Rigtig fin vare vare hurtig levering
Virkelig glad for varerne som jeg købte herfra, virkelig gode priser på perler, kan stærkt anbefales. Det eneste er at jeg ville ønske at de havde et større udvalg af perler. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her
Harry who served me on Monday,was very helpful,everything we asked,he helped,us with,very polite,walked away,and let me talk to my family,he definitely,knew his job, bought,a three piece suite,and walked away very happy.Thank you Harry.
Elsker at handle her.. de er søde og hurtige og de har gode ting 🌷
Lækkert udvalg, venlige priser, hurtig levering og god service! Vi fik en forkert vare med, jeg skrev en mail kl 22 om aftenen og kl 8.10 næste morgen var den rigtige vare pakket og sendt afsted, så jeg modtog den i tide til en fødselsdag. Top service! Jeg handler helt sikkert her igen - min varmeste anbefaling!
Super god service, det er ikke sidste gang vi handler der 🤩 Der var pakket en ting forkert og vupti næste dag med GLS havde vi det rigtige
Fint udvalg og hurtig levering. Rigtig god og venlig kundeservice. Forudbestilte varer, som var udsolgt og modtog det før end forventet. Vi handler helt sikkert her igen.