Saanut 1/5 tähteä

Geboekt via Trivago: 'n hotel in Brugge voor een 3-persoonskamer. 's Middags ingecheckt en toegangspassen gekregen. 's Avonds na late film ingecheckt en nr de kamer. Het bleek een 2-persoons kamer te... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

De laagste prijsgarantie zoals in de TV spots in meestal niet waar helaas. Reden is dat zijn met online aanbieders vergelijken wat software matig kan. Via bvb TUi heb je vaak aanbiedingen van 2+1 gr... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Op de site hotel gezocht voor centrum Parijs in een bepaalde buurt. Verder geklikt bij een bepaald hotel 0,2km van de regio die we zochten, ook op kaart stond dit zeer duidelijk aangegeven. Hotel gebo... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Swinton hotel in Londen. Vloerbedekking in de kamers vol met vlekken, kamers niet naast elkaar (wel specifiek gevraagd bij boeking) volgende avond kamers op dezelfde verdieping maar nog steeds niet na... Näytä lisää

1. Hotelli

Yrityksen kirjoittama

Op trivago.nl vinden reizigers hun ideale hotel voor de beste prijs. Als ’s werelds grootste online hotel zoekmachine vergelijkt trivago prijzen van meer dan 700.000 hotels op meer dan 200 boekingssites van over de hele wereld. Door meer dan 82 miljoen beoordelingen en 14 miljoen foto’s van hotels te integreren is het makkelijk om uw ideale hotel te vinden. trivago wordt gebruikt door meer dan 45 miljoen gebruikers per maand. Zij gebruiken de uitgebreide filters om de beste deal te vinden en besparen hiermee gemiddeld 35% per boeking. trivago heeft momenteel websites voor 47 landen in 28 verschillende talen.

1,3

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Trivago is misleidend

Zoek gewoon een hotel op trivago en bel ze vervolgens persoonlijk op om te reserveren dan ben je nog altijd vele malen goedkoper uit.

Reclame van trivago is nogal misleidend wat betreft de goedkoopste zijn

2. heinäkuuta 2024

Jullie zijn oplichters

Jullie zijn oplichters, voor een kamer in hotel royal in Hammamet Tunesie vragen jullie €257,- per nacht voor een persoon, ga ik rechtstreeks naar het hotel vragen ze €110,- voor een persoon per nacht, is ff n verschil van € 147,- per persoon

15. kesäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

HOTEL (annex campingverblijf) MARKUSHOF, Italië

HOTEL (annex campingverblijf) "Markushof" in ORA, It. Prima hotel, zeer nette schone kamers. Prima, uitgebreid buffet-ontbijt en ook de smaakvolle diners 's avonds uitgeserveerd waren een genot. Eigenaresse en personeel waren continu bezig om het de gasten naar hun zin te maken. Ik was met een OAD fiets/busreis 6 dagen in het hotel. Ook andere medereizigers waren enthousiast over dit hotel.

27. toukokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

zeer slecht te spreken over een bedrijf…

zeer slecht te spreken over een bedrijf via trivago, wij hadden een hotel geboekt via trivago en kwamen uit bij stay for long, 162 euro overgemaakt via ideal en gelijk erna een bericht gekregen dat de betaling niet gelukt was, maar er is wel 162 euro van onze rekening afgeschreven, stay for long houd ons al 2 weken aan het lijntje en trivago is niet te bereiken, kansloos ben je als consument met dit soort platforms

25. huhtikuuta 2024

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf, na 10 minuten kwam ik er achter dat de hotelkamer niet voor aankomende avond was maar over 14 dagen! Maar ze konden niks meer voor me doen. Geld weg!

9. kesäkuuta 2023

Logisch nadenken

Het is toch eenvoudig. De hotels moeten 5 tot 15 % commissie aan Trivago afdragen.
Als je rechtstreeks contact opneemt met het hotel, dan heeft het betreffende hotel een marge tot 15% "korting" die ze aan jou kunnen geven in plaats van aan Trivago.

1. helmikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Goedkoper boeken via Trivago! Echt niet!

Goedkoper boeken via Trivago! Eens maar nooit meer. Mensen trap er niet in. Bijna altijd kan je op hotelsites zelf goedkoper terecht heb ik zelf ervaren. En dan die Tv reclames! Astrid o.a. betaalde niet 135, geen 120 maar 105 euro dankzij Trivago! Of 105 euro voor een kamer goedkoop is!

3. joulukuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Wat een verschrikkelijk oplichters zijn…

Wat een verschrikkelijk oplichters zijn dit. Een hotel geboekt en betaald niks geen email gehad. De hotel gebeld wist nergens van. Heb paar uur moeten appen hier krijg me geld weer terug hoop ik. Maar duurt wel 5 werk dagen maar wel gelijk geld ontvangen hoe kan dat. Ik boek hier nooit meer wat. En ik hoop dat niemand het meer doet. Maar gelukkig werkte de hotel wel goed mee rechtstreeks bij hun geboekt

20. tammikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Hotel geboekt en gelijk betaald

Hotel geboekt en gelijk betaald, vervolgens is het bedrag via een andere organisatie en onder andere naam een week later terug naar ons geboekt. We hebben hier geen mail of andere reactie van hun terug ontvangen. Toen
We bij het hotel kwamen en je raad het al, geen namen van ons bekend. Vervolgens contact gezocht met trivago, maar ze konden niks voor ons betekenen en daar was het mee af. dus erg slecht.

9. joulukuuta 2023

Niet de goedkoopste

Hotel gezocht in Den Bosch. Bijna alle vetgedrukte resultaten zijn van Booking. In kleine letters staat zo nu en dan de goedkoopste aanbieder. Waarom niet de goedkoopste vetgedrukt? Blijkbaar krijgen ze meer provisie bij Booking.com.

9. joulukuuta 2023

Extreem traag

Extreem trage website. Tegen dat Trivago een voorstel kan doen, heb ik al 20 reservaties op een andere site gedaan.

7. joulukuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Het hotel is mooi,slaapkamers minder

Het hotel is mooi, maar de kamers minder. De gele vloerbedekking zat vol vlekken en het hoofdsteun met stof ook. Je kon precies zien waar de bezoekers met hun hoofd tegenaan zat
Ontbijt was heerijk

3. marraskuuta 2023

Slechte service

Slechte service: cash en vooraf betalen anders dreigen ze dat je je eten niet krijgt.
De baas doet daaraan mee en zegt vanwege open terras, maar dat zijn de enige plaatsen.

10. syyskuuta 2023

Walgelijk bedrijf 🤮 .

Walgelijk bedrijf 🤮 .
Had geboekt voor. 1 nachtje Scheveningen, gelijk betaald via iDeal , nooit geen bevestigingsmail of dergelijke gehad , dus zelf maar weer achteraan gebeld !
Blijkt dat er niks gereserveerd was en dat de fout daar lag , maar moet wel achter mijn geld aan vangen !
Als je het kunt innemen kun je het toch ook gelijk terug boeken !
Ik adviseer IEDEREEN en dan ook echt IEDEREEN om nooit zaken te doen met trivago !

21. elokuuta 2023

we worden belazerd.

Dankzij bedrijven als dit betalen we allemaal veel teveel voor een hotelkamer, tot wel 20% verdwijnt in hun zakken, zelfde met al dit soort bedrijven zoals boeking .com. zelfs als.je niet via hun boekt.😡

11. elokuuta 2023

Slechte screening van Hotels

Heb net een boeking gemaakt voor een hotel “Hotel Rubens” in De Haan via Trivago en dan blijkt het dat dit hotel uiteindelijk in Italië gelegen is. Boeking is niet annuleerbaar.

7. heinäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin