Yrityksen tiedot

1. Talopakettimyyjä

Yrityksen kirjoittama

Træhytter24.dk er en online forhandler af træhytter og relaterede træbygninger, der kombinerer skandinavisk design med høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Virksomheden er en del af et internationalt firma med produktion i Estland og salg i lande som Danmark, Sverige, Tyskland og Storbritannien. Træhytter24.dk specialiserer sig i et bredt udvalg af trækonstruktioner, herunder sommerhuse, havehuse, redskabsskure, garager, saunaer, grilhytter og anneks, alle fremstillet af nøje udvalgt nordisk gran. Med over 20 års erfaring i træforarbejdning og moderne produktionsteknologier sikrer virksomheden holdbare, miljøvenlige produkter, der kan modstå tidens tand. Træhytter24.dk skiller sig ud ved at tilbyde træhytter i alle størrelser og prisklasser, fra små havepavilloner til større sommerhuse over 25 m², udstyret med premium funktioner som termoruder, tyskproducerede vinduessystemer og tykke gulvbrædder. Deres fokus på bæredygtighed ses i alt fra materialevalg til effektiv logistik, hvilket gør det muligt at levere produkterne gratis i hele Danmark inden for 4-8 uger for populære modeller. Virksomheden lægger desuden vægt på kundeservice, hvor et dansk team står klar til at besvare spørgsmål og vejlede kunder gennem købsprocessen. Produkterne er designet til alsidighed og kan bruges som gæstehuse, kontorer, fitnessrum eller endda lejeboliger via platforme som Airbnb. Kunder roser ofte den hurtige levering og professionelle montering, som typisk udføres af et erfarent team fra Estland. Anmeldelser fremhæver også den gode kommunikation og evnen til at imødekomme individuelle ønsker, hvilket gør Træhytter24.dk til et populært valg blandt danskere, der ønsker at udvide deres bolig med en praktisk og æstetisk træbygning. Med en mission om at gøre træhytter tilgængelige for alle uden at gå på kompromis med kvalitet, har Træhytter24.dk etableret sig som en innovativ spiller på markedet. Virksomheden fortsætter med at sætte nye standarder for salg af træhytter i Danmark og appellerer til både traditionelle og moderne behov i en tid, hvor bæredygtige og fleksible boligløsninger vinder frem.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

100% positiv oplevelse

Det har været en meget positiv oplevelse fra første kontakt med Antony til havehuset stod. Hurtig, fyldestgørende information, overholdelse af tidsfrister, et meget arbejdsomt og effektivt team til byggelse af hytten. Det var tydeligt de vidste hvad de havde med at gøre.
Kvaliteten er helt i top med gedignt træ, tykke energisparende vinduer.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger

Og tak, Antony for din hjælpsomhed og altid hurtige svar.

15. toukokuuta 2026

Hej Annette,

Tusind tak for de fantastiske ord og den varme anbefaling! Det glæder mig og hele teamet utroligt meget at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – lige fra vores første snak, til havehuset stod helt færdigt.

Vi lægger stor vægt på hurtig kommunikation og pålidelighed, så det er skønt at vide, at du har følt dig godt informeret og tryg ved tidsfristerne. Byggesjakken vil helt sikkert blive glade for de rosende ord om deres effektivitet og håndværk; de sætter en stor ære i at levere et resultat, hvor både materialer og detaljer er helt i top.

Det har været en absolut fornøjelse at hjælpe dig i mål med projektet. Jeg håber, du får uendelig stor glæde af dit nye havehus i mange år fremover!

Kolonihavehus

Kolonihavehus
Sidste sommer købte vi en hytte på 35m2, der skulle bruges som kolonihavehus. Vi designede selv hytten dvs. valg af døre og vinduer og placering af dem. Tre friske fyre kom og satte hytten op på tre en halv dag, og så gik vi i gang med maling, opbygning af køkken mv. Undervejs har der været et par ting, der skulle ordnes, og det blev gjort hurtigt uden problemer. Kommunikationen med træhytter24/Antony har hele vejen været god og hurtig. Nu har vi det dejligste lille hus, som vi nyder i fulde drag. De bedste anbefalinger fra os.
Ulrik & Bente

28. huhtikuuta 2026

Kære Ulrik og Bente

Mange tak for de pæne ord og for den flotte anmeldelse!

Det er fantastisk at høre, at I er blevet glade for jeres nye kolonihavehus. Det er altid en fornøjelse for os at se, hvordan et projekt bliver helt unikt, når man selv har været med til at designe placeringen af døre og vinduer – det giver bare det helt rigtige personlige præg.

Vi er også glade for, at I havde en god oplevelse med vores montører og kommunikationen undervejs. Selvom der altid kan opstå småting, når man bygger, så er vores vigtigste opgave netop at få det løst hurtigt, så I kan fokusere på det sjove, som køkkenbyg og maling.

Vi ønsker jer rigtig mange gode timer og hyggelige stunder i jeres nye fristed.

Saanut 3/5 tähteä

Golfhytte

God kvalitet – men golfhytten mangler bedre dimensioner
Jeg er generelt meget tilfreds med kvaliteten fra Træhytter24. Der er tydeligt fokus på detaljer, fra emballage til samling, og alt passer fint sammen.
Jeg købte en 6 m golfhytte til golfsimulator, men designet har en rumdeler, som gør hytten smallest netop dér, hvor tee-stedet skal være. Af sikkerhedshensyn måtte jeg save 15 cm af rumdeleren. Der er også for kort afstand bag tee-stedet til medspillere/tilskuere, så de sofa-løsninger man ser i salgsmaterialet, er svære at bruge i praksis.
Derudover er gulvet begyndt at knirke i områder med meget belastning, selv med skumplader og tæppe ovenpå.
Forslag: Lav en længere version af golfhytten (fx +2 m), gør rumdeleren fleksibel, og forstærk gulvet i belastede områder.
Samlet set er kvaliteten god, men golfhytten har et tydeligt forbedringspotentiale. Med relativt små designændringer kunne den blive markant bedre. I dens nuværende dimensioner og udformning kan jeg dog ikke give den min anbefaling.

23. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Træhytter24

Mange tak for din henvendelse og for de pæne ord omkring vores generelle kvalitet og fokus på detaljer. Det glæder os meget at høre, at selve samleprocessen og emballagen har levet op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din konstruktive feedback vedrørende indretningen af vores 6 m golfhytte. Vores design er udviklet med henblik på at skabe en balance mellem funktionalitet og æstetik, men vi anerkender, at individuelle behov til simulator-opsætninger kan variere.

I forhold til de punkter, du rejser, har vi følgende bemærkninger:

Dimensioner og rumdeler: Vi noterer os din observation omkring rumdelerens placering. Da vi stræber efter at levere løsninger, der passer til standardmål, er det værdifuldt for os at høre om dine praktiske erfaringer med tee-stedet. Vi må dog understrege, at egne modifikationer af konstruktionen (som at save i rumdeleren) sker på eget ansvar, da det kan påvirke hyttens statiske stabilitet.

Pladsforhold: Vores salgsmateriale viser forskellige indretningsmuligheder, men vi opfordrer altid til, at man opmåler sit specifikke udstyr og simulator-setup før installation, da pladsbehovet bag tee-stedet ofte afhænger af den valgte teknologi og svingtype.

Gulvkonstruktion: Det er beklageligt at høre om knirken i gulvet. Vores gulve er dimensioneret til almindelig brug, men ved meget punktvis belastning – som det ofte ses ved et tee-sted – kan der opstå bevægelse. Vi anbefaler her en ekstra understøtning af strøerne i de specifikke belastningszoner for at imødekomme det ekstra tryk.

Dine forslag om en længere model og en mere fleksibel rumdeler er yderst relevante, og vi vil tage dem med videre til vores produktudviklingsteam. Det er netop input fra passionerede brugere som dig, der hjælper os med at blive bedre.

Selvom vi er kede af, at du ikke kan give din fulde anbefaling på nuværende tidspunkt, håber vi, at du trods de nødvendige tilpasninger får stor glæde af din golfhytte og mange gode timer med simulatoren.

Saanut 5/5 tähteä

Vi har købt træhus igennem Træhytter 24…

Vi har købt træhus igennem Træhytter 24 det har simpelthen været den fantastisk bedste service jeg nogensinde har fået af en sælger han hjalp med alt kan varmt anbefale at køre hus igennem træhytter 24.000 tak til en fantastisk sælger Antony
Mvh Brian Hansen Randers

21. heinäkuuta 2025

Hej Brian

Tusind tak for din dejlige besked 🌟 Det gør os utrolig glade at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med os hos Træhytter24.

Din anbefaling betyder alverden, og vi er glade for at vi kunne være med til at gøre hele processen tryg og nem for dig.

Vi ønsker dig mange gode stunder i dit nye træhus, og vi står altid klar, hvis du får brug for hjælp i fremtiden. 💚

Saanut 5/5 tähteä

Vi har lige købt et super dejligt…

Vi har lige købt et super dejligt kolonihavehus fra træhytte24.
Super god service fra Antony som følger op på alle de spørgsmål og udfordringer vi og byggerådgiver kom med, altid hurtig og kompetente svar fra ham. Tog han ikke lige telefonen, ringede han tilbage inden for et par timer og de mails vi skrev fik vi altid svar på inden for et døgn. :-)
Installation teamet var tre høflige og dygtige unge fyre.
Jeg kan varmt anbefale træhytter24 til enhver tid. Tusind tak for en god service og et dejligt hus, som vi glæder os til at få mange gode timer i.

8. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Træhytter24

Tusind tak for din utroligt flotte og detaljerede anmeldelse 🌟

Vi bliver simpelthen så glade, når vi kan mærke, at vores kunder både føler sig trygge og godt behandlet gennem hele processen – lige fra den første henvendelse til huset står klar. Det betyder meget for os at levere ikke bare et kolonihavehus, men også en oplevelse, hvor man føler sig taget hånd om hele vejen.

Det er dejligt at høre, at vi kunne hjælpe hurtigt og kompetent med alle de spørgsmål, I og byggerådgiver havde. Vi lægger stor vægt på at være tilgængelige, og jeres oplevelse med både opkald og e-mails viser præcis, hvordan vi gerne vil arbejde: med nærvær, troværdighed og en hurtig respons, så man aldrig står alene i processen.

Vi sender også et stort skulderklap videre til vores installationsteam. De sætter en ære i at udføre arbejdet professionelt og samtidig møde vores kunder med smil, høflighed og engagement – derfor betyder det ekstra meget, at I lægger mærke til og fremhæver netop den indsats.

At I allerede nu glæder jer til at bruge mange gode timer i jeres nye hus, er for os den allerbedste belønning. Vi håber, kolonihavehuset bliver rammen om hyggelige dage, gode minder og masser af oplevelser for jer og dem, I holder af.

Saanut 5/5 tähteä

Vi har fået leveret en bjælkehytte og er meget tilfredse

Vi har fået leveret en bjælkehytte efter egne mål men baseret på en standard hytte. Hele forløbet er gået godt. Vi ændrede blandt andet nogle mål undervejs og stillede også mange spørgsmål undervejs som blev besvaret. Hytten blev leveret præcis på den ønskede dato og aflæsningen forløb godt. Ca. en uge senere kom montageteamet og satte den op. Vi havde først overvejet selv at gøre det men vi fortryder ikke at vi valgte at betale det ekstra, det kostede for opsætning. Teamet var enormt effektive. Alt står snorlige og det tog 3 dage. Det skal også siges at Vi valgte 70mm bjælker og de er forholdsvis tunge.
Vi havde forinden sørget for at beton fundament betongulv var klar og i mål, water og vinkel. Det tror jeg godt kan betale sig at man kæler lidt for uanset hvilken type fundament, man ønsker

2. kesäkuuta 2025

Hej Lars

Mange tak for den dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at hele forløbet har forløbet godt, og at I er tilfredse med både leveringen og opsætningen. Det er også rart at høre, at montageteamet var effektive, og at valget om at få hjælp til opsætningen var en god beslutning. Det er helt rigtigt, at et ordentligt fundament kan gøre en stor forskel for både kvaliteten og stabiliteten af træhytten, så det er godt, at I tog højde for det på forhånd.

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk service og skøn træhytte!

Vi har nu modtoget den flotte træhytte “Granada” fra Træhytter24, og den er fantastisk!
Fra det øjeblik, vi begyndte samarbejdet med Træhytter24, blev vi behandlet med supergod service og venlig support. Nu er den klar til første sommer. Vores nye smukke træhytte, vil helt sikkert bringe os så meget glæde i fremtiden. Jeg kan varmt anbefale Træhytter24 - de er en fantastisk leverandør af træhytter af høj kvalitet. Deres service er informativ og hjælpsom, og de hjælper hele vejen igennem processen til hytten står indflytningsklar.

30. maaliskuuta 2025

Hej Jess

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er så tilfreds med din nye træhytte "Granada" og med vores service. Det betyder meget for os at vide, at vi har kunnet hjælpe dig godt igennem processen med købet af din træhytte Granada.

Vi håber, at du får mange skønne stunder i din nye træhytte, især her til sommer! Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu engang tak for din anbefaling – og rigtig god fornøjelse med træhytten!

Mine bedste anbefalinger

Det vigtigste når man køber en bjælkehytte er kommunikationen med firmaet og det må man sige at Træhytter24 lever op til.

Det kan godt være at Antony, som er den der blandt andet står for kontakten til kunderne og kommunikationen i DK, er en travl mand, men du kan altid forvente et kvalificeret og velunderbygget svar på dine spørgsmål.
Og hvis du ikke lige hører fra ham samme dag, så går der højst et par dage før du får svar på dine spørgsmål.

Jeg har tidligere forhandlet med andre firmaer vedr. køb af hytte til mine børn, men intet andet firma kan måle sig i velvillighed til at lytte til kunden og tage imod ændringer af hytten, som ikke bliver sat i produktion før du er helt tilfreds.

Når levering af hytten nærmer sig, er Antony superhurtig til at skrive tilbage med info og eventuelle ændringer i levering, samtidig med at det er et samarbejde med kundens behov om, hvilke dage der passer bedst.

Træhytter24 brugte transportfirmaet Knud Gade A/S fra Vejle. Her oplever du også venlighed og kompetence og her var der rigtig god kommunikation i forbindelse med aftaler og levering.

Installationsteamet som kommer og bygger dit hus, er af en hel anden verden og noget helt for sig selv. Det var nærmest overnaturligt da de to unge mænd, som er flydende i engelsk, meget venlige og imødekommende, begyndte at bygge og på tredje dagen var færdige og der stod et hus, som der for tre dage siden ikke gjorde.

Det skal siges at min træhytte hedder Holiday R og er 47 m2 med tilhørende overdækket terrasse på 15 m2.

Min største ros til et meget kvalificeret installationsteam. Et meget imødekommende og kompetent træhytter24, samt deres samarbejde med transportfirmaet Knud Gade.

Alt i alt kan jeg kun give dem mine bedste anbefalinger og hvis der var seks stjerner, fik de den.

Tommy Hedegaard

3. syyskuuta 2024

Hej Tommy

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele dine oplevelser, og vi er glade for at høre, at både kommunikationen, fleksibiliteten og hele leverings- og installationsforløbet har levet op til dine forventninger.

Vi er stolte af vores dygtige installationsteam og samarbejdspartnere, og det glæder os, at du oplevede deres arbejde som både professionelt og effektivt. Det er også dejligt at høre, at du er tilfreds med vores tilgang til kundetilpassede løsninger – netop dét er noget, vi lægger stor vægt på.

Din ros bliver selvfølgelig givet videre til hele holdet – inkl. transportfirmaet og montørerne. Skulle du få brug for hjælp i fremtiden, eller hvis der opstår spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt.

Endnu en gang tak – og nyd din nye Holiday R træhytte!

De bedste hilsner
Antony
Træhytter24

Mange tak til Træhytter24

Jeg vil bare sige 1000 tak til Træhytter24 for en super god service. Jeg har køb træhytten Holiday L, og jeg må sige, at den lever 100% op til mine forventninger. Dem der kom og samlede træhytten gjorde det på kun 2 dage. Det var nogle virkelig flinke gutter der vidste, hvad de lavede. Nu skal familien og jeg nyde den danske sommer i vores dejlige nye træhytte. De varmeste anbefalinger herfra ;-)

3. heinäkuuta 2023

Hej Peter

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de pæne ord! Det glæder os utroligt meget at høre, at du er tilfreds med både træhytten Holiday L og den service, du har fået hos os.

Vi giver med glæde rosen videre til vores montører – det betyder meget for dem at vide, at deres arbejde bliver værdsat. Det lyder dejligt med en sommer i jeres nye hytte, og vi håber, I får mange skønne stunder sammen derude.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for noget i fremtiden.

Fantastisk service og vejledning

Lige fået min slutaftale , glæder mig supermeget til min træhytte 😊😊 tak for den gode service og ikke mindst tak for henvisning til indretning , det har jeg allerede gjort brug af, klart anbefales til traehytter24.dk

20. maaliskuuta 2023

Hej Emma

Tak for din dejlige besked! 🙏😊

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse – og hvor er det skønt, at du allerede er i gang med indretningen! Vi er sikre på, at din træhytte bliver et fantastisk sted, og vi glæder os med dig.

Tusind tak for anbefalingen – det betyder meget for os! Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål undervejs.

Jeg kan kun anbefale træhytter24.dk

Jeg kan kun anbefale træhytter24.dk

Jeg havde længe ønskede mig et gæstehus til haven, som familie og venner kunne overnatte i, når de kom på besøg. Jeg fandt drømme træhytten Mia 2 hos træhytter24.dk. Leveringen gik som aftalt og den blev samlet på kun en dag. Jeg er meget glad og yderst tilfreds med den fantastiske service, som jeg har fået hos træhytter24.dk

4. maaliskuuta 2023

Hej Nicklas

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du har fundet din drømme-træhytte hos os, og at både levering og montering gik som planlagt. Mia 2 er et fantastisk valg til gæstehus – hyggeligt, funktionelt og charmerende på samme tid.

Vi sætter stor pris på din ros for vores service, og du skal endelig ikke tøve med at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp fremover.

Rigtig god fornøjelse med dit nye gæstehus – vi håber, det vil bringe mange gode stunder med familie og venner!

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin