Alex fortjener til fulde sine 5 stjerner, for absolut veludført arbejde og hans venlige, imødekommende, dedikerede og servicemindede væsen. Det er den 4. bil i vores familie, der får udført polering,... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Kan varmt anbefales! Min sorte Audi Q4 blev poleret og lakeret. Jeg afleverede bilen kl. 09:00, og den var klar igen kl. 16:00. Super flot resultat, professionelt udført og jeg er totalt tilfreds. Man... Näytä lisää
Ellekær 5A, Herlev: Har lige fået keramisk coatet min 3 år gamle Audi Q4 - står nu lige så flot i lakken som da jeg købte bilen som ny. Fantastisk god service- fik låne bil uden betaling, kommer tilba... Näytä lisää
Helt i top oplevelse, fik en keramisk coating med 10 års garanti også i dørfalse og fælge på min VW T-Roc. Den står super skarp og flot og er helt glat i overfladen. Alex der udfører arbejdet som o... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
AutoProCare er et team med en fælles passion for biler. Vi går op i at levere de absolut bedste resultater inden for bilpleje. Resultaterne skaber vi uden at gå ned på kvalitet og på kompromis med servicen. Vi udfører bilpleje til alle slags biler og er specialister indenfor rengøring, polering og coating af biler.
Yhteystiedot
Hassellunden 4A, 2765, Smørum, Tanska
- Info@autoprocare.dk
- autoprocare.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Flot finish
Alletiders service og stor omhyggelighed hos Autoprocare. Rene er hjælpsom og lydhør, i forhold til ønsker vi havde for coating. Dejligt at se at Rene tager unge i praktikforløb.
Super flot resultat
Jeg har fået lavet min Mercedes E500 Cabriolet af René. Det er en helt anden bil nu! Jeg valgte Den bedste coating fra Jade, som giver ekstra beskyttelse grundet hårdheden. Jeg har også fået imprægneret kalechen og lavet masse små lakreparationer, så bilen nu står knivskarpt! Flere steder kan man ikke se at der før var fejl i lakken.
Hvis du skal have grundig, omhyggelig og passioneret vejledning er det René du skal gå til.
Stor anbefaling herfra!
Coating af ny bil
Efter jeg havde talt med René var jeg slet ikke i tvivl om at det var her, jeg skulle have min bil Coatet.
fra start til slut udførte René en fantastisk service og langt udover hvad jeg havde forventet!
Da bilen blev hentet havde René Coatet bilen mere end vi havde aftalt og til samme pris. Samtidig fik jeg en grundig instruktion i hvordan vi bedst kunne holde bilen vedlige.
Min næsten bil bliver helt sikkert også Coatet hos Autoprocare
Keramisk coatning af min fabriksnye ID.3…
Min fabriksnye bil fik en keramisk Coating udvendig og i alle dørfalse. Det er en god investering i mit fremtidige bilejerskab. René stod for en hyggelig og kompetent kontakt.
Jens
Min bil fra 2006
Min bil fra 2006, blev som ny, efter Keramisk Coating hos AutoProCare.
Jeg kan stærkt anbefale firmaet med passion for biler og en enestående service fra både værksted og kontor.
Så fik jeg den flotteste bil tilbage.
Så fik den flotteste bil tilbage efter den havde været under kærlig behandling, inden AutoProCare gik i gang, fik jeg en super service af Rene fra AutoProCare, hvor vi gennemgik bilen for ridser m.m., efterfølgende fik Bilen en ordentlig omgang polering og Coating, ridser fjernet, Rene havde som ekstra service malet, slebet og fjernet en ridse på fælgen og efterfølgende også givet fælgene en polering og Coating, selv ruderne er blevet Coatet, da jeg hentede bilen stod den indenfor, hvor vi gennemgik hvad der var lavet, hold op den er blevet flot, super og venlig kundeservice KAN VARMT ANBEFALE AUTOPROCARE, Rene gjorde yderligere opmærksom på at hvis man er medlem af FDM så får man rabat. Det er service
Service Service Service :-)
Service Service Service :-)
En fantastisk oplevelse at afleverer og hente sin bil hos AutoProCare. Efter jeg kontaktet AutoProCare modtog jeg hurtigt et tilbud på mail, hvilken gav mig et nemt overblik over det arbejde der skulle udføres samt et overblik over prisen. Din bil bliver ordnet og afleveret retur i den flotteste stand. Ydermere havde de valgt lige at vaske min bil inden jeg hentede den, det var virkelig en fin ekstra service, som jeg blev rigtig glad for. Jeg modtog dagen efter, jeg havde hentet min bil, et opkald fra firmaet, som spurgte om jeg var tilfreds med udførelsen af arbejdet på min bil. Til det kan jeg kun svare kæmpe JA.
Der kan være langt imellem rigtige gode kundeservice oplevelser, men her går du ikke galt i byen. så derfor vælg AutoProCare hvis du skal have udført bilpleje på din bil. De er alle pengene værd.
Fantastisk oplevelse 👌🏼🙏🏼😊
Fantastisk oplevelse.🥇👌🏼
Jeg har lige hentet min BMW cabriolet og jeg må bare sige -hold da kæft👌🏼 hvor er den blevet flot efter kærlig behandling af René, ejer af Autoprocare. Den står bare som en ny bil. Igen en fantastisk oplevelse. Både at møde René som person. Man kan virkelig mærke at han brænder for det han laver men også at hente en “ny” bil 👍🏼😉👏🏼👏🏼 virkelig pengene værd føler jeg.
Fantastisk oplevelse og rigtig god…
Fantastisk oplevelse og rigtig god service.
René har styr på det hele, nu har jeg et fast sted når der skal poleres.
Jeg kan klart anbefale Autoprocare til andre hvis man er tvivl om hvor man skal gå hen. Tak for hjælpen rene🙌
FANTASTISK oplevelse
Min mand tog en hurtig beslutning - nu skulle vores bil have den helt store rengøring. Heldigvis fandt han Autoprocare.
Jeg var helt målløs da jeg så resultatet. Alt er rengjort og skinner, sæderne ser ud som nye...altså wauw det er simpelthen førsteklasses arbejde.
Kan varmt anbefale Autoprocare. Og helt sikkert vi vender tilbage....
Fjernede ridser
René har hjulpet mig med at fjerne ridser efter jeg selv havde været lidt for hård med svampen grundet en fugleklat som skulle fjernes. Jeg prøvede først at henvende mig til en i nærområdet hvor jeg bor, men de magtede ikke opgaven og René klarede det på få minutter. Ingen ridser efter besøg hos Autoprocare og en virkelig behagelig og professionel behandling oven i købet
Super fin service og betjening selvom…
Super fin service og betjening selvom det "kun" var indvendig rengøring samt sæderens. Kan give de bedste anbefalinger herfra.
Jeg er målløs
over den service, der bliver givet hos René og fruen.
Der bliver virkelig kælet for detaljen - til yderst konkurrencedygtige priser - og ekstra finesser, som ikke fås andre steder.
De varmeste anbefalinger til et herligt familieforetagende herfra ! :-)
Coated fælge
Så fik jeg også coated mine sommerfælge, med et perfekt resultat. De står som nye. Endnu en gang en stor tak til Rene for et fantastisk udført arbejde. Bliver ikke sidste gang at jeg kommer til Autoprocare.
Mvh
Stefan
Min bil kommer aldrig til at stå skarpere :)
Som de fleste andre, sørgede jeg for at lave grundig research i både teknologi og firma, inden jeg bestemte mig for at bestille coating hos René. I mit perspektiv er prisen ikke det vigtigste parameter, men at jeg føler jeg er i gode hænder, og firmaet nyder at udføre opgaven. René leverer over al forventning på begge parametre. Min bil har aldrig stået skarpere, og René er både yderst venlig, hjælpsom og ekstremt kompetent. Jeg er næsten ked af at jeg ikke har en anden ny bil jeg kan aflevere til coating med det samme. Brug René, og du vil med 100% sikkerhed ikke blive skuffet.
Endnu en god oplevelse hos Rene…
Endnu en god oplevelse hos Rene Groesmeyer hos AutoProCare i Smørum.
Jeg var virkelig imponeret over det endelige resultat og kunne ikke være mere tilfreds med den omhyggelige bilpleje.
Priserne er rimelige i forhold til den kvalitet, man får. Jeg følte virkelig, at jeg fik fuld valuta for mine penge.
Jeg uden tøven anbefale Rene til alle, der søger en fremragende bilplejeoplevelse – han håndterer også motorcykler og min MC skal bestemt også en tur forbi ham når han er etableret i Holbæk.
// Claus
Fint resultat med en super service
Så fik jeg hentet min ID efter en coating. Ser fantastisk ud og Rene er en super behagelig person som gerne deler erfaring og gerne fortæller om hele processen.
Jeg kan varmt anbefale AutoProCare hvis du ønsker at passer på din bil.
Ses i Holbæk.
Alletiders:
Alletiders:
Venlig modtagelse med rundvisning, fri kaffe og sodavand i hygge vente-stue TV. Bilen stod som ny efter KÆRLIG pleje. Tydeligt at dette ikke er et job, men en kærlighed til biler.
Tak 👍🏼😀
Jeg har fået rengjort min bil af Rene…
Jeg har fået rengjort min bil af Rene hos Auto Pro Care. Kan ikke være mere tilfreds og er bestemt et besøg værd. Effektiv og professionelt og super service til en helt fair pris.
Super service og kvalitet i top
Har netop hentet min Volvo XC40 recharge så hvis du også overvejer en keramisk coatning kan jeg absolut anbefale Autoprocare. Super fantastik service og kvaliteten er i top.
Ved aflevering af bilen blev jeg godt modtaget med rundvisning på værkstedet som fremstår ryddeligt og rent og man fornemmer hurtigt at der er styr på tingene. Rene gav mig en detaljeret gennem af processen og man mærker tydeligt Rene’s passion for sit håndværk og vigtigheden af kvalitet i eget arbejde.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.