Woonexpress Arvostelua

8 943
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Voor wie persoonlijke aandacht en met je meedenken heel erg belangrijk is kan ik Woonexpress van harte aanbevelen, de klant is hier echt koning. Superblij met mijn bank, deze zit heerlijk en staat pra... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Online kast besteld, helaas komt de kleur niet overeen. Retourneren komt je echt duur te staan. Online retourneren ophalen 70 euro voor een ophaling of 106 km naar Waalwijk rijden voor de retour daar... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik was al een tijdje opzoek naar een kledingkast van 1.70 breed en heb hem hier gevonden. Een prachtige, ruime kast voor een hele mooie prijs. Ik werd op de hoogte gehouden over de verzending en 2 hel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Tijdens de aankoop van onze nieuwe bank zijn wij erg goed geholpen. De verkoper was vriendelijk, geduldig en had humor. De levertijd viel erg mee (4 weken) en deze wordt zelfs geleverd tot over de dre... Näytä lisää

1. Huonekaluliike

Yrityksen kirjoittama

Woonexpress is het grootste Nederlandse woonwarenhuis met meer dan 6.000 woonspullen voor aangenaam verrassende prijzen. Bij ons vind je alles voor alle kamers van je huis, allemaal onder 1 dak! Van complete woonkamers tot romantische slaapkamers. Met de mooiste kasten, verlichting, gordijnen of jaloezieën, de hipste karpetten en leukste accessoires maak je iedere kamer van je huis helemaal af. Kom langs in één van onze 9 winkels of shop op Woonexpress.nl - Almere | Amsterdam Zuidoost | Barendrecht | Beverwijk | Breda | Duiven | Son | Utrecht | Waalwijk

De voordelen van Woonexpress:

Yrityksen kirjoittama

Thuisbezorgen of gratis afhalen
Alles uit voorraad leverbaar
Volop inspiratie in onze 9 winkels
30 dagen niet goed geld terug
Alles voor alles kamers in je huis
Verrassend lage prijzen

(8 943)

458 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Reparatie hoekbank.

Omdat er direct actie werd ondernomen.

27. toukokuuta 2026

Beste Erik,

Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat er direct actie werd ondernomen bij Woonexpress. Snelle service is precies waar we naar streven!

Nicole de Graaf - Woonexpress

Goede comunicatie

Goede comunicatie, netjes, de afgespoken datum was correct.

27. toukokuuta 2026

Beste Jaap,

Mooie complimenten voor onze communicatie, hartelijk bedankt hiervoor en voor het toekennen van de vier sterren!

Saanut 2/5 tähteä

Halve levering

3 barkrukken besteld. Netjes wel op de dag geleverd. Helaas zat er maar 1 onderstel bij. Direct gebeld en ik zou de volgende dag gebeld worden hoe en wat. Uiteraard niet gebeurd. Zodra ze weer bereikbaar waren weer gebeld en toen kreeg ik te horen dat ze onderstellen besteld waren(want waren niet geleverd) en dat ze ergens in juni (verwachte leverdatum 8 juni) bezorgd worden. Na 8 juni wordt er dan eerst nog een datum ingepland om te bezorgen. Blijf het bijzonder vinden en erg slecht dat je dan alsnog zo lang moet wachten

21. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Natascha

Heel begrijpelijk dat dit vervelend is en het is uiteraard ook altijd onze bedoeling om leveringen direct goed te verzorgen. Spijtig dat dit bij u niet zo is verlopen, we doen er alles aan om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. Excuses voor het hierdoor nu ervaren ongemak.
Als u ons uw ordergegevens doorgeeft via het privébericht van Trustpilot kunnen we het vervolg voor u in de gaten houden en meekijken voor een zo snel mogelijke nalevering van de onderstellen.

----------------------------------------------
05-06-2026

Beste Natascha

Bedankt voor het doorgeven van uw gegevens. Onze klantenservice heeft over de levering inmiddels contact met u kunnen hebben en in overleg, onder het besproken voorbehoud, alvast een leverdatum met u afgesproken. We gaan er vanuit dat u vanaf dat moment alsnog van alle krukken kunt gaan genieten.

Saanut 5/5 tähteä

de personeel was vriendelijk en…

de personeel was vriendelijk en behulpzaam en bedenk ook met je mee goeie info gegeven.

25. toukokuuta 2026

Beste Natalie,

Dank je voor het delen van je positieve ervaring! Tevreden klanten, daar doen we het allemaal voor!

Saanut 5/5 tähteä

Aardige bezorger en duidelijke…

Aardige bezorger en duidelijke informatie

24. toukokuuta 2026

Beste Manon,

Dank je voor het delen van je positieve ervaring, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.

Net als 12 jaar geleden buitegewone

Net als 12 jaar geleden buitegewone, vriendelijke, deskundige, niet oodringerige medewerker getroffen.
Naar alle tevredenheid en in volle vertrouwen een bank samengesteld en besteld. Kadootje was de btwkorting die deze week van toepassing was.
In 1 woord GEWELDIG. Ik raad het iedereen aan

23. toukokuuta 2026

Beste Els,

Dank je voor je aanbeveling en wat leuk dat wij wederom je nieuwe bank mogen verzorgen!

Saanut 2/5 tähteä

De montage bevat GEEN nummers of andere…

De montage bevat GEEN nummers of andere aanwijzingen op de productonderdelen, waardoor het lastiger en tijdrovender is om te zien welk onderdeel waarvoor dient.

Het aangegeven bezorgtijdstip is erg vroeg en het is onprofessioneel dat dit niet kan worden gewijzigd.

22. toukokuuta 2026

Beste Kev,

Spijtig om te vernemen dat je het bovenstaande ongemak ervaart. Onze bezorgroutes plannen we zo efficiënt mogelijk zodat we zo snel mogelijk al onze klanten kunnen helpen. Hierdoor kan het voorkomen dat we voeger bezorgen dan gewenst. Mocht u eventueel hulp wensen met de kast kunt u altijd onze klanten service contacteren om te kijken of zij u ergens mee kunnen helpen.

Top klantenservice!

Door de klantenservice ben ik uitstekend geholpen bij een fabrieksfoutje aan mijn bankstel. Er werd meerdere keren teruggebeld om te overleggen en uiteindelijk is het hen zelfs gelukt om nog dezelfde dag een monteur langs te sturen om het probleem op te lossen. Echt topservice — een dikke 10 voor de klantenservice!

19. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste heer/mevrouw Alphenaar,

Wat een top beschrijving van jouw ervaringen met onze service op jouw bankstel, dank je wel hiervoor. Ook daarmee zorgen we bij Woonexpress graag voor jouw woongeluk.

Saanut 5/5 tähteä

Goede uitleg over de banken weet waar…

Goede uitleg over de banken weet waar ze over praten en vooral de vriendelijkheid

20. toukokuuta 2026

Beste heer, mevrouw Westerman,

Heel hartelijk bedankt voor jouw mooie woorden voor het advies van onze vriendelijke collega's! Dat is altijd fijn om te horen.

Goede en heldere communicatie

Goede en heldere communicatie vooraf. Alles verlopen conform afspraak.

20. toukokuuta 2026

Beste Rob,

Dat klinkt als een hele fijne ervaring met onze communicatie, fijn om te horen. Dank je voor het delen van je positieve ervaring.

Netjes geholpen en snel

Netjes geholpen, snel en correct.

19. toukokuuta 2026

Beste Patrick,

Wat een mooie complimenten, daar doen wij het graag voor bij Woonexpress.

Goed en kundig geholpen

Goed en kundig geholpen, er werd ruim voldoende aandacht en tijd genomen om te helpen.

18. toukokuuta 2026

Betse heer/mevrouw Merkelbach,

Fijn om te horen dat we je goed en kundig hebben geholpen. We waarderen jouw mooie beoordeling enorm.

Saanut 5/5 tähteä

Verkoper was vriendelijk en nam de tijd…

Verkoper was vriendelijk en nam de tijd voor ons.

17. toukokuuta 2026

Beste Roy,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat de verkoper vriendelijk was en alle tijd nam voor jullie. Dat is precies de service die we willen bieden!

Nicole de Graaf - Woonexpress

Duidelijke en vriendelijke verkoop

Duidelijke en vriendelijke verkoop, levertijd nagekomen en correcte aflevering door een vriendelijke mijnheer.

16. toukokuuta 2026

Beste Pim,

Geniet lekker van je nieuwe woonbeleving, wat fijn dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn.

Beste Sighidim,

Zoals je kan en mag verwachten van Woonexpress! Dank je voor je positieve 5 sterren review.

Zeer vriendelijk geholpen

Zeer vriendelijk geholpen. Goede uitleg wat de mogelijkheden zijn.

15. toukokuuta 2026

Beste Femke,

Een goed en vriendelijk advies is wat je ook zeker van ons mag verwachten. Dank voor de mooie beoordeling.

Wij kwamen alleen kijken

Wij kwamen alleen kijken. En gingen met een aankoop bon naar huis.

15. toukokuuta 2026

Beste Nel,

Van kijken naar kopen, dat horen wij graag. Dank je voor de waardering die je ons geeft.

Wooods Merel donkerbruin

De bezorging was ruim van te voren aangekondigd zodat goed was in te plannen. Op de dag zelf nog 10 min van te voren gebeld om zeker te zijn dat je de goederen in ontvangst kan nemen. De montage handleiding duidelijk en alles past goed. (Wooods Merel kast) Eindresultaat zoals verwacht. Ik hou van natuurlijke uitstraling, heb geen moeite met kleine afwijkingen in het hout. Ik had het wel mooier gevonden als in het dichte gedeelte de zwarte achterwand ook van hout was. Nu aan buitenkant ene kant mooi hout andere mdf look groot contrast.

14. toukokuuta 2026

Beste Carine,

Bedankt voor de feedback en de gedetailleerde beoordeling van de Wooods Merel kast. Het verheugt ons te horen dat de bezorging naar wens was en dat het eindresultaat aan jouw verwachtingen voldoet.

Thea de Rooij - Woonexpress

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin