Vandaag bij Wassink Nijmegen geweest ivm de evt aanschaf van een nieuwe (reeds op kenteken gezette Kia Niro). Geholpen door Daan. Vriendelijk ontvangen en een goede proefrit gehad. Vervolgens een of... Näytä lisää
Een afspraak gemaakt om mijn leaseauto over te kopen, wat door omstandigheden niet is gelukt. Verkoper Jesper Konings heeft mij vervolgens 7 weken lang een leenauto beschikbaar gesteld. Hiermee had ik... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vandaag de Puma uit 2023 naar deze garage gebracht voor 2 terugroep acties. Na dik 2,5 uur komt iemand met een serieus gezicht vertellen dat de software update is mislukt omdat de accu slecht is. Nooi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Onlangs hebben wij bij Wassink Autogroep Winterswijk een Kia Xceed occasion aangeschaft. We werden gedurende dit proces (van proefrit tot aankoop) door dhr. Derksen van goede informatie en adviezen vo... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Slechte service
Ik had een probleem met mijn Astra, de auto herkende mijn sleutels niet meer waardoor het antidiefstalsysteem in werking gaat en ik de auto niet kan starten. Meestal na twee drie keer ontgrendelen lukte dit wel weer tot die vlieger ook niet meer op ging en ik ter plaatse lid werd van de ANWB om naar huis te kunnen komen vanaf mijn werk. De monteur van de ANWB heeft alles door gemeten en trok dezelfde conclusie; als de sleutels beide niet werken en verder goed zijn zal dit aan de transponder/ antenne van het contactslot moeten liggen. Duidelijk verhaal, dit moet goed opgelost worden dus heb ik een afspraak gemaakt bij Wassink in Elst aangezien dit een Opel garage is. Hier werd me uitgelegd dat mijn auto uit 2011 ouder is dan tien jaar waardoor deze transponder niet op voorraad ligt maar rechtstreeks bij de fabriek besteld moet worden. Er werd me een leenauto aangeboden voor € 43,- per dag wat dan in mijn optiek geen leenauto meer is maar goed ik had toch een paar weken vakantie van uitgaande dat het dan wel opgelost zou zijn. Dagen werden weken, weken werden maanden en het viel me in het bijzonder op dat het contact vanaf mijn kant moest komen en er weinig begrip was behalve een “u staat nog op de batchlist en wij bellen u op". Gelukkig kon ik van een collega een auto lenen maar je zou na een aantal maanden van een vak garage kunnen verwachten dat alle zeilen bijgezet worden om je snel de weg op te helpen? Ik heb toen na drie maanden mijn auto geschorst en uit de verzekering gehaald want die leenauto kost ook wegenbelasting, verzekering en brandstof. Ondertussen zijn we 5 en halve maand verder, mijn geduld was nu echt op en ik ging voor de derde keer persoonlijk bij de garage langs en kreeg gelukkig een gesprek met de chef werkplaats en die kon schijnbaar wel in oplossingen denken in plaats me af te schepen met een standaard antwoord van u staat nog op de batchlist. Het onderdeel was nergens te bekennen en misschien moest er maar tussentijds een demontageonderdeel worden besteld. Dit was ook geen succes want deze kon de vak garage ook niet koppelen met de auto. Een week later was er ineens een nieuwe transponder gevonden binnen een paar dagen in huis en na 6 maanden was de auto dan eindelijk klaar. Ondertussen was ik vanwege de stilstand van mijn Opel al € 1100,- euro kwijt aan extra verzekeringsgeld en belasting van de leenauto en de rekening bij Wassink i.p.v. maximaal € 750,- naar bijna € 1000,- voor een transponder?! Oh ja, er zou ook een kapje voor de achterruitwisser vervangen worden wat niet gedaan was, deze mocht ik ook nog apart afrekenen na die vette rekening en dat noemt men dan service? Ik voel me echt ronduit belazerd en raad een ieder af met deze zogenaamde vak garage zaken te doen. Ze komen afspraken niet na, komen je niet te gemoed en behalve de chef werkplaats alles behalve kundig te noemen.

Autogroep Wassink Ruurlo
Telefonisch contact gehad met afdeling verkoop over de slechte communicatie over de Nissan Note.
Een hoop betaald en de service is drie keer een nul kreeg een een excuus hoe het gelopen was en als compensatie 50 euro voor alle stress wat we hebben gehad.Tot op heden niets ontvangen van Wassink autogroep Ruurlo.

Onze ervaring bij Wassink Venlo
Gaan kijken met mijn man bij de ford Puma...Ontvangen door voor ons een piepjonge verkoper....Viggo van B. Ik keek mijn man aan en dacht eerst...zou deze jongeman verstand van zaken hebben...
Nou ik kan u vertellen dat heeft hij....verstand van zaken, allert, behulpzaam,oplossings gericht denken,netjes en zorgvuldig en ook na de hand nog betrokken blijven.....Wat je ook vroeg, hij wist het...deze jingen weet waar hij voor staat.Wat een aanwinst voor het bedrijf....En vooral dat we op deze jongeman konden vertrouwen...hij hield woord.
Wij zijn ontzettend blij met de Puma en enorm tevreden hoe alles verlopen is.De onthulling was erg leuk, de video al vaak gekeken.Dus Viggo, je baas mag echt heel zuinig op je zijn. Wij zijn meer dan tevreden....en genieten iedere dag van onze Puma...waarin jij mee rijdt in het vakje ;-)
Twee verdiende revieuws voor jou van ons....
Annelie Rikken
en Harry Kemperman

Super ervaring Wassink Venlo
Via de BOVAG site een mooie Ford Puma zien staan bij Wassink in Nijmegen. Daar aangekomen bleek deze in Venlo te staan, echter de klant koos daar voor een andere auto. Op mijn vraag of ik dan niet even in Venlo naar de Puma kon gaan kijken werd positief gereageerd. Daar aangekomen stond de wagen al klaar, we werden super ontvangen door de jonge verkoper Viggo van Bakel. Na enige uitleg een proefrit gemaakt, daarna de onderhandelingen. Dit alles verliep soepel en in een zeer vriendelijke sfeer. Viggo was zeer meedenkend in onze wensen. Als geintje zei ik dat ik de wagen de volgende dag al zou willen meenemen op een korte vakantie, zelfs daar wilde hij nog in meegaan. Bij aflevering waren de kleine aandachtpuntjes aan de wagen netjes opgelost. Viggo nam alle tijd om tekst en uitleg te geven over de wagen. Na een feestelijke onthulling en een mooie bos bloemen zijn we weer tevreden huiswaarts gekeerd. Na ruim een week werd nog door Viggo gebeld hoe de wagen beviel en of er nog zaken waren die geregeld moesten worden. Kortom een zeer tevreden klant hier. Hier kunnen ze bij Wensink in Elst nog iets van leren.

Vastaus yritykseltä Wassink Autogroep
Nieuwe Peugeot gekocht bij Wassink…
Nieuwe Peugeot gekocht bij Wassink Arnhem en altijd door deze dealer onderhouden. Deze auto is nu 4 jaar oud en we zijn al ruim 6000 euro (!!) kwijt aan onderhoud en allerlei vage zaken die 'vervangen' dienden te worden. Dit kan je als consument niet controleren en de uitleg is altijd: dat is normaal, we hebben het nagekeken etc. En elke keer voelt het als ' we worden belazerd.' En dan ook nog 100 euro rekenen voor een ochtendje vervangend vervoer bij de zoveelste reparatie. Hebben dit nog nooit meegemaakt met een auto of garage. Wat slecht: 6000 kosten in 4 jaar bij een nieuwe auto en normaal gebruik. Onze andere auto is nu 5 jaar en daar hebben we nog niks aan gehad behalve de standaard onderhoud, deze auto laten wij netjes bij een andere dealer onderhouden: nooit gedoe.
Voor ons nooit meer deze garage en ook nooit meer een Peugeot. We hebben gister een degelijke Volvo gekocht, ook nieuw. Kan mijn geld wel beter besteden.Gemistte kans dus Wassink.

Slechte klantgerichtheid
Na jaren een goede ervaring met auto Hillen (zutphen) en haar voorgangers, heb ik dit jaar ervaren wat Wassink autogroep kan. Auto drie weken voor vervaldatum aangeboden voor APK en servicebeurt, de servicemedewerker was van mening dat ik te laat was en kon uitsluitend een afspraak aanbieden over zes weken. Na de nodige discussie mocht ik bij hoge uitzondering de auto op de APK vervaldatum morgens uitsluitend voor APK neerzetten. Voor goedkeuring moest er nog wel e.e.a. aan de auto gebeuren werd mij telefonisch medegedeeld en zou niet op de keuringsdag gereed zijn. Kwam de volgende dag om 16.30 uur de auto ophalen, zonder terugkoppeling was deze ook de volgende dag niet gereed. Er kon ook geen vervangende auto worden aangeboden, terwijl ik deze wel moest hebben om een afspraak na te komen. Service medewerker toonde weinig begrip voor de ontstaande situatie en zou mij hierover gebeld hebben, wat niet klopt.
Kon de auto de volgende dag 's middags ophalen.
Kortom auto drie dagen niet kunnen gebruiken.
Al met al een slechte ervaring en zal geen gebruik meer maken van deze garage.

Tevreden met de service
Tevreden met de service (wassink autogroep Venlo), een service beurt is netjes en volgens afspraak uitgevoerd. Ik ben geïnformeerd over de kosten. De auto wordt netjes en schoon afgeleverd.

Occasion van Wassink Poeldijk
Occasion van Wassink Poeldijk gekocht. Ontvangst en service was zeer goed en professioneel en oog voor de klant. Echt geweldig. Kocht geen dure auto, maar ben erg tevreden met de service. Kom graag terug.

Vastaus yritykseltä Wassink Autogroep
Hoi wij hebben een auto gekocht bij…wassink Sittard
Hoi wij hebben een auto gekocht bij Wansink in Sittard , we hadden even een mini hobbel , maar dat hebben ze super opgelost, ze deden meer dan ik had verwacht , waren super vriendelijk en behulpzaam , hield je overal van op de hoogte , een dikke pluim voor Tommy kok en het filiaal Sittard

Vastaus yritykseltä Wassink Autogroep
Dus wordt niet opgelost dus geen 7 jaar garantie. En dit advies wordt aan de hand van de bevinding van één persoon de service manager van Wassink Autogroep Nijmegen.
KIA maakt reclame dat ze 7 jaar garantie geven, maar dat maken ze dus niet waar.
Ik heb in januari 2020 een nieuwe KIA stonic gekocht na 2 jaar begon de blanke lak van 1 velg af te bladeren daar kreeg ik een nieuwe velg voor, nu begon er weer bij een velg de blanke lak af te bladeren en hier van zeggen ze dat het weer invloeden van buiten af is en dat het niet onder de garantie valt, dus ze kunnen er net zo'n draai aan geven als ze willen slechte zaak.
Ik koop om de 4 of 5 jaar een nieuwe auto het is bijna weer zo ver maar dat wordt geen KIA meer en zeker geen auto van de Wassink autogroep meer.
Ik vind dat je zo niet met je klanten om ga en zeker niet met garantie van een auto je praat hier niet over een paar euro.
Dit is een hele slechte reclame voor KIA en Wassink autogroep.
Daarna schrijven ze wel dat ze contact met mij hebben gehad om de klacht te bespreken, dat klopt hebben ze gedaan, maar er is niks opgelost dus voor mij blijft het garantie plan van kia en Wassink Autogroep Nijmegen zacht gezegd waardeloos.

Alles fout.
Het ging al mis met de afspraak voor een proefrit KIA E- Niro. De datum stond volgens de baliemedewerker in de agenda. Het was niet mogelijk dat het niet door zou gaan. Dus wel. Op de afgesproken dag werden we kort voordat we zouden vertrekken afgebeld. "De auto was nodig." We hadden het een en ander verplaatst voor die dag. We zijn vervolgens niet teruggebeld om een nieuwe proefrit te maken. Dat hebben we zelf later gedaan.
Vervolgens hebben we ondertekend voor een nieuwe KIA E -Niro. Wachttijd 1 jaar! Na 3 maanden kregen we mailtjes in de trant van: "nog een paar maanden komt misschien de auto. "We begrepen ook wel dat dit haast niet mogelijk was omdat transport van de auto al 2 mnd is. Maar waar ben je dan aan toe als je de meterkast en oplaadpaal moet regelen. We hebben bij KIA Winterswijk ook aangegeven dat we dit een hele vreemde gang van zaken vinden. De mailtjes werden gestopt. Uiteindelijk kregen we dec 2023 de auto. Echter de lln. verkoper had een fout in het eindbedrag gemaakt. Hoe het mogelijk is dat dit ongecontroleerd door een teamleider/ leidinggevende/ verkoopleider verstuurd kan /mag worden is mij een raadsel. Het lijkt mij dat je de relatie moet de klant koestert en dat Wassink Winterwijk klant gericht werkt en de relatie niet op het spel wil zetten. We kregen op de afgesproken dag nieuwe onze auto mee. Aan de betalingsverplichting was voldaan. Echter men kwam er achter dat de "BTW" niet was meegerekend. Of we maar wilde betalen. "Foutje bedankt. "Het totaal bedrag kwam dan ruim boven het afgesproken bedrag uit. Het is een zootje bij Wassinkautogroep. Als klant word je niet behandeld. Het motto is: "koop een auto en vertrek weer.". Tijdens het gesprek over de financiën van een E auto betrekken ze iedere keer de overheids subsidie. Hier heeft Wassink auto groep niets mee te maken. Ze zetten het in om een lage inruilwaarde te realiseren. Hierop zijn ze door ons meerdere malen op aangesproken. Met de klant wordt niet meegedacht en er kan helemaal niets. We rijden 16 jr KIA en zijn door KIA Naaldwijk altijd keurig als klant behandeld nooit een probleem. Wassink autogroep stapelt fouten op fouten en er kan helemaal niets.
Do. 1 februari. reactie op antwoord.
Wat fijn dat er meegeleefd wordt. Ik heb er niets van gemerkt!
De telefonische reactie van Tijmen Koster was een aanfluiting. Ik wil contact met de directie van Wassink auto groep.

Service Wassink en Fiat
Wij hebben in december 2023 een nieuwe Fiat Doblo geleverd gekregen. Vandaag stond ik met pech langs de snelweg, mogelijk een gat in de radiateur. De auto is toen gebracht naar Wassink in Velp. Daar werd meegedeeld dat ze pas op 19 februari 2024 aan de bus konden gaan beginnen. Ik snap dat het druk is, maar dit voertuig hebben we nodig voor ons werk. Daarnaast werd ons meegedeeld dat we maar voor 4 dagen een leenauto krijgen. OKE, maar dan kom ik wat dagen te kort. Er werd niet eens een voorstel gedaan om een bus te huren. Wij hebben nog moeten voorstellen dat ze de komende dagen gaan kijken wat nu werkelijk het probleem is. Voor ons maakt het niet waar de oorzaak van de pech in zit, als we iets moeten betalen dan betalen we gewoon. De auto laten we ophalen, want onze vaste garage (waar de vier andere auto’s van ons in onderhoud zijn) gaat direct kijken wat er aan de hand is en hoe snel ze het kijken oplossen. Dat noemen ze service, een woord dat ze bij Wassink / Fiat niet kennen. Begrijpen jullie nu werkelijk niet dat het ontbreken van een bus ons € 700,00 per dag kost. Het rekensommetje is dan snel gemaakt, ik laat de auto gewoon zelf op eigen kosten repareren, garantie en service van niets. Dit is ook de laatste bus die wij kopen via Fiat en Wassink. Heel erg jammer want ik ben opgegroeid met Fiat.

Afspraken nakomen?
Helaas de afgelopen tijd bij 3 filialen dezelfde ervaring gehad, beloftes en afspraken worden niet nagekomen, blijkbaar zitten ze niet te wachten op potentiele klanten, ik zoek wel een auto bij een bedrijf die ee klant wel waardeert.

ik ben bestolen. Door Wassink Autogroep
ik ben bestolen.
nieuwe auto. bij afhalen waren onderdelen veranderd zonder vooraf af te stemmen. bij het bespreekbaar maken werd mij verteld...hier kan ik mee wegkomen.
okay. verder andere onderdelen meegekregen in een doos. en nog te verwachten onderdelen zijn nooit geleverd. het gaat hier om een voertuig van 55000 Euro. Die netjes vooraf betaald was

Vastaus yritykseltä Wassink Autogroep
Personeel die ruzie maakt met klant
Personeel die ruzie maakt met klant. Klantvriendelijkheid is ver zoek bij dit bedrijf. Ik had het onderhoud van mijn auto Peugeot E2008 GT van 1.5 jaar oud overgedragen naar hun, omdat dit voor mij de dich tbijzijnde dealer is. Ik had problemen met het opladen van de auto. Je kan dan oplossingsgericht met de klant meedenken, maar dit leidde alleen maar tot onenigheid, tot een ruzie aan toe. Je kunt je in ieder geval wel klantvriendelijk gedragen als baliemedewerker. Ik koop daar dus ook geen nieuwe auto, wat ik meestal om de 3 a 4 jaar doe. Maar bij Wassink Zutphen kom ik niet meer, want ik wil die vervelende figuren niet meer zien.

top ervaring
Nog nooit eerder bij Wassink beland voor een auto. Degene die ons overtuigde om dat nu wel te doen was Viggo van Bakel.
Wassink heeft met deze verkoper een goudhaantje in huis.
Ga maar na: in september zou de nieuwe Jeep Avenger die we wilde leasen, komen. Niet. Leverproblemen. Zoals met meer producten. Maar evengoed : onhandig en irritant. Viggo hield ons up-to-date met informatie, was in ons zeer ter wille in noodsituaties met een leen auto, was nooit te beroerd om tekst en uitleg te geven over het hoe en waarom van het uitstel, de subsidie aanvraag, de rol van de lease maatschappij … wat niet. En altijd even correct, vriendelijk en informatief, ook als het slecht nieuws boodschappen betrof ( lees: herhaald uitstel). Ons vertrouwen in deze jonge verkoper groeide met de keer.
Vanmiddag was het dan zo ver. En Viggo maakte er ‘n echt feestje van. Nam de tijd, legde alles heel precies uit , voltrok een leuk onthullingsritueel, hielp bij het koppelen van onze telefoons aan de auto, en feliciteerde met getuigschrift en bubbels. Nog nooit zo meegemaakt en wat feestelijk!
Dikke pluim voor deze jonge, communicatieve optimistische, vriendelijk onverstoorbare Wassink werknemer.
We zijn net terug van onze eerste rit. Allebei van genoten.
Viggo: warm aanbevolen !
Henk Roefs
Gerda van Adrichem

Prima en vriendelijk geholpen
Prima en vriendelijk geholpen. Goede service. Auto ongezien gekocht, zeer tevreden. Geen problemen. Prijs afleverpakket is wel pittig.

Vastaus yritykseltä Wassink Autogroep
Zoals het hoort en het klopt allemaal ...
Met de uitgebreide informatie over de Fiat Tipo Cross Station Wagon kwam ik terecht bij de website van Wassink Autogroep.
Zeer informatief en uitgebreide informatie. En de proefrit ingepland en netjes dezelfde dag teruggebeld voor het realiseren van de afspraak.
Voor ons was het een ritje van twee uur vanuit het westen naar Venlo.
We werden hartelijk ontvangen door Viggo. Na het invullen van de formaliteiten hebben we de proefrit gemaakt. Met waardevolle routetips.
Na de rit hebben we afgesproken om in het weekend een besluit te nemen. Voor ons was Venlo ook deels op het reisschema naar Duitsland.
De auto was al onze voorkeur, maar met het vooral “begeesterde” enthousiasme van Viggo hebben wij de auto aangeschaft.
Viggo verdient een “excellence op performance”.
Ook zo bij de aflevering en een paar dagen na aflevering (after sales – call).
[ “According the book”]

Vastaus yritykseltä Wassink Autogroep
Na aankoop van een citroen cactus…
Na aankoop van een citroen cactus reageerde de verkoper niet meer op mijn app oproepen inzake problemen met banden en koppeling.
Eerst nadat ik tot 2 keer toe telefonisch contact opgenomen had kwan er een reactie.
De afspraken tijdens de verkoop om de 2 voorbanden te vervangen en de problemen met de bijna versleten koppeling werden als niet bestaand en normaal gecategoriseerd.
Wassink autogroep Enschede absoluut een onbetrouwbare partij.

Communicatie
Een Opel Movano van ons staat daar sinds 24 juli 2023 met een probleem. Nu we bijna 7 weken verder zijn is ons nog steeds niet duidelijk wat er precies aan mankeert. Wij bellen een aantal keer per week om naar de stand van zaken te vragen. Telkens krijgen wij antwoorden als "onderdelen zijn nog niet binnen".