Saanut 1/5 tähteä

Fullständigt värdelöst. Pinsamt när man vet mer om bilar än dom som faktiskt besiktar bilar, och då är jag en riktig amatör dessutom. Fick underkänd på dragkroken, min mamma lämnade in bilen så j... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Opus Fagersta 26 maj 2026. Fick 2: a på icke fungerande bilbälte i mitten bak med krav på åtgärd och omkontroll efter en månad annars körförbud. Åkte direkt till bilverkstaden som genast konstate... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Otroligt dålig kundtjänst. Jag har blivit kopplad vidare fem gånger utan att få hjälp. Det enda jag vill är att ni fakturerar besiktningskostnaden till vårt företag, där vi redan har ett befintligt ku... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Hade tid kl. 15.50 men var framme kl. 15.57. Då fick jag höra att det redan var för sent och inte gick att besiktiga bilen eftersom de skulle sluta kl. 16.00! Hur kan ett seriöst företag som utför bes... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Katsastusasema

Yrityksen kirjoittama

Opus Bilprovning finns på närmare 100 platser från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi utför kontroll- och registreringsbesiktning på motor- och släpfordon (personbilar, lastbilar, bussar, husvagnar, husbilar, släpvagnar och motorcyklar) samt kategori-3 fordon (traktorer och motorredskap). Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen erbjuder vi även fordonstester, slippa vänta-garantier och skräddarsydda företagslösningar. Opus Bilprovning klimatkompenserar för hela sin verksamhet. När du besiktar din bil hos oss kan du själv välja om du vill klimatkompensera för din årliga bilkörning. Det betyder att du kan välja Opus Bilprovning med gott samvete när det är dags att boka besiktning.

2,0

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Försök till bedrägeri.

Opus AB skickar ut skrämselbrev/reklam med rena lögner. De påstår att bilen får körförbud ett helt annat datum än vad transportstyrelsen gör. Alltså försök till bedrägeri och straffbart enl 9 kap 11 par

Hej Magnus,

Saanut 1/5 tähteä

Fruktansvärt kundbemötande både på…

Fruktansvärt kundbemötande både på stationen och i kundtjänst! Letade runt för o hitta rätt station i Tagene Göteborg - men med 3 olika besiktningar i närheten o ingen adress med i påminnelsen och ingen som svarade på kundservice när ja ringde innan min tid gick ut för att få hjälp med adress.så blev ja 8 min sen, förklarade för personalen varför ja var sen men de hade noll förståelse och vägrade ta emot mig - med kommentaren ”jag kommer aldrig jobba övertid för dig” !

Vastaus yritykseltä Opus Bilprovning

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme, det var tråkigt att höra att du har så negativ bild av oss. Vi beklagar att vi inte bemött dina förväntningar, vi tar med oss dina synpunkter då det är vår högsta prioritet att ständigt förbättra kundupplevelsen och kundnöjdheten.

Saanut 2/5 tähteä

Har blivit sämre de senaste 1-2…

Har blivit sämre de senaste 1-2 åren,mer yngre personal som inte har samma känsla för bemötande och har inte uppfattat opus som direkt gnälliga/ leta ombesiktnigar förut men mer negativ Känsla numera..tror det kan bli ett annat besiktnings företag 2026 och framåt!

Vastaus yritykseltä Opus Bilprovning

Vi är tacksamma för din feedback och att du tog dig tiden att lämna oss ett omdöme, det var tråkigt att se att du inte var helt nöjd med ditt besök. Om du vill får du gärna skriva till oss på kundservice@opusbilprovning.se och berätta mer.

Saanut 1/5 tähteä

Besiktade bilen Opus Angered.

Besiktade bilen Opus Angered.
Ombesikning pga trög styrning, går ej tillbaka till 0-läge.Felsökning på bilverkstad:inga fel på bilen.Ombesiktning Bilprovningen Bäckebol:Modellspecifik egenhet hos Aygo.Teknikern misstänkte oerfarenhet/okunskap av stationschefen på Opus Angered.
// Niklas

18. joulukuuta 2023

Hej Niklas,
Tråkigt att se att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Din feedback är viktig för oss och vi vill gärna höra mer om vad som har hänt om du har möjlighet att maila till oss på kundtjanst@opusbilprovning.se.
/Med vänliga hälsningar, Opus Bilprovning

Saanut 1/5 tähteä

Jag ringde för att boka om min tid till…

Jag ringde för att boka om min tid till samma dag men lite tidigare tid (det fanns tider då jag ringde verkstaden först men han bad mig ringa och boka om tiden med kundservice) Men kundservice va katastrofal. Hon säger att jag har bokat med black week rabatt vilket jag hade och att den gäller bara tiden jag bokat. Så byter jag tid får jag betala full pris? Fast att jag skulle ha tid samma dag som bokat men lite tidigare? Man tappar mig alltså hellre som kund än att lägga samma pris på samma dag? Så märkligt och oföretagsamt! Fick 100% bättre bemötande när jag bokade bilprovningen istället.

9. joulukuuta 2024

Hej Jenny,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, det var tråkigt att höra att du inte var nöjd med informationen du fått. Vi beklagar att vi inte bemött dina förväntningar men vi tar med oss dina synpunkter i vårt arbete för att kunna bli ännu bättre och smidigare framöver.

Hemsidan suger purjo

Hemsidan suger purjo! Sökte Lördags tider på tre stationer tid i jan/feb och som sagt sidan suger purjo så jag ringde kundtjänst istället. Där kunde jag inte få info om lediga lördagstider på de tre stationerna..
Kan ju bra att ha någon i kundtjänst som har koll...
Tack och hej sade jag och bokade en lördags tid hos "Bilprovningen" tog 2-3min på hemsidan.
Så gör om, gör rätt och avgå någon!

3. joulukuuta 2024

Hej Stefan,

Det var tråkigt att se att du inte var nöjd med din kontakt med oss. Det är vår högsta prioritet att ständigt förbättra kundupplevelsen och kundnöjdheten. Du får gärna kontakta oss på kundtjänst@opusbilprovning.se och berätta mer.

Den här stämmer inte

Den här stämmer inte, fick en efterkontroll bara för en blinkning ljuset på baksidan ändrade färg, hur ska man se det, Opus är det värsta usch vad äckligt bara pengar sug, helt ofattbart.

20. marraskuuta 2024

Hej Alaa,

Det var tråkigt att se att du inte är nöjd med din besök hos oss. Din feedback är viktig och om du vill att vi återkopplar till dig vidare i fallet, kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer.

Saanut 2/5 tähteä

Dålig kemi från början innan besiktningen! Lättförtjänta pengar för skitfel som blev 2:or och efterkontroll såklart!

När man besiktigar en bil och man får 2 st 2:or på reflexen på ena lyset i bak samt en 2:a på lampan på skyltbekysningen bak så när man frågar hur kan reflexen blivit så dålig och hur man skall ordna det problemet så fick han inte svara på det utan bara kastade ur sig att man får höra med verkstaden. Ok fattar men var lite framåt och ge något tips, samt att det blev en 2:a på regbelysningen bak där det fanns 2st lampor och 1st var hel. Varför räcker det inte med att 1st lampa lyser??? Fick till svar att den var trasig på förra besiktningen.. men det är bara så att den lagades och nu var det den andra som gått sönder. Allt började inte bra då jag körde fram och ställde mig utanför kl.06.45 och hade tid kl.07.00 då kom ju såklart en snubbe ut och frågade om jag hade bråttom😎
Svarade nej för jag trodde dom skulle ta mig först eftersom jag hade första tid. Men fick backa till en p-ruta för att sedan komma in efter en kort tid. Men vad var problemet? Skulle ju ändå inte där och kände då på mig att bilen inte skulle gå igenom! Man känner på sig direkt när det inte kommer att gå utan en efterkontroll!
Konstigt men sant...känns som jag kunde ordna dessa 2 små fel utan att komma tillbaka och betala ytterligare mer pengar. Känns som detta var bara ett spel för galleriet och känns som Opus bilprovning har blivit sämre när det gäller personbemötande. Förr var det glada och pigga besiktningsgubbar och kvinnor som tog kunden på ett mycket bättre vis, typ ställde om lyset om det var för högt eller lågt, men denna ungtupp som var där nu kunde inte ens knäpp till bilbältet i bag utan frågade om jag kunde göra det....självklart inga problem, men det kändes som sagt redan från början att det var dags att leta fel utöver det vanliga för jag var jobbig när jag kom en kvart för tidigt på morgonen. Vem eller vilken skulle be mig även att flytta bilen när jag ändå skulle in i lokalen först och ingen annan bil skulle varken in eller ut. Tråkigt men sant!! Nu nonchalanta och han ville bara berätta att jag var tvungen att komma tillbaks om 1 månad. Näe aldrig mer Opus i Kallhäll och det säger jag inte bara för att jag måste åtgärdas dessa skitfel utan gått på känslan från första början när jag träffade båda snubbarna innan besiktningen som visade sig stämma till 100%. Men livet går vidare utan Opus Kallhäll😎 Bort med sådana människor från besiktningen och in med reko och glada människor som det var förr fast det var tidigt på morgonen. Skitdåligt på ren svenska.
Skall inte behöva vara såhär på en bilprovning tycker jag väl....Sedan att vara lite hjälpsamma vore ju bra som kund att känna sig trygg om man har en fråga sedan kollade vi ju upp skyltbelysningen där lampfästet hade hoppat ur så det kunde vi ju fixat på plats. Bara att trycka dit den igen så fungerade lampan. Det borde han kunnat upplyst om istället för att berätta att skyltbelsningslampan var trasig på förra årets besiktning.Som åtgärdats då självfallet men som var viktig för honom att berätta så det var bara att fixa detta och komma tillbaka inom 30dgr. Känns inte bra att inte få kontakt eller rådgivning för så små fel.
Micke

4. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Opus Bilprovning

Det var tråkigt att höra, det är vår högsta prioritet att ständigt förbättra kundupplevelsen och kundnöjdheten. Vi tar din feedback vidare till den aktuella stationen.

Saanut 2/5 tähteä

Ombesiktning på Opus i Växjö blev en…

Ombesiktning på Opus i Växjö blev en liten negativ upplevelse. Konstigt system vid incheckning och otydligt var man skulle ställa bilen. Trodde de var som på en "normal" station att man ställer sig framför porten tills man ser sitt reg nr. Nej här skulle man parkera bilen och lämna nyckel. Som sagt trevlig och duktig personal men konstigt och otydligt system.

29. lokakuuta 2024

Hej Stefan,

Vår största drivkraft är nöjda kunder, därför uppskattar vi feedback som gör att vi kan ge dig som kund en bättre upplevelse. Du får gärna skicka ett mail till kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer.

Saanut 1/5 tähteä

OPUS nya pojkar leker på nya anläggningen

OPUS Högdalen i Stockholm. Några år nya bilen som körts sparsamt och försiktigt och alltså anses så gott som ny;
Killen som ska vara bilorovare stack iväg och "BÖRNADE" den så däcken luktade bränt gummi när han kom tillbaka! Vidare hade han roligt genom att åka upp och ner med hissen och kompisarna skrattade gott.
Gamla generationen har alltså gått i pension - som skulle kunna fungera som kontrollerande övervakare.

Hej Elli,

Vi är tacksamma för din feedback och att du tog dig tiden att lämna oss ett omdöme. Om du vill får du gärna skriva till oss på kundservice@opusbilprovning.se och berätta mer.

Saanut 1/5 tähteä

Första kontrollbesiktning av nybil, okunniga på OPUS

Första kontrollbesiktning av nybil, OPUS Leksand menar att halvljuset bländar på båda. Hänvisar till att man behöver nog specialverktyg/elektrisk justering då det är LEDljus. Kör till bästa verkstaden närområdet som visar att det är en millimeter fel om man är riktigt petig och åtgärdar problemet med en insexnyckel på 10 sekunder per sida. OPUS = okunniga. Tack för den 600 kr extrakostnaden för efterkontrollen då de inte har tid inom rimlig ram. Går till bilprovningen fr.o.m. nu även om det är längre.

Hej Jonas,

Tack för besöket och för att du tog dig tid att lämna ett betyg. Det var tråkigt att se att du inte var helt nöjd med ditt besök hos oss. Du får gärna skicka ett mail till kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer.

Saanut 5/5 tähteä

Så himla nöjd med mitt bemötande och…

Så himla nöjd med bemötandet och mottagande av stationen som ligger i Borlänge. Trevlig personal och så behjälpliga i att vilja få till en besiktning fast jag var ute i sista tid. Kan verkligen rekommendera dem!

2. lokakuuta 2024

Hej Sanna,

Tack för besöket och det femstjärniga betyget! Det var verkligen roligt att se att du är nöjd med ditt besök och att du upplever att du fått ett trevligt bemötande och en bra service vid ditt besök hos oss.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Värsta kundbemötandet samt servicen

Värsta kundbemötandet samt servicen! Avråder verkligen opus Norrköping koppargatan! Är nog det värsta jag upplevt!

25. syyskuuta 2024

Saanut 1/5 tähteä

Enkel halvljus justering av en lampa

Enkel halvljus justering av en lampa. Får ombesiktning. Aldrig mer till Opus. Frågade om dom kunde eller jag justera den på plats. Går på sekunder att göra detta blev nekad. Oseriöst bolag välj något annat

24. syyskuuta 2024

Hej Branislav,

Tack för feedbacken gällande din senaste besiktning. Det var tråkigt att se att du inte var helt nöjd med ditt besök hos oss. Du får gärna skicka ett mail till kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer.

Saanut 1/5 tähteä

Lämnade in tesla för besiktning och…

Lämnade in tesla för besiktning och fick en annmärkning 2 som gör att jag måste komma dit igen för ombesiktning. Felet var att bromsar behövde smörjas då bilen stått stilla. Mekonomen smörjde upp bromsar sedan återbesök. Så snodde Opus ytterligare 350kr av mig

23. syyskuuta 2024

Hej Daniel,

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme och det var tråkigt att höra att du har så negativ bild av stationen. Vi beklagar att vi inte bemött dina förväntningar men vi tar givetvis med oss dina synpunkter och funderingar i vårt arbeta för att kunna bli ännu bättre och tydligare framöver.

Saanut 1/5 tähteä

Saknar kunskap eller trasig utrustning

Som trogen kund till Opus, bokade jag en ny besiktning. Jag blev förvånad över att bilen blev underkänd pga att ett av mina dimljus var bländade. Jag åkte direkt till min verkstad för att åtgärda detta. En mycket duktig mekaniker konstaterade snabbt att det inte var fel på någon av lamporna. Jag valde att ombesikta bilen på svensk bilprovning och den gick igenom utan anmärkning men kostade mig 359kr. Jag åkte tillbaka till Opus och meddela detta men personen som besiktat bilen påstod att inga fel begåtts. Det minsta jag begära för allt besvär som ni har orsakat mig är att ni betalar tillbaka mitt utlägg för ombesiktningen.

17. syyskuuta 2024

Hej Lennart,

Saanut 1/5 tähteä

Dem är bedragare som bara vill att du…

Dem är bedragare som bara vill att du ska ombesikta bilen.

22. maaliskuuta 2024

Hej Saber,
Tråkigt att se att du inte är nöjd med din besök hos oss. Din feedback är viktig och om du vill att vi återkopplar till dig vidare i fallet, kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer.

Saanut 1/5 tähteä

Egentligen skulle jag inte sätta någon…

Egentligen skulle jag inte sätta någon stjärna på er .... ni säger verkligen den mongolid som kontrollerade min bil total förstörde den... Efter besiktning så gick sönder båda fjädrar fram flera lampor gick sönder, har alltid valt opus till mina fordon, men inte efter denhär. Ni borde skämmas

Hej Edmundo,

Bluffbolag…

Opus ägs av staten och i och med nya skrotningspremien så sätter dom 2or på gamla bilar fast de inte är nå fel på dom. För att lura oss att skrota bilen istället för och laga den. Dom satte flera 2:or på bilen, åkte till en verkstad o inte enda 2a stämde. Åkte till Carspect och dom sa samma där, så akta er för dessa! Riktig hemsk vad denna värld är på väg.

5. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Opus Bilprovning

Hej Emma! Hej Det var tråkigt att läsa att du inte var nöjd med ditt besök hos oss. Vi skulle gärna vilja veta mer om vad som gjorde att du inte var nöjd, så att vi kan bättra oss till nästa gång. Kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och ge oss mer information. Hälsningar Opus Bilprovning

Saanut 1/5 tähteä

Att få en ombesiktning för att ett…

Att få en ombesiktning för att ett avdimljusen pekar lite uppåt istället för att man kan få åtgärda det själv är nu för mig ibland det mest snikna jag vart med om ! Aldrig mer där!

3. syyskuuta 2024

Hej Daniel,

Opus Bilprovning

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin