Fup fup
Fup fup. Ordren bliver direkte leveret fra Temu. En svindler sidder bagved hjemmesiden og scorer penge på smykker som normalt vis købes direkte fra Temu til under en 20’er.
Gao Shengrui GSR Dropshipping Room 101, Old Building, No. 4 Unloading Platform, Zhengshi Clothing No. 30 Xiasha No. 4 Street Hangzhou 310016 China Tlf: 13857102600
...dette er returadressen, hvis man ikke ønsker sit smykke, som aldrig har set Vesterhavet og formodentligt heller ikke Lisbeth.
Fup og svindel...
Der er tale om en falsk hjemmeside. Tingene/smykkerne og hvad de ellers sælger kommer fra Temu i Kina. Typisk smykker til Max 20 kr.
Ja så var det min tur til at blive snydt.
Falsk hjemmeside min ring kom i dag sendt fra Kina…..
Ligner slet ikke…… ØV ØV
Den vare jeg købte, var ikke i nærheden af at ligne varen på billedet. Skuffende.
Fup og fup og fup.
Hold jer langt væk.. Det er Temu varer, som videresælges.. Dyre lærepenge….
Det er fup firma hold jer langt væk. snyd og bedrag. Øv Øv 400kr lige til skraldespanden.
Meget dårlig oplevelse. Billigt bras fra Kina. Føler mig virkelig snydt 😠😠
FUP MED FUP PÅ
Køb IKKE noget ved havsten.dk. Det er en fup hjemmeside som taler til dig som menneske, og viser nogle virkeligt smukke smykker. MEN men men, det bliver sendt fra KINA og jeg forventer at modtage noget skrammel. ØV ØV ØV :(
Jeg giver normalt ikke anmeldelser, men jeg føler faktisk, at jeg gerne vil dele min oplevelse her. Jeg har haft en rigtig god handel.. og smykket kom fint pakket ind. Derfor har jeg også svært ved at genkende de meget negative anmeldelser herinde..
Det eneste lille minus var leveringen, hvor postbuddet var lidt hurtig videre inden jeg nåede til døren men ellers en rigtig fin oplevelse og jeg ville sagtens handle her igen.
Rent fup.
Smykkerne er lavet af plastik - og har aldrig været i nærheden af Vesterhavet.
En falsk side som udgiver sig for at Lisbeth laver og sælger smykker fra Vesterhavet, men varen du modtager bliver sendt fra Kina. Du kan lige så godt købe på TEMU, så er det sikkert også billigere 🤬