Pearls & Pieces Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,6

Jeg besøgte butikken centralt i Roskilde. Først var det svært bare at finde ind igennem en anden butik. Her kunne man med fordel have opsat et skilt om, at det også var indgang til Pearls and... Näytä lisää

Tænkte ikke over at tjekke Trustpilot, før jeg handlede her. Havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at nogen ville gøre sig til svindler for nogle perler. Modtog noget helt andet end... Näytä lisää

Jeg er blevet snydt 3️⃣ gange af pearlsandpieces.dk og Lærke Sørensen. 1️⃣Første gang var, da jeg modtog én streng af lavkvalitets ferskvandsperler 4 mm i stedet for de bestilte ferskvandsper... Näytä lisää

Stort utvalg, bra priser, enkel bestillingsprosedyre samt rask levering. Kunne tenkt meg en papirkatalog, enklere når vi sitter i foreninger og smykkekurser. Mange andre har sånne kataloger. Der di... Näytä lisää

1. Koruliike

Alt til Smykkefremstilling. Fremstiller du smykker? Stort udvalg til konkurrence dygtige priser, alt lige fra ferskvandsperler, 925s sølv smykkedele, tråd, 925s mellemstykker, smykke stativer, smykke værktøj, smykke dele, halvædelsten, shamballa perler

Välttävä

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

super

Nemt, hurtigt og dejlige varer.

****

**** Godt – fin behandling og meget lidt irritation.

13. helmikuuta 2012

Bedste sted at købe dele til smykkefremstilling.

Jeg kan varmt anbefale Pearls & Pieces. Jeg har flere gange købt dele til smykkefremstilling hos firmaet. Både over nettet og i deres forretning, da jeg boede i Aalborg. Jeg har flere af mine veninder, der også er kunder hos dem.´
Jeg har for en uge siden igen bestilt en masse hos dem, og der er som altid hurtig levering. Jeg modtog varerne 2 dage efter jeg havde givet min bestilling.

Smykkemakerens "gotteributikk"

Stort utvalg, bra priser, enkel bestillingsprosedyre samt rask levering.
Kunne tenkt meg en papirkatalog, enklere når vi sitter i foreninger og smykkekurser. Mange andre har sånne kataloger. Der diskuterer vi hva vi skal kjøpe og av hvem. Jeg er leder i Løten Kunst og Håndverksforening, med mange faste brukere. Men ut fra det jeg har erfart til nå, vil jeg anbefale dere.

2. helmikuuta 2012

Super service til gode priser!

Bestilte mine varer mandag modtog mine varer tirsdag. Havde spørgsmål til min ordre og fik svar via email inden for en time. Jeg vender helt sikkert tilbage. Super service og til en pris hvor alle kan være med.

1. helmikuuta 2012

Gode varer, god service, god oplevelse!

Jeg har handlet hos Pearlsandpices mange gange hen over de sidste 2½ år. Hver gang en god oplevelse, hvorfor jeg gerne handler her igen!
Ved mit sidste køb ankom varerne allerede dagen efter bestillingen. Jeg modtog kun flotte varer, havde primært bestilt halvædelsten. Stardustperlerne blev imidlertid leveret i den forkerte størrelse. Jeg kontaktede Pearlsandpieces, som straks sendte mig en pakke med den rigtige størrelse. Perlerne med den forkerte størrelse kunne jeg blot beholde.

Nogle ville måske mene, at jeg ved levering af en forkert vare kun skulle have givet 4 stjerner, men jeg giver Pearlsandpieces 5 stjerner, fordi varerne var pæne, de ankom hhv. 1 og 2 dage efter bestilling/reklamation og servicen var i top :-)

31. tammikuuta 2012

Godt,men ikke valgt for fint.

det er fine produkter, men man bliver noget skuffet over de mærkelige gaver man får, når det eneste man bestiller er med store diameter i hullerne og så gaven er med meget små.

23. tammikuuta 2012

Det er for besværligt!

Jeg har endnu ikke oplevet en levering fra Pearls and Pieces, der var i orden. Der mangler varer i pakken.

20. tammikuuta 2012
Pearls & Pieces-logo

Vastaus yritykseltä Pearls & Pieces

Hej Marianne

Tak for din kommentar. Vi må udtrykkeligt beklage at du har oplevet fejl i forsendelser. Vi søger hele tiden at forbedre os, og vores pakkeprocedure er ingen undtagelse.

Venlig hilsen
Lise

Kan anbefales

Hurtig og god levering.
Eneste jeg vil påtale, er at det er vanskeligt at udvælge den korrekte elastik ud fra beskrivelsen. Jeg lagde vægt på at den var stærk og elastisk, men da jeg fik den kunne jeg have ønsket lidt mere elasticitet og lidt tykkere. De der var tykkere var ikke beskrevet som stærke og elastiske, hvilket var afgørende for mit valg.
Ellers god erfaring og vil angiveligt købe igen.

19. tammikuuta 2012

Et forbillede for nethandel

God hjemmeside og superhurtig levering. Som ny kunde kunne man måske ønske lidt mere vejledning om, hvilke tillægsmaterialer man skal bruge f.eks. ved køb af en lås, men man finder jo ud af det hen ad vejen, så dette er ikke en kritik, men måske bare et lille tillægsønske.

19. tammikuuta 2012

SUPER FIRMA

jeg syntes i skal handle med pearls &pieces det er et rigtig godt firma, og deres vare ligger i et godt prislag, og ikke mindst de lev. hurtig de varer som man har bestilt. og de har også et poing system, som gør man handler ligt ekstra, så trods de billige så er der yderliger rabat på ens konto det er vær at tage med.....

18. tammikuuta 2012