Vandaag bij Wassink Nijmegen geweest ivm de evt aanschaf van een nieuwe (reeds op kenteken gezette Kia Niro). Geholpen door Daan. Vriendelijk ontvangen en een goede proefrit gehad. Vervolgens een of... Näytä lisää
Een afspraak gemaakt om mijn leaseauto over te kopen, wat door omstandigheden niet is gelukt. Verkoper Jesper Konings heeft mij vervolgens 7 weken lang een leenauto beschikbaar gesteld. Hiermee had ik... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vandaag de Puma uit 2023 naar deze garage gebracht voor 2 terugroep acties. Na dik 2,5 uur komt iemand met een serieus gezicht vertellen dat de software update is mislukt omdat de accu slecht is. Nooi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Onlangs hebben wij bij Wassink Autogroep Winterswijk een Kia Xceed occasion aangeschaft. We werden gedurende dit proces (van proefrit tot aankoop) door dhr. Derksen van goede informatie en adviezen vo... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Onsympathieke benadering aan de receptie
We zijn met een aantal auto's en camper bij Garage Udo geweest voor onderhoud. Dit na volle tevredenheid. Inmiddels is het bedrijf overgenomen door de firma Wassink. Ik wilde aan de receptie een afspraak maken voor een grote beurt aan onze Fiat 500. Ik ben hier op een schofterige manier te woord gestaan. Inhoudelijke vragen nauwelijks beantwoord en er wordt mij de deur gewezen als ik denk dat ik het elders beter kan krijgen. Onsympathieke manier van bejegening. Dit telefonisch besproken met de firma Wassink, zij verdraaien het compleet, staan niet open voor feedback. Hierdoor komen we er nooit meer!!

Vastaus yritykseltä Wassink Autogroep
Waardeloze toko Wassink Doetinchem…
Waardeloze toko Wassink Doetinchem (Peugeot/Kia/Opel) jaren naar tevredenheid klant geweest bij de vorige eigenaar (Broekhuis) maar sinds de overname is de service en het nakomen van afspraken zeer ver te zoeken. Het enige wat ze goed kunnen, is een factuur schrijven met een dikke stift. Ontzettend lage inruilprijzen en toren hoge verkoopprijzen met belachelijke administratiekosten, daar komt nog bij dat het personeel niets zegt in de showroom. Voor mij de reden om beide auto’s daar weg te halen, Wassink Doetinchem NOOIT MEER!!
Met deze werkwijze komen ze ook nooit aan de 5 sterren…

Vastaus yritykseltä Wassink Autogroep
Wassing Nijmegen afdeling Ford.
Wassing Nijmegen afdeling Ford.
Chagrijnige receptie die totaal niet meedenkt voor een goede maar goedkope oplossing voor de klant.
Alleen om deze arrogantie al koop al je geen Ford meer.

Zeer slecht
Zeer slecht, advies bij weg blijven. Je betaald de hoofdprijs en krijgt er niks voor terug. Korte termijn winstpakken is belangrijker dan goede service of duurzame relatie met klant . Trap er niet in , je betaald teveel. Bij aankoop is de prijs vast en te hoog en bij inruil 1000€ afschrijving per maand( ondanks weinig kilometers). Ronduit belachelijk !! Onderhoud durf ik er niet eens te laten doen.

RONDUIT BELACHELIJK
Wij zijn eerst naar Wassink in Doetinchem geweest voor een Kia Sportage met nieuw kenteken en ruim 10.000 km op de teller. Dat bleek een import auto te zijn van 2 jaar oud. De verkoper suggereerde dat die nagenoeg dezelfde waarde zou hebben als een nieuwe maar hij wist niet of die dezelfde accessoires had als een soortgelijk Nederlandse type auto. Wij gingen daarmee niet akkoord. Op internet werd dit niet vermeld en gingen naar die garage voor een demo auto.
Daarnaast lag de inruilwaarde van onze auto lag ver onder de dagwaarde van de auto. De verkoper keek op Autotrack naar soortgelijke auto, maar met aanzienlijk minder opties en baseerde zijn daar zijn inruilwaarde op.
Vervolgens zagen we een nieuwe Kia Sportage in bij Wassink in Winterswijk. Omdat ook andere klanten interesse in die auto zouden hebben moesten wij nog dezelfde dag nog komen kijken.
Na bezichtiging en bepaling van het aankoopbedrag was deze 'verkoper' niet in staat inruilwaarde van onze auto bepalen. Hij heeft foto’s gemaakt en dan zou een expert de waarde bepalen. Erggg gênant.
De belofte om terug te bellen met de volledige gegevens werd niet nagekomen dus vandaag zelf maar even gebeld. Hieruit bleek dat hij bij Doetinchem de gegevens had opgevraagd en vervolgens dezelfde inruilwaarde wou geven op een NIEUWE Kia.
Men vergelijkt hier appels met peren. Ronduit belachelijk! Nog belachelijker is wel dat de telefoonverbinding werd verbroken omdat hij hierover niet meer met mij verder wilde praten.
Ik ben 2x voor de gek gehouden. In Doetinchem en in Winterswijk. Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven want dat hebben ze dik verdiend.
Daarom de titel RONDUIT BELACHELIJK!!

Bijzondere werkwijze
Ik had om drie uur een afpsraak voor een proefrit in een Peugeot E208. Tien voor drie kwam ik binnen. Ik heb bijna een half uur in de winkel gewacht. Werknemers zien je daar staan, maar doen allemaal alsof je lucht bent. Uiteindelijk ben ik naar de receptie gelopen om te vragen hoe het met de afspraak zat. De persoon ziet je aankomen en duikt in zijn computerscherm en doet net alsof je er niet bent. Op een gegeven moment staat hij op zegt "Hallo." en loopt snel weg. Als dit de manier is hoe je behandeld wordt als je er een auto wilt kopen, dan wil ik niet weten hoe het zit met de service.

Vastaus yritykseltä Wassink Autogroep
Geen Wassink meer voor mij.
Deel 1;
Begin dit jaar als vaste klant (jaren geleden begonnen met Kia bij Wassink in Arnhem, onderhoud Boxmeer) een 2e handse Ford gekocht bij Wassink in Boxmeer. De auto werd met "zekerheidspakket" a 895 euro afgeleverd maar werd toch geleverd met een kapotte thermostaat.
Hiervoor moest de auto dezelfde week nog terug om te onderzoeken of dit ook echt het probleem was, nou dit was dus het probleem maar het onderdeel hadden ze niet (lekker handig als je eigenlijk al weet wat het probleem is) dus dat moest besteld worden en de auto moest ingepland worden voor een reparatie.
Toen ik de auto in wilde plannen werd me doodleuk verteld dat de kosten voor de huurauto voor mezelf zouden zijn. Ik schrok hiervan omdat ik vaste klant was en de auto nog geen week in bezit had. Ik reageerde dus met "dat kan toch niet?", toen zei de beste man "dat dacht ik wel".
In 1x werd ik raar behandeld, alsof ze me niet kenden, heel raar.
Uiteindelijk contact opgenomen met de hoofd verkoop en deze bevestigde dat ik de kosten zeker niet zelf hoefde te betalen (terecht natuurlijk).
Na de auto verder te controleren bleken er nog pasjes van de vorige eigenaar (leasemaatschappij) in te liggen en lag de accu kap los in de achterbak, ook was er niks ge-update qua navi enzo. Zo lever je een auto toch niet af?
Na de reparatie van de thermostaat heb ik probleemloos gereden maar wel met een wrange smaak.
Deel 2;
De auto heeft geen cruise control en dit mis ik achteraf toch wel dus deze week zag ik een mooie Focus met cruise control staan bij Wassink in Venray. Hierop een navraag gedaan wat ik bij benadering nog voor mijn auto terug zou krijgen.
Deze is begin dit jaar gekocht voor rond de 15.000 euro en hier zou ik nu nog 11.000 voor terugkrijgen, dit wil zeggen dat de auto ongeveer 4000!!!! euro afgeschreven heeft in een jaar, ik heb er ongeveer 5000 km mee gereden.
Ik ben erg teleurgesteld en had gehoopt dat ze toch iets meer mee wilde denken en iets meer deden voor vaste klanten die al jarenlang trouw klant zijn.
Voor mij geen Wassink auto meer en ik zal het ook niemand meer aanraden.
Edit; 18-12-2024; inderdaad contact gehad met een collega maar een slecht verhaal over 5000 euro afschrijving in 1 jaar. Ze proberen recht te praten wat krom is.

Vastaus yritykseltä Wassink Autogroep
Uitstekende service en herstel van vertrouwen!
Mijn Peugeot 508 kampte sinds de aanschaf in 2023 met een aanhoudend probleem met de airconditioning. Na enige tijd werkte de airco niet meer zoals verwacht en begon deze zelfs te sissen. Twee keer heeft de dealer dit probleem kosteloos proberen op te lossen door de airco te vullen en de airco ventielen te vervangen, maar het probleem bleef telkens terugkeren. Gelukkig had ik een uitgebreide garantie van twee jaar aangeschaft.
Toen het probleem voor de derde keer opdook, besloot ik mijn auto op eigen kosten naar een externe specialist te brengen voor een gedetailleerde analyse. Deze expert stelde vast dat de condensor en verdamper beide lek waren. Naast de aanzienlijke reparatiekosten was dit een complexe en tijdrovende klus, omdat de bumper en het dashboard verwijderd moesten worden. De oorspronkelijke werkplaats (Wassink Autogroep in Oss) was inmiddels opgehouden te bestaan, en ik wist even niet goed tot wie ik me nu moest richten met deze bevindingen.
Ik heb mijn situatie uiteindelijk rechtstreeks bij de CEO van Wassink Autogroep in Arnhem, onder de aandacht gebracht. Ik ging er eerlijk gezegd van uit dat hier niet veel mee zou worden gedaan en dat ik uiteindelijk genoodzaakt zou zijn om naar BOVAG of een andere juridische instantie te stappen. Maar tot mijn opluchting hoefde dat niet. De CEO gaf manager Edu de opdracht om mijn probleem onder de garantie op te lossen.
De condensor kon al snel worden geleverd, maar de verdamper bleek lastig leverbaar en stond op backorder. Edu verzekerde mij echter dat alles kosteloos zou worden gerepareerd. Na enkele weken begon ik wel te twijfelen, en stuurde ik opnieuw een e-mail, deels uit frustratie en deels omdat ik hoopte dat mijn vertrouwen in de dealer hersteld kon worden. Ik ben erg zuinig op mijn Peugeot en vind het belangrijk om de dealer ook een eerlijke kans te geven om dit probleem netjes op te lossen.
Na enkele maanden wachten kreeg ik eindelijk het bericht dat ik mijn auto kon brengen voor reparatie. Stiekem had ik nog mijn twijfels, maar tot mijn verbazing is er ontzettend netjes gewerkt. Het was een monsterklus van 14 uur, maar alles is zorgvuldig teruggeplaatst en werkt perfect. Je ziet er absoluut niets van terug dat het complete dashboard en de middenconsole helemaal los zijn geweest. Mijn complimenten voor de automonteur(s) die hier aan gewerkt hebben!
Kortom, mijn vertrouwen is hersteld, en ik voel mij oprecht gehoord en geholpen. Tot slot, vanwege de externe kosten die ik had gemaakt, kreeg ik ook nog een tegoedbon. Dit is precies zoals service en hospitality bij alle bedrijven zouden moeten zijn. Het hoofdkantoor van Wassink Autogroep in Arnhem heeft mijn serieuze klacht met respect en aandacht behandeld. Ik wil dit positieve voorbeeld graag delen en waardering uitspreken voor de manier waarop mijn probleem is opgelost!

Geen aanrader
Wij hebben een auto van deze dealer, in Doetinchem, bouwjaar 2019 (5 jaar geleden). De auto vertoont veel kuren, die niet passen bij een auto van die leeftijd. Eén probleem (met de motorkapsensor) is na enkele pogingen nog steeds niet verholpen - dit hebben we al min of meer opgegeven. Ook ging alweer voor de 2e keer de kofferbak niet meer open en waren achteruitrijlicht en ruitenwisser defect. Alles wordt fijntjes gefactureerd, zonder coulance, waardoor onderhoud en reparatiekosten inmiddels oplopen tot een fiks bedrag.
Op basis van deze ervaring zou ik niet aanraden om hier een auto te kopen.
Edit:
Bij het daaropvolgende reparatiebezoek werd me herhaaldelijk verzocht om deze review aan te passen. Dat vind ik al niet helemaal juist.
Ze hebben ten langen leste een kleine tegemoetkoming gedaan. Nauwelijks de moeite, maar we moeten het ermee doen - iets is beter dan niets.

auto neergezet voor apk konden mij
auto neergezet voor apk konden mij
niet bereiken omdat ze op de bon een verkeerd nummer hadden gezet ,( Het goede nummer had ik ze al eerder via email aangeleverd )
Uiteindelijk zelf gebeld en kreeg te horen dat dieseltje was afgekeurd op roetfilter en dat vervanging 2800 e zou kosten . Heb gezegd dat ze een
klein stukje op snelweg moesten rijden om roetfilter goed te verhitten . Werd teruggebeld dat de aktie niets had opgeleverd en of ik even 210 e wil aftikken voor een stukje auto rijden door de monteur .
Auto opgehaald en zgn onderzoekskosten afgerekend , bleek dat een eenvoudige ingreep( spoelen ) bij andere garage het filter weer prima in orde was voor de apk . Wat een ordinaire geldwolven , nooit meer Wassink Velp.

Vastaus yritykseltä Wassink Autogroep
Ben goed geholpen de verkoper komt…
Ben goed geholpen de verkoper komt eerlijk en betrouwbaar over en hoop in de toekomst ook bij onderhoud van de auto.

Service van Wassink Nijmegen zeer goed
Service van Wassink Nijmegen zeer goed, ze zijn een luisterend oor als er een probleem is en denken mee in de oplossing. Top bedrijf

Vastaus yritykseltä Wassink Autogroep
Teleurstellende nazorg: na de aankoop houdt de service op
Na de aankoop van mijn auto merkte ik al snel een lichte piep op, die later bleek te komen van de airco. Ik heb meerdere keren geprobeerd hierover contact te zoeken met mijn salesvertegenwoordiger, maar kreeg geen reactie. Het voelt alsof ik na de aankoop opeens met een heel ander bedrijf te maken heb, waar de klant niet langer centraal staat. Dit gebrek aan service en opvolging na de verkoop is ronduit teleurstellend.

Oplichters
Oplichters! Ik kwam voor een apk en ze doen groot onderhoud en ik moest 600 euro afrekenen! Idioten! En dan zijn nog niet eens de meldingen uit mijn Dashboard gehaald… echt nooit meer Wassink groep Velp !

Goed geholpen!!
We werden heel goed, snel en adequaat geholpen door Dennis Oomen. We hebben een prachtige elektrische KIA gekocht!!

Vastaus yritykseltä Wassink Autogroep
Wij hebben vorige week een auto gekocht…
Wij hebben vorige week een auto gekocht
Bij Wassink Zutphen.
En zijn zeer tevreden met de verkoper Karel ,
hij heeft ons heel vriendelijk en oprecht geholpen .
Onze dank hiervoor Henk en Gerda

Vastaus yritykseltä Wassink Autogroep
Onze auto naar Wassink Dodewaard…
Onze auto naar Wassink Dodewaard gebracht voor schade.
Ze hebben schade zeer slecht hersteld, de bumper is nog steeds beschadigd, lak is weg en de randen zijn zichtbaar.
Wij hebben €6.500,06 in de prullenbak gegooid.

Onderhandeling bruut afgekapt. Venlo
Het ging mis met een 30 dagen omruil garantie.
Ik had een dure Hyundai Ioniq 6 van 2023 gekocht, maar mijn vrouw vond hem niet comfortabel zitten.
Maar we hadden 30 dagen omruilgarantie, en we wilden hem omruilen voor de nieuwste Kona met ruim €1066.- bijbetalen.
Ik probeerde er nog wat af te krijgen, maar ik kreeg plotseling antwoord van de verkoopleider (alles via de mail ) niet de verkoper.
Hij vond het asociaal wat ik deed, en hij trok de stekker eruit en de omruil garantie was ook van de baan,
Met de verkoper had ik prettig contact, maar de verkoopleider was asociaal.
Ik schrijf deze review nu pas omdat ik via een andere dealer erachter gekomen ben, dat de ionq 6 die ik daar heb gekocht gewoon besmet is omdat hij wel ruim 20 x getransporteerd is en te koop heeft gestaan in diverse vestigingen.
Vandaar dat de andere dealer hem niet wilde inruilen, want dat kan je niet uitwissen, die geschiedenis.
Dus daarom wilde ze van die omruiling af.
Kijk dat vind ik asociaal.
Dus krijgen ze van mij een dikke onvoldoende.
Dinsdag 8 oktober met frisse zin naar…
Dinsdag 8 oktober met frisse zin naar vestiging Doetinchem om ons te laten informeren over de nieuwe Kia Sportage.
Na enige tijd door de showroom en buiten terrein te hebben gelopen met mijn vrouw en heel veel personeel achter balies en desks in kantoortjes heb gezien ( en zij ons dus ook!!) zijn wij door helemaal niemand aangesproken of zelfs begroet.
Ook nadat wij besloten om dan maar te vertrekken, en netjes “tot ziens” riepen kwam er wederom geen enkele reactie.
Zo kom je ook nooit van je 2 sterren reviews af team Wassink Groep Doetinchem