Vandaag bij Wassink Nijmegen geweest ivm de evt aanschaf van een nieuwe (reeds op kenteken gezette Kia Niro). Geholpen door Daan. Vriendelijk ontvangen en een goede proefrit gehad. Vervolgens een of... Näytä lisää
Een afspraak gemaakt om mijn leaseauto over te kopen, wat door omstandigheden niet is gelukt. Verkoper Jesper Konings heeft mij vervolgens 7 weken lang een leenauto beschikbaar gesteld. Hiermee had ik... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vandaag de Puma uit 2023 naar deze garage gebracht voor 2 terugroep acties. Na dik 2,5 uur komt iemand met een serieus gezicht vertellen dat de software update is mislukt omdat de accu slecht is. Nooi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Onlangs hebben wij bij Wassink Autogroep Winterswijk een Kia Xceed occasion aangeschaft. We werden gedurende dit proces (van proefrit tot aankoop) door dhr. Derksen van goede informatie en adviezen vo... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf, schrijf je een slechte review krijg je nog niet eens een reactie!! Alleen op goede beoordelingen geven ze antwoord!

Vastaus yritykseltä Wassink Autogroep
Een mooie occasion gekocht bij Wassink…
Een mooie occasion gekocht bij Wassink Nijmegen wel te verstaan een Peugeot 3008. Flink voor betaald. Veel ergenis en ellende gehad met die auto. Als er iets was werd het wel opgelost ( door Wassink Arnhem). daarover niks te klagen netjes geholpen. Maar dan uiteindelijk zoveel ellende met die auto dat ik er geen vertrouwen meer in had. Dus gevraagd of de auto terug kan. En ja hoor dat kan. In een kleine 5 maanden tijd Kostte ons het een dikke 5000,-€. Want als ze hem opnieuw in moeten kopen dan moet er wel een marge zijn voor ze…. Nooit meer een Peugeot en zeker nooit meer een auto bij Wassink.

Ford Puma Venlo
Afgelopen zaterdag bij Wassink Venlo onze Ford Puma opgehaald! Hun enthousiaste verkoper Viggo van Bakel maakte er een waar feestje van ! Door zijn professionele houding en uitleg zijn we overgegaan tot aankoop van deze auto! Dankjewel voor je advies Viggo, je bent een topper!!!

MY MISTAKE I TRUSTED YOU WASSINK AUTOGROEP
MY MISTAKE - I TRUSTED YOU WASSINK AUTOGROEP SITTARD
--READ before you buy a car here, honest review, horrible--
(NL zie onder)
Now a year ago, I bought an expensive new car. Fully equipped for 52000+ Euro.
I made a few mistakes. Mistake 1, I paid for the car in full. Mistake 2, I trusted this car salesman/ garage.
During the delivery of the car it was one big party. however, It was strange that I received original parts in a box. because what's wrong with Original Hyundai car suspensions? and I also got the winter tyres and rims in a packaging.
Now it turns out that paying for the car in full is a big mistake. because they want to give you a Hyundai car-loan. That is how they really get paid. What happened next was very mind bending.
The garage had changed the ordere parts without asking. As a result, I have been driving a car for a year that handles completely different than an original Hyundai Tuscon. The rims of the 2nd set (winter tires with rims) turned out to be damaged when the garage opened the packaging. Parts that I ordered and paid for. never arrived, till this day - one year later.
After reporting to the garage, and even suggesting a solution. Nothing. no beep. Only after a long time did the message come from the Wassink Autogroup. They indicated that he had deliberately changed the parts without email, app, phonecall or even telling me when i was collecting the car. And that they were allowed to. (quote).
In other words, that WASSINK AUTOGROUP could get away with this.
Very sad that it still exists in 2024. A garage, that will simply act like this without remorse. This garage is called WASSINK AUTO GROEP.
I trusted them. I want to save you from the same deception.
There is a name for someone who promises you things and doesn't deliver, takes your money and does not deliver. Someone who sells you things and delivers other things and then tells you that he can get away with it.
Think well before you buy is not an empty statement.
UPDATE OCTOBER 2024:
Wassink you have NOT contacted me, and there is still money missing from the parts you never deliverd.
Why did you never pay me that money?
Please stop the lying.
---------------------------------------------------------------
Nu een jaar geleden, heb ik een dure nieuwe auto gekocht. Volledige uitgerust voor 52000+ Euro.
ik heb n paar fouten gemaakt. Fout 1, ik heb de auto helemaal betaald. Fout 2, ik heb deze autoverkoper vertrouwd.
tijdens de aflevering was het 1 groot feest. wel raar dat ik originele onderdelen meekreeg. want wat is er mis met Hyundai autoveren? en ook ontving ik de winterbanden met velgen in verpakking.
Nu blijkt dat het niet verstandig is als je de auto helemaal betaald. - dat is tegen het zere been aan. want ze willen je een Hyundai lening geven, daar verdient WASSINK AUTOGROEP pas zijn geld mee. Wellicht geen causaal verband maar het was zeer droef wat daarna gebeurde.
De verkoper had zonder af te stemmen de onderdelen veranderd. waardoor ik al een jaar in een auto rondrijd die ander rijgedrag vertoont dan een originele Hyundai Tuscon. De 2e set (winterbanden met velgen) daarvan bleken de velgen beschadigd toen de garage de verpakking opende. Onderdelen die ik besteld en betaald had. zijn nooit aangekomen.
Nu, een jaar later. Na het melden aan de garage. zelfs nog een oplossing voorgesteld. Niets. geen piep. Pas na een lange tijd kwam het bericht van de verkoper. Die aangaf dat hij bewust zonder af te stemmen de onderdelen had veranderd. En dat hij dat mocht. (citaat). maw dat hij daar mee weg kon komen.
Zeer triest dat het anno 2024 nog bestaat. Een garage, die je gewoon besteelt en niets van zich laat horen. deze garage heet WASSINK AUTO GROEP.
Ik heb hen vertrouwd. Ik wil u hiermee behoeden voor dezelfde deceptie. er is een woord voor iemand die je dingen beloofd en ze niet levert. Je geld aanneemt en niet levert wat is afgesproken. Iemand die je dingen verkoopt, en andere dingen levert en je daarna vertelt dat hij ermee weg kan komen.
Zint, eer ge begint, is geen loze taal
UPDATE OKTOBER 2024:
Wassink, u heeft GEEN contact met mij opgenomen en er ontbreekt nog steeds geld van de onderdelen die u nooit hebt geleverd.
Waarom hebt u mij dat geld nooit betaald?
Stop alstublieft met liegen.

Waardeloos
Waardeloos ik kan niet anders zeggen. 3008 gekocht twee jaar tergeleden. Veel onkosten aan gehad. En niets goed opgelost. Van alles veranderd aan het motorblok en op het laatst 1 liter olie per ong 1000 km.
Nieuw motorblok beloofd maar nooit meer iets gehoord. Geld cashen doen ze direct, maar goede service ondanks beloften. Helaas niet. Voor mij is het heel veel geld geweest maar daar heeft wassink maling aan. Ze zeggen dat ze contact hebben opgenomen. Dat klopt. Maanden te laat ik had de auto met flink verlies verkocht. Nu rij ik toyota met super service.

Vastaus yritykseltä Wassink Autogroep
Slechte service voor kleine noodzakelijke reparatie.
Citroen C3 2 jaar oud en nog geen 10000 op de teller nieuw gekocht bij Wassink Nijmegen, gaat net 1 week voor de vakantie de ruitensproeier voor stuk, bel op naar Wassink Nijmegen en krijg te horen dat ze geen tijd hebben ik kan wel de auto er volgende week een dag neerzetten dan kunnen ze er misschien tussendoor naar kijken, leenauto is niet beschikbaar om 25km verderop naar huis en terug te komen, er wordt gezegd, ja maar je moet zelf ook even meewerken, dus maak ik een wacht afspraak bij een Automotive garage waar ik ook een andere auto in onderhoud heb voor die week er op. Kom ik daar na een week en wordt de sproeislang, welke klem zat in een kwartier gerepareerd. Dus werkplaats receptie Citroen bedankt voor de goede service en tot nooit meer ziens.. Tot slot, overigens is de Citroen C3 een hele fijne auto waar ik heel erg tevreden over ben.
Wassink Nijmegen heeft inmiddels contact met mij opgenomen en erkend dat deze service aanvraag niet gelopen is als het zou moeten zijn en ook verontschuldigingen aangeboden welke door mij geaccepteerd zijn, tevens hebben zij beterschap beloofd.
Hoop in de toekomst de overigens prettige samenwerking van het verleden weer voort te zetten en de service krijg welke ik van Wassink Nijmegen gewend ben.

Jaar wachten op onderdeel
Wacht al jaar op navigaitiesysteem..ongelofelijk...

Prima service
Prima service. Verkoper dacht goed met ons mee over de problemen die we tegenkwamen door private-lease vanuit de fabriek. Door late levering toch mee te denken over een oplossing om mobiel te zijn.
Prettig personeel.

Vastaus yritykseltä Wassink Autogroep
Waardeloze service en zeer klantonvriendelijk personeel bij Wassink Autogroep (Celsiusweg) Venlo
Waardeloze service bij Wassink Autogroep Venlo (Celsiusweg). Onze gloednieuwe Fiat Ducato camper is 2 dagen daar geweest voor een defecte adaptive cruise control. Na een uur begon de eerste discussie al of het defect nu wel of niet een garantiegeval was. Hierop is door de leverancier van de camper richting Wassink aangegeven dat de reparatie gewoon betaald zou worden, en dat achteraf bekeken zou worden of het nu wel of geen garantiegeval zou zijn. Na 2 dagen had men het euvel nog niet gevonden, en ik moest volgens een zeer klantonvriendelijke werkplaatsmedewerker maar een nieuwe afspraak maken want ze hadden verder geen tijd meer. En die nieuwe afspraak kon pas over 2,5 maand opnieuw worden ingepland. Wassink Autogroep moet zich diep schamen dat zij de naam FIAT op hun bedrijfspand voeren.

waardeloze service
waardeloze service, volstrekte desinteresse; als klant van broekhuis overgenomen door wassink; ze weigeren een stap te zetten nu de zomerbanden zoek zijn; na meerdere keren telefonisch afgeserveerd te zijn was mijn geduld op, bezocht ik de vestiging, werd ik flink boos en ben ik de zaak uitgezet
bewerking als reactie op het antwoord van wassink: wij kunnen niets betekenen, zeggen ze nu, terwijl ze zouden moeten zeggen dat ze niets willen betekenen; dat was nu uitgerekend de reden van de boosheid; overigens: toen ik in het laatste telefoongesprek werd afgescheept en ik daar verontwaardigd op reageerde, kon er opeens wel een mailtje worden uitgedaan, maar of er gereageerd zou worden, lieten ze in het midden; dat was de reden dat ik daarmee geen genoegen nam, maar voor nu is dit een duidelijk bewijs dat wassink heus wel iets kan doen, maar dat gewoon vertikt; intussen zijn mijn zomerbanden verdwenen, maar daarover halen de klantvriendelijke medewerkers hun schouders op; wat een vreselijk bedrijf en dan nu beweren dat ze het vervelend vinden dat ik een nare ervaring had: welnu, zij hebben er vanaf het begin alles aan gedaan om het een rotervaring te laten zijn; wat een horken...

Vastaus yritykseltä Wassink Autogroep
We spuiten de auto voor een jaar vol
Op 8 oktober 2022 hebben wij een 4 jaar oude Peugeot 3008 met een onderhoudsbeurt gekocht bij Wassink Arnhem. Na een aantal maanden begon er al iets te tikken en gaf de auto een storing in het elektrisch systeem. We hebben gebeld en hier werd gezegd dat het geen haast had om langs te komen, want een oranje lampje. De storing verdween weer en kwam zo af en toe terug.
Op 25 september 2023 hebben we de auto voor een onderhoudsbeurt gebracht en daarbij aangegeven dat hij af en toe storing geeft. Hierop werd gezegd dat als de auto de storing nu niet aangeeft dat ze dit niet kunnen uitlezen. Tijdens de beurt kregen we na een gemiddeld aantal kilometers gereden te hebben een rekening van 1700 euro. De auto kwam niet door de apk. 4 nieuwe banden, remblokjes en verroeste remschijven. De reactie van Wassink was: “we spuiten de auto voor een jaar vol, zodat je er een jaar mee kan rijden”.
Twee weken na onderhoud reageerde de auto niet meer op de sleutel. Dit is steeds erger geworden en gaf continue storing in het elektrisch systeem. Als je belt wordt het weggewuifd. Sterker nog.. er wordt gezegd dat er geen contact is geweest en dat ze ons niet gehoord hebben met problemen.
We hebben de Peugeot nu naar een andere garage gebracht en deze konden ondanks dat er op dat moment geen storing werd aangegeven deze prima uitlezen.
We hebben na de diagnose contact opgenomen met Wassink en zijn echt zeer slecht behandeld. Meneer was er niet van gediend dat we naar een andere garage zijn gegaan. Als we ze toch niet vertrouwen hoeven we niet meer terug te komen en alles wat ik vertelde over contact en service was niet waar.
Uiteindelijk hebben we de Peugeot laten maken bij de andere garage en hebben we weer een rekening van 900 euro kunnen betalen. Dit alles voor een auto die we 1,5 jaar hebben.
Wassink nooit meer.

Auto gekocht met Spoticar bij Wassink
Auto gekocht met Spoticar Garantie bij Wassink. Tijdig een probleem gemeld binnen garantie, maar door Wassink niet doorgezet naar Spoticar. Nu komt dealer op terug dat dit buiten garantie valt. Wassink gevraagd voor een oplossing maar blijft uit!

Wat n fantastische auto!
Heb een Toyota C-HR hybride gekocht. Fijne eerlijke onderhandeling gehad met Arjan Veenhuizen. Wat n geweldige auto en goede eerlijke service. Zeer klantvriendelijk ook. Ben zeer tevreden. Fijn bedrijf in Hengelo!

Tijd gegund
De koop ging helaas niet door, maar extra prettig dat de verkoopadviseur (Jimmy vE in de vestiging Velp) niet overmatig pushte om bakzeil te halen.

Vastaus yritykseltä Wassink Autogroep
2 jaar terug een e- jumpy nieuw…
2 jaar terug een e- jumpy nieuw gekocht, binnen eerste jaar moest die worden afgesleept en gereset worden. Ik vraagte wat er aan de hand was maar ze vertelde niet veel , kon gebeuren zei die nu doet alles weer, 12 volt accu was leeg. Afgelopen week precies hetzelfde ook laten afslepen. Nu zijn we klein jaar verder. Maar nu is ook garantie voorbij en mijn 12volt accu blijkt kapot te zijn. bij elkaar bijna 500 euro moet ik betalen. Tijdens garantie was het precies hetzelfde storing en probleem toen was niks aan de hand. En nu moet ik ineens flink betalen terwijl garantie net 2 maanden verlopen is
Auto voor een groot buurt daar gebracht…
Auto voor een groot buurt daar gebracht
1 dag auto niet klaar
2 dag waren ze de auto kwijt buiten
Maar stond die binnen pppf
En hadden ze de verkeerde remblokken besteld
Echt super jammer dat Opel samen is gegaan met Wassink groep is er niet beter op geworden
De aflevering van de nieuwe Fiat Panda…
De aflevering van de nieuwe Fiat Panda in Hengelo was een prettige ervaring. Goede uitleg en fijn contact met de verkoper. De aftersales is prima.
Fout hersteld
Ik was zeer ontevreden over de wijze waarop Wassink een mankement aan mijn Kia ev6 afgehandeld heeft. Ik heb dat ook via een review kenbaar gemaakt. Men is er echter op teruggekomen en heeft het naar tevredenheid opgelost. Het siert iemand als hij op een eerder gemaakte fout terugkomt!

Belabberde service!
Jarenlang klant geweest de bij Citroën dealer in Ruurlo. Na de overname van Wassink is het één bak ellende. Afgelopen Pasen langs geweest voor een private lease. We hebben een bedrag afgesproken en pas 2 weken later een offerte ontvangen. Deze viel ineens €124 per maand duurder uit.. Hierop heeft een medewerker een gesprek gehad met de private lease maatschappij en zou er een nieuwe offerte komen. Tot op heden nog steeds geen offerte mogen ontvangen! Bijna 4 weken verder!! Ik heb de boel afgeblazen. Voor mij geen Wassink meer op dit moment. Erg jammer, waren goede service vanuit Citroën gewend. Hoe raak je je klanten kwijt..
Super ervaring
Wij zijn bij Wassink Venlo uitstekend geholpen door Thijs van Eeuwijk.
Wij hadden een Kona Hybride op het oog Deze was niet op voorraad in de kleur die wij wilden Kosten nog moeite werden gespaard om ons te helpen Om een lang verhaal kort te maken hebben we de auto helemaal naar onze smaak gekregen.De vriendelijkheid en deskundigheid waren top.
Thijs heeft ons geweldig geholpen.
Wassink heeft met hem een goudhaantje
In handen.