Voor wie persoonlijke aandacht en met je meedenken heel erg belangrijk is kan ik Woonexpress van harte aanbevelen, de klant is hier echt koning. Superblij met mijn bank, deze zit heerlijk en staat pra... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Online kast besteld, helaas komt de kleur niet overeen. Retourneren komt je echt duur te staan. Online retourneren ophalen 70 euro voor een ophaling of 106 km naar Waalwijk rijden voor de retour daar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik was al een tijdje opzoek naar een kledingkast van 1.70 breed en heb hem hier gevonden. Een prachtige, ruime kast voor een hele mooie prijs. Ik werd op de hoogte gehouden over de verzending en 2 hel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tijdens de aankoop van onze nieuwe bank zijn wij erg goed geholpen. De verkoper was vriendelijk, geduldig en had humor. De levertijd viel erg mee (4 weken) en deze wordt zelfs geleverd tot over de dre... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Woonexpress is het grootste Nederlandse woonwarenhuis met meer dan 6.000 woonspullen voor aangenaam verrassende prijzen. Bij ons vind je alles voor alle kamers van je huis, allemaal onder 1 dak! Van complete woonkamers tot romantische slaapkamers. Met de mooiste kasten, verlichting, gordijnen of jaloezieën, de hipste karpetten en leukste accessoires maak je iedere kamer van je huis helemaal af. Kom langs in één van onze 9 winkels of shop op Woonexpress.nl - Almere | Amsterdam Zuidoost | Barendrecht | Beverwijk | Breda | Duiven | Son | Utrecht | Waalwijk
Yrityksen kirjoittama
Diverse in steden Nederland, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Keurig bezorg, een duidelijk instructie en de materialen waren voldoende en intact.

Vastaus yritykseltä Woonexpress
TERRIBLE EXPERIENCE – DO NOT BUY ANYTHING FROM WOONEXPRESS UNLESS YOU WANT TO THROW YOUR MONEY AWAY
We ordered a corner sofa, and after just three months of normal use, it began sagging badly near the corners. A technician confirmed it was a manufacturing defect — the sofa was missing four legs in total, with only two legs on the three-seat part instead of four main legs plus a center support.
They offered a replacement, which we waited three months for — only to receive a sofa with the exact same defect. The same legs were missing, and worse, there's nowhere to even attach additional legs.
When we contacted customer service, we pointed out that their own assembly instructions confirm more legs are needed, but they flatly insisted two legs were "enough" — directly contradicting their own technician, who had already told us in person that sagging was inevitable with so few legs. We're now stuck with a sofa we know will sag again within months, and a company that refuses to acknowledge a problem its own staff confirmed.
To top it off, during the call the representatives switched to Dutch, despite the all of the previous conversations are in English and pretended not to understand us. It was condescending, disrespectful, and clearly a tactic to avoid dealing with the issue.
This company sells defective products, refuses to stand by its own technicians' findings, and treats customers with open disrespect. Avoid WOONEXPRESS at all costs — save yourself the money, the time, and the headache.

Vastaus yritykseltä Woonexpress
Good information provided by salesperson, delivery was well arranged, and received in good order.

Vastaus yritykseltä Woonexpress
Vooral goede service door de mannen die de meubels brengen installeren en alle karton meenemen.wel is waar wel voor betaald maar wel keurig verzorgd en vriendelijk.

Vastaus yritykseltä Woonexpress
Ik heb al diverse artikelen in deze winkel gekocht. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de service.

Vastaus yritykseltä Woonexpress
Hebben ons keurig op de hoogte gehouden, v.w.b. voortgang van de bestelling! Ook de levering is vlekkeloos verlopen!

Vastaus yritykseltä Woonexpress
Retour wordt niet verwerkt, na ruim ander half week…. Wachtend tot goedkeuring van “vervoerder van de tussen persoon”, je kunt beter zelf de zaken regelen dan door een 3e partij erbij te gebruiken, werkt dan klant gerichter ;)
Kort verhaal, bestelling gedaan voor een kast 15 mei, de dag zelf toch bedacht aangezien het materiaal niet het juiste materiaal blijkt te zijn. Dus dacht het te kunnen annuleren op de zelfde dag van plaatsing, order is gewoon automatisch doorgedrukt en afgehandeld richting vervoerder. Nu zit ik met gebakken peren en wachtend op het geld terug waar ik geen enig gehoor van krijg….

Vastaus yritykseltä Woonexpress
De verkoopster begreep mijn vraagstelling en dacht echt mee. Op deze manier was het makkelijk om samen een goede kast samen te stellen. Vaak heb je na een telefonische aankoop het gevoel dat je iets bent vergeten, maar totaal niet. Suzanne de verkoopster stuurde nadien een terugkoppelingsmail, wat alles bevestigde. Alleen nu wachten op de kast, duurt helaas 3-4 weken.

Vastaus yritykseltä Woonexpress
Net personeel, alles netjes afgeleverd en neergezet op de plek waar ik het hebben wilde.
Ik ben erg blij met de kast.

Nooooooit meer!
Staan gewoon om 7:15 aan de deur en blijven maar bellen. Bellen via telefoon en aan tegelijk aan de deurbel, en maar doorgaan. Geen mailtje gehad, niks. En als je dan verbaasd vraagt wie het is, hoor je een geïrriteerde boer roepen: "He, ik sta al 10 minuten aan de deur!!!" Nou blijf dan maar lekker staan, dit slaat toch helemaal nergens op.
Hou jullie stoelen maar!!! Grote schande om mensen op dit tijdstip lastig te vallen. En ben maar blij dat we niet direct de politie gebeld hebben!!!!
Dan krijg je een mailtje waarin staat, 'We zouden tussen 7.00 en 10.00 uur bij u zijn". Sorry hoor maar dan spoor je toch niet als je denkt dat je zomaar van iedereen kunt verwachten dat ze al om 7.00 uur voor je klaarstaan omdat jullie geen normaal transportbedrijf kunnen vinden.
Daar koop ik NOOIT niks meer.
Direct super spijt van onze aankoop!!!
Wij hebben de hele nacht gewerkt en lagen net goed te slapen... wat een wereld.
Wees gewaarschuwd!
---------------------------------
[EDIT 6-5-26]
Laat je niets wijs maken door Twan de Groot. We wisten van niks en zelfs al hadden we het geweten, dan nog had die bezorger zich professioneler op moeten stellen i.p.v. het onbeschoft gedrag en net doen of we gek zijn.
Daag Woonexpres! Nu weten we meteen weer waarom we normaal nooit bij die goedkope rommelzaken kopen.
Ik betaal heel graag iets meer voor een goede service en kwaliteit!
Zo zie je maar, je bent nooit te oud om te leren😉👍

Vastaus yritykseltä Woonexpress
Op 21 mei 2 nachtkastjes ontvangen die totaal afwijken van kleur. Die ochtend direct contact opgenomen, zouden binnen 2 dagen antwoord ontvangen. Uiteindelijk duurde dit langer, omdat Woonexpress achter liep in de mail/chat. Kan uiteraard gebeuren. Toen is gezegd dat ze dit rechtstreeks via de leverancier laten lopen, zodat het snel opgelost wordt. Echter zijn wij vandaag 01.06 en hebben we nog geen enkel bericht mogen ontvangen. Verwachting is dat er deze week wederom niks gebeurt omdat de planning bij de leverancier vast al rond is. Erg jammer dat er totaal geen updates oid worden gegeven, het staat ons nu in de weg en we wachten bijna twee weken op duidelijkheid of er 1 of 2 kasten worden omgeruild en wanneer dit kan gebeuren. Er wordt vanuit de helpdesk van Woonexpress totaal niet meegedacht aan een oplossing, het is over de schutting gegooid bij de leverancier die wij niet kunnen bereiken en dat is het.

Vastaus yritykseltä Woonexpress
We kwamen gewoon vier eetkamerstoelen uitzoeken,
maar werden zeer vriendelijk ontvangen met cake en persoonlijk advies.
De keuze was snel gemaakt, aankoop geslaagd... Bedankt Hannah!

Vastaus yritykseltä Woonexpress
Allereerst heb ik 3 maanden gewacht op mijn kast. Nu heb ik de kast inmiddels 2 maanden en hij valt zo uit mekaar. Het is ronduit schandalig! Het gaat om de ladekast luna. Als je erover twijfelt om deze te halen absoluut niet doen, enorm slechte kwaliteit!!

Vastaus yritykseltä Woonexpress
Vriendelijkheid en geduld van het personeel.
Wel jammer dat de 'BTW' actie (korting) 1 week langer duurde dan ons vermeld was. Nu was onze beslissing tot koop een beetje geforceerd.

Vastaus yritykseltä Woonexpress
We zijn in de winkel heel fijn geholpen, dachten mee kregen een drankje, levering ging keurig belde op tijd dat ze er aan kwamen