Online kast besteld, helaas komt de kleur niet overeen. Retourneren komt je echt duur te staan. Online retourneren ophalen 70 euro voor een ophaling of 106 km naar Waalwijk rijden voor de retour daar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik was al een tijdje opzoek naar een kledingkast van 1.70 breed en heb hem hier gevonden. Een prachtige, ruime kast voor een hele mooie prijs. Ik werd op de hoogte gehouden over de verzending en 2 hel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Freundliche Beratung und guter Service. Gute Auswahl. Wir haben Möbel bestellt, die wir im Oktober abholen können. Hoffentlich klappt alles weiter so reibungslos wie bisher.
Yritys on vastannut
Tijdens de aankoop van onze nieuwe bank zijn wij erg goed geholpen. De verkoper was vriendelijk, geduldig en had humor. De levertijd viel erg mee (4 weken) en deze wordt zelfs geleverd tot over de dre... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Woonexpress is het grootste Nederlandse woonwarenhuis met meer dan 6.000 woonspullen voor aangenaam verrassende prijzen. Bij ons vind je alles voor alle kamers van je huis, allemaal onder 1 dak! Van complete woonkamers tot romantische slaapkamers. Met de mooiste kasten, verlichting, gordijnen of jaloezieën, de hipste karpetten en leukste accessoires maak je iedere kamer van je huis helemaal af. Kom langs in één van onze 9 winkels of shop op Woonexpress.nl - Almere | Amsterdam Zuidoost | Barendrecht | Beverwijk | Breda | Duiven | Son | Utrecht | Waalwijk
Yrityksen kirjoittama
Diverse in steden Nederland, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Drie verkopers van op die dag, te Breda waren vriendelijk en behulpzaam. Dit hebben wij gewaardeerd. Het meedenken was fijn bij het kopen van kledingkasten. Extra dank aan verkoper/cassière L. Jou klantenservice en de ondersteuning die je ons gaf was top! Fijn als werknemers toegankelijk zijn.

Vastaus yritykseltä Woonexpress
Wat een geneuzel. In april een bankje gekocht bij woonexpress met de wetenschap dat het 6 tot 10 weken zou duren voor ik hem krijg. Nu weer een update gehad met vertraging nu mag ik mijn bankje, ALS ik geluk heb hopelijk in september ontvangen. Intussen is het bankje al 2x goedkoper op de website geweest. Compensatie krijg je niet. Maar er staat 6 tot 10 weken levering nou geloof dat maar niet. Je mag 6 maanden wachten op bankje Bert.

Slechtste service ooit.
Kast gekocht, helaas was deze kast niet te monteren, ook niet met een deskundig vakman erbij.
Tekening was niet te volgen en onderdelen klopte niet.
Vervolgens een montage van Woonexpres aangevraagd maar kan alleen vanaf 750,- euro aankoop en deze was 575,- ondanks dat we bereid waren de hoge montage kosten te betalen willen ze niet helpen.
Nooit meer Woonexpres.

Vastaus yritykseltä Woonexpress
Correcte snelle afhandeling. Vriendelijk en behulpzaam personeel

Vastaus yritykseltä Woonexpress
Geluisterd waar ik naar zocht en zeer klantvriendelijk.

Vastaus yritykseltä Woonexpress
Goede service en vakkundige personeel. Kantoor alsmede bezorgers.

Vastaus yritykseltä Woonexpress
Alles tot in de puntjes geregeld. Je word perfect op de hoogte gehouden betreft levering en tijdstip levering. Bank perfect ingepakt zodat met vervoer geen schade ontstaat. Bank werd netjes binnen gezet. We hebben er voor gekozen om hem zelf te monteren.

Vastaus yritykseltä Woonexpress
Een schoenenkast gekocht die niet goed in elkaar gezet kon worden. Meerdere telefoontjes en e-mails gestuurd maar tot op heden is de kast nog altijd in huis. Wegens vakantie duurt het wat langer wordt er aangegeven. Maar het duurt ongelofelijk lang voordat er een keer op een mail gereageerd wordt! Voor mij het het absoluut klaar met woonexpress als het gaat om kasten en de service!

Vastaus yritykseltä Woonexpress
Ruime keuze in de winkel en prettig contact met verkoper Vanessa.Gunstige prijs en duidelijkheid over levering.

Duidelijke weergave online
Product als omschreven
Snelle levering keurig neergezet in portiek

Vastaus yritykseltä Woonexpress
De verkoper was zeer kundig nam ruim de tijd om je te woord te staan. Was duidelijk in alle opties en mogelijkheden en ook eerlijk over mogelijke voor- en nadelen.

Vastaus yritykseltä Woonexpress
De hoge klant vriendelijkheid. Zou menig bedrijf wat van kunnen leren.

Vastaus yritykseltä Woonexpress
Ik heb 7 maanden moeten wachten op.mijn stoelen terwijl het 6 weken zou duren ..
Jammer dat de klanten curves er niks tegen over stelde inverband 7 maanden wachten er op.
Ik wil eigenlijk nog twee stoelen erbij in mosterd kleur ..maar ik durf het niet aan .(weer zoveel maanden wachten)
Voor de rest leveren is perfect.
En de stoelen zijn prachtig zitten heerlijk geen klachten

Vastaus yritykseltä Woonexpress
Bestellen ging makkelijk en de bezorging was top aardige mannen. De meubels precies wat we er van verwachten.