Snelle toesturing van het product. Lage prijs en het gevoel dat je iets goed doet door prima producten die kennelijk niet meer normaal verkoopbaar zijn te gebruiken.
Wij hadden helaas een onvolledig product ontvangen (hier kon retoertje niets aan doen). Het koste een paar telefoon gesprekjes, maar uiteindelijk is het goed opgepakt, zijn we vriendelijk geholpen en... Näytä lisää
Retourtje.nl heeft leuke deals en draagt mede bij aan het weer in omloop brengen van goederen die anders vernietigd zouden worden. Zelf voordelig een Fietslift aangeschaft voor een sterk gereduceerde... Näytä lisää
Er kan een beschadiging opzitten, maar de rookmachine die ik heb gekocht zag er nog ongebruikt uit. Bezorging was lekker snel. Door deze ervaring kijk ik nu wekelijks op hun site om te kijken.
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
De prijzen zijn echt een stuk lager en goede service
De prijzen zijn echt een stuk lager, en er word heel fijn direct gereageerd door de service waardoor een missend onderdeel vergoed gekocht kon worden bij een dhz winkel. Fijne winkel.
Good service and fast delivery
Good service and fast delivery
Goed!
er was 1 item van de 3 niet aanwezig, maar dat werd goed gecommuniceert per email. Ook word ik ervoor gecomponeerd. Al met al, top!
Via marktplaats op de site gekomen
Via marktplaats op de site gekomen daar het product besteld, en paar dagen later opgehaald bij het magazijn en tijdens het wachten nog een product gekocht en na 10min stond ik weer buiten. Alles ging perfect ook de afhaal locatie was goed te vinden en de jongeman daar was vriendelijk . Dus voor de eerste keer was het een super positive ervaring!!
Koffie automaat 5 in 1
Snel geregeld en geleverd.
Fantastisch apparaat.
Ik ben fan
Mooie acties, leuke producten en genoeg opties om te kiezen en vergeet vooral de scherpe prijzen niet! Een win-win, het beland niet op de grote hoop, maar maakt iemand nog blij en dat voor een vriendelijke prijs.
Snelle en goede verzending.
Ik ben fan!
Tijdens een zoekopdracht kwam ik bij Retoertje.nl
Tijdens een zoekopdracht kwam ik bij Retoertje terecht. Nog nooit van gehoord, maar Retoertje had wel wat ik zocht voor een goede prijs. Na het bekijken van de video over hoe Retoertje werkt, heb ik het product gekocht. Het product voldoet helemaal aan de omschrijving en is voor mij perfect.
Het is voor de koper en het milieu een prima mogelijkheid om te besparen door bij Retoertje te kopen; ik heb Retoertje.nl gelijk maar als favoriet opgeslagen voor een volgende keer.
Blij met mijn aankopen
Duidelijke omschrijving van wat voor beschadigingen er op het product zitten.Een erg groot aanbod van goede spullen die nog zeer goed te gebruiken zijn
Stoelen en een tafelblad besteld
Stoelen en een tafelblad besteld. Blad is bezorgd en stoelen nergens te bekennen. Ondertussen al bijna 2 maand verder en meerdere keren bericht gestuurd. Ik kreeg alleen een antwoord dat ze contact gingen opnemen/hebben/hebben gehad met de vervoerder. Steeds beloven ze mij op de hoogte te houden maar het gebeurt niet. Ik heb mijn geld al lang terug gevraagd maar tot op heden ben ik mijn geld nog steeds kwijt. Echt slechte klantenservice. Ik bestel er nooit meer.
Aanrader
Geweldige prijzen, leuke artikelen, snelle verzending en uitstekende kwaliteit. Erg blij met mijn aankoop en met het vinden van deze website! Ècht een aanrader!
Goede prijs - defect product
prijs was goed, had gekozen voor afhalen, omdat ik dacht dat het wat sneller zou zijn. alleen de mail met afhaalbewijs is nooit gekomen. Na een paar dagen, ben ik er maar op goed geluk toch maar heen gereden. het was best nog lastig om de ingang te vinden, maar dat ligt misschien aan google maps. bij aankomst waren ze net open, dus het duurde even voordat de deur open gedaan werd. Vervolgens werd mijn pakketje snel gevonden en was ik vlot weer op weg. Prijs was goed, alleen ik dacht sneller te zijn met afhalen, en daar had ik verkeerd gegokt.
Ik had dus een voeding gekocht voor mijn PC.
Echter toen ik deze heb ingebouwd en uitgeprobeerd leek deze niet te werken.
Vervolgens heb ik deze laten doormeten, en blijkt dat er totaal geen spanning uitkomt. Ofwel een dead on arrival. Helaas. Nu maar contact opzoeken met retoertje, om te zien hoe we dit verder gaan regelen.
Geweldige service en levering
Geweldige service en levering want het was spoedig en snel.
Waterdichte voorwaarden
Heb een waterdichte tas gekocht voor op een supboard. Kon na 1 dag mijn pakketje in Arnhem ophalen en kreeg daar voor uitreik te horen waarom het pakketje retour was gestuurd en of ik dat accepteerde.
Kon hem dus niet testen of goed bekijken en mocht niet meer retour.
Gelukkig voldoet de tas aan alle waterdichte eisen!
Boven verwachting goed
Soms is het afwachten wat je krijgt als je een geretourneerd product koopt, maar deze webshop heeft mijn verwachtingen echt overtroffen. Het hele proces van bestellen tot bezorgen liep vlekkeloos. Het product is als nieuw en de prijs-kwaliteitverhouding is geweldig. Ik raad het echt iedereen aan om hier eens een kijkje te nemen en te bestellen. Voor mij is dit in ieder geval een blijvertje!
Steeds prima!
Divers aanbod en de producten snel in huis.
Eventuele onduidelijkheden worden snel en netjes opgelost.
Snelle afhandeling en goede kwaliteit
Alles naar wens
Duidelijk informatie en vlotte levering van een leuk artikel door en allervriendelijkste en behulpzame bezorger.
Kortom: alles naar tevredenheid.
Hoor en wederhoor…
Ik heb na een klacht ingediend te hebben over dit bedrijf inmiddels via email contact met een medewerker van Retourtje.nl "Leandro" gehad.
Super goed, mijn klacht is opgepakt, er is geluisterd, ik heb mijn geld terug ontvangen voor het product waar ik een klacht over had.
Dit heet goede service. Erg bedankt Leandro, wat een nette afhandeling van een miskoop. Chapeau.