WoonKeur - Bouwkundige keuringen Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Pascal performed the technical inspection for a property I’m looking to buy, and he’s been extremely helpful. He explained to me every thing he looked at, he pointed at things I’d need to take care... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Na de keuring ontvingen we een mooi rapport. So far so good. Toen we later de woning betrokken ontdekten we veel houtworm welke door de keurmeester volledig over het hoofd gezien was en niet gerapp... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fijne en deskundige bouwtechnische keuring gehad. De inspecteur, Shamika David, was op tijd, nam de tijd om alles rustig te bekijken en liep samen met ons door het huis. Alle gebreken en adviezen werd... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Inspectie op stacaravan laten doen voor aan kopen hiervan. Gelukkig maar, bleek zo slecht te zijn wat op het 1e oog niet zichtbaar was. Dak moet geheel vervangen worden en nog niet zichtbare lekkages... Näytä lisää

1. Kuntotarkastaja
  2. Kiinteistötarkastus
  3. Liiketilojen tarkastaja
  4. Rakennustarkastaja

Yrityksen kirjoittama

WoonKeur staat synoniem voor betrouwbaarheid en nauwkeurigheid in de vastgoedwereld. Wij bieden niet alleen uitgebreide bouwkundige inspecties, maar ook heldere rapportages die complexiteit vertalen naar begrijpelijke informatie. Of u nu particuliere woningeigenaar of koper bent, of deel uitmaakt van een grote vastgoedbeheerder, verzekeraar, beleggingsfonds, of overheidsinstantie, wij bedienen elke klant met dezelfde expertise en aandacht.

Erinomainen

84 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Niet doen.....

Wij hebben een slechte ervaring met WoonKeur. Zo gezegd, je wordt bedonderd waar je bij staat. De inspecteur was een vriendelijke man die zijn werk keurig heeft uitgevoerd. En dan komt de factuur. Worden er ineens extra kosten opgevoerd (zonder vooraf overleg) onder de noemer dat er een diepgaande, complexe situatie is geconstateerd waarbij deskundige informatie en extra analyse tijd nodig was. Je kunt hoog of laag springen en er volgen hele lange mailbericht dat ze alles zo vreselijk goed en zorgvuldig willen doen, en dat ze alles willen doen om mij als klanttevreden te stellen maar er wordt nooit ingegaan op vragen of vezoeken. Enkel wordt je achtervolgt om de factuur en de extra kosten zo spoedig mogelijk over te maken.
Onze conclusie; doe hier geen zaken mee. je wordt besodemieterd.

17. heinäkuuta 2024
WoonKeur - Bouwkundige keuringen-logo

Vastaus yritykseltä WoonKeur - Bouwkundige keuringen

Beste Rienk Ijpma,

We vinden het vervelend om te lezen dat u ontevreden bent, en het spijt ons dat we niet tot een voor u passende oplossing zijn gekomen. Echter, we willen graag duidelijk maken aan de lezers dat deze review niet het volledige beeld weergeeft van onze werkwijze en dienstverlening.

Wij zijn een van de grootste bouwkundige inspectiebureaus van Nederland en werken nauw samen met overheden, verzekeraars en een breed scala aan andere professionele partijen. We staan bekend als een gerenommeerd en betrouwbaar bedrijf dat altijd handelt met integriteit en transparantie. Het is daarom absoluut onjuist en onacceptabel om te suggereren dat wij iemand 'besodemieteren' of 'bedonderen'.

We hebben vanaf het begin duidelijk aangegeven dat er in uw specifieke situatie extra onderzoek en tijd nodig was, wat zowel door de inspecteur ter plaatse als tijdens de planning van de afspraak uitvoerig met u is besproken, inclusief de bijbehorende kosten. Wij streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te informeren en te helpen, en we betreuren het dat u dat anders heeft ervaren.

Wij staan nog steeds open voor een gesprek en willen graag samen tot een oplossing komen. We verzoeken u echter vriendelijk om geen onterechte beschuldigingen te uiten die schade kunnen toebrengen aan onze goede naam en reputatie. Wij zijn er om u te helpen en doen dit graag op een respectvolle en professionele manier.

Woonkeur

Heel goed!

De bouwkundige inspectie was zeer grondig en professioneel uitgevoerd. De inspecteur identificeerde nauwkeurig alle mogelijke gebreken en gaf duidelijke aanbevelingen voor verbeteringen. Dankzij deze inspectie hebben we nu een duidelijk beeld van de staat van ons huis en kunnen we gericht actie ondernemen om eventuele problemen op te lossen.

16. heinäkuuta 2024

mooi werk

De bouwkundige inspectie was heel grondig. De inspecteur keek goed naar alle hoekjes en gaatjes van het huis. Zo weten we precies wat er nog gerepareerd moet worden!

11. heinäkuuta 2024

Zeer goed

De meneer kwam kijken of ons huis nog sterk en veilig was. Hij keek naar de muren, het dak en de vloer. Hij zei wat goed was en wat niet, zodat we wisten wat we nog moesten doen.

16. heinäkuuta 2024

Top geregeld

Ze hielpen mij goed en ik heb goede tips gekregen over mijn woning ook praatte de mensen duidelijk en niet asociaal! Ik ben er erg enthousiast over!

1. heinäkuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

eindelijk duidelijkheid over mijn woning

Toen ik een bouwkundige inspectie nodig had, schakelde ik het bedrijf Woonkeur in en ze waren snel en hadden aardig personeel. De inspectie was heel grondig en duidelijk. Nu weten we precies wat er moet gebeuren aan het huis.

14. heinäkuuta 2024

Professionele bouwkundige inspectie

De bouwkundige inspectie die ik onlangs heb uitgevoerd was zeer grondig en professioneel. Het team was deskundig en gaf gedetailleerde informatie over alle aspecten van het gebouw. Hun rapport was duidelijk en nuttig voor het nemen van weloverwogen beslissingen.

11. heinäkuuta 2024

De bouwkundige inspectie van Woonkeur

De bouwkundige inspectie van Woonkeur was uitmuntend en professioneel. Het team was grondig, transparant en gaf waardevolle inzichten die ons vertrouwen in ons project enorm hebben versterkt. We bevelen hun diensten ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en expertise.

20. toukokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin