jeg kan kun varmt anbefale andre at få rengjort sin bil hos AutoProCare!
Super veludført arbejde
Er mere end super tilfreds med udførelse af keramisk coating af min BMW. Rene` og Ali er meget pertentlig
og de supplerer hinanden rigtig godt.
De brænder virkelig for det .
super nice oplevelse .
Godt håndværk! En tillidsvækkende og professionel virksomhed
Godt arbejde, God Service, Venlig og Smilende personale.
Super dygtige er de hos AutoProcare. Informative, hjælpsomme og leverer et godt produkt der er sin pris værd.
De får mine bedste anbefalinger med på vejen.
Flot arbejde og fantastisk service
Flot arbejde og en rigtig god kundeoplevelse. Kan varmt anbefales.
René og hans team er super dygtige
René og hans team er super dygtige, venlige og imødekommende. Resultatet var alle pengene værd. Jeg kommer helt sikkert igen.
Jeg er fuldt ud tilfreds. Kommer igen
Jeg er fuldt ud tilfreds med at få coated mine nye Alfa med Opti-Coat Pro samt polering, polering og coating af fælge, udbedring af lakskader m.m. Der er virkelig en forskel på før og efter. Det var også vigtigt for mig at vide, at min bil er i sikre hænder hos nogen, der kan deres kram og er passioneret om at få biler til at shine. Så under hele forløbet både før og efter var René og hans kollega behjælpelige med afklaring, vejledning og let tilgængelige. Cadeau til dem. Jeg kommer helt sikkert igen.
Imponerende resultat. Professionel og rar betjening :)
Min Alfa Romoe Spider 2007 stod som en helt ny bil i lakken og fælgene, da jeg hentede den igår, efter at bilen have fået en 2-trins poler-behandling, incl. topcoat, hos AutoProCare i Herlev. Et helt igennem fantastisk resultat, og en aldeles professionel og betjening og oplevelse. Kan anbefales på det varmeste :) Mikael Bo Christensen
Min sorte bil shiner som aldrig før
Jeg har fået min helt sorte bil coatet i Holbækafdelingen. Det var bestemt ikke gratis – men jeg vil sige det er hver en krone værd. Bilen står helt skinnende blank med en utrolig dybde i lakken. Jeg købte den fabriksny for knap 2 år siden – men den er bestemt flottere end da jeg hentede den hos forhandleren.
Hvis jeg kigger på detaljerne, kan jeg se at arbejdet er udført med omhu og præcision. Og så var bilen også lige støvsuget da jer hentede den – det trækker heller ikke ned.
Perfekt behandling af både mig og min…
Perfekt behandling af både mig og min bil og rigtig service og rigtig flink person (Rene) :-)
Havde bemærket de gode anmeldelse af…
Havde bemærket de gode anmeldelse af Autoprocare, ejeren Rene og personale.
Min egen oplevelse levede fuldt op til forventningerne. Meget professionel, venlig og imødekommende kundehåndtering og med en indleven, medvirken i sit håndværk som efterlod min bil med en lakbeskyttelse der funkler og afviser snavs og regn - og ikke mindst en glad og tilfreds kunde.
Når du vil have noget for pengene
Der er mange store ord som springer frem på tungen, som kunne bruges til at rose det fantastisk flotte stykke arbejde Rene har gjort. Bravo
Her kan man føle sig i trygge hænder og hans priser er super gode.
Tak for en godt udført stykke arbejde😊👏🏼👏🏼👏🏼
Helt igennem perfekt service og god oplevelse
René og Ali var fra start til slut super hjælpsomme og udførte en fantastisk service.
Det er tydeligt at mærke at alt bliver udarbejdet med stor passion og omhygge hos AutoProCare.
At blive mødt af rare personer som Rene…
At blive mødt af rare personer som Rene og Ali er bare dejligt, professionel og super service.
Nå ja, og et resultat der bare spiller max.
Tak til jer og tøver bestemt ikke med at bruge Autoprocare i fremtiden…
Highly Recommended!
I booked an appointment with Rene after conversating with him several times over SMS and phone. He was very helpful and pleasant to communicate with. Due to some traffic issues on the way to holdbæk, I ended up being an hour late for the appointment. Rene was not bothered at all and got to work as soon as I arrived.
Hence, I give the company my recommendation. Super helpful and great service 😁
Endnu en oplevelse i topklasse!
Tak til René for altid god service og en klargjort bil, som strøg lige igennem da den skulle tilbageleveres efter leasing. Jeg får altid mere end jeg forventer, når jeg bruger Autoprocare 💪
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.