Sølund huse havde gode tilbud på brænde forår 26. Vi fik leveret 2 brændetårne af den sødeste og mest hjælpsomme chauffør . 20.02 2026. Vi vil gerne anbefale Sølund huse for de gode priser og meget... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Pavalion projekt. (den dyre model) Montage vejledning er desideret dårlig. Mål på gulv passer ikke Der mangler karme ind. Dør hul meget lav, 1,69m Tårnhul: det kan regne ind ved slag regn. Sid... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Lang, men positiv proces fra tanke til handling - fra første spørgsmål til det sidste, altid hurtige og kompetente svar, som endte op i køb af Mary 8, som til fulde lever op til forventninger om... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi modtog i sommeren 2025 et rigtig fint legehus i modellen “Lille Otto”. Vi er rigtig tilfredse med legehuset og ungerne elsker at lege i det. Eneste forlag til optimering kunne være at døren... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
- Piharakennusten toimittaja
- Leirintämökki
- Mallitalonäyttely
- Leikkipuistolaitteiden toimittaja
- Vajanrakentaja
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Sølund Huse er en online og fysisk forretning med udstilling og salg af havehuse, pavilloner, garager, legehuse, redskabshuse mm. Sølund Huse har I alt over 50 huse udstillet. Alle er velkomne store som små"
Yhteystiedot
Overby skovvej 3, 8732, Hovedgård, Tanska
- info@solundhuse
- www.solundhuse.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Mangler og lang ventetid
Vi købte legehuset, lille Alberte, og fragt etc forløb lige efter planen. Vi udpakkede delene og til vores overraskelse havde vi tilkøbt en musefamilie som havde forrettet deres små gaver over det hele.
Delene skulle nedvaskes, grundes og samles med skruer i alle størrelser i et stort rod. Efterhånden som samlingen skred frem mangler vi flere dele der skal eftersendes delvist fra Estland, hvor fabrikken ligger. Herudover som kronen på værket var den medsendte postkasse ikke i den bestilte farve.
Konklusionen er at oplevelsen og det flere uger lange arbejde med at male og samle delene ikke står mål med prisen i luxusenden, 16000kr.!!
Eneste råd er at man skal afsætte rigtig, rigtig meget tid og hvis man har mangler og klager som forsinker arbejdet yderligere kan man i bedste fald kompenseres med at stole/bord sæt. Uanset hvor store manglerne er gives der aldrig refusion. Så overvej et køb af legehus eller lignende en ekstra gang.

Vi har købt et legehus
Vi har købt et legehus, som allerede blev leveret dagen efter bestilling. Legehuset er super flot. Det har været en lang byggeproces, både fordi vi skulle grave ud og anlægge fundament af fliser og dernæst fordi det er ret omstændigt at samle huset. Vi kan sagtens anbefale at købe et legehus fra Sølund, dog skal man sikre sig, at man har det nødvendige værktøj samt være lidt ferm til at arbejde med træ. Samlevejledningen er uundværlig og man skal indimellem lige selv kunne regne noget ud. Vores datter er allerede meget glad for huset, især hemsen.

virkelig god service
virkelig god service. Vi bestilte et vildmarksbad i sidste uge (selvbyg) med leveringstid på 2-3 uger. 2 Dage senere har Sølundhuse lagersalg på hjemmesiden og jeg kontakter dem og får opgraderet ordren til "leveres samlet" uden nogen problemer. Nu er vildmarksbadet kommet og står fint i haven. God service! S

Mangelfuld dokumentation, vejledning
Levering forløb fint. Til gengæld er byggevejledning meget mangelfuld, når det er en amatør der skal sætte det op. Vejledningen der var med var til en helt anden pavillion. Synes godt at I kunne lave en meget bedre vejledning, hvis du køber et skab af Ikea er der nok 20 sider med.

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk
Vildmarks badet blev ikke leveret på…
Vildmarks badet blev ikke leveret på aftalte sted.
Aftalen om flytning til aftalte sted blev ikke overholdt.
Vildmarks badet er stadig utæt
Leverance af kopholder er forkert.

God Service og hurtig levering

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk
Sølund Iris B havehus 12m2.
Vi købte et Iris B havehus 12m2.
Sølund får 5 stjerne fra ordre til levering da Sølund informerede løbende og leverede spm lovet efter 3 uger.
Fragtmanden løftede huset ind i havnen hvor det skulle stilles op.
Det var pakket pænt og forsvarligt ind.
Super nemt at samle, en weekend så stod huset der med tag og tagpap.
Ingen skader ingen mangler og meget højt kvalitet.
Imponeret og varm anbefaling herfra

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk
Varen kom lynhurtigt efter bestilling

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk
Ingen fleksibilitet ift leverance…
Ingen fleksibilitet ift leverance tidspunkt, kan kun afvente hvornår det passer Sølund at levere varerne, hvortil kommer endelig besked først dagen før. Hvis man ønsker at udsætte leverancen koster det et betydeligt beløb i “opbevaring” pr måned.

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk
Dårlig kvalitet og fuld af mangler.
Dårlig kvalitet og fuld af mangler.
Opdatering af anmeldelse efter Sølunds svar nedenfor:
Det var desværre ikke blot kosmetiske fejl og transportskade, som vores legehus havde. Her er der lige en samlet oversigt over de utallige fejl/mangler.
Det startede ud med at vi allerede ved udpakning, kunne se at flere elementer var beskadiget. Heldigvis var de fleste nogle man mere eller mindre kunne skjule, dog ikke alle.
Da vi skulle igang med at samle, fulgte vi den medsendte samlevejledning, men oplevede dog desværre utallige problemer.
Vi startede ud med at lave et fundament, som passede helt efter målene, og havde samme krydsmål, jf. tegningen.
Da vi skulle til at ligge gulvet på, indså vi hurtigt at der skulle være meget afstand(> 2mm) mellem hvert bræt for at kunne dække hele fundamentet. Dette betød at gulvet nærmest ikke var låst i fer og not. Samme historie skulle vise sig også at gælde taget. Se vedhæftet billede.
Da vi skulle til at montere alle siderne, viste det sig at de korte sider(EL6, EL7) var for lange til bunden, og vi måtte undlade at bagsiden(EL1) var sat helt ind til gulvet.
Da vi kom til stigen til hemsen, kunne vi se at der allerede var boret for. Yes tænkte vi, indtil vi så tegningen og målte afstanden mellem de huller der var boret. Afstanden varierede mellem 21cm - 25cm hvor der i følge tegningen skulle være 19.8cm mellem hver overkant trin. Det resulterede i at vi har forskellig afstand mellem hvert trin. Desuden var hjørnet af trappen også knækket af.
Da vi havde sat spæret i(DB3), vidste vi allerede at vi ville få problemer med taget. Den ene af siderne var ikke skåret ordentligt til. Smiget sad for højt oppe, og vi blev nødt til selv at høvle, for at kunne få tagbrædderne på.
Da vi så skulle til at samle vinduerne, skulle vi bruge 48 stk 3,0x25 skruer (S10). Dem var der ikke en eneste af i nogen af poserne, så dem måtte vi ud og købe. Også her var en af elementerne(A2) flækket, dette løste vi med trælim.
Da vi skulle til at montere taget, startede vi med at høvle spæret for at smiget passede til den korte side. Vi troede først at det var fordi den ikke var banket ordentligt i, men den passede 100% i den lange side, og vi kunne ikke banke den længere ned.
Da vi endelig skulle til at ligge taget på, mistænkte vi at vi ville opleve samme problem som ved gulvet. Og rigtigt nok, brædderne skulle have for stor afstand til ordentligt at låse i fer og not.
Da vi skulle sætte sternkanten på (G1, G2, GB1, GB2) var der igen problemer med smiget, og længderne. Smiget på den ene side var skåret skævt så GB2 og GB1 ikke kunne sættes helt sammen, dette skulle dog heldigvis dækkes med G6, men det besværliggøre stadig montagen, og var bare endnu en rids i lakken. Hvad der var værre var målene.
Jvf. Tegningerne skal GB1 være 19x120x1340 og G1 være 17x40x1350. Det faktiske mål var noget helt andet og G1 var kortere end GB1. G1 var 1320 og GB2 var 1345, hvilket resulterede i at G1 var alt for kort. Dette gælder begge sider. Her bliver vi simpelthen nødt til at få fremsendt nogle nye elementer.
Generelt var de færdigsamlede elementer ikke i orden. Flere elementer var skruet sammen tæt på kanterne, så træet var flækket. Flere elementer var sat skævt sammen, som forvoldte problemer når man skulle bygge videre på dette.
Derudover manglede der skruer, som vi selv måtte ud i byggemarkedet og have en ekstra udgift ved.
Vi havde helt sikkert forventet en bedre kvalitet, og sidder tilbage med en træls følelse i kroppen over at det her på ingen måde lever op til hvad vi har bestilt og betalt for. I vil ombytte trappen, og give en postkasse til 249kr og et børne bord/bænk sæt - hvilket da overhovedet ikke kompenserer for hvad vi har modtaget. Tænk sig at i vil være det bekendt. Jeg vil helt sikkert ikke anbefale Sølund.

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk
Det er bare alt for besværligt
Det er bare alt for besværligt. Det er ikke et ligetil "gør det selv" legehus at samle og sætte op. Hvis ikke du har bygget før, har du helt afgjort en udfordring med at få bygget dit legehus så det står som det skal. I forhold til hvad der ellers er på markedet, er det for dyrt og for besværligt.
En klar anbefaling herfra er, at medmindre du selv har et fornuftigt udvalg af værktøj og iøvrigt over middel færdigheder med at bygge, skal du holde dig langt væk.
Det er super flot når det står der - men det er en lang vej.

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk
Service og vejledning ifm opsætning af…
Service og vejledning ifm opsætning af hus slet ikke i orden.
Vi har de sidste dage haft en fagmand tilknyttet vores lille projekt, og her har vi flere gange haft fat i Sølund Huse pga manglende vejledning, elementer der måtte skæres til, fordi de ikke passede i størrelsen samt elementer (lister til vinduerne) som manglede, og som vi derfor selv måtte skaffe for at kunne få huset færdigt.
Efter at huset er kommet op har vi konstater at det regner ind, vi er derfor igen i dialog med vores fagmand om hvad der ydeligere skal investeres i for at holde vand ude af huset.
Vi er rigtig glade for vores hus, men processen og oplevelsen med Sølund Huse har været under al kritik, og vi har måtte koste mere på huset for at kunne færdiggøre projektet.

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk
flot hus, men vejledningen kunne være bedre. især angående tagshingels der følger med
Vi er på vej til at blive færdig med at bygge vores legehus. huset er rigtig flot, vejledningen er god, men ikke idiotsikker.
taget har desuden voldet os en del problemer. der var ikke en vejledning med. og den video de har liggende er rimeligt mangelfuld. der er fx. ikke vist hvordan man skal gøre det når der er karnapper i taget. og dele af videoen er ret mørk, så der er svært at se hvordan det bliver gjort. mit forsøg på kontakt og hjælp blev ikke besvaret. så der kunne jeg godt have håbet på lidt mere service.

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk
Ringede først ang diverse spørgsmål
Ringede først ang diverse spørgsmål, alle svar syntes jeg var brugbar, levering var som planlagt og godt indpakket. Varen var som beskrevet på siden og via tlf oplysninger.

Præcis levering
Præcis levering. Omhyggelig pakket. Alt sammen til en god pris. Kan klart anbefales.

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.