Schenkerin toimintako ala-arvoista ?
Tämä kirjoitukseni koskee Suomessa toimivaa Schenkeriä, koska se näyttäisi olevan Ruotsin Schenkerin kanssa jotenkin "kimpassa".
Minulle tuleva paketti lähti eilen Schenkerin kuljettamana Turusta, jonne oli Saksasta tullut GLS'n toimittamana.
Schenker kuljetti paketin Poriin, vaikka minä asun Rauman kupeessa.
Eivätkä taaskaan pitäneet kiinni siitä, mitä olivat arvioiduksi toimituspäiväksi kirjanneet seurantaan. Piti tulla tänään, mutta vasta kyseltyäni heiltä sain kuulla, että toimittavat huomenna.
Olen koko päivän odottanut kotona toimitusta tänään ihan turhaan, ja taas huomenna pitää odottaa ja kytätä.
Tuolla tavalla sattuu melkein aina Porissa. Ja tosiaan, miksi paketin oli pakko mennä yleensäkään jonnekin Poriin, kun Rauma on paljon lähempänä Turkua, josta paketti eilen lähti?
Muuten, viime syksyllä sain paketin suoraan Kiinasta, painoi yli 100 kiloa.
Toimittajana oli Schenker ja kuljettaja ei suostunut yrittämään kuorma-autonsa ajoa kuten ehdotin, vaan yritti peruuttamalla tuoda autonsa pihallemme, jonka yrityksen lopetti sanoen, että hän ei minun pakettini vuoksi kyllä naarmuta autonsa hienoa maalipintaa pihatiemme sivussa oleviin riippuviin pensasaidan oksiin. Etuperin auton olisi pihalle saanut, muut ovat tuoneet.
Tuo kuski jätti paketin, joka oli kuljetuksessa vielä vaurioitunut, sinne 50 metrin päähän, josta minun oli emännän kanssa se käsin naruilla vedettävä ylämäkeen soratietä pihallemme.
Lisäksi hän haukkui minulle kaikki Kiinalaiset tavarat ja kiinalaisten huonon paketoimistavan, joka ei minusta sivumennen sanoen ollut ollut alunperin huono, ainoastaan monien välikäsien kautta kulkiessaan kulunut.
Yleensäkin ihmettelen, miksi pitää kuljettaa niin isolla autolla? Postikin kuljettaa pakettiautolla, kun tietää vanhoihin mummonmökkeihin kuljettavansa, eli maaseudulle, eikä kaupungin asfalttipihoille.
No, tämä nyt oli tällaisen yksityisen ihmisen ajatuskulku, jolla ei tietenkään ole mitään merkitystä isoille firmoille.
Lisäys 24.01.-24 :
Muutin luokitusta, annoin kolme tähteä enemmän kuin eilen.
Tämä siksi, koska sain pakettini tänään juuri kuten asiakaspalvelija oli eilen kertonut.
Lisäksi kuljettaja, joka oman pihatieni liukkauden vuoksi ei päässyt autolla pihaan, kantoi pakettini jalkaisin minulle pihaan asti ja oli muutenkin erittäin miellyttävä ja ystävällinen mies. Ihan toista kuin joskus syksyllä tuon aiemman esimerkkitapauksen aikana.
Joten, Schenker oli nyt oikein hyvin toimiva yritys alkuvaikeuksiensa jälkeen.