Autoprocare Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Alex fortjener til fulde sine 5 stjerner, for absolut veludført arbejde og hans venlige, imødekommende, dedikerede og servicemindede væsen. Det er den 4. bil i vores familie, der får udført polering,... Näytä lisää

Kan varmt anbefales! Min sorte Audi Q4 blev poleret og lakeret. Jeg afleverede bilen kl. 09:00, og den var klar igen kl. 16:00. Super flot resultat, professionelt udført og jeg er totalt tilfreds. Man... Näytä lisää

Ellekær 5A, Herlev: Har lige fået keramisk coatet min 3 år gamle Audi Q4 - står nu lige så flot i lakken som da jeg købte bilen som ny. Fantastisk god service- fik låne bil uden betaling, kommer tilba... Näytä lisää

Helt i top oplevelse, fik en keramisk coating med 10 års garanti også i dørfalse og fælge på min VW T-Roc. Den står super skarp og flot og er helt glat i overfladen. Alex der udfører arbejdet som o... Näytä lisää

1. Auton puhdistuspalvelu
  2. Autopesu

AutoProCare er et team med en fælles passion for biler. Vi går op i at levere de absolut bedste resultater inden for bilpleje. Resultaterne skaber vi uden at gå ned på kvalitet og på kompromis med servicen. Vi udfører bilpleje til alle slags biler og er specialister indenfor rengøring, polering og coating af biler.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

33 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg betalte for at hele bilen skulle…

Jeg betalte for at hele bilen skulle ordnes med en pris af 3000kr men da der var bøvl med at få taget pænt blev der kun arbejdet på taget men stadig til fuld pris. Da vedkommende ikke havde det rigtige udstyr med kunne han ikke gå længere i dybden. Han var heller ikke selv tilfreds med resultatet. Jeg udfordrede ikke prisen så den del ligger hos mig selv men jeg har været skuffet lige siden.

19. marraskuuta 2024

Klargøring af ældre bil

Jeg fik lavet en klargøring af min 14 år gamle bil. Resultatet var over al forventning og hver en krone værd. Ønsker du professionel og grundig behandling af din bil, så kan jeg på det varmeste anbefale Renè og Autoprocare. René var imødekommende, venlig og serviceminded. Vi ses nok igen.

15. huhtikuuta 2025

Fantastisk oplevelse hos René og…

Fantastisk oplevelse hos René og Autoprocare.
Jeg fik poleret og coatet en 15 år gammel Porsche 911, og resultatet overgik mine forventninger. Da jeg skulle hente den stod bilen i showroomet indenfor, og det var som at hente den fabriksny hos forhandleren.
Der bliver tydeligvis gået den ekstra distance for at glæde kunden, hvor både faglig stolthed og sans for service går hånd i hånd.
Tusind tak til Autoprocare for en suveræn oplevelse. Det er alle pengene værd.

9. huhtikuuta 2025

Hva' venter du på?

Hvis du er perfektionistisk som person, og dit køretøj skal have det bedste forventede resultat, skal du overlade bilen i René's varetægt. Helt igennem sublim oplevelse, through&through. Og så som en bonus, hvis du samtidig er den snakkesalig type, kan du få afløb for din ophobet bil og motorcykel entusiast snak, når familien ikke gider høre mere på dig ;-)

4. huhtikuuta 2025

Fantastisk udført arbejde!

Fantastisk udført arbejde!

René yder en service ud over det sædvanelige, og har noget så sjældent som faglig stolthed.

Kæmpe anbefaling herfra, har været en fornøjelse fra start til slut.

12. helmikuuta 2025

Hvorfor er det en 5-stjernet oplevelse? Det skal jeg fortælle dig

Rene og hans kollegaer skal have 5 stjerner fordi:

1. Alle aftaler holdes til punkt og prikke
2. Der er lige lidt ekstra, f.eks. lugtede min bil indvendigt. Det var fjernet, og Rene ville ikke have betaling. Da jeg afleverede bilen var den mega beskidt. Ikke noget problem.
3. Efter coatingen, så bil har aldrig været flottere
4. Der er lånebil uden al mulig bøvl med fylde tanken op osv.
5. Rene er et meget ordentligt og rart menneske. Det er en fornøjelse at handle hos ham.
6. Der er 7 års garanti på den behandling jeg fik!

Sådan får man mange tilfredse kunder, og jeg kan se, at alle andre har haft lignende oplevelser. De bedste anbefalinger herfra.

26. helmikuuta 2025

Fantastisk service!

Fantastisk service af René og Ali. Bilen skinner flot efter den grundige rengøring og kalechen har fået imprægnering. Som en bonus har bagruden ligefrem fået en behandling, så den står flot sammen med kalechen!
Tusind tak til René og Ali for god behandling og fremragende service. Vi kommer igen til sommer.

24. helmikuuta 2025

Fantastisk service

Jeg har i dag hentet min bil, og der er ikke en finger at sætte på noget. Alt er i tip top, det var som at få en hel ny bil hjem. Super fantastisk service, helt klart hver en krone hver :-)

12. helmikuuta 2025

Fremragende resultat

Fremragende oplevelse fra start til slut. Enormt flot resultat og glimrende service undervejs. De forstår virkelig at følge en opgave til dørs - også når en lille skramme skal fikses i samme omgang.

Kan varmt anbefales.

6. helmikuuta 2025

Bedste service jeg nogensinde har oplevet

Har haft bilen inde til keramisk coating. Ud over et exceptionelt godt og smukt resultat, fik jeg ekstra ydelser med gratis. bilen blev gjort rent indvendigt, og der blev coated ekstra steder på bilen uden beregning.

Man fik en fin lille lånebil imens bilen blev behandlet,

Da jeg hentede bilen igen, tog Rene og hans medhjælper sig rigtig god tid til at gennemgå bilen og få en hyggesnak.

Jeg kan kun anbefale dem! :-)

5. helmikuuta 2025

Keramisk Ultra Coatning

Jeg fik den 11/12 til den 13/12-2024 lavet en Keramisk Ultra Coatning Gtechniq Crystal Serum på Min Passat GTE. Jeg skal love for, at Jeg var noget overrasket over resultatet, jeg blev "helt vild i varmen", over hvor flot min bil blev. Det koster måske noget mere, end en anden slags hærder MEN, det er alle pengene værd og KLART anbefalelsesværdigt, for alle der er glade for deres bil.
2 MEGET dedikerede personer var om min bil i 3 dage og sørgede for, at den ligner en ny bil, men med meget hårdere lak for forsegler..
Jeg er sikker på, at dét er en branche, der vil storme frem, når folk først får nys om mulighederne og kvaliteterne i Coatning af biler.
Jeg vil fortsat komme hos Autoprocare A/S og få serviceret Min bil.

13. joulukuuta 2024

Fremragende Service

Fremragende Service
Efter længere leden efter et ordentligt og professionelt sted til at få bilen poleret samt coatet, blev jeg henvist til René.
Jeg har tidligere fået samme behandling til mine tidligere biler, men aldrig med så flot et resultat.
Derudover fik jeg renset hele kabinen (Beige stof), hvor alt snavs forsvandt, tidligere har den fået rens af andre virksomheder som efterlod den med plamager.
Kan klart anbefales, der er snak om professionalisme og Kundeservice på højt plan.
Tak til René og teamet.

27. marraskuuta 2024

Kun gode oplevelser med René og Ali

Kun gode oplevelser med René og Ali

To biler poleret, en bil rengjort og en bil coatet og alt er lavet til perfektion.

Udover de aftalte ydelser, har der været ekstraordinær service med vask af bil og muligheden for at få ordnet de småting, der er opstået i mellemtiden.

22. marraskuuta 2024

Meget mere end bare bilpleje!!

Meget mere end bare bilpleje!!
Bilpleje, service og kvalitet langt ud over det sædvanlige.
Har haft min sorte corvette c5 forbi Rene for at få to trinspolering coatning, polering af ruder samt coatning.
Står nu med en bil der står pænere end da den forlod fabrikken uden en plet der ikke er blevet berørt!
Tak Rene og Ali for rent trylleri !!
Kan ikke huske hvornår jeg har mødt nogle med så top prof. kunde pleje og udførsel af arbejdet i sig selv!
Det her handler ikke bare om at få kørt så mange biler igennem som man kan nå. Men pationen for biler og udførsel af arb. Og slutresultat!!
Er vildt imponeret over der stadig findes nogen der har tid/lyst til give så gennemført kundepleje råd og vejledning!! Og bagefter stå med en bil gennem gå den med lup :-D og ikke finde en eneste fejl eller mangel!!
Kommer helt sikkert igen vil ikke have andre til at røre mine biler!!

27. syyskuuta 2024

Autoprocare har været som forbruger…

Autoprocare har været som forbruger været en super oplevelse hele vejen igennem.

Resultatet af min polering / coating af min BMW I5 har været overordentlig høj kvalitet.

Der har hele vejen været top professionel service og kan kun anbefale stedet til alle jeg møder - godt arbejde!

26. syyskuuta 2024

"Jeg kan ikke sige nok gode ting om autoprocare

"Jeg kan ikke sige nok gode ting om Autoprocare! De har poleret og coated min 8 år gamle Tesla S, og den ser nu bedre ud end da den var ny. Finishen er imponerende, og bilen skinner som aldrig før. Personalet var utroligt professionelt og tog sig tid til at forklare processen grundigt. Resultatet oversteg mine forventninger + X-tra service – jeg kan varmt anbefale deres service til alle, der ønsker at give deres bil nyt liv. En investering der virkelig er det værd!"

15. lokakuuta 2024

Super god betjening og flot resultat.

Jeg er ikke overrasket over, at folk giver firmaet 5 stjerner. Jeg fik den samme oplevelse. God info / rådgivning om hvilke behandlinger, man kunne vælge, og modtagelse og aflevering af bilen var enestående venlig og grundig. Jeg fik endda lavet lidt ekstra uden beregning. Jeg kan varmt anbefale Autoprocare.

11. lokakuuta 2024