Woonexpress Arvostelua

8 947
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Voor wie persoonlijke aandacht en met je meedenken heel erg belangrijk is kan ik Woonexpress van harte aanbevelen, de klant is hier echt koning. Superblij met mijn bank, deze zit heerlijk en staat pra... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Online kast besteld, helaas komt de kleur niet overeen. Retourneren komt je echt duur te staan. Online retourneren ophalen 70 euro voor een ophaling of 106 km naar Waalwijk rijden voor de retour daar... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik was al een tijdje opzoek naar een kledingkast van 1.70 breed en heb hem hier gevonden. Een prachtige, ruime kast voor een hele mooie prijs. Ik werd op de hoogte gehouden over de verzending en 2 hel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Freundliche Beratung und guter Service. Gute Auswahl. Wir haben Möbel bestellt, die wir im Oktober abholen können. Hoffentlich klappt alles weiter so reibungslos wie bisher.

1. Huonekaluliike

Yrityksen kirjoittama

Woonexpress is het grootste Nederlandse woonwarenhuis met meer dan 6.000 woonspullen voor aangenaam verrassende prijzen. Bij ons vind je alles voor alle kamers van je huis, allemaal onder 1 dak! Van complete woonkamers tot romantische slaapkamers. Met de mooiste kasten, verlichting, gordijnen of jaloezieën, de hipste karpetten en leukste accessoires maak je iedere kamer van je huis helemaal af. Kom langs in één van onze 9 winkels of shop op Woonexpress.nl - Almere | Amsterdam Zuidoost | Barendrecht | Beverwijk | Breda | Duiven | Son | Utrecht | Waalwijk

De voordelen van Woonexpress:

Yrityksen kirjoittama

Thuisbezorgen of gratis afhalen
Alles uit voorraad leverbaar
Volop inspiratie in onze 9 winkels
30 dagen niet goed geld terug
Alles voor alles kamers in je huis
Verrassend lage prijzen

(8 947)

463 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Ik werd goed geholpen en kreeg…beoordeling

Ik werd goed geholpen en kreeg waardevol advies

22. huhtikuuta 2026

Beste heer, mevrouw Goorden,

Voor iedereen deskundig en persoonlijk advies is dan ook ons motto. Dank je wel voor jouw ervaringen hierin!

Saanut 3/5 tähteä

Al met al een fantastisch mooie stoel

Mooie stoel gekocht, verkoper was erg verguld met zichzelf en moest toch aanhalen dat dit toch duidelijk een stoel was uit het "goedkopere segment"
Afleverkosten werden niet genoemd.
Aflevering vond zonder enige vorm van overleg plaats, hoewel er afgesproken was dat we 2 dagen voor levering op de hoogte zouden worden gehouden.
Jammer dat we enkele "negatieve" ervaringen hebben gehad.
Maar, al met al een fantastisch mooie stoel.

22. huhtikuuta 2026

Beste Jan,

Ondanks enkele minder goede ervaringen goed om te horen dat je over het geheel gezien heel erg tevreden bent met de fantastische nieuwe stoel. We gaan jouw feedback intern bespreken en wensen je heel veel zitplezier toe!

Fijne winkel

Netjes geholpen, levering zoals afgesproken.

21. huhtikuuta 2026

Beste heer, mevrouw,

Bedankt voor jouw complimenten voor onze hulp in de winkel en onze correcte levering!

Saanut 5/5 tähteä

De jongedame die mij geholpen heeft

De jongedame die mij geholpen heeft, was vriendelijk behulpzaam. Had ook nog een luisterend oor. Wat ik erg kon waarderen.
Niets was haar teveel . Dit deed mij beslissen een nieuwe wooninrichting te kopen.

Beste meneer/mevrouw Beek,

Wat leuk dat wij je nieuwe woonbeleving mogen verzorgen! Dank je voor het delen van je positieve ervaring in onze mooie showroom!

Goede levering en klantenservice

Goede levering en klantenservice

Beste Lola,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering en onze klantenservice. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop.

Vriendelijke mensen.

Vriendelijke mensen.
Goede tekst en uitleg.

Beste Geert,

Dat zijn mooie woorden voor onze collega's en ons advies, hartelijk bedankt hiervoor!

Zo kan het ook

Vriendelijke medewerkster die ook daadwerkelijk binnen een half uurtje terugbelde zoals afgesproken en met een passende oplossing kwam

Beste Hans,

Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de hulp van onze collega, wij zorgen graag voor jouw woongeluk!

Saanut 5/5 tähteä

Op tijd geleverd zoals afgesproken door…

Op tijd geleverd zoals afgesproken door nette vriendelijke bezorgers.

14. huhtikuuta 2026

Beste Arita,

Zo fijn dat de levering helemaal naar wens is uitgevoerd. Dank voor de mooie waardering die je onze bezorgers geeft.

VT Wonen Daily Greige

Ik heb een VT Wonen Daily kast besteld bij WoonExpress. De deurtjes van de kast zitten vol met beschadigingen. Ik heb meteen een mail gestuurd en kreeg alleen de reactie dat dit "hoort" bij het houtsoort. Voor 400 euro voor een kastje en de mooie plaatjes bij het product (overigens compleet smooth en glad) mag je toch verwachten dat er geen grove butsen en groeven in zitten?

10. huhtikuuta 2026

Beste mevrouw Joost,

Spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent met de geboden service op de kast. Indien u hier nogmaals contact over wenst dan horen wij dat graag. Kunt u hiervoor uw ordergegevens sturen via Trustpilot zodat wij het juiste dossier in kunnen zien? Bij voorbaat dank.

Saanut 1/5 tähteä

Eind januari 2026 een dressoir en tafel…

Eind januari 2026 een dressoir en tafel gekocht. Tafel is prima, maar het dressoir had vanaf het begin problemen: deurtjes sloten niet goed. Ook werd het dressoir niet als pakket geleverd, maar al gemonteerd, waardoor ik het vermoeden heb dat dit een showmodel was — dit werd niet erkend.

Volgens de klantenservice lag het probleem aan mijn vloer of luchtvochtigheid. In de winkel in Duiven werd echter bevestigd dat dit niet klopte. De monteur plaatste vervolgens drie hulpmiddelen onder de kast, wat volgens hem de enige oplossing was – onacceptabel.

Pas na een formele klacht kwam er een expert, die het probleem snel oploste door de kast correct af te stellen. Alles werkt nu perfect.

Blij met het eindresultaat, maar zonder doorzetten had ik met een slechte oplossing gezeten. Dit vind ik niet kunnen.

Beste mevrouw Yalcin,

Wij begrijpen dat het vervelend is als een product niet aan de verwachting voldoet, wat ook zeker niet de bedoeling kan zijn. Fijn dat de klacht inmiddels naar tevredenheid is opgelost.
Dank u voor de feedback die hierover heeft gegeven.

Saanut 5/5 tähteä

Service en het meedenken qua inrichting…

Service en het meedenken qua inrichting is top,
We hebben van alles samen gesteld uit diverse complete eethoeken.
Niks was te gek.
Service is top.

Beste heer/mevrouw,

Dat is wat wij van Woonexpress graag doen voor onze klanten. Fijn dat jij dat ook zo hebt ervaren.

Saanut 5/5 tähteä

Goed geadviseerd en begeleid naar onze…

Goed geadviseerd en begeleid naar onze uiteindelijke keuze.

Beste Ger,

Dat is wat wij graag horen! Hartelijk dank voor de mooie woorden en beoordeling.

Saanut 4/5 tähteä

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk, behulpzaam, snel, verstand van zaken, gewoon GOED heel blij mee

11. huhtikuuta 2026

Beste Catharina,

We zijn ontzettend blij dat je onze service als prettig en deskundig hebt ervaren. Daar doen we het voor! Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot de volgende keer.

Saanut 4/5 tähteä

Positieve ervaring aankoop kast.

Zowel de afhandeling bij de aankoop als de levering vooralsnog als zeer positief ervaren. De verkoper was klantvriendelijk, de aflevering en de montage van de kast was vooralsnog probleemloos. Dus aan te bevelen.

7. huhtikuuta 2026

Beste Alex,

Fijn om te horen dat de aankoop en levering zo positief zijn verlopen! Bedankt voor de aanbeveling!

Saanut 5/5 tähteä

Goede bezorging en netjes optijd.

Goede bezorging en netjes optijd.
Kast moet ik nog in elkaar zetten volgende week dus daar over ken ik nog geen informatie geven.
Als er wat is email ik of bel jullie op.

10. huhtikuuta 2026

Beste meneer/mevrouw,

Fijn om te horen dat de bezorging goed en op tijd was! We zijn benieuwd naar je ervaring met de kast. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt tijdens de montage.

Top, top, Toppertje

Top, top, toppertje. Acelya Akin is een uitstekende verkoop(ster) met uitstekende skills en motivatie. Ze werkt in Filiaal Ekkersrijt Son/Eindhoven.

9. huhtikuuta 2026

Beste Mart,

Dank voor de mooie woorden en top beoordeling, mijn collega gaat dat zeker waarderen.

Kastje omgeruild

Kastje omgeruild geen gemor over bla bla maar gewoon is beschadigd omruilen

9. huhtikuuta 2026

Beste Ronald,

Geen bla bla, maar gewoon actie.
Graag gedaan en bedankt voor het vertrouwen!
Geniet van je nieuwe kast.

Saanut 1/5 tähteä

Wat een ongelooflijk slecht bedrijf is…

Wat een ongelooflijk slecht bedrijf is dit zeg. Ik heb hier stoelen besteld met een aanbieding “3+1 gratis”, terwijl de website gewoon aangaf dat er nog 5 stoelen op voorraad waren. Dus je gaat ervan uit dat het gewoon geleverd kan worden, toch?

Nou mooi niet. Na betaling word je gewoon dagenlang aan het lijntje gehouden. Vijf dagen lang geprobeerd contact te krijgen, om vervolgens een slap telefoontje te krijgen met de mededeling: “ja sorry, de stoelen zijn toch niet meer beschikbaar, uw geld wordt teruggestort.”

Serieus? Hoe kan je iets verkopen dat je niet hebt? En waarom laat je klanten eerst betalen en vervolgens wachten, om ze daarna pas af te wimpelen?
Dit is echt misleidend en totaal onprofessioneel.

Bespaar jezelf de frustratie, tijd en moeite: bestel hier NIET. Er zijn genoeg andere winkels die hun voorraad wél op orde hebben en klanten normaal behandelen.

3. huhtikuuta 2026

Beste Kelly,

Wat een ontzettend vervelende gang van zaken. Dit is absoluut niet waar wij voor staan. Wanneer u het prettig vindt dat wij met u contact opnemen ontvangen wij graag uw gegevens via Trustpilot. Alvast bedankt.

Nicole de Graaf - Woonexpress
---------------------------------------------------------------------
15-04-2026
Beste Kelly,

Het is heel erg vervelend om te zien dat u de bovenstaande ervaringen heeft met de bestelling van de genoemde stoelen. Tot onze spijt bleek de voorraadinformatie bij uw bestelling niet correct te zijn en konden we u de stoelen helaas niet leveren. Hierover hebben we contact met u gehad en is uw aankoopbedrag inmiddels ook teruggestort.
Naar aanleiding van uw feedback zijn we het voorraadinformatie systeem aan het onderzoeken en bekijken we de mogelijke, noodzakelijke aanpassingen.
Via deze weg nogmaals onze oprechte excuses voor het ervaren ongemak!

Twan de Groot - Woonexpress

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin