Snel geleverd en voldoet precies aan de verwachting, vooral snelle levering was voor mij belangrijk. Het ging om okselkrukken, die geven mij meer stabiliteit dan normale krukken. Heb ze nodig ivm ampu... Näytä lisää
Soms kom je pareltjes tegen op deze website voor hele leuke prijsjes, ik was op zoek naar een airco ombouw online, maar ik schrok van de prijzen! Ik dacht dit kan anders, ik kijk wel op retourtje.nl,... Näytä lisää
Ik was verbaasd dat ik hetzelfde hondenkussen (dacht ik) kon kopen voor €20,- minder dat de originele prijs simpelweg omdat het een retour was. Ik heb het besteld en kon kiezen of ik het wilde laten b... Näytä lisää
Retourtje.nl heeft leuke deals en draagt mede bij aan het weer in omloop brengen van goederen die anders vernietigd zouden worden. Zelf voordelig een Fietslift aangeschaft voor een sterk gereduceerde... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Fantastisch bedrijf!
Super goede service en ontzettend snelle afhandeling! Mijn probleem is netjes en zonder gedoe opgelost en het aankoopbedrag is direct correct teruggestort. De communicatie was duidelijk en vriendelijk. Ik ben echt heel tevreden over hoe alles is verlopen en kan dit bedrijf absoluut aanraden!
Al vaker wat gekocht
Al vaker wat gekocht
Goede service en prima omschreven artikelen
Alles was snel en in goede staat…
Alles was snel en in goede staat aangekomen perfect service
Het artikel was zoals omschreven
Het artikel was zoals omschreven. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en zou zeker nog een keer bestellen. Daarnaast was het een snelle levering.
Wandelstok met alarm en verlichting(werkte niet)
Bestelling gedaan en het artikel werkte niet.
Zou een nieuwe toegestuurd krijgen helaas nooit gehad ook niet na belofte om alsnog testuren.
Niets meer gehoord maar wel ineens het betaalde bedrag terug gestort gekregen.
Slechte service.
En ik kan ze niet meer bereiken op markplaats.
Dus denk goed na voordat je een bestelling plaatst.
Product beschrijving moet kloppen.
Goede en snelle communicatie met de klantenservice. Ik had een schoenenkast besteld. Doos had schade door vervoer en werd geopend (op meerdere plekken) geleverd. Product was wel compleet, dit leek niet zo. Het was niet ongebruikt, maar eerder in elkaar gezet en had hierdoor ook gebruikersschade. Het enige wat ik wil meegeven, is dat ik van tevoren had willen weten wat ik kocht. Als ik had geweten dat het geen nieuwe schoenenkast was, dan had ik het misschien niet gekocht. Nu was het wel teleurstellend. Uiteindelijk is het mij gelukt de schoenenkast in elkaar te zetten. Met eerlijkheid kom je het verste.
Goede service. Geen enkel probleem om product retour te doen als het niet bevalt. Snelle afhandeling.
3de bestelling en alles is zoals het…
3de bestelling en alles is zoals het hoort. Nu hadden we 1 artikel ontvangen waarvan pinnetje kapot was. (Vanbinnen, onmogelijk te zien) Centjes netjes terug gekregen. Alles heel snel afgehandeld. We blijven bestellen ☺️
Echte Aanrader!
Zoals alle artikelen die ik bij Retoertje heb gekocht ben in zeer tevreden over.
Ik kijk er geregeld op de site, als ik jullie was zou ik dat ook eens doen!
Wellicht heb je gelijk geluk of je wacht gewoon.
Bestelling wordt snel en goed verzonden.
Een echt aanrader!!!
I use this shop several times
I use this shop several times. It not only about price, it also fun to find something waiting for me!
Alles goed op tijd geleverd
Snel geleverd en goed product.
Prima service
Product zoals besteld en snelle levering top
Top. Goedkoop en snel!
Het was gewoon op tijd ,aan de…
Het was gewoon op tijd ,aan de afspraak. Na gekomen en goed verpakt.
Helemaal blij er me 😀😀
Top product
Product kwam aan de verpakdoos was licht beschadigd maar de inhoud was perfect. Heel veel plezier aan
Goede prijs kwaliteit…
Nou allereerst de prijs kwaliteit verhouding was zeer goed .Plus snel geleverd en keurig op tijd updates ontvangen van de status van de levering
Bruder Ram Van 2500 met 57% korting…
Bruder Ram Van 2500 met 57% korting gekocht. Zou krasschade hebben aan de achterkant, maar stuurinrichting was aan een kant afgebroken. Deze breukschade was vrij eenvoudig te herstellen door er een schroefje met een moertje erop in te zetten (zie filmpje Youtube). Auto stuurt nu weer goed.
snel geleverd en prima apparaat en…
snel geleverd en prima apparaat en prijs is altijd goed