Jeg besøgte butikken centralt i Roskilde. Først var det svært bare at finde ind igennem en anden butik. Her kunne man med fordel have opsat et skilt om, at det også var indgang til Pearls and... Näytä lisää
Tænkte ikke over at tjekke Trustpilot, før jeg handlede her. Havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at nogen ville gøre sig til svindler for nogle perler. Modtog noget helt andet end... Näytä lisää
Jeg er blevet snydt 3️⃣ gange af pearlsandpieces.dk og Lærke Sørensen. 1️⃣Første gang var, da jeg modtog én streng af lavkvalitets ferskvandsperler 4 mm i stedet for de bestilte ferskvandsper... Näytä lisää
Stort utvalg, bra priser, enkel bestillingsprosedyre samt rask levering. Kunne tenkt meg en papirkatalog, enklere når vi sitter i foreninger og smykkekurser. Mange andre har sånne kataloger. Der di... Näytä lisää
Alt til Smykkefremstilling. Fremstiller du smykker? Stort udvalg til konkurrence dygtige priser, alt lige fra ferskvandsperler, 925s sølv smykkedele, tråd, 925s mellemstykker, smykke stativer, smykke værktøj, smykke dele, halvædelsten, shamballa perler
Karlskogavej 10, 9200, Aalborg, Tanska
- info@pearlsandpieces.dk
- www.pearlsandpieces.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Godt fornøyd med nesten samtlige produkt!
Var godt fornøyd med produktene jeg fikk tilsendt, bortsett fra de hvite perlene. De var så grå/gule at jeg er litt i tvil om de i det hele tatt blir brukt.... Ønsker mer tilgang på perler i størrelse 12 mm :-) Kommer absolutt til å bestille mer varer fra Pearls and Pieces! :-)

Vastaus yritykseltä Pearls & Pieces
Super sted at handle
Jeg har været meget tilfreds med mit køb hos Pearls & Pieces. Der er hurtig levering, fik mine varer dagen efter de var bestilt :-) Thumps up for det!
Overskueligt at handle gode varer!
En enkelt vare var beskadiget ved ankomst. Gad ikke og gøre mere ved det da den skulle bruges den dag den ankom med posten så lige denne del var lidt surt . Men ellers er jeg fuldt tilfreds med mine varer fra Pearls and pieces.
Nemt at handle på nettet, gode varer og nye varer jeg ikke har kunnet finde på andre smykkesider.
Dejligt at der er beskrivelse og priser på smykkeposerne det har jeg manglet fra andre smykkesider.
Er meget tilfreds og handler gerne igen :o)
YES !!
ENDELIG har jeg funnet mitt sted der jeg kan bestille trygt,og samtidig få flotte smykkedeler til gode priser. Kvaliteten er smuk og leveringen er rask.
Super godt og hurtigt
Det gik hurtigt med at få tingene og det hele var med. :)
Pearls & Pieces det virker bare.
handlen med pearls & Pieces gik lige efter bogen.
Tak for handlen
Bornholm
Fantastisk service og ekspedition
Her får m an altid en god service og ekspedition, står man og mangler ting så kommer de meget hurtigt frem.
++++++ ANBEFALING
Fine varer, hurtig levering. Jeg handler med garanti her igen.
Stedet hvor man køber perler og andet lækkerier.
Jeg vil anbefale Pearls & Pieces, for der for man hvad man bestiller.
Det er lutter lækre ting til at lave smykker af.
Fin vareoversigt og dejligt med hurtig levering
Jeg kunne godt tænke mig, at varen kunne forstørres noget mere, da det ikke er nemt at se detaljerne.

Vastaus yritykseltä Pearls & Pieces
ALTID dejlig, venlig og velvillig betjening!!
Du/i er altid venlige, når jeg har brug for et velkvalificeret råd, skøn eller mening om et af jeres produkter. Der er aldrig nogen tvang til køb. Når jeg kommer i butikken er det altid et dejligt og hyggeligt besøg.
Men ærgeligt at der er lukket tirsdag og fredag.
Superfedt
perfekte flotte varer, hurtigt levering.
kan varmt anbefales
Yderst tilfreds
Kan kun anbefale Pearls & Pieces.... God service, gode varer :-)
hurtig levering
Jeg bestilte mine varer online og fik dem dagen efter med posten. Meget hurtigt og nemt.
god og hurtig ekspedition
Nemt at bestille over nettet. Gode billeder så varen nemt kan ses
Alletiders
Virkelig god betjening og hurtig levering.
Har hvad du har brug for og gode tilbud !
Fortræffelig
Det er nogle gode produkter, og hurtig levering. Har en god pointordning. Kan klart anbefales.
Nem og overskuelig.
Det er nmt at finde rundt på siden, men opdatering på indkøbsseddel burde foregå automatisk.