Enkelt att få tag på kundtjänst och få svar på frågor. Enkel hemsida att handla på. Bra att förslag på tillköpsvaror till produkten (gällde köp av ett badkar) kommer upp som förslag.
Köpte duschkabinen Svanen och är jättenöjd. Jag tycker kvaliteten är super och själva duschen är både snygg och bra. Till det negativa hör installationsmanualen som inte var helt överensstämmande oc... Näytä lisää
Otroligt bra service av Per-Erik, mycket, mycket hjälpsam o trevlig Mejlen gick också jätte bra. Fick svar snabbt Servicen var verkligen jättebra Så nöjd med detta ärendet Tack Per-Erik fö... Näytä lisää
Innan beställning mailade jag och frågade om men de verkligen hade hemleverans till oss då vi bor på en bilfri ö, och ja, det var inga problem. Dessutom lovade man leverans inom 1-3 dagar men det to... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Tietoja yrityksestä SparMax Sverige
Yrityksen kirjoittama
Vårt samarbete med PostNord, i kombination med våra egna expressförare innebär att vi kan erbjuda dig den snabbaste leveransen!
Massor för pengarna!
SparMax arbetar ständigt för att ge dig som kund det bästa priset. Kvalitetsteamet ser också till att du får bästa kvalitet till lägsta pris. Vårt uppdrag är just detta - att låta dig Spara Max!
Säker e-handel
Hos oss kan du betala direkt med kort, nätbank eller skjuta upp betalningen i upp till 30 dagar med Klarna - helt gratis! Klarna erbjuder också upp till ett års uppskov med betalning.
Verkstedveien 48, 3516, Hønefoss, Norja
- 042-222080
- salj@sparmax.se
- www.sparmax.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Smidigt enkelt och verkar vara mycket…
Smidigt enkelt och verkar vara mycket för pengarna 🥳
Köpte bubbelbad Platina
Köpte bubbelbad Platina. Displayen fungerade inte. Missljud I luftpumpen. Företaget hävdar att felet berodde på att det gjordes med fast installation och inte via stickkontakten. Krävde hur många videoklipp som helst för att åtgärda felet som självklart inte var relaterat till den fasta installationen. Nu över 7 månader senare är det fixat. Supporten svarar sent. Ska inte handla något mer ifrån SparMax. Dock gillar jag badkaret.

Vastaus yritykseltä SparMax Sverige
Bra support före köp
Bra support före köp
Jag ag får hoppas att supporten efter köp är lika bra!
Fick kompensation för en trasig…
Fick kompensation för en trasig soffdyna, det gick snabbt och han var mycket tillmötes gående
Produkten fanns i lager för omgående…
Produkten fanns i lager för omgående leverans.För 900 kr i frakt tycker man att de skulle hålla lev.tiden. 3 dagar blev flera veckor innan leverans.
Skitbra service hjälpsamma och lugna
Skitbra service hjälpsamma och lugna, norska men de gick ändå:)
Snabb feedback via chatfunktionen
Snabb feedback via chatfunktionen. Hjälpsamma. Långsammare återmatning via mail.
Skicka vad som händer med ordern så man…
Skicka vad som händer med ordern så man kan följa den och svara på frågor som skickats in

Vastaus yritykseltä SparMax Sverige
Bra produkt
Bra produkt
Bra och snabb respons vid behov av kontakt
Mycket, mycket nöjd!
Jag har köpt utemöbler vid två tillfällen och jag är supernöjd med allt från beställning, leverans och möbelkvalite'.
Jag ger full pott i mitt omdöme;
10 p av 10 p.
Nu var det bara beställningen som gick…
Nu var det bara beställningen som gick bra och förväntan att vänta på mitt paket 😀
Supporten hjäplte till och jag kunde lösa problemet.
Supporten hjäplte till och jag kunde lösa installationsproblemet och även via telefonsamtal som jag fick hjälp av :-)
Installationsanvisningar skulle varit bättre men via supporten löste sig och de skickade mer dokumentation och problemet var löst.
Jag kom fram ganska fort till supporten och även språket var på norska kunde vi tillsamman komma fram till en lösning ;-)
Rekomenderar produkten värmt :-)
Detaljerad hjälp från supporten.
Detaljerad hjälp från supporten.
Professionell kundservice
Det har varit ett nöje att handla på SparMax.se
Ett trevligt bemötande och mycket bra service med god information både på mail och direktkontakt.
Jag måste verkligen rekommendera företaget!
Kommer självklart handla där igen!
Jag har en son som har arbetat som…
Jag har en son som har arbetat som support för dator användare i västra götalands region. Så jag vet genom honom hur otroligt enerverande och irriterande det kan vara att supporta kunder. Ni har visat en god och lugn positiv attityd. Jag är en typiskt irriterande kund, jag tillhör den äldre generation som inte alltid har den bästa kollen på skicka mail, skicka bilder och veta hur man fixar en video som är tillräckligt liten för att kunna skickas med mail. Att då alltid bemötas med en positiv god ton är viktig. Jag som kund är irriterad och ni som support är irriterad, men ni visar det inte. Ni visar en attityd som förenklar supporten.