Vereniging Eigen Huis Arvostelua 5 844

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 4/5 tähteä

Vereniging Eigen Huis doet goed werk. Het is altijd goed om te blijven streven naar de dingen die beter of anders kunnen. Er is een radicale andere benadering nodig voor de huizenmarkt. De hele... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Vier sterren omdat VEH heel veel nuttige informatie per e-mail deelt. Dat hadden vijf sterren kunnen zijn omdat het ontbreekt aan bereikbaarheid per e-mail voor de 100 duizenden doven- en slechthorend... Näytä lisää

1. Kuluttajaneuvonta
  2. Rakennustarkastaja
  3. Energiantoimittaja
  4. Asuntolainan myöntäjä
  5. Aurinkoenergialaitteiden toimittaja

Yrityksen kirjoittama

Vereniging Eigen Huis is de enige onafhankelijke vereniging voor (toekomstige) huiseigenaren in Nederland. De vereniging helpt haar 800.000 leden en bij haar aangesloten VvE’s bij aankoop, bezit, beheer en verkoop van een eigen woning onder meer op juridisch, financieel en bouwkundig gebied. Met alle vragen over hun bezit kunnen leden bij ons terecht – of het nou startende of ervaren huiseigenaren zijn. Wij begrijpen hoeveel ze van hun huis houden en dat ze daar graag duurzaam, prettig en veilig willen wonen. Of het nou een rijtjeshuis is, een appartement in een flat of een vrijstaande villa. Wij komen voor de leden op bij de overheid en bij alle andere partijen waar zij als woningbezitter mee te maken hebben. Wij zijn alert op misstanden en ondernemen actie als dat nodig is. Wij bundelen de inkoopkracht van individuele leden in het collectief. Bij inkoop van woondiensten gaan we voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. We maken daarbij geen winst; we geven het voordeel terug aan leden en zetten het in om hun positie te versterken. We zijn een krachtig collectief. Kennisdeling, invloed uitoefenen en scherp inkopen, alles wordt sterker omdat we met zoveel zijn. We zetten ons in voor het behoud van een groot collectief, omdat dit een noodzakelijke voorwaarde is voor succesvolle belangenbehartiging. Ook lid worden? Ga naar eigenhuis.nl/lid-worden

4,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Nuttige ervaring met VEH

We kregen een verheldering op onze vraag over erfbelasting en zorgkosten die nuttig was. We gaan een testament via Vereniging Eigen Huis opstellen voor als 1 van ons niet meer in staat is zijn mening kenbaar te maken

Vastaus yritykseltä Vereniging Eigen Huis

Beste Willem Jan, dank voor de 5-sterren beoordeling. Fijn om te lezen dat je duidelijk antwoord hebt gekregen op vragen over erfbelasting en zorgkosten. Ook goed dat je bent geïnformeerd over de mogelijkheden voor het opstellen van een (levens)testament. Vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis

Prettig en kundig advies

Ik werd vriendelijk en deskundig te woord gestaan door iemand met kennis en interesse.de adviezen waren nuttig en voorzien van linkjes zodat ik niet nog eens alles hoefde op te zoeken. Zeer efficiënt en nuttig. Ik was er blij mee .

Vastaus yritykseltä Vereniging Eigen Huis

Beste Els, dankjewel voor je positieve review. Fijn dat je zo blij bent en je zo gehoord voelt door onze deskundigen. Mooi dat je goed op weg kunt met onze informatie en efficiënte linkjes. Vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis

Duidelijkheid onpartijdig

Duidelijkheid onpartijdig

Vastaus yritykseltä Vereniging Eigen Huis

Beste Peter, als onafhankelijke vereniging helpen wij onze 800.000 leden bij het (ver)kopen en het duurzaam en betaalbaar bewonen van hun huis. Zonder commercieel belang en dus onpartijdig. We zijn blij dat je dit zo waardeert. We willen je bedanken voor de mooie review. Vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis

Ben te vreden

Vastaus yritykseltä Vereniging Eigen Huis

Beste M.J.M. Kunnen, bedankt voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent. Vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis

Saanut 3/5 tähteä

Goede info in het blad

Goede info in het blad. Schilderservice lijkt oké. Maar meer ingewikkelde vragen kunnen door medewerkers niet beantwoord worden zoals leegstanden aangeven!! Rechtsbijstandsvragen.

Vastaus yritykseltä Vereniging Eigen Huis

Beste Cecile, bedankt voor het geven van een beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over de informatie in ons blad. Je feedback nemen we mee bij de evaluatie van onze dienstverlening. Vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis

21. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Vereniging Eigen Huis

Beste Arend, hartelijk dank voor je goede beoordeling van onze dienstverlening. Vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis

Saanut 5/5 tähteä

Keurig antwoord op mijn vraag.

Keurig antwoord op mijn vraag.

21. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vereniging Eigen Huis

Beste Wilfred, bedankt voor het delen van je ervaring. Goed om te lezen dat je goed bent geholpen. Vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis

Deskundig en helder

Deskundig, vriendelijk en fijn contact met antwoorden waar ik verder mee kan!

Vastaus yritykseltä Vereniging Eigen Huis

Beste Frans, hartelijk dank voor je goede beoordeling van onze dienstverlening. Fijn dat je zo tevreden bent over het contact met onze medewerkers. Vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis

Ik ben goed geholpen

Vastaus yritykseltä Vereniging Eigen Huis

Beste Kees, hartelijk dank voor het delen van je ervaring. Fijn dat we je hebben kunnen helpen. Vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis

Saanut 5/5 tähteä

Ik werd vriendelijk te woord gestaan.

Ik werd vriendelijk te woord gestaan.
En mijn vraag werd beantwoord

Vastaus yritykseltä Vereniging Eigen Huis

Beste Diana, bedankt voor het plaatsen van deze beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis

Informatief en ondersteunende…

Informatief en ondersteunende verenigingen voor huizenbezitters. Met diverse diensten om je huisaankoop en onderhoud te adviseren. Tegen een billijke jaarvergoeding en met een periodieke magazine en overzichtelijke website.

Vastaus yritykseltä Vereniging Eigen Huis

Beste Peter-Jan, hartelijk dank voor je goede beoordeling van onze dienstverlening. Vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis

Perfect

Zeer adequaat en ook nog vriendelijk

Vastaus yritykseltä Vereniging Eigen Huis

Beste meneer Barendrecht, fijn dat u zo goed geholpen bent door onze collega. Dank voor de 5 sterren ! Wij blijven ons inzetten voor al onze > 800.000 leden. Vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis.

Saanut 4/5 tähteä

Omdat er naar mij geluisterd werd

Omdat er naar mij geluisterd werd; alleen mijn probleem kon niet "opgelost" worden tenzij de "WOZ-check" zou kunnen worden aangepast

Vastaus yritykseltä Vereniging Eigen Huis

Beste meneer Ernst, fijn dat u serieus genomen werd door onze collega. Dank voor de mooie 4 sterren recensie ook. Vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis.

Saanut 3/5 tähteä

Energiewet 2026

Kort maar krachtig, helaas kon VEH mij geen antwoord geven op een onderwerp wat momenteel zeer de aandacht krijg, namelijk de nieuwe energiewet 2026 in het kader van de energie transitie en de energieleveranciers die nieuwe contracten en voorwaarden aan hun klanten stuurt.

Vastaus yritykseltä Vereniging Eigen Huis

Beste Hildo, jammer om te lezen dat we je inhoudelijk niet volledig hebben kunnen helpen. We hopen je een volgende keer weer naar tevredenheid te woord te kunnen staan. Vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis

Prima

Prima service

19. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vereniging Eigen Huis

Beste Vikesh, bedankt voor de mooie beoordeling. We zijn blij dat onze service zo goed is bevallen

Saanut 4/5 tähteä

Goede en snel contact gekregen.

Goede en snel contact gekregen.

19. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vereniging Eigen Huis

Beste, bedankt voor je review. Goed dat je dit deelt, daar hebben we veel aan. Als je nog een vervolgvraag hebt, staan we voor je klaar. Met vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis.

Saanut 5/5 tähteä

Werd door de medewerker heel erg goed…

Werd door de medewerker heel erg goed geholpen.

18. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vereniging Eigen Huis

Beste Peter Jansen, dankjewel voor je compliment. Fijn dat je het contact met onze expert als heel erg goed ervaar. Vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin