Saanut 1/5 tähteä

Geboekt via Trivago: 'n hotel in Brugge voor een 3-persoonskamer. 's Middags ingecheckt en toegangspassen gekregen. 's Avonds na late film ingecheckt en nr de kamer. Het bleek een 2-persoons kamer te... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

De laagste prijsgarantie zoals in de TV spots in meestal niet waar helaas. Reden is dat zijn met online aanbieders vergelijken wat software matig kan. Via bvb TUi heb je vaak aanbiedingen van 2+1 gr... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Op de site hotel gezocht voor centrum Parijs in een bepaalde buurt. Verder geklikt bij een bepaald hotel 0,2km van de regio die we zochten, ook op kaart stond dit zeer duidelijk aangegeven. Hotel gebo... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Swinton hotel in Londen. Vloerbedekking in de kamers vol met vlekken, kamers niet naast elkaar (wel specifiek gevraagd bij boeking) volgende avond kamers op dezelfde verdieping maar nog steeds niet na... Näytä lisää

1. Hotelli

Yrityksen kirjoittama

Op trivago.nl vinden reizigers hun ideale hotel voor de beste prijs. Als ’s werelds grootste online hotel zoekmachine vergelijkt trivago prijzen van meer dan 700.000 hotels op meer dan 200 boekingssites van over de hele wereld. Door meer dan 82 miljoen beoordelingen en 14 miljoen foto’s van hotels te integreren is het makkelijk om uw ideale hotel te vinden. trivago wordt gebruikt door meer dan 45 miljoen gebruikers per maand. Zij gebruiken de uitgebreide filters om de beste deal te vinden en besparen hiermee gemiddeld 35% per boeking. trivago heeft momenteel websites voor 47 landen in 28 verschillende talen.

1,3

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Misleidende reclame via tv en website

Trivago gaf mij een hotelprijs voor een hotel voor meer dan de helft van de prijs van het hotel. Bij het betalen kom ik op de prijs die het hotel op de eigen website geeft. Daarom heb ik geen enkele voordeel gehad bij het boeken via trivago. Op tv feven ze aan dat ik een korting zou krijgen, maar in feite heb ik de gewone prijs die het hotel hanteert betaal . Trivago schaam je en mislukt mensen niet.

22. huhtikuuta 2025

Sprookjes

W ij hebben een hotel overnachting in Zwitserland geboekt en die was direct bij het hotel goedkoper dan met trivago!

29. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Kant en klare onzin dat bedrijf

Stop maar met die onzin en reclame op de tv want het werkt toch niet. trivago vergelijkt helemaal niets. Die zogenaamde “hotelspecials” zie je al helemaal niet. Ze verdienen er blijkbaar zoveel aan dat er peperdure reclames van kunnen bekostigen. De algoritmes regelen alles en alles is zo ingesteld dat je uiteindelijk naar booking sites wordt geleid waar zij afspraken mee hebben.

2. toukokuuta 2025

tienduizend keer dezelfde reclame

Ik snap niet wat de bedoeling is van tienduizend keer dezelfde reclame op een avond.
Wat je ermee bereikt is dat ik ga zappen.
Wellicht kom ik dan op een andere kanaal die interessant is.

17. maaliskuuta 2025

Website (op IPad) zit vol met hinderlijke bugs

Het is mij nog nooit gelukt daadwerkelijk iets te boeken bij Trivago omdat de website vol met bugs zit. Begint er al mee dat je op een ipad datumveld niet kan invullen omdat het datumvenster enkel de bovenkant laat zien. Dit is enkel op te lossen door de ipad te kantelen. Als je daarna de getoond hotels op een kaart wil zien klapt de site doorlopend. Dit is geen recente bug, maar iets dat al meer dan een jaar niet werkt. Ongeloveloos dat een bedrijf dat volledig online werkt zn IT niet op orde heeft. Heel frustrerend. Ga snel naar een alternatief dat als ik de reviews hier mag geloven ook nog eens goedkoper is.

4. helmikuuta 2025

Google overtroeft Trivago makkelijk

Zo! Trivago zal wel blij zijn met deze gemiddelde beoordeling. Kom ik nog eens langs ...
Net een hotel geboekt via Trivago (eigenlijk Expedia) voor iets meer dan 100 euro, en ik kijk (te laat want non-refundable), nog op een openstaande Google-pagina met hotels in Parijs. Daar zie ik hetzelfde hotel staan voor ongeveer 40 (VEERTIG) euro minder dan Trivago. Exact zelfde kamer. WTF denk ik. Dat gaan we dus NOOIT meer doen! Zo dom van Trivago.

11. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ook via tv zijn deze oplichters actief

Waarom doen de tv zenders hier aan mee het zijn oplichters en jullie doen hier aan mee gewoon stoppen ,maar jullie verdienen er ook aan ,de mensen moeten jullie ook voor de rechter slepen om dit te stoppen dit geld ook voor booking.com en nog meer van deze oplichters het is 1 bedrijf en komen er mee weg,ik hoop dat er meer mensen via de rechter gaat. komen we hier vanaf want het zijn allemaal oplichters.ook op tv stop er mee

26. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Ter Hills Hotel Maasmechelen Zeer ruime en stille kamer met alle…

Zeer ruime en stille kamer met alle luxe. De lieve dame aan de receptie heeft ons een gratis een upgrade gegeven naar een superier room. Wat een mooi cadeau. Dikke pluim voor deze lieve en zeer vriendelijke receptioniste. De dame in kwestie was tevens heel lief en klantvriendelijk toen ik vorige week telefonisch informatie inwon omtrent het verblijf van nu. Top!
Maasmechelen Village ligt op wandelafstand (200 meter) van onze kamer. Wat een pluspunt!
Ook een Qr code meegekregen die in het winkelparadijs 10 procent extra korting oplevert.
In en rond het hotel volledig uitgerust met camera's. Veiligheid ten top!
Kamer volledig uitgerust met domitica.
Op onze kamer troffen wij een persoonlijk bericht aan met een lekkere koek. Wat een fijn gevoel gaf ons dat.
Ons besluit.
Wij komen zeker terug, indien we in de buurt zijn. Wij voelen ons zeer welkom (thuisgevoel). Toch nog eens benadrukken: "Extra pluim voor onze lieve en vriendelijke receptioniste". Mag zeker in de bloemetjes gezet worden. Verdient zeker felicitaties!!!!! Mag gezegd worden. Bedankt, Bart en Tito uit Antwerpen.

6. lokakuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Via trivago doorgelinkt aan…

Via trivago doorgelinkt aan stayforlong. Op de website staat alle tax en parkeren included. Kom je bij het hotel moet je alsnog de tax enz. betalen. Hadden €155,-- betaald. En er was bij het hotel maar €125,- afgeboekt. Alsnog dikke €50,- moeten afrekenen. We voelen ons flink opgelicht.

18. syyskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

hotel geboekt via trivago op 21 juli…

hotel geboekt via trivago op 21 juli die samen werken met expedia. Betaald via ideal maar geen bevestiging. Er was een zogenaamde error tijdens de betaling.
Gebeld, gemaild, gechat. Telkens werd gezegd binnen 2 weken geld terug. Nu maand later en nog niks.
Ik voel me opgelicht.

21. heinäkuuta 2024

Niet bereikbaar

Niet bereikbaar! Hotel geboekt, wel afgeschreven, geen bevestiging. Zeer onduidelijk hoe je contact met ze kan opnemen. Héél irritant. Hoe kan ik mijn geld nu terugkrijgen?

17. elokuuta 2024

Op booking.com 300 euro goedkoper

Op booking.com 300 euro goedkoper dan via TRIVAGO??

Let dus op! trivago zoekt niet de goedkoopste optie. Zelf gewoon zoeken via de verschillende aanbieders. En let op !! Soms nog het goedkoopst bij de site van het hotel zelf.. of even het hotel bellen en vragen of ze een speciale prijs hebben.

12. elokuuta 2024

Pure oplichterij

Pure oplichterij! Ze doen zich voor als de beste prijs zoeken op de markt. Onlangs B&B geboekt voor 145€/nacht. Komt de eigenaar doodleuk zeggen dat het via hem maar 110€ zou moeten kosten. Maar heb wel de volle pot mogen betalen want deze man moet commissie betalen via deze geboekte sites. Net zoals booking.com. Ze zouden deze bedrieglijke praktijken moeten verbieden bij wet. Leugenachtige reclames op tv en internet, de praktijk is anders. Ik gebruik hun app nu om te zoeken en dan rechtstreeks te boeken. Komt veeeeel goedkoper uit en betere service!

22. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Twice I have been redirected to a completely different hotel whilst clicking on the correct name in the app. Luckey for me I knew the place.. if I didn't I might booked the wrong place with a vaguely similar name.

I downloaded both Trivago and Agoda hoping to find better deals then Booking showed me.
II'm deleting both after this message.
Agoda told me I had found the best price with them and NOT .
Trivago should change their name in just vaag..they linked me twice to a complete different resort then the one I had clicked on spelled and found correctly in their database Uh..but i didn't get to see it..instead I got redirected to some other place.. twice?
Conclusion..both sites are a waste of my 5 minutes.
I will keep on using booking,Air bnb and direct webpages to find the best price for my preferences

23. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin