Vanaf het winkel bezoek tot de levering was het allemaal super geregeld. Duidelijk en goed advies. De levering was ging voorspoedig en de bezorgers waren heel vriendelijk. Je betaalt wellicht iets mee... Näytä lisää
Auping Inizio matras gekocht (via Eijerkamp). Na ongeveer 4 jaar effectief gebruik is het slaapcomfort duidelijk achteruit gegaan. Gezien de prijs en reputatie van Auping had ik eerlijk gezegd... Näytä lisää
Heb al voldoende review ingediend. Vandaag na lang wachten mijn matras gehad in goede orde en conform lever toezeggingen keurig afgeleverd en op bestemming gebracht. Dank daarvoor.
Yrityksen kirjoittama
Al meer dan 135 jaar werkt Auping aan de beste manieren om uit te rusten. Wij geloven dat een uitgeruste wereld, een betere wereld is. Daarom is alles wat we doen gericht op het brengen van rust. Een Auping is maatwerk, handwerk, vakwerk. Elk bed wordt gemaakt met aandacht voor detail, voor het milieu en voor de toekomst. We maken bedden en matrassen op maat, voor een zo goed mogelijke nachtrust. Betrouwbaar, duurzaam en persoonlijk. Dat maakt een Auping zo bijzonder. Een Auping is dus niet zomaar een bed. Of een matras. Het is onze overtuiging: een uitgeruste wereld is een mooiere wereld.
Deventer, Hollanti
- 0570681820
- klantenservice@auping.nl
- auping.nl
On vastannut 90 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Auping verdient het predikaat koninklijk niet. Wil niet eens naar de klant luiisteren en doet niet een onderzoek
Auping een gerenommeerd bedrijf, “koninklijk”, luistert niet naar de klant, en naar de winkelier. We hebben vorig jaar bij een erkende auping dealer een bed gekocht van 9000 euro en een topper van 1300 euro. Daarnaast 2000 euro aan accessoires.
Zodra ik een uur lig op de topper, verschuift deze met halve meter naar buiten. Winkelier is langs geweest en vindt dit onacceptabel. Ze vermoeden een fabrieksfout, maar bij auping willen niet eens langs komen om onderzoek te doen, laat staan dat ze me even bellen. Geen service niets. Ik heb auping zelfs een film gestuurd. Winkelier en wij als klant snappen niets van het onbeschofte gedrag van Auping. Ik zie het nu als mijn missie om het gedrag bij alle formele en niet formele instanties aan de kaak te stellen , en potentiele klanten te waarschuwen voor de waardeloze garantie en luisterend oor van auping

Vastaus yritykseltä Koninklijke Auping
Heel fijn geholpen en een rustige koop…
Heel fijn geholpen en een rustige koop ervaring met zeer goed advies. Ik kan het iedereen aanbevelen om door mevrouw Miny Hondeveld geholpen te worden. Zij nam alle tijd om ons te helpen.
uitleg door een ervaren verkoper.
Adequate uitleg en het opmeten en proef liggen is zeer goed bevallen.
Zeer deskundig geholpen
We zijn bij Auping Zwolle zeer deskundig en vriendelijk geholpen. Er werd alle tijd voor ons genomen en er was geen enkele druk om op te schieten of om een bepaalde keuze te maken. De Auping scan was behulpzaam om de juiste matras te kiezen.
Uitgebreide informatie en voorlichting…
Uitgebreide informatie en voorlichting gehad over diverse bed-ombouwen en soorten matrassen. Ook werd met behulp van een groot scherm onze wensen inzichtelijk gemaakt. Kortom goed geholpen
Kuilvorming in een Auping matras, deel 2
Dit is een vervolg op mijn vorige review over hoe Auping omgaat met kuilvorming in een redelijk nieuw matras. Ditmaal geschetst door een ex medewerker van Auping.
Wanneer Auping kuilvorming van een matras test, dan schakelen ze een extern bedrijf in, Montrieurs genaamd. Van Montrieurs weet ik dat het een onbekend, ongecertificeerd bedrijf is, waarmee Auping zaken doet.
De ex medewerker van Auping wist mij te vertellen, dat Auping niet aan probleemoplossing denkt. Nee, Auping wil een zakelijke oplossing, dus matrassen zonder kuilvorming.
De ex medewerker van Auping die huidig in een meubelzaak in Noord Holland werkt, gaf mij advies. Advies wat ik graag aan de consument wil overbrengen.
Kopen bij Auping, Auping winkel, heb je als consument geen keus. Anders dan Auping.
Bedden, matrassen koop je als consument het best bij gerenommeerde beddenzaken als (oa Beter bed). Want die hebben meer keus in het bed, matras wat de consument zoekt. En... een andere manier van het beoordelen van kuilvorming in een matras. Of het beoordelen en oplossen van andere klachten, tekortkomingen aan bed en matras.
Je wordt daar als klant serieus genomen, iets wat ik als consument bij Auping mis. Auping gelooft in hun eigen product. Ook met kuilvorming. Jammer voor de consument....
---
Respons op Auping 10 apr 2026
Ook hier mist Auping wederom de strekking van dit review. Wordt de inmiddels grijs gedraaide plaat met holle frasen wederom weer eens opgezet.
Strekking van dit review is. Dat consumenten keuze en service op de door hen gekochte producten willen hebben. Ze hebben daar immers recht op. (Consumentenrecht)
Bij Auping leven ze in een parallelle werkelijkheid. Dat niet de klant, maar Auping koning is. Een koeriersdienst Montrieurs, gelijkend of zelfs slechter dan PostNl, DHL, wordt ingezet om klachten van consumenten te beoordelen. Klachten aan producten die duurder zijn dan de dagelijkse boodschappen bij de buurtsuper. Waar je als consument serieuzer genomen wordt dan bij de helpdesk van Auping.
Ik heb het hier over de bedrijfs policy van Auping, die niet meer van deze tijd is. Bevestigt door een ex medewerker van Auping.

Vastaus yritykseltä Koninklijke Auping
Prima bedrijf en dito service
Alle informatie is makkelijk te vinden. Alles is ook duidelijk uitgelegd. En mocht je er toch nog niet helemaal uitkomen, dan is er altijd nog een vriendelijke en geduldige medewerker van de klantenservice die je verder helpt.
Een ontspannen ontvangst.
De ontvangst was ontspannen en de adviezen duidelijk. Een en ander kwam zeer deskundig en steeds zonder opdringerig te zijn. Alles bijeen een prettige ervaring.
Vriendelijk ontvangen
Vriendelijk ontvangen, goede uitleg, scan
Prima en vakkundige verkoopster
Levertijd vd spiralen duurde langer dan verwacht/gedacht.
Online besteld,de levertijd vd spiralen.ik had ze eerder verwacht.
Misschien niet goed gelezen tijdens bestellen. Dus duurde langer dan verwacht. Pas nadat ik gebeld had kreeg ik de verwachte levertijd door.
Verder netjes afgeleverd, en op de afgesproken tijd.
Tevreden aankoop.
Wij gebruiken al jaren naar tevredenheid een Auping matras. Na prettige koop onderhandeling met Brent Dekker in Delft, gaan wij uit van dezelfde kwaliteit en uiteraard slaap op deze nieuwe Elite matras.
Professionele begeleiding
Professionele begeleiding zonder poespas.
Goed advies
Prettig en kundig geholpen van aankoop…
Prettig en kundig geholpen van aankoop tot en met bezorging en montage thuis
Alles goed volgens afspraak
Goed geadviseerd.
Goed en prettig geholpen/geadviseerd.
Daardoor sneller een goede keuze kunnen maken.
Een aanrader.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.