Playstation support - KÆMPE JOKE!!!! Jeg ringede ind til PlayStation support og havde problemer med og tillade Fortnite og Roblox på min søns konsol. Jeg havde en sag med sagsnr i gang med deres... Näytä lisää
Købte i December 2023 en playstation til mine sønner. Konsollet brækkede ned og blev sendt til service allerede 4 måneder efter, dette blev repareret og alt godt. 12/2024 samme problem ige... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
None
En glad forælder som køber 2 spil
En glad forælder som køber 2 spil . Et er fuld spilbar, men de glemmer at skrive at man skal købe abbonement også. Det andet er en ad. Som ikke kan spilles uden en hoveddel. Hvornår opdager jeg det. Efter jeg har downloadet. Så kan jeg ikke få penge retur. Hør så lige den her: emailsupport har kun åben mellem 10 og 18 på hverdage. De lukker altså for modtagelse af e-mail, når det passer dem. Det er knageme nyt. Så er den model for at undgå kundehenvendelse også taget i brug.
Tak for kort Sony og PlayStation. Håber ikke jer noget godt for fremtiden.
Als je een game koopt en je wil online…
Als je een game koopt en je wil online gamen kan niet! Verplicht een abonnement te nemen om online te gamen. De games die je koopt zijn al duur! Ga weer terug naar gamePC. Kan je met gekocht spel wel online gamen!
problemer med Spotify på PlayStation
snakkede sådan man overhovedet ikke kan forstå det og så gad han ikke at sende mig en e-mail og hvis man kunne give dem nul stjerner selv ville jeg have givet dem det
Pædofil/børnelokker
Hvis det var en minus havde jeg gjort det ...
Min dreng blev lokket af en børnelokker/pædofil til at sende et billede til ham og han sendte tilbage ...
Nu er min dreng offer for sådan en hændelse ...
men hans ps4 pro er låst pga. dette..
men hans konto vil jeg ikke have der kommer i gang igen .
men hans ps4 pro vil de ikke låse op igen pga. alt
og undre mig efter at han var offer af dette ...
så nu har jeg en dreng der er ked af det fordi han har været offer og så lukker playstation han konsol ned så den ikke kan bruges mere ...
har det meget svært ved at smide en konsol ud der virker, men er låst af dem ...
de føler intet for offer i dette og er ligeglad ..
som far er dette vildt at få af vide efter sådan en tur ..
Man må kun lave en appel men den lavede jeg inden Silkeborg politi ringede .og de har endda fået fat i ham der gjorde det .
Men han må ikke få låst sin ps4 op igen.
men igen de føler intet for offer !!!!!!!!!!!!
Zmiana nicku
Bardzo miła i pomocna pani była na infolini .Z tego co pamiętam to chyba pani Agnieszka lub Natalia.Pomoc która chciałem otrzymałem.Naprawde polecam
Playstation support
Playstation support - KÆMPE JOKE!!!!
Jeg ringede ind til PlayStation support og havde problemer med og tillade Fortnite og Roblox på min søns konsol. Jeg havde en sag med sagsnr i gang med deres teknikere, da dem fra supporten ikke kunne hjælpe. Får desværre smidt røret på ved en fejl og ringer op igen. Jeg får så fat i AHMED, som fortæller at når man har lagt røret på, så afsluttes sagen automatisk og virker utroligt uviden omkring mit problem. Ærligt burde han have sparket med en fyreseddel i baglommen. Og det her har intet med racisme at gøre, andet end at han rent ud sagt ikke gør sit arbejde ordentligt. Udover det er det super demotiverende at når man ringer op 2-3 gange og skal så også samtidigt forklare problematikkerne 2-3 gange? Virkelig til grin!!
I paid for Call of Duty modern warfare…
I paid for Call of Duty modern warfare three and I need to pay for it again
Den dårligste garanti!!!!!!!!!!
Købte i December 2023 en playstation til mine sønner.
12/2024 samme problem igen, denne gang udskiftet man konsollet = i min optik garanti på ny!
Nu 3/2026 samme problem igen, og playstation mener ikke der er garanti på produktet og det vil koste 1766 kr at lave det.
Et konsol men SÅ mange fejl og man ombytter til nyt man alligevel vil rende fra ansvar!
KØB ALDRIG SÅ DÅRLIG HARDWARE HOS SONY!
De sq skamme sig
Har alverdens spil til stort set alles smag men de kan finde på at beholde Addons pakker til spil som du ikke længere kan downloade fra deres butik(PSstore). Dvs du kan bruge penge på indhold til spil som du ikke kan bruge til en skid hvis du ikke er opmærksom på om spillene stadig kan købes. Virkelig virkelig VIRKELIG dårlig stil. Er ellers mega Sony PS fan men blev mega harm da jeg fandt ud af det
Elendig kundeservice.
Virkelig elendig og nyttesløs kundeservice.
De er hamrende ligeglade.
Alting foregår automatisk og de kan ikke gøre noget ved noget.
Vælg Xbox istedet.
My little brother his account got…
My little brother his account got banned.
Now i can play on my account its a compleetly different gmail and different account but on the same ps5 , ik can play any game bc i only olay online multiplayer games and those games just wont start up noo popup message no error code norhing... i smashed my whole setup bc of you sons of b this has been like this for 3 days i coundt take it anymore
Fast and smooth response/refund no argument
I requested a refund for a PlayStation purchase, and they refunded the money back to my PSN wallet in just 25 hours. Quick response, clear communication, and no hassle. Honestly better support than I expected, and for better experience write them down an email😉
Forfærdeligt kundeservice..
Forfærdeligt kundeservice...
Jeg har købt PlayStation Plus så jeg kunne spille online.
Essential abb..
Nu kan jeg ikke købe standard udengaven af spillet længere.
Jeg kan få lov at købe Ultimate udgaven men jeg vil ikke lade PlayStation have lov at vælge hvilken jeg udgave jeg vil have.
Hvorfor har Playstation Danmark ik en…
Hvorfor har Playstation Danmark ik en support Chat som alle andre lande? Det er de mest dovne og talentløse misfostre der arbejder hos dem
Der er ingen hjælp at få
Geen terugbetaling ontvangen! Slecht/niet bereikbaar!
Onze zoon kocht per ongeluk het verkeerde spel, geannuleerd, bevestigd door PlayStation. Terugbetaling zou binnen enkele dagen plaatsvinden.
Helaas nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Een chat gestart met PS, zij beweren dat er terugbetaling heeft plaatsgevonden maar mijn zoon heeft niets ontvangen, we moesten als bewijs bankafschriften laten zien. Dit hebben we gedaan en helaas niets meer vernomen ook na herhaaldelijk verzoek. Heel slecht dit want voor een jongen van 19 jaar is 79 euro een hoop geld. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
Liefst lager dan een 1
Liefst lager dan een 1.
Mijn account is gehackt en ik probeer in contact te komen. Überhaupt al 3 werkdagen opzoek naar een contact mogelijkheid want alle telefoonnummers en e-mails zijn niet in gebruik.
Vervolgens heb ik eindelijk iemand die vraagt 3 vragen voor veiligheid die nergens op slaan en zegt de chat op, ben nu nog steeds niet geholpen.
Hij vroeg naar de cijfers van mijn creditcard die gekoppeld zou zijn, ik heb niks gekoppeld doe alles via iDEAL.
Hij vroeg naar het serienummer van het device waar het account op is aangemaakt (die ps4 is al 3 jaar stuk)
En vervolgens om een bestelnummer van een transactie die ik niet gedaan heb.
Begrijpen volgensmij niet helemaal wat het inhoud als ik gehackt ben
Niet meer aanmelden
Gaat iets mis met aanmelden en ben met een chat bezig met een medewerker en ineens uit het niets zegt die ik kan je niet verder helpen zit ik daar met een dure playstation 5 en mijn spellen die ik tegen betaling heb gedownload. Kan me niet aanmelden met het id van een andere speler wtf het is mijn id Naai de hele zooi op de sloop en van Sony komt hier helemaal niks meer binnen in mijn huis.. Zeer en dan ook een zeer slechte service van zo een groot bedrijf Jammer dat ik geen -punten kan geven
Minus stjerner🤮
Vil give - 10 stjerner.. .
Vores barn på 12 fik 2 gavekort på i alt 500 kr købt i elgiganten , indløst korrekt. Kommer hjem, siger fejl da vi skal aktivere dem. Ringer til Playstation( medarbejder taler dansk), der beder om, vi tager billeder af gavekort på begge sider samt af kvittering og sender på mail til dem. Sender mail retur, de har også afprøvet og siger fejl. Beder os om at gå til Elgiganten få at høre om de er indløst korrekt, hvilket de er. Elgiganten siger det er Playstation der skal stå for alt, da det er deres produkter. På den mail vi fik fra Playstation stod der, hvis forhandler siger alt er ok, skal vi sender videre til den engelske mail BLACKHAWK network, hvilket vi gør, de sender retur- at vi som private ikke må sende mail, det er forhandler der skal- så de vil ikke gøre noget. Taler med Elgiganten igen, som siger de er 3 parts i det led, og deres retningslinjer fra Playstation siger alt skal gå igennem dem. Så elgiganten råder os igen til at kontakte Playstation og fortælle hvad deres egen retningslinjer der er givet til elgiganten siger.. ringer igen til Playstation - dansk telefon nummer, for at fortælle hvad elgiganten siger. Her får jeg fat i en englænder, der ikke taler dansk og ikke kan være behjælpelig med noget 🤮🤮🤮 f... hvor jeg brækker mig over den behandling eller manglende service. ALDRIG MERE GAVEKORT TIL PLAYSTATION...... og står du med en dreng på 12 der ikke fik noget ud af den fødselsdagsgave han fik🤮🤮 hele korrespondancen har taget 14 dage...
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Ventede 15 min og de sagde bare at de beklager ventetiden, til sidst måtte jeg lægge på.
Forfærdelig kundeservice
Forfærdelig kundeservice. Umuligt at komme i kontakt med dem.