Woonexpress Arvostelua

8 930
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Teleurgesteld in de afhandeling van onze klacht. In juli 2025 hebben wij een tafel van €1.100 gekocht, maar binnen twee maanden zaten er al veel krassen op. Inmiddels zijn er zelfs meer beschadiging... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik was al een tijdje opzoek naar een kledingkast van 1.70 breed en heb hem hier gevonden. Een prachtige, ruime kast voor een hele mooie prijs. Ik werd op de hoogte gehouden over de verzending en 2 hel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We zouden eerst een andere bank kopen bij de woonexpress, na het opmeten van onze nieuwe woonruimte bleek dit toch niet mooi te passen. De medewerkers van Woonexpress hebben ons daarna perfect gehol... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Voor het eerst producten gekocht bij Woonexpress tot mijn tevredenheid. Per e-mail op de hoogte gehouden omtrent de bezorging welke correct is uitgevoerd…prima zo!

1. Huonekaluliike

Yrityksen kirjoittama

Woonexpress is het grootste Nederlandse woonwarenhuis met meer dan 6.000 woonspullen voor aangenaam verrassende prijzen. Bij ons vind je alles voor alle kamers van je huis, allemaal onder 1 dak! Van complete woonkamers tot romantische slaapkamers. Met de mooiste kasten, verlichting, gordijnen of jaloezieën, de hipste karpetten en leukste accessoires maak je iedere kamer van je huis helemaal af. Kom langs in één van onze 9 winkels of shop op Woonexpress.nl - Almere | Amsterdam Zuidoost | Barendrecht | Beverwijk | Breda | Duiven | Son | Utrecht | Waalwijk

De voordelen van Woonexpress:

Yrityksen kirjoittama

Thuisbezorgen of gratis afhalen
Alles uit voorraad leverbaar
Volop inspiratie in onze 9 winkels
30 dagen niet goed geld terug
Alles voor alles kamers in je huis
Verrassend lage prijzen

(8 930)

448 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Retourkosten niet betaald ondanks problemen product

Wij hebben vier barkukken Nora online besteld en thuisbezorgd gekregen. Na een hele avond bezig te zijn geweest met het monteren van alle vier de krukken hebben wij de hoop opgegeven gezien alle vier krukken wiebelde. De volgende dag via de omslachtige manier (papier uitprinten en alles handmatig invullen) de zending geretourneerd volgens de procedure via de website en daar ruim € 34,20 voor betaald. Ik vind dit bedrag belachelijk hoog en ik heb hierop een melding gemaakt bij Woonexpress. Bij drie verschillende medewerkers hetzelfde antwoord gekregen en kort maar krachtig: dikke pech, de kosten zijn voor uzelf. Ik heb daarop aangegeven dat alle stoelen niet deugdelijk waren en dat daarom de stoelen zijn geretourneerd. Ze bleven bij het standpunt en ik had Woonexpress moeten mailen over het mankement (ook als het bij alle stoelen het geval was). Een tip voor Woonexpress, kijk eens in de keuken van andere retailers en kijk hoe hun met klantervaring omgaan. Jullie verdienen in ieder geval een dikke onvoldoende. Jammer dat dit zo moet voor ‘maar’ 34,20. Ik ben benieuwd of jullie hier nog op terugkomen.

*Update*
Naderhand met elkaar de situatie nogmaals bekeken en tot de conclusie gekomen dat de retourkosten in dit geval wel worden toegekend.

27. heinäkuuta 2026

Beste Frans,

Bedankt voor uw duidelijke feedback. Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring met de stoelen en onze service zo teleurstellend is geweest.

Wij willen deze situatie graag intern bespreken en het dossier erbij pakken. Zou u uw ordernummer met ons willen delen via Trustpilot? Dan kunnen we op basis van uw specifieke bestelling kijken wat er exact is gebeurd.

---------------------------------------------------
29-07-2026

Beste Frans,

Bedankt voor het doorgeven van uw gegevens. Uw dossier hebben we intern opgepakt en na de situatie nogmaals te hebben besproken is besloten dat we de retourkosten aan u terug betalen. Hierover bent u per e-mail inmiddels ook op de hoogte gebracht.
Onze excuses voor het ervaren ongemak en we gaan ervan uit dat we het op deze manier alsnog naar tevredenheid voor u hebben kunnen oplossen.

Goede ervaring

Goede ervaring, vriendelijk personeel en goed uitleg.

27. heinäkuuta 2026

Beste heer, mevrouw Brinkman,

Een goede ervaring met goede uitleg en vriendelijke collega's. Yes, dat is echt Woonexpress!

Saanut 5/5 tähteä

Hele goede ervaring, zeer vriendelijk personeel

Mooie ingerichte winkel met een uitgebreid assortiment aan meubels en accessoires. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Persoonlijke benadering en ze lopen de benen uit het lijf om je te helpen. Wij zijn goed geslaagd, leuke nieuwe ideeën en kijken halsreikend uit naar de mooie nieuwe meubels.

Beste heer/mevrouw Vos,

Dank je wel voor deze prachtige review! Geweldig om te horen dat jullie zo goed geslaagd zijn en met volop nieuwe ideeën de winkel uit zijn gegaan.
Heel veel plezier met de voorpret en straks natuurlijk met de nieuwe meubels.

Saanut 5/5 tähteä

De jonge dame in Breda was echt een…

De jonge dame in Breda was echt een super leuke en lieve en spotane meid (met mooie tattoo's ) daar word je blij van van zon verkoopster

Beste Peter,

Wat een ontzettend lieve review! Ontzettend bedankt. We geven dit compliment met heel veel plezier aan onze collega in Breda door. Dank je wel!

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn goed geholpen door de…

Wij zijn goed geholpen door de medewerker. De stoelen die we besteld hebben, werden snel geleverd en ze zijn erg mooi voor een redelijke prijs.

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent. Graag tot de volgende keer!

alles was goed

Beste Stef,

Wat ontzettend fijn om te horen! Bedankt voor deze mooie feedback en heel veel plezier gewenst met de aankoop!

Saanut 5/5 tähteä

Woonexpress is gewoon heel gezellig om…

Woonexpress is gewoon heel gezellig om ideeen op te doen. Je ziet zoveel mooie dingen en de medewerkers zijn bijzonder attent. Mede door een goede aanbieding is het mogelijk om mijn huis beter op te fleuren. Hartelijk dank hiervoor.

Beste Wilma,

Wat een hartverwarmende review voor Woonexpress! Ontzettend fijn dat het opdoen van ideeën zo’n gezellige ervaring was en dat onze attente medewerkers én de mooie aanbieding hebben geholpen om het huis op te fleuren. Heel graag gedaan en ontzettend veel plezier gewenst met de nieuwe aanwinsten!

Saanut 4/5 tähteä

20 minuten voor levering gemeld dat…

20 minuten voor levering gemeld dat zeker aankwamen. Netjes de pakketten binnen gebracht.

25. heinäkuuta 2026

Beste Truus,

Ontzettend bedankt voor deze topbeoordeling! Onze bezorgers doen altijd hun best om op tijd te communiceren en zorgvuldig te werk te gaan. Super om te lezen dat dit zo goed is bevallen. Tot de volgende keer!

Koen Lensen - Woonexpress

Super winkel

Super winkel
De levering kwam precies op het gemeld tijd stip, ben zeer tevreden.

21. heinäkuuta 2026

Beste Erik,

Van aankoop tot en met levering tevreden, dat horen we graag. Dank je voor de mooie beoordeling.

Top service

Top service. Een kapotte kast geleverd gekregen, maar na contact direct tot een perfecte oplossing gekomen. Bedankt yarah voor de perfecte service! 👌

21. heinäkuuta 2026

Beste Karima,

Een goede service vinden we superbelangrijk bij Woonexpress. Ontzettend fijn om te horen dat je dit zo hebt ervaren! Veel plezier met je aankoop.

Locatie te Breda - fijne verkopers

Drie verkopers van op die dag, te Breda waren vriendelijk en behulpzaam. Dit hebben wij gewaardeerd. Het meedenken was fijn bij het kopen van kledingkasten. Extra dank aan verkoper/cassière L. Jou klantenservice en de ondersteuning die je ons gaf was top! Fijn als werknemers toegankelijk zijn.

17. heinäkuuta 2026

Beste Aregash,

Wat een ontzettend leuke review om te lezen! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. We geven de complimenten direct door aan het team in Breda.
Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer!

Goed geholpen

Goed geholpen, op tijd leveren

17. heinäkuuta 2026

Beste heer/mevrouw,

Dat horen wij graag! Dank je wel voor de positieve feedback.

Saanut 2/5 tähteä

Levering duurt 6 maanden

Wat een geneuzel. In april een bankje gekocht bij woonexpress met de wetenschap dat het 6 tot 10 weken zou duren voor ik hem krijg. Nu weer een update gehad met vertraging nu mag ik mijn bankje, ALS ik geluk heb hopelijk in september ontvangen. Intussen is het bankje al 2x goedkoper op de website geweest. Compensatie krijg je niet. Maar er staat 6 tot 10 weken levering nou geloof dat maar niet. Je mag 6 maanden wachten op bankje Bert.

14. heinäkuuta 2026

Beste Monique,

Het spijt ons oprecht dat uw aankoop nog niet is bezorgd. Graag wil ik nagaan wat hier de reden van is maar helaas ontbreekt het juiste ordernummer. Kunt u deze alsnog via Trustpilot doorgeven? Ik of een van mijn collega's komt er dan bij u op terug.

---------------------------------------------------
15-07-2026
Beste Monique,

Dank u wel voor het doorgeven van uw ordergegevens. We hebben uw review opgepakt en vanuit onze klantenservice is u vanochtend een e-mail toegestuurd met een toelichting op de vertraging in de levering en op de prijs van uw aankoop. Via deze weg nogmaals onze excuses voor het ervaren ongemak en mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice!

Saanut 1/5 tähteä

Slechtste service ooit.

Slechtste service ooit.
Kast gekocht, helaas was deze kast niet te monteren, ook niet met een deskundig vakman erbij.
Tekening was niet te volgen en onderdelen klopte niet.
Vervolgens een montage van Woonexpres aangevraagd maar kan alleen vanaf 750,- euro aankoop en deze was 575,- ondanks dat we bereid waren de hoge montage kosten te betalen willen ze niet helpen.
Nooit meer Woonexpres.

12. heinäkuuta 2026

Beste mevrouw Ooms,

Heel erg vevelend dat u het bovenstaande heeft ervaren met uw kast en onze service. Uit uw dossier maken we op dat u hierover met onze klantenservice heeft gesproken. Hierbij is met u besproken dat we u willen helpen en hiervoor graag foto's ontvangen zodat we kunnen bekijken wat er exact aan de hand is, welke onderdelen u evt mist. Als u deze svp alsnog toe zou kunnen sturen dan kijken we graag met u mee?
Bij voorbaat dank.

Correcte snelle afhandeling

Correcte snelle afhandeling. Vriendelijk en behulpzaam personeel

11. heinäkuuta 2026

Beste Lou,

Wat een fijne service! Ontzettend fijn dat de afhandeling zo correct en snel is verlopen en dat het personeel vriendelijk en behulpzaam voor je klaarstond. Bedankt voor deze mooie waardering!

Saanut 5/5 tähteä

Keurig op tijd en geen stress alles gemoedelijk en toch hard werken toppers

11. heinäkuuta 2026

Beste meneer, mevrouw,

Dit is echt een prachtig compliment voor onze toppers.
Wat fijn om te horen dat ze keurig op tijd waren en dat de sfeer zo gemoedelijk en stressvrij was, ondanks het harde werken.
We zullen deze mooie woorden absoluut aan het team doorgeven, dat gaan ze fantastisch vinden.

Koen Lensen - Woonexpress

Saanut 5/5 tähteä

Geluisterd waar ik naar zocht en zeer…

Geluisterd waar ik naar zocht en zeer klantvriendelijk.

9. heinäkuuta 2026

Beste mevrouw Bakker,

Dat zijn mooie woorden! Dank voor de geweldige waardering.

Saanut 5/5 tähteä

Professionele en vakkundige monteurs.

Goede service en vakkundige personeel. Kantoor alsmede bezorgers.

9. heinäkuuta 2026

Beste Iwan,

Dat zijn prachtige complimenten voor onze goede service en vakkundige collega's, daar zijn we heel erg blij mee. Dank je wel!

Saanut 5/5 tähteä

Alles tot in de puntjes geregeld

Alles tot in de puntjes geregeld. Je word perfect op de hoogte gehouden betreft levering en tijdstip levering. Bank perfect ingepakt zodat met vervoer geen schade ontstaat. Bank werd netjes binnen gezet. We hebben er voor gekozen om hem zelf te monteren.

8. heinäkuuta 2026

Beste Ed,

Gefeliciteerd met de mooie nieuwe bank. Heel erg fijn om te zien dat het hele proces van de levering en de communicatie hierover perfect zijn verlopen!

Twan de Groot - Woonexpress

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin