Mijn bestelde item kwam binnen maar was helaas niet compleet. Na een berichtje naar Retoertje werd dit piekfijn en snel opgelost. Mijn complimenten voor de aanpak van het probleem. Geen gezeur, geen o... Näytä lisää
Steeds meer variatie in aanbod. Fijn! Misschien wel tijd wat meer te categoriseren om het makkelijker te maken het aanbod te bekijken. Tot nu toe geen slechte ervaringen gehad met aankopen, klantens... Näytä lisää
Bruder Ram Van 2500 met 57% korting gekocht. Zou krasschade hebben aan de achterkant, maar stuurinrichting was aan een kant afgebroken. Deze breukschade was vrij eenvoudig te herstellen door er een sc... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Alles ging perfect
Alles ging perfect, misschien hadden de verzendkosten minder gekund.
Altijd optijd aangekomen je kan steeds…
Altijd optijd aangekomen je kan steeds je bestelling volgen. producten goed omschrijven.
Er was een probleem met tuin(krukje).
Er was een probleem met tuin(krukje).
Kon door las-fout niet gebruikt worden, ook beschadiging aan poot.
Was het niet eens met de afwikkeling, gemaild met elkaar en het is keurig opgelost.
Kort gezegd, betrouwbaar. Denken met je mee.
Goede producten en snelle bezorging
De artikelen worden goed beschreven ook of er beschadigingen zijn welke beschadigingen de prijs komt goed overeen met het product. Mijn bestelling was goed verpakt en is snel verstuurd en bezorgd. Ik heb al mensen verteld over Retourtje en aanbevolen. 👍🏻☺️
Het product wat ik zocht
Het product wat ik zocht. Was hier 68% goedkoper dan online.
Product was echt zoals vermeld in nieuwstaat.
Het bestellen ging gemakkelijk. En paar dagen later was product in huis..
Waardeloze klantenservice zijn heel…
Waardeloze klantenservice zijn heel vriendelijk laten daarna niet meer horen had een zonnescherm voor een tesla besteld ik krijg 2 pakjes cd hoesjes opgestuurd nu 2 weken verder en nog geen bericht
Retourneren is onmogelijk
Als je krijgt wat je besteld, is het prima. Maar zodra je een klacht hebt zijn ze nutteloos. Ik bestelde een kastje met lichte schade, dat deel klopte. Maar het zou met licht hout & gebladderde groen/blauwe verf moeten zijn en op pootjes. Pootjes miste en het hout was donker met wat geligs erdoor op zo'n manier dat het lijkt alsof het gewoon smerig is geworden door de jaren heen. Super lelijk en dus totaal niet zoals afgebeeld. Gebelt, doorgestuurd naar de mail. Gemaild met foto's en dat ik een retourlabel wil. Krijg 3 dagen later, zaterdag nacht 2 uur, een mail of ik €10 korting wil accepteren ipv terugsturen. Nee gezegd, nu hoor ik niks meer. Bijna een week verder en dus nog steeds geen retourlabel. Dus tenzij je echt 100% zeker weet dat wat je op de foto's ziet klopt, niet bestellen!
Ik heb al best veel besteld en zeer…
Ik heb al best veel besteld en zeer tevreden!
Een stuk goedkoper en tot nu toe heel tevreden!
Ik bestelde een zwembadrobot
Ik bestelde een zwembadrobot. hij laadde niet eens op, zat geen greintje beweging in.
Als deze getest zou zijn dan hadden jullie dit kunnen weten.
Duidelijk dus niet nagekeken en mij blij gemaakt met een dode mus!
Netjes en optijd afgeleverd
Netjes en optijd afgeleverd, precies zoals wat er in de omschrijving van het product stond.
Kon niet beter!
Goed dat dit bestaat voor producten!
Supersnelle verzending en prima spullen…
Supersnelle verzending en prima spullen tegen goede prijzen.
Fijn bedrijf die deze dienst aanbiedt
Fijn bedrijf die deze dienst aanbiedt. Dat scheelt weer heel veel verspilling. De aankoop van mijn kastje ging gemakkelijk. De levering was helemaal in orde .
Goedkoop bed besteld
Goedkoop bed besteld, Snelle levering, helaas zaten de bouten en ringen los in de doos en er zijn er 2 verloren gegaan omdat de verpakking niet goed dichtgemaakt was
Prima
Al meerdere keren bij retourtje besteld. De producten zijn prima. De klantenservice reageert snel en je wordt goed geholpen.
Duidelijke bestel site met vermelding…
Duidelijke bestel site met vermelding van evt.gebreken.
Het scheelt veel met orig.prijs 🤑
Goede producten, slecht ingepakt
Goede producten, erg slecht ingepakt.
Super snelle levering
Super snelle levering, eventuele schade is correct beschreven,geen nare verassingen.
Heel tevreden van mijn bestellingen
Mooie korting
Mooie korting. Jammer dat webwinkels het zo afhandelen, maar zo moet het product niet naar de afvalhoop
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.