Keuringsdienst voor wonen Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

1. Kotitalouspalvelut

Yrityksen kirjoittama

Keuringsdienst voor Wonen staat voor snel en betrouwbaar advies. Wij hebben een landelijke dekking en staan binnen 3 werkdagen klaar voor een bouwkundig onderzoek. Waarom kiezen voor Keuringsdienst voor Wonen? Wij leveren duidelijke keuringsrapporten en/of meerjaren onderhoudsplanningen, waardoor u ook begrijpt wat wij zien!

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Erg blij mee

Top, ze waren erg snel. Goed en duidelijk rapport. Erg blij mee.

1. syyskuuta 2026

Beste Frans,

Bedankt voor uw mooie review. Wij zijn erg blij dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Het delen van uw ervaring betekent veel voor ons en toekomstige klanten.

Keuringsdienst voor Wonen

Saanut 5/5 tähteä

Moest mijn huis snel verkopen om het af…

Moest mijn huis snel verkopen om het af te ronden met mijn ex. Heel blij hoe snel en goed ze het geregeld hadden.

16. huhtikuuta 2026

Beste Kai,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Keuringsdienst voor Wonen.

Saanut 1/5 tähteä

Schandalig!!

Bouwkundig rapport ontvangen die verkeerde informatie bevat. Dit meerdere malen aangegeven met bewijzen, maar wordt niets mee gedaan. Waardeloos om dit als document in de rechtzaak te kunnen gebruiken.
Lukt ons ook niet om een gesprek aan te vragen met dhr Verhaaf.
Geen fatsoen....Niet eerlijk...Schandalig!!
Conclusie €995,00 betaald voor tja eigenlijk niets!

14. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben bij een woonark in Nieuwkoop…

Wij hebben bij een woonark in Nieuwkoop een technische inspectie uit laten voeren, en zijn zeer tevreden met de dienstverlening van Keuringsdienst voor wonen. Vriendelijke medewerkers, fijn contact, en zeer deskundig is onze ervaring. De inspectie kon snel plaatsvinden, en ook niet onbelangrijk; de rekening was heel billijk. Hulde ook aan de betreffende inspecteur, hij gaf tips waar je echt wat mee kan! Een bedrijf waar je van denkt: zo kan het ook!

14. heinäkuuta 2025

Beste Frank,

Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring!

Inge | Team Keuringsdienst voor Wonen

Uitstekend

Bij eerste telefonisch contact werd het probleem direct goed herkend, uitgelegd wat er zou moeten gebeuren. Keuring met juiste middelen uitgevoerd.

16. tammikuuta 2024

Zeer tevreden!

Zeer tevreden over de dienstverlening van Keuringsdienst voor Wonen! Wij kregen 2 dagen na de inspectie keurig het bouwkundig rapport in de mail. Bedank!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goed en snel geholpen.

Sven heeft ons zeer goed geholpen met de bouwkundige keuring van onze woning. Snel geleverd!

Beste Oscar,

Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring! Heel veel woonplezier in jullie nieuwe woning.

Team Keuringsdienst voor Wonen

Saanut 5/5 tähteä

Tijdens de bouwkundige keuring van de …

Tijdens de bouwkundige keuring van de aankoop van onze nieuwe woning hebben wij Keuringsdienst voor Wonen ingeschakeld. Wij hebben dit als leerzaam ervaren, we kregen keurig uitleg over de geïnspecteerde onderdelen.

Prima professionele keuring!

Prima professionele keuring!

Opleverkeuring aangevraagd en Sven heeft goed en profesioneel veel punten gezien tijdens de oplevering. Hij heeft ook advies over het huis gegeven mbt to gebruik.

Het rapport was duidelijk met foto's.

Was zeer goed bevallen en kan het zeker aanraden.

22. lokakuuta 2017
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin