Sølund - Naturens eget håndværk Arvostelua 424

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Sølund huse havde gode tilbud på brænde forår 26. Vi fik leveret 2 brændetårne af den sødeste og mest hjælpsomme chauffør . 20.02 2026. Vi vil gerne anbefale Sølund huse for de gode priser og meget... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Pavalion projekt. (den dyre model) Montage vejledning er desideret dårlig. Mål på gulv passer ikke Der mangler karme ind. Dør hul meget lav, 1,69m Tårnhul: det kan regne ind ved slag regn. Sid... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Lang, men positiv proces fra tanke til handling - fra første spørgsmål til det sidste, altid hurtige og kompetente svar, som endte op i køb af Mary 8, som til fulde lever op til forventninger om... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Vi modtog i sommeren 2025 et rigtig fint legehus i modellen “Lille Otto”. Vi er rigtig tilfredse med legehuset og ungerne elsker at lege i det. Eneste forlag til optimering kunne være at døren... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Piharakennusten toimittaja
  2. Leirintämökki
  3. Mallitalonäyttely
  4. Leikkipuistolaitteiden toimittaja
  5. Vajanrakentaja

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Sølund Huse er en online og fysisk forretning med udstilling og salg af havehuse, pavilloner, garager, legehuse, redskabshuse mm. Sølund Huse har I alt over 50 huse udstillet. Alle er velkomne store som små"

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Genial oplevelse

30. kesäkuuta 2022

Hej Tina
Mange tak for stjernerne - fornøjelsen er helt på vores side ;-)

Mangler og lang ventetid

Vi købte legehuset, lille Alberte, og fragt etc forløb lige efter planen. Vi udpakkede delene og til vores overraskelse havde vi tilkøbt en musefamilie som havde forrettet deres små gaver over det hele.
Delene skulle nedvaskes, grundes og samles med skruer i alle størrelser i et stort rod. Efterhånden som samlingen skred frem mangler vi flere dele der skal eftersendes delvist fra Estland, hvor fabrikken ligger. Herudover som kronen på værket var den medsendte postkasse ikke i den bestilte farve.
Konklusionen er at oplevelsen og det flere uger lange arbejde med at male og samle delene ikke står mål med prisen i luxusenden, 16000kr.!!
Eneste råd er at man skal afsætte rigtig, rigtig meget tid og hvis man har mangler og klager som forsinker arbejdet yderligere kan man i bedste fald kompenseres med at stole/bord sæt. Uanset hvor store manglerne er gives der aldrig refusion. Så overvej et køb af legehus eller lignende en ekstra gang.

30. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej Mads. Godt er du er nået i mål med "projekt legehus". Vi er kede af at du har haft udfordringer med at bygge og kan kun henvise til at vi hjalp dig så hurtigt som muligt med de ting du ikke kunne finde, samt byttede postkassen med det samme. Vi håber at I, trods udfordringerne, bliver glade for lille Alberte. Børnemøbelsættet som i modtog gratis som kompensation for jeres ekstra arbejdstid hjælper måske lidt.
Sølund huse

Vi har købt et legehus

Vi har købt et legehus, som allerede blev leveret dagen efter bestilling. Legehuset er super flot. Det har været en lang byggeproces, både fordi vi skulle grave ud og anlægge fundament af fliser og dernæst fordi det er ret omstændigt at samle huset. Vi kan sagtens anbefale at købe et legehus fra Sølund, dog skal man sikre sig, at man har det nødvendige værktøj samt være lidt ferm til at arbejde med træ. Samlevejledningen er uundværlig og man skal indimellem lige selv kunne regne noget ud. Vores datter er allerede meget glad for huset, især hemsen.

19. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej Gitte. Tak for stjernerne :-) Vi er glade for at I er kommet godt i mål med "projek legehus". Det skal nok give mange gode timer for jeres datter og jer. Rigtig god sommer.

virkelig god service

virkelig god service. Vi bestilte et vildmarksbad i sidste uge (selvbyg) med leveringstid på 2-3 uger. 2 Dage senere har Sølundhuse lagersalg på hjemmesiden og jeg kontakter dem og får opgraderet ordren til "leveres samlet" uden nogen problemer. Nu er vildmarksbadet kommet og står fint i haven. God service! S

31. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej Stephan. Tak for de fine stjerner. Og godt du fik det vildmarksbad du helst ville have :-) rigtig god fornøjelse med det.
Hilsen

Mangelfuld dokumentation, vejledning

Levering forløb fint. Til gengæld er byggevejledning meget mangelfuld, når det er en amatør der skal sætte det op. Vejledningen der var med var til en helt anden pavillion. Synes godt at I kunne lave en meget bedre vejledning, hvis du køber et skab af Ikea er der nok 20 sider med.

19. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej Per. Tak for din bedømmelse. Vi arbejder på at forbedre vores vejledninger hele tiden. Vi takker for din feedback og jeg vil sende det til produktafdelingen med det samme. Jeg håber at I, trods udfordringerne, bliver glade for huset.

Fint hus

Fint hus. Spændende/sjovt at samle, men malearbejdet er stort

14. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej Søren. Vi er glade for at du har fundet opsætningen sjov og spændende. Malerarbejdet er stort men sådan er det jo med træ ;-) godt og meget malerarbejde nu kommer dig til gode senere. ;-)

Saanut 1/5 tähteä

Vildmarks badet blev ikke leveret på…

Vildmarks badet blev ikke leveret på aftalte sted.
Aftalen om flytning til aftalte sted blev ikke overholdt.
Vildmarks badet er stadig utæt
Leverance af kopholder er forkert.

14. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej Jan. Vi beklager at det ikke var muligt for vores chauffør at krane det ind på ønskede sted. Hvis du vil kontakte vores reklamationsafdeling med dine spørgsmål vedr. utæt bad og kopholder så vil de se på det asap.

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej Victor. Tak for de fine stjerner. Vi ønsker jer mange gode stunder i pavillonen.
Lisbeth Sølund Huse

Saanut 5/5 tähteä

Sølund Iris B havehus 12m2.

Vi købte et Iris B havehus 12m2.
Sølund får 5 stjerne fra ordre til levering da Sølund informerede løbende og leverede spm lovet efter 3 uger.
Fragtmanden løftede huset ind i havnen hvor det skulle stilles op.
Det var pakket pænt og forsvarligt ind.
Super nemt at samle, en weekend så stod huset der med tag og tagpap.
Ingen skader ingen mangler og meget højt kvalitet.
Imponeret og varm anbefaling herfra

13. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej Frank. Tusind tak for de fine stjerner og roser. Dem er vi virkelig glade for ! Vi ønsker jer en god, varm sommer i jeres nye havehus.

Det var god service

13. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej Christopher. Mange mange tak for de fine stjerner. Vi er glade for at du kunne lide at handle med os glæder os til næste gang ;-)

Super hurtig levering!

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej Siw. TAK for alle stjernerne. Jeg giver de fleste videre til lageret og chaufføren :-)

Saanut 1/5 tähteä

Ingen fleksibilitet ift leverance…

Ingen fleksibilitet ift leverance tidspunkt, kan kun afvente hvornår det passer Sølund at levere varerne, hvortil kommer endelig besked først dagen før. Hvis man ønsker at udsætte leverancen koster det et betydeligt beløb i “opbevaring” pr måned.

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej, Vi beklager at vi ikke kunne levere om eftermiddagen på den aftalte dag. Ved køb hos os er fragten med i prisen, netop fordi vi selv planlægger vores biler så de kører mest hensigstmæssigt og miljømæssigt. Vi håber at du trods leveringsudfordringen stadig bliver glad for vildmarksbadet.

Saanut 1/5 tähteä

Dårlig kvalitet og fuld af mangler.

Dårlig kvalitet og fuld af mangler.

Opdatering af anmeldelse efter Sølunds svar nedenfor:

Det var desværre ikke blot kosmetiske fejl og transportskade, som vores legehus havde. Her er der lige en samlet oversigt over de utallige fejl/mangler.

Det startede ud med at vi allerede ved udpakning, kunne se at flere elementer var beskadiget. Heldigvis var de fleste nogle man mere eller mindre kunne skjule, dog ikke alle.

Da vi skulle igang med at samle, fulgte vi den medsendte samlevejledning, men oplevede dog desværre utallige problemer.
Vi startede ud med at lave et fundament, som passede helt efter målene, og havde samme krydsmål, jf. tegningen.

Da vi skulle til at ligge gulvet på, indså vi hurtigt at der skulle være meget afstand(> 2mm) mellem hvert bræt for at kunne dække hele fundamentet. Dette betød at gulvet nærmest ikke var låst i fer og not. Samme historie skulle vise sig også at gælde taget. Se vedhæftet billede.

Da vi skulle til at montere alle siderne, viste det sig at de korte sider(EL6, EL7) var for lange til bunden, og vi måtte undlade at bagsiden(EL1) var sat helt ind til gulvet.

Da vi kom til stigen til hemsen, kunne vi se at der allerede var boret for. Yes tænkte vi, indtil vi så tegningen og målte afstanden mellem de huller der var boret. Afstanden varierede mellem 21cm - 25cm hvor der i følge tegningen skulle være 19.8cm mellem hver overkant trin. Det resulterede i at vi har forskellig afstand mellem hvert trin. Desuden var hjørnet af trappen også knækket af.

Da vi havde sat spæret i(DB3), vidste vi allerede at vi ville få problemer med taget. Den ene af siderne var ikke skåret ordentligt til. Smiget sad for højt oppe, og vi blev nødt til selv at høvle, for at kunne få tagbrædderne på.

Da vi så skulle til at samle vinduerne, skulle vi bruge 48 stk 3,0x25 skruer (S10). Dem var der ikke en eneste af i nogen af poserne, så dem måtte vi ud og købe. Også her var en af elementerne(A2) flækket, dette løste vi med trælim.

Da vi skulle til at montere taget, startede vi med at høvle spæret for at smiget passede til den korte side. Vi troede først at det var fordi den ikke var banket ordentligt i, men den passede 100% i den lange side, og vi kunne ikke banke den længere ned.

Da vi endelig skulle til at ligge taget på, mistænkte vi at vi ville opleve samme problem som ved gulvet. Og rigtigt nok, brædderne skulle have for stor afstand til ordentligt at låse i fer og not.

Da vi skulle sætte sternkanten på (G1, G2, GB1, GB2) var der igen problemer med smiget, og længderne. Smiget på den ene side var skåret skævt så GB2 og GB1 ikke kunne sættes helt sammen, dette skulle dog heldigvis dækkes med G6, men det besværliggøre stadig montagen, og var bare endnu en rids i lakken. Hvad der var værre var målene.

Jvf. Tegningerne skal GB1 være 19x120x1340 og G1 være 17x40x1350. Det faktiske mål var noget helt andet og G1 var kortere end GB1. G1 var 1320 og GB2 var 1345, hvilket resulterede i at G1 var alt for kort. Dette gælder begge sider. Her bliver vi simpelthen nødt til at få fremsendt nogle nye elementer.

Generelt var de færdigsamlede elementer ikke i orden. Flere elementer var skruet sammen tæt på kanterne, så træet var flækket. Flere elementer var sat skævt sammen, som forvoldte problemer når man skulle bygge videre på dette.

Derudover manglede der skruer, som vi selv måtte ud i byggemarkedet og have en ekstra udgift ved.

Vi havde helt sikkert forventet en bedre kvalitet, og sidder tilbage med en træls følelse i kroppen over at det her på ingen måde lever op til hvad vi har bestilt og betalt for. I vil ombytte trappen, og give en postkasse til 249kr og et børne bord/bænk sæt - hvilket da overhovedet ikke kompenserer for hvad vi har modtaget. Tænk sig at i vil være det bekendt. Jeg vil helt sikkert ikke anbefale Sølund.

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej Mette. Jeg er ked af det legehus du fik ikke var pakket som de plejer fra savværket og også havde været udsat for en transportskade. Jeg kan forstå på korrespondancen med vores reklamationsafdeling at I selv kunne fixe det meste. Trappen med de skæve skruehuller er på vej savværket og vi håber at kunne levere snarest.
Sølund huse

Saanut 2/5 tähteä

Det er bare alt for besværligt

Det er bare alt for besværligt. Det er ikke et ligetil "gør det selv" legehus at samle og sætte op. Hvis ikke du har bygget før, har du helt afgjort en udfordring med at få bygget dit legehus så det står som det skal. I forhold til hvad der ellers er på markedet, er det for dyrt og for besværligt.
En klar anbefaling herfra er, at medmindre du selv har et fornuftigt udvalg af værktøj og iøvrigt over middel færdigheder med at bygge, skal du holde dig langt væk.
Det er super flot når det står der - men det er en lang vej.

Hej Morten.
Vi er glade for at du, trods udfordringerne, fik det til at se super flot ud.
Vi ønsker jer god fornøjelse i legehuse de næste mange år.

Saanut 1/5 tähteä

Service og vejledning ifm opsætning af…

Service og vejledning ifm opsætning af hus slet ikke i orden.
Vi har de sidste dage haft en fagmand tilknyttet vores lille projekt, og her har vi flere gange haft fat i Sølund Huse pga manglende vejledning, elementer der måtte skæres til, fordi de ikke passede i størrelsen samt elementer (lister til vinduerne) som manglede, og som vi derfor selv måtte skaffe for at kunne få huset færdigt.

Efter at huset er kommet op har vi konstater at det regner ind, vi er derfor igen i dialog med vores fagmand om hvad der ydeligere skal investeres i for at holde vand ude af huset.
Vi er rigtig glade for vores hus, men processen og oplevelsen med Sølund Huse har været under al kritik, og vi har måtte koste mere på huset for at kunne færdiggøre projektet.

10. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej Silke. Vi er kede af at du føler at det har været en træls oplevelse med vores reklamtionsbehandling. Vi har gjort hvad vi kunne ud fra de oplysninger vi havde. Vi havde gerne sendt nye lister på dem der var 1,5- 2 mm for lange men vi vurderede at det var en hurtige og nemmere løsning for jer at I selv, ellers jeres fagmand, tog en smule af så de kunne passe. Mht. de manglede lister havde vi gerne sendt disse hvis vi var blevet informeret om at de manglede. Jeg håber at I, trods udfordringerne, bliver glade for huset og ønsker jeg en god sommer i det lille havehus.

Saanut 4/5 tähteä

flot hus, men vejledningen kunne være bedre. især angående tagshingels der følger med

Vi er på vej til at blive færdig med at bygge vores legehus. huset er rigtig flot, vejledningen er god, men ikke idiotsikker.

taget har desuden voldet os en del problemer. der var ikke en vejledning med. og den video de har liggende er rimeligt mangelfuld. der er fx. ikke vist hvordan man skal gøre det når der er karnapper i taget. og dele af videoen er ret mørk, så der er svært at se hvordan det bliver gjort. mit forsøg på kontakt og hjælp blev ikke besvaret. så der kunne jeg godt have håbet på lidt mere service.

20. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej, Dejligt at I er glade for legehuset. Jeg er ked af at du ikke har fået svar på dine henvendelser mht. shingles omkring karnapper. Hvis du vil være sød at skrive en mail til info@solundhuse.dk med hvilken platform du kontaktede os på vil jeg jeg gerne gå videre med det. Jeg vil spørge om produktafdelingen kan lave nogle nye videoer på de nye legehuse med karnapper :-)

Saanut 5/5 tähteä

Ringede først ang diverse spørgsmål

Ringede først ang diverse spørgsmål, alle svar syntes jeg var brugbar, levering var som planlagt og godt indpakket. Varen var som beskrevet på siden og via tlf oplysninger.

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej. Mange tak for de fine stjerner. Vi er glade for at kunne hjælpe hele vejen igennem :-)
Venlig Hilsen

Altid god service

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej -tusind tak ! Det vil jeg give videre til hele huset :-)
venlig hilsen

Præcis levering

Præcis levering. Omhyggelig pakket. Alt sammen til en god pris. Kan klart anbefales.

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej, Tusind tak for stjerner og anbefaling ! Vi er rigtig glade for at kunne hjælpe dig. Jeg lader roserne gå videre til resten af huset, inkl chauffører.
Venlig Hilsen
Lisbeh

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin