Efter et halvt års renoveringsprojekt og med to små børn havde vores bil virkelig brug for kærlighed. Vi bookede en tid hos Privat Car Care, og resultatet overgik alle forventninger – bilen står nu so... Näytä lisää
Private Car Cares kalender var fuldt booket en måned frem. Alligevel formåede Adam at finde plads med en dags varsel i kalenderen til en klargøring pga et afbud. Super behagelig og venlig fyr, som sv... Näytä lisää
One of the best car cleaning service at doorstep. Boys are friendly, prefessioal and flexible. Always available on call and email.
En rigtig god oplevelse hos Private Car Care Jeg vil gerne tage mig tid til at fremhæve den fantastiske kundeservice hos Private Car Care. Jeg mødte op som en frustreret kunde, da der havde været... Näytä lisää
Altid velholdt bil!
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Super god service og fantastisk…
Super god service og fantastisk resultat, kan varmt anbefales.
Verdensklasse service og genialt…
Verdensklasse service og genialt koncept!
Jeg vil absolut anbefale alle jeg kender at benytte Adam til at holde bilparken
Intet mindre end fantastisk rengøring…
Intet mindre end fantastisk rengøring af bilen ,og så til en extrem god pris . Kan kun anbefale dem 110 %
Fantastisk service
Fantastisk service, nem at komme i kontakt med! Abonnementsordningen er simpelthen genial - et løft i livskvalitet der kan mærkes.
Har lige prøvet Private Car Care for…
Har lige prøvet Private Car Care for første gang på vores 2 biler, helt fantastisk resultat, og en meget servicevenlig Adam der kom og udførte arbejdet, vi har tegnet abonnement så vi glæder os til at have rene biler for fremtiden
Super service og kvalitet
Private Car Care gør livet lidt nemmere
Private Car Care gør livet lidt nemmere
Det har altid været et nødvendigt onde, at rengøre bilen indvendig, hvilket jeg ærligt skal sige, ofte har været noget jeg let og elegant har sprunget over.
Det behøver jeg ikke længere at bekymre mig over. Nu booker jeg bare en rengøring på Private Car Care's online kalender og så kommer de ud på min adresse og ordner det for mig. Grundig indvendig og velduftende rengøring med læderpleje, vinduesrens, støvsugning, sæderens, samt vask af fælge og falser.
De får 5 stjerne herfra, men hvis jeg skal komme med en lille kritik, så er det, at de ikke har en kompressor til deres støvsugning, og derfor skal bruge strøm fra min lejlighed på 1. sal. Det er lidt ufikst, men jeg lever med det, fordi deres pris, service, engagement, koncept og produkt er intet mindre end genialt.
Meget anbefaleseværdig herfra af en glad og tilfreds kunde.
Grundigheden i højsædet.
Rigtig flot behandling af bilen.
Kan varmt anbefale deres arbejde.
Kan varmt anbefale dette firma :-)
Kan varmt anbefale dette firma :-)
Super god service og super søde mennesker :-)
Resultatet er bare godt, div pletter fra hunde og børn, var helt væk , det var som at få en helt ny bil tilbage ...... Tusinde tak ;-)
Er kæmpe tilfreds med Private car care
Er kæmpe tilfreds med de skønne folk fra private car Care. Min bil er strålende ren som aldrig før og fremstår som ny. Fantastisk at opleve passionen for at levere den ultimative service. Kan varmt anbefale dem.
Jeg har brugt Private Car Care knapt 1…
Jeg har brugt Private Car Care knapt 1 år nu, på månedlig basis.😄
Det er en super service af et par ordentlige unge mennesker👍 De Udfører et rigtigt godt job.
De bedste anbefalinger herfra😄
Bh Ole
Dejlig ren bil 🤩 bedste investering…
Dejlig ren bil 🤩 bedste investering længe. Meget sød og professionel bilvasker
Fantastisk firma!
Fantastisk firma ! - Søde og glade medarbejdere, der udfører deres job til perfektion !! Kan klart anbefales :D !