Firma Retoeretje is correct. Veel contact met klanteservice,ze doen er alles het verloren pakket terug te vinden.Bezorgdienst is niet altijd op tijd en dat is wel vervelend.We betalen genoeg aan verz... Näytä lisää
Wij hadden helaas een onvolledig product ontvangen (hier kon retoertje niets aan doen). Het koste een paar telefoon gesprekjes, maar uiteindelijk is het goed opgepakt, zijn we vriendelijk geholpen en... Näytä lisää
De 100 % bijenwaskaarsen gekocht met het oog op een NDE van december 2025, door Jezus Christus, dat na of in oktober 2026 3 dagen duisternis over de hele wereld komt. Hij waarschuwde ons dat we dan al... Näytä lisää
Retourtje.nl heeft leuke deals en draagt mede bij aan het weer in omloop brengen van goederen die anders vernietigd zouden worden. Zelf voordelig een Fietslift aangeschaft voor een sterk gereduceerde... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
ik heb retoertje bij toeval gezien op…
ik heb retoertje bij toeval gezien op FB. en sindsdien diverse bestellingen gedaan bij hen. Altijd snel bezorgd en erg goed qua kwaliteit en prijs. Een aanrader.
Top geregeld
Producten waren zoals beschreven en de levering was zeer snel. Dus zeer tevreden.
leuke en varierende spullen in 3 dagen…
leuke en varierende spullen in 3 dagen geleverd
Ik geef één ster teveel
Ik geef één ster, eigenlijk zou ik zelfs geen mogen geven aan die oplichters.
Je koopt een rvs grillpan van WMF, zogezegd enkel even uitgepakt, splinternieuw.
Je krijgt een rotversleten, gebruikte, vuile, vieze grillpan van een ander, totaal onbekend, merk.
In de doos zit zelfs een briefje van een firma in Duitsland die meldde dat het niet de originele pan is.
Ofwel kijken ze niets na ofwel is er echt kwaad opzet.
Foto's overmaken gaat niet, hun mailadres bestaat blijkbaar niet meer.
Een klacht op hun website wordt niet beantwoord.
Kortom dit is ronduit bedrog.
Normaal geef ik 4,5 sterren.
Normaal geef ik 4,5 sterren.
Want er was een andere klant, die dat besteld had en retour gezet. Dan heb ik dat bij jullie besteld en na mijn controle op deze dakdragers is er een heel erg kleine deukje.
Na mijn volledige montage is deze deukje niet van toepassing voor het gebruik en bijna helemaal niks te zien.
Ik ben totaal compleet tevreden.
Perfecte staat en snel geleverd
Perfecte staat en snel geleverd. Heb al verschillende dingen besteld en het is altijd top!!!
Scherpe prijs en snelle levering
Prima
Prima, was in feite gewoon nieuw. Alleen de doos was geretourneerd.
Snelle zending
Snelle zending, en product was echt naar wens top kwaliteit
Netjes en betrouwbaar!
Product goed omschreven op website en de foto’s geven duidelijk de staat van het product aan. Netjes en betrouwbaar dus!!
Vaak gewoon splinter nieuwe producten
Vaak gewoon splinter nieuwe producten! Soms wel een gebrek aan monteer materialen (schroeven, bouten, etc...) zonder vermelding dat deze niet aanwezig zullen zijn bij levering. Anders altijd vermeld wanneer artikel beschadigd is!
Eerste instantie tevreden retour terug…
Eerste instantie tevreden retour terug gestuurd dus dan 2x verzendkosten betaald bij bestelling en terug sturen krijg ik vandaag via dhl terug konden niet afleveren ik gebeld krijg je een asociaal mens aan de telefoon ligt aan dhl nou mevr hun werken langer dan jullie en je kunt niet iets terug zenden met de boodschap voor 15.30 boos opgehangen klacht ingediend b ij klarna gs geen 3x verzendkosten betalen ofwel benieuwd hoe hun dit oplossen bah bah hun moeten zorgen dat retoertjes kunnen ontvangen
Het led masker zorgt echt voor een…
Het led masker zorgt echt voor een mooiere huid. Het is ook gemakkelijk te gebruiken. De service was uitstekend. En de prijs/kwaliteit zeer goed.
Snelle verzending en top service!
De zending was er al daags nadien en een gemeld probleem werd meteen tot grote tevredenheid opgelost. Top service!
Ietwat ontgoocheld
Als eerste opmerking werd de doos met apparaat gewoon verstuurd zonder extra verpakking ter bescherming. Gewoon klever erop en versturen maar. Ten tweede ontbrak er zowel de gebruiksaanwijzing als een belangrijk stuk die je nodig hebt om pads te kunnen gebruiken. En het is natuurlijk juist dat stuk dat ik het meest nodig heb. Tip: bij controle de doos erbij nemen en controleren of alles erin zit.
Leuk om te zoeken in de 3 halen 1…
Leuk om te zoeken in de 3 halen 1 betalen rubriek. Levering en bestelling ging perfect. Wel jammer dat je niet meer dan 3 artikelen ineens kunt bestellen waarbij je bij 6 productten dus eigenlijk de duurste 2 betaald.
ik was niet bekend met retoertje
ik was niet bekend met retoertje. ik zocht een accu 5 amp. voor een bladzuiger. retoertje had deze gebruikte accu in voorraad . besteld en een paar dagen later bezorgd. Verschil met nieuw niet merkbaar, maar aanmerkelijk goedkoper. kan dit bedrijf aanbevelen.
Eerste bestelling was een succes
Ik heb hier voor het eerst besteld, omdat ze hele goede aanbiedingen hadden en zelfs een actie met 3 voor 1. De artikelen die ik kreeg waren geweldig, maar de kleine minpuntjes vond ik dat er niet overal een maat bij staat en dat je soms erg moet zoeken of het ergens anders bij de specificaties staat of gewoon niet. Ook vond ik het niet erg zorgvuldig verpakt; de artikelen waren in origineel zakje aanelkaar getaped met tape, zonder bescherming of iets dergelijks. Ondanks dat vond ik het een hele goede deal en kijk regelmatig op de site of er weer iets leuks voor me bij zit.
Heel goed en goedkoop ontvangen…
Heel scherp aan prijs en super snel…
Heel scherp aan prijs en super snel geleverd super aanrader en snnog veel buitenkansje